kasiag744 23.06.05, 21:05 Dziś miałby 2 latka. Zabrakło 7 m-cy.:( Proszę pomódlcie się za niego. Mikołajku-Aniołku my pamiętamy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tana22 Re: Mikołaj 23.06.05, 21:18 W taki ważny dzień jakim są drugie urodzinki, wspaniałej zabawy na chmurkach i mnóstwa prezentów,życzą Ci Mikołajku Natalia i Miś. Pyzuni zabrakło miesiąca, 5 czerwca miałaby równo 2,5 roczku... A co do modlitwy- ksiądz po odejściu Pysi powiedział mi "tak naprawdę, to nie trzeba się modlić za Anioły, to One modlą się za nas!" Mimo to wspomnimy o Mikołajku w wieczornym pacierzu. Odpowiedz Link
elioli Re: Mikołaj 23.06.05, 23:43 Mikolajkowi, tam w niebie w Dniu Urodzin duzo wspanialej zabawy! Wam tu na ziemi duzo sily... Pozdrawiam Odpowiedz Link
mcmcwc Re: Mikołaj 24.06.05, 14:04 Kochana, mysle ze on ma 2 latka, wierze ze "zycie nie konczy sie ale sie zmienia" tak jak moich 2 aniolkow z calego serca pozdrawiam mama 2 aniolkow Odpowiedz Link
twod Re: Mikołaj 27.06.05, 22:06 mam synka, również Mikołaja 7 lipca skończy 6 miesięcy.....jest bardzo chory ....Za Waszego synka się modlię i prosze BOGA aby ANIOŁKI te które już odeszł od nas stały na straży innych niweinnych dzieci ... Mikołajku to dla Ciebie [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] proszę zmowcie pacierz również za mojego synka, który w przyszłym tygodniu będzie toczył walke o swoje "normalne" życie TATA 6 miesięcznego Mikołajka tomek... Odpowiedz Link
marzekal Do Twod! 27.06.05, 22:44 Pamiętam i obiecuję modlitwę. Trzymajcie się dzielnie i nie dajcie się chorobie! Pozdrawiam serdecznie. Marzena Odpowiedz Link
kasiag744 Re: Mikołaj 27.06.05, 22:51 Twod oczywiście,że będziemy sie modlić.Musi byc dobrze. Bardzo dziękuję za modlitwę za Mikusia i muszę Wam coś wyjaśnić, otóż Mikołaj to nie mój synek. To syn mojej przyjaciołki. Z jego mamą dane nam było spotkać się w szpitalu, do dziś jesteśmy razem. Nasz Kacper też jest chory ale żyje, Mikołaj nigdy nie widział domku, od urodzenia był w szpitalu i tam odszedł. Jest mi bardzo ciężko mimo, że to nie moje dziecko. Dzięki waszemu forum, uczę się jak rozmawiać i jak pomagać mojej przyjaciółce, staram się zrozumieć dlaczego tak się stało.Bardzo mocno Wam dziękuję. Odpowiedz Link
kasiag744 Re: Mikołaj 17.11.05, 14:29 (*)(*)(*) Dziś mija rok.Mikołajku- Aniołku czuwaj proszę nad sowimi rodzicami aby ponownie mogli się odnaleźć i dopomóż prosze aby Twoja mamusia była zdrowa. Mikołajku- Aniołku my pamiętamy Twoja ciocia Odpowiedz Link
ihaha6 Re: Mikołaj 17.11.05, 14:44 Dla Mikołajka 2 świeczki (*)(*), "dopiszę" Go w wieczornej modlitwie. To dobrze, że wspominasz cudzego Aniołka, dla Jego Mamy na pewno ważne jest, że inni też nie zapomnieli, że nie jest sama. Dla Twojego Dziecka- dużo zdrowia. Pozdrawiam A., matka 3 Aniołów. Odpowiedz Link
mala779 Re: Mikołaj 18.11.05, 01:11 Mój synek Aniołek- również Mikołajek pewnie się teraz bawi ze starszym kolegą. Rodzicom- wzajemnego wsparcia i miłości. Odpowiedz Link