Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbe

26.12.10, 11:41
moja data urodzenia to 12.07.1985. Kiedys bylem z dziewczyna 9.5.1989,rozstalismy sie i od roku znow mamy ze soba kontakt. Moje pytanie jest takie czy to moja druga polowa? mi bardzo na niej zalezy,ja dla niej tez chyba nie jestem obojetny ale mam wrazenie jakby sie bala zaangazowac znowu. z tego co ja czuje i co ona mi czasem mowi to i ona mnie denerwuje jak nikt inny,i ja ja potrafie tak szybko i mocno zdenerwowac,tak wiec mimo ze sie nawzajem na siebie wkurzamy to jednak cos nas do siebie przyciaga...za siebie moge powiedziec ze pierwszy raz cos mi sie takiego zdarza zeby mnie tak do kogos przyciagalo i zebym nierozumial dlaczego.ale ja wciaz nie mam pewnosci jak ona to widzi,bo jak kazda kobieta jest zmienna i w ciagu jednego dnia potrafi wysylac rozne sygnaly.
tak wiec podumowujac moje pytanie jest takie czy to ta kobieta jest ta jedna jedyna?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba o wróżbe 27.12.10, 13:37
      Witaj
      Osoba której datę urodzenia podałeś, jest urodzeniowa piątka i ma drogę życia zapełnioną wyłącznie piątkami i dziewiątkami. Aktualnie jest w pierwszym cyklu o wibracji 5 oraz pierwszym szczycie o wibracji 5/14 i pozostanie w tym układzie do 31/32 roku życia.
      Oznacza to ogromną emocjonalność, impulsywność, dynamiczne zmiany, związki raczej krótkie i bardzo burzliwe, silnie rozbudzona seksualność.
      Ty jesteś urodzeniową szóstką a szóstka lubi się z piątką tak jak pies z listonoszem, nic więc dziwnego, że iskrzyło pomiędzy wami i iskrzyć dalej będzie. Uważam, że jest to związek bez perspektyw. Macie oboje skrajnie różne pragnienia i dążenia życiowe. Niełatwo będzie to pogodzić... Choć bywają i takie pary. Istotne są piątki, które się magnetycznie przyciągają. Być może masz silnie zaakcentowane piątki w wibracjach własnych z imion i nazwiska i stąd wzajemne zainteresowanie.
      Pozdrawiam
      • setepen Re: prośba o wróżbe 27.12.10, 14:22
        z imion i nazwiska tak to wyglada:
        a-4
        c-2
        d-2
        e-1
        h-1
        i-2
        j-2
        k-1
        n-3
        o-1
        r-2
        z-1

z imienia jestem 11,drugie imie 33 i nazwisko 11

pozdrawiam
        • janus50 Re: prośba o wróżbe 27.12.10, 14:53
          Witaj ponownie
          Twoje wibracje własne z imion i nazwiska mają wartość 6-4/13-1 i nie są to wibracje własne, które sprzyjają związkowi z urodzeniową piątką, która ma bardzo silnie zaznaczone piątki w drodze życia. Związek taki może być więc dość trudny, wymagający wiele wzajemnej tolerancji i wyrzeczeń. Raczej słabo rokujący na trwałość. Silnie emocjonalny, napięciowy.
          Pozdrawiam
          • setepen Re: prośba o wróżbe 27.12.10, 15:01
            jak narazie taki jest,ale dzialamy na siebie jak dwa magnesy,niby sie klocimy ale ciagle cos nas do siebie ciagnie i ani ja tego nie rozumiem,ani onasmile pozyjemy,zobaczymysmile

dziekuje za poswiecony czas i pozdrawiamsmile
      • setepen Re: prośba o wróżbe 27.12.10, 14:39
        janus50 napisał:

> Witaj
        > Osoba której datę urodzenia podałeś, jest urodzeniowa piątka i ma drogę życia z
        > apełnioną wyłącznie piątkami i dziewiątkami. Aktualnie jest w pierwszym cyklu o
        > wibracji 5 oraz pierwszym szczycie o wibracji 5/14 i pozostanie w tym układzie
        > do 31/32 roku życia.
        > Oznacza to ogromną emocjonalność, impulsywność, dynamiczne zmiany, związki racz
        > ej krótkie i bardzo burzliwe, silnie rozbudzona seksualność.
        > Ty jesteś urodzeniową szóstką a szóstka lubi się z piątką tak jak pies z liston
        > oszem, nic więc dziwnego, że iskrzyło pomiędzy wami i iskrzyć dalej będzie. Uwa
        > żam, że jest to związek bez perspektyw. Macie oboje skrajnie różne pragnienia i
        > dążenia życiowe. Niełatwo będzie to pogodzić... Choć bywają i takie pary. Isto
        > tne są piątki, które się magnetycznie przyciągają. Być może masz silnie zaakcen
        > towane piątki w wibracjach własnych z imion i nazwiska i stąd wzajemne zaintere
        > sowanie.
        > Pozdrawiam

poza tym po czesci sie zgadzam,jest to osoba bardzo emocjonalna itd,ale czy mamy rozne pragnienia? moze powiem w ten sposob ze nigdy jeszcze nie spotkalem osoby tak innej i tak podobnej do mniesmile
        • janus50 Re: prośba o wróżbe 27.12.10, 15:04
          Witaj ponownie
          Pozostajesz puki co w pierwszym cyklu siedem, który jest harmonijny z jej cyklem i szczytem pięć oraz urodzeniową piątką. Stąd aktualnie pewna zgodność. Ponadto, zawsze szukamy przeciwieństw, tego czego nam brakuje - jednak nie zawsze udaje się to zharmonizować, prawdę mówiąc dość rzadko...
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka