Gość: Lodowy Ludek IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 16:50 juz niedługo - jeszcze 2-3 dni i pojezdzimy tej zimy (jesli mozna zima nazwac) Do zobaczenia amatorzy łyżew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mistrzu Re: Lodowisko IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.12.03, 20:38 pojezdzimy pojezdzimy niestety z bandą wyrostkow i dresiarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: Lodowisko IP: *.comnet.krakow.pl 11.12.03, 22:30 Jak temu zaradzisz? podniesiesz ceny biletow? A moze zmienic muzyke? Dawno temu lecialo w kolko Voyage, voyage, a teraz rymowanki jakis osiedlowych stracencow.... Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: Lodowisko 12.12.03, 08:27 M.Zamirski powiedział,że lodowisko rozpocznie działalność gdy temperatura spadnie poniżej zera.To ja się pytam,czy możemy mówić o lodowisku sztucznym? Przy ujemnej temperaturze,każdy może sobie zrobić własne lodowisko na podwórku. Całe miasto składało się na nie a teraz mamy bubel.Ciekawe czy ktoś poniesie odpowiedzialność za tak spartaczony "remont"? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Lodowisko 12.12.03, 12:32 Tak właśnie kończą się inwestycje samorządów w obiekty sportowe (przykładów z całej Polski jest mnóstwo). Dlatego jestem sceptyczny wobec zaangażowania miasta w budowę trasy narciarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludek ale Leśny Re: Lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:32 Tylko dlaczego za nieudactwa Śp Tadka Sawickiego płacić mają obecni włodarze miasta i hali zarzadzajacej lodowiskiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Lodowisko 12.12.03, 15:31 Lodowisko<br> Takie lodowisko ? Pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuuu Re: Lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 19:20 kicha!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżynka Re: Lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 13:15 byłam 2x i było fajnie Odpowiedz Link Zgłoś