Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 07:47 Wrociliśmy od rodziny dzieci chcą pojeżdzić jeszcze na nartach. Czy jeszcze się da jakie warunki na stoku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: warunki na stoku IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 08:22 www.posir.pl/przemysl-stok/pogoda_php.php Odpowiedz Link Zgłoś
cyrzej Re: warunki na stoku 12.02.09, 09:26 www.posir.pl/przemysl-stok/multimedia/kamera.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narciarz Re: warunki na stoku IP: 82.160.17.* 12.02.09, 18:22 Co za idiota namawiał mnie na tym forum, aby jechać do Arłamowa drogo i brak śniegu? To był jakiś realista tylko realista, czego jazdy po kamieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: warunki na stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 08:13 Byłam z dziećmi o 17-tej,na początku warunki słabe jazda jak po piasku. Potem zaczął padać śnieg i było dobrze,szusowaliśmy do 20-tej.Frekwencja dopisała,realista będzie sie martwił,że stok w tym roku przyniesie zysk,sądząc po tym co za oknem napewno. Pozdrawiam obrońców stoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frazes Re: warunki na stoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 08:39 Ło matko - imć realista chyba sobie w łeb strzeli - od wczoraj sypie niemiłosiernie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: warunki na stoku IP: *.mcon.pl 13.02.09, 10:53 pada śnieg pada śnieg dzwonią dzwonki sań Realista siedzi w domu i przeklina nań! straszny śnieg, wstrętny stok takiej zimy miało nie być co za straszny rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: warunki na stoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:46 Skończy się ta "wspaniała zima", Realista znowu zada konkretne pytanie o wynik finansowy stoku, a "szczęśliwi" zwolennicy tegoż, znowu będą wieszać na Realiście psy! A jak jest naprawdę z opłacalnością stoku? A co to kogo obchodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: warunki na stoku IP: 80.55.73.* 13.02.09, 18:11 Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała Bo gdy Titanic tonął to też był pełny szpan, Dowódca miał do końca koszulę śnieżno - białą A para szła za parą w tan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: warunki na stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 18:35 Spadaj paranoiku nikt cie tu nie prosił. Ale zima hura!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reakista Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: 80.55.73.* 13.02.09, 19:06 Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała Bo gdy Titanic tonął to też był pełny szpan, Dowódca miał do końca koszulę śnieżno - białą A para szła za parą w tan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.02.09, 19:17 Poki co to Titanic raczej sie wynurza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: 80.55.73.* 13.02.09, 19:36 Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała Bo gdy Titanic tonął to też był pełny szpan, Dowódca miał do końca koszulę śnieżno - białą A para szła za parą w tan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.02.09, 19:49 Zaciales sie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: 80.55.73.* 13.02.09, 20:45 Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała Bo gdy Titanic tonął to też był pełny szpan, Dowódca miał do końca koszulę śnieżno - białą A para szła za parą w tan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: 82.132.136.* 13.02.09, 21:34 Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała Bo gdy Titanic tonął to też był pełny szpan, Dowódca miał do końca koszulę śnieżno - białą A para szła za parą w tan" Pozdrowienia z UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 07:24 Patrzcie ludzie realiście całkiem odbiło. A zima trzyma że ho ho. Będzie w tym roku zysk na stoku.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 07:59 Będzie ,będzie stok zarobi na halę i basen,a realista wyląduje w szpitalu psychiatrycznym,bo tego nie przetrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: 80.55.73.* 14.02.09, 08:28 TWybaczam Wam. A tak na marginesie: To jeszcze niepoprawny optymizm, czy już zwykła głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota50 Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 12:25 Co ty ksiądz jesteś ,że nam wybaczasz? A swoją drogą nasz proboszcz szusuje jak trzeba,i bardzo sie cieszy że w wolnej chwili może pielęgnować tężyzne fizyczną co przekłada się na tęgi umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: *.brnt.cable.ntl.com 14.02.09, 17:36 Obilo mi sie o uszy, ze Realista wykupil cala sol w Przemyslu i ma zamiar zlikwidowac zasniezenie na stoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: 89.195.64.* 14.02.09, 17:42 i słusznie, bo jest tam tyle śniegu, ze ludzie muszą narty zakładać i jakieś snowboardy, w butach nie zejdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody narciarz Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 18:40 Byłem dzisiaj warunki ok,ludzi od cholery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angol Re: Bo gdy Titanic tonął to też orkiestra grała IP: *.cable.ubr06.smal.blueyonder.co.uk 15.02.09, 05:19 Gość portalu: emeryt napisał(a): > Patrzcie ludzie realiście całkiem odbiło. > A zima trzyma że ho ho. > Będzie w tym roku zysk na stoku.! -------- I o to chodzi, by był zysk, bo terminy spłaty 15 milionow kredytu (10 mln kapitał, 5 mln - prowizja banku)nieuchronnie się zbliżają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: warunki na stoku IP: 80.55.73.* 18.12.09, 23:07 Czy ktoś zna , co było dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista 2 Re: warunki na stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 15:04 Zgadzam się z realistą ,ludzie co Wy tak się cieszycie że w tym roku zima jest długa i że stok zarabia ,tylko mam pytanie,ile?poprzednie zimy były na minus to i w tym sezonie bedzie pewnie podobnie,a nawet niech wyjdzie na zero.A za co zrobią jakis remont , wymianę czegos a od przyszłego roku trzba spłacać kredyt tylko z czego? z kasy miejskiej z moich podatków?to nie jest inwestycia która przynosi zyski a kiedy zrobia dalszą cześć stoku , co brak kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaq Re: warunki na stoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 15:25 Idź Ty sobie pier.olnij barana i nie zaśmiecaj wątku bredniami. Wystarczy tu jeden świr. A jak już musisz kopiować czyjeś pomysły na wpis, to skorzystaj z jakichś mądrzejszych, coś wnoszących do tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista 2 Re: warunki na stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:01 w takim języku nie bede odpisywał,tylko jakby stok był w prywatnych rękach to niech sobie bedzie , ale nie wmiejskich,bo na to naszego miasta nie stac ,ale takie jest wasze rozumowanie w wiekszości.Miasto podnosi opłaty żeby mialo z czego dołożyć na stok a Wy sie tego cieszycie , bo mamy stok ale za chwile bedziemy placic 10 zlotych za wode a Wy dalej bedziecie trwac w przekonaniu że stok jest potrzebny i tyle w tym temacie.I mam jeszcze pytanie które miasto na biednym podkarpaciu utrzymuje stok z miejskich pieniedzy lub z podatkow jak kto tam woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: warunki na stoku IP: *.mcon.pl 15.02.09, 16:58 Człowieku idź zobacz ile radości ten stok sprawia ludziom, ile jest tam młodzieży , dzieci. Do pływalni, boisk, hal sportowych wszędzie dopłaca się duże pieniądze. My mamy warunki więc jest stok i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaq Re: warunki na stoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 17:10 Specjalnie do Ciebie napisałem w takim języku, żebys już nie odpisywał(!), żebyś znalazł sobie jakieś inne ciekawe zajęcie. A jeżeli nie dasz rady bez opluwania Stoku, to może lepiej napisz jakąś petycję (do odpowiednich władz) o jego wyburzenie, czy też o co Ci tam chodzi... Ale nie truj tu więcej bez sensu, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżwaiarz Re: warunki na stoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:21 Zaq! Idź zapal świeczkę, masz blisko od górnej stacji. Widzę, że dla niektórych stok jest niczym Papa Tedy dla mocherków. Świętość i wara od niej niewierni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiadek Re: warunki na stoku IP: *.mcon.pl 15.02.09, 20:51 do relaisty2: stok narciarski utrzymuje na podkarpaciu także Krosno. stok nawet nie znajduje się w Krośnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaq Re: warunki na stoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 21:53 To nie tak. Nie jestem fanatycznym zwolennikiem tego Stoku; Wkurza mnie jedynie nieustanne marudzenie, że jest inwestycją chybioną. No, może i jest. Nie jestem ekonomistą. Nie wiem ile się powinno dopłacać z miastowej kasy do lodowisk, stoków, basenów czy też innych hal sportowych. Ale ten stok JEST JUŻ WYBUDOWANY. Tak jakby ostatecznie. Czasu nie da się cofnąć, żeby zamiast niego postawić np.kryte lodowisko dla Ciebie. Rozumiem, że jest wiele osób niezadowolonych z tej inwestytcji. Ale powtarzanie w kółko tych samych nic nie wnoszących tekstów jest bez sensu i mocno mnie wkurza. Ot, i moja reakcja... Szanuję natomiast ludzi, którzy wyrażając swoje niezadowolenie z danej inwestycji, podają jakieś pomysły na rozwiązanie problemu. Realista i jego klony nie robią tego nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atsilaer Re: warunki na stoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 22:15 Realista był widziany dzisiaj na stoku pomiędzy godz. 16,00 a 19,00. Podobno miał darmowa wejściówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: warunki na stoku IP: 80.55.73.* 16.02.09, 20:31 Nie ja wymyślałem stok, więc nie mój problem. Nie mój cyrk, nie moje małpy. A pytali mnie, czy chcę stok, jak zaczynali, lub planowali tę budowę. No właśnie. Ciągle nie rozumiesz, ze stok jest moze i potzr Odpowiedz Link Zgłoś
bwm9 Re: warunki na stoku 16.02.09, 20:50 Realisto a pytali cie o zmiany na rynku czy będziesz pisał w przyszłości, że zrobili nie to, co ty łaskawco chciałbyś, aby zrobiono w Przemyślu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: warunki na stoku IP: 80.55.73.* 18.12.09, 23:14 A konkretnie, to o co Ci biega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .zenek Re: warunki na stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 20:54 Witam Szefie od stoku ,co jadasz że wierszem gadasz,chyba śieg albo zajefisty program co Cię nagrał ,podstawowej informacji trzeba szukać u podobnych w Niebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: warunki na stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 07:45 Eureka! Realista to alkoholik,piszacy w pijackim amoku Ostatnich wypocin juz nie skończył padł patrzcie nie dal rady skończyć słowa wyszło coś bez sensu. Rozpił się z rozpaczy jak prezydent Choma nadepnął mu na piętę. Odpowiedz Link Zgłoś