Dodaj do ulubionych

o Jaśku...

10.04.06, 00:58
Jasiek napisz coś o sobie? Bo ja osobiście jestem ciekawa z kim mam do
czynienia? Co porabiasz, któreś pokolenie, co lubisz robić, jak spędzasz
wolnyu czas, co cie interesuje itp.
Obserwuj wątek
    • jasiek53 Re: o Jaśku... 10.04.06, 01:06
      to nie ma bojkotu ?
      • paenka Re: o Jaśku... 10.04.06, 01:08
        EEE jakiego bojkotu? Ja tam mam nadzieje, ze sie dotrzesz i zalapiesz ze taki
        maly porzadek wzgledny powinien byc co by nam sie latwiej dyskutowalo na tematy
        ktore nas interesuja. I tyle No napisz cos o sobie to moze sie troche spraw
        wyjasni i wyklaruje.
        • jasiek53 Re: o Jaśku... 10.04.06, 01:19
          dziękuje paenka za zainteresowanie!I tak sobie myślę ,że do pogadania to by
          było co ale nie sądze abym zasłużył na osobny wątek.
          powiem tyle: niedługo trójka z przodu (niestety)!
          • sieradzak Re: o Jaśku... 10.04.06, 02:08
            jasiek53 napisał:

> powiem tyle: niedługo trójka z przodu (niestety)!

;) a to się chyba nazywa kryzys wieku średniego ? ;)
            Jeśli to minie, to jesteś usprawiedliwiony ;)
          • gosiaczek_sdz1 Re: o Jaśku... 20.04.06, 21:21
            A ja to myslałam ze masz te 53 lata:D
      • sieradzak Re: o Jaśku... 10.04.06, 02:27
        jasiek53 napisał:

> to nie ma bojkotu ?

Jasiek napisałe, że jest taka możliwośc, a nie że już jest. Była to forma
        ostrzeżenia, żebyś:

1. uważnie czytał
        2. zastanowił się ciut co i gdzie piszesz
        3. zastanowił się nad tym po co piszesz i dla kogo

może pisz 2 x mniej, ale 2 x lepiej.
        2 x wolniej, ale 2 x precyzyjniej ?

myślę, że to wystarczy ;)

na forum jest miejsce dla wszystkich, jednak należy chyba wpasowac się w
        istniejące reguły i zasady, dzięki którym to forum jest - jakie jest, a nie
        musimy się za nie wstydzic, więc ... ;)
        • zodiak72 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;-) 10.04.06, 09:51
          I tu sie zgadzam z sieradzakiem, jasiek. Podejrzewam, ze korzystasz z netu stosunkowo niedawno? A w kazdym razie chyba niedawno 'odkryles' cos takiego, jak fora dyskusyjne?

Nie traktuj tego proszę, jak cięzkiego wora z dobrymi radami na plecach, ale coś Ci powiem:
          -miej dystans do tego, co ktos pisze pod Twoim adresem w necie, ale i nie lekcewaz tego calkowicie, znajdz zloty srodek

-im dluzej bedziesz korzystac z netu - tym prędzej go znajdziesz

-dobrze się zastanow, gdy chcesz coś napisać na forum: pisz tak, by być wlasciwie zrozumianym. Pisanie na forach to trochę nie to samo, co zwykla rozmowa. Bo gdy już wcisnąłeś enter, bedzie Ci ciężko samemu siebie prostować, poprawiać. Nawet styl pisania jest ważny dla zrozumienia Ciebie! (akapity, emotikony, zwięzłość zdań, odstępy).

-coś, co dla Ciebie jest oczywiste i zrozumiale, nie musi takim być dla kogos, kto CZYTA Twa wypowiedz, operowanie skrotami myślowymi, wyrażeniami typu 'ehhhhh' - bywa ryzykowne

-nikt tu Cię nie ma zamiaru bojkotować;-) Sprobuj powoli zacząć stosować to, co my Ci tutaj radzimy - bez nerwow i obrazania, spokojnie i stopniowo każdy z punktow;-)

-my tez jesteśmy tylko ludzmi i też zdarzają nam się wyskoki 'forumowe', pomimo u niektorych duzego stażu internetowego.

-z drugiej strony: niech to nie będzie tak, że zanim cokolwiek napiszesz: godzinę analizujesz to w myslach pod kątem naszych rad;-) Tutaj tez nie popadajmy w skrajność. Powtorzę się: znajdz swoj wlasny zloty srodek;-)
          -
          amen;-)
          • szaramysza9 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 10.04.06, 10:26
            Nie wiem co chcecie od Jaśka?? Chyba dopieprzyć komuś na dzień dobry. Chłopak
            oczytany jest.
            • zodiak72 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 10.04.06, 10:32
              Co chcemy? To, o czym wspomnialem wyżej;-) Nie jest moim zamiarem dopieprzanie.
              • szaramysza9 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 10.04.06, 10:57
                Każdy ma pisać TAK SAMO JAK WY!
                • zodiak72 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 10.04.06, 11:05
                  Nie musi pisać tak samo, jak my;-) Nie o to chodzi. My rożnimy się miedzy soba sposobem pisania. Chodzi o to, by pisał zrozumiale i z głową - a uniknie w przyszlości takich sytuacji, jak ta tutaj.
          • gosiaczek_sdz1 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 20.04.06, 21:24
            Czy to jakiś specjalny regulamin dla Jaśka?
            Dlaczego ma się zastanawiać nad tym co pisze? Pisze to co ma do napisania i to
            co myśli, nie każdy musi myśleć tak samo jak Ty.
            Bla bla bla, ot cała Twoja pisanina. Pewnie chciałbyś żeby Jasiu pisał tak jak
            Ty chcesz? Pod Twoje dyktando?
            Na szczęscie Panie Zodiak, nie kazdy jest taki jak Pan!
            • paenka Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 20.04.06, 22:56
              gosiaczek wyluzuj, sprawa juz dawno zazegnana ;)
              • gosiaczek_sdz1 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 21.04.06, 12:19
                pencia, ja jestem wyluzowana, jak zawsze:D
            • zodiak72 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 21.04.06, 08:53
              Od razu widać, że też siedzisz w necie od niedawna;-) Nie będę się nawet do
              Twej wypowiedzi ustosunkowywał, ponieważ o glupocie nie trzeba wiele mówić.
              Wystarczy pokiwać nad nią glową;-))
              • gosiaczek_sdz1 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 21.04.06, 12:18
                Dla Ciebie to pewnie wszyscy siędzą w necie od niedawna. Ty w siedzeniu w necie
                jesteś przodownikiem? Pokiwam nad Twoją głupotą;)
                • zodiak72 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 21.04.06, 12:23
                  Dla mnie - Ty siedzisz w necie od niedawna;-) Po prostu i konkretnie;-) Co
                  widac, słychać i czuć;-)

U mnie - stuknie w tym roku 12 latek zużywania klawiatur w buszowaniu w sieci.
                  Po prostu i konkretnie;-)
                  • gosiaczek_sdz1 Re: Jasiek - do Ciebie słow kilka od wujka z72 ;- 21.04.06, 12:25
                    Jesteś nie wiem 2xstarszy to siedzisz 2x dłuzej:P Prosto i konkretnie;)
                    Też coś niecoś od Ciebie czuje:P
                    • zodiak72 Re: staż, mięta i inne gady ;-) 21.04.06, 12:30
                      wiek nie ma tu większego znaczenia. Znam mlodszych ode mnie z dłuższym stazem
                      buszowania i starszych ode mnie zoltodziobów;-) Co czujesz do mnie? Miętę?;-)
                      • gosiaczek_sdz1 Re: staż, mięta i inne gady ;-) 21.04.06, 12:33
                        Hehehehehe, nie do Ciebie, tylko do Ciebie:P
                        • zodiak72 Re: staż, mięta i inne gady ;-) 21.04.06, 12:39
                          do mnie:P ?
                          ;-)
                          • gosiaczek_sdz1 Re: staż, mięta i inne gady ;-) 21.04.06, 13:18
                            ehehehehe, cholera źle sie napisalo:D
                            OD Ciebie :D
                            • jasiek53 Re: staż, mięta i inne gady ;-) i owady 21.04.06, 13:27
                              przerywając wam waszą akademicką dyskusję stwierdzam iż
                              to jest wątek o Jaśku więc... ma być "grzecznie i serdecznie" jak było z
                              początku. Jakąś prowokację byście gdzieś urządzili miast się kłócić kto ile z
                              kompami miał wspólnego!
                              :) :) :)
                              • zodiak72 Re: przenioslem się do Opola ;-) 21.04.06, 13:30
                                z prowokacjami;-) I to dwujęzycznymi;-)
                                • jasiek53 Re: przenioslem się do Opola ;-) 21.04.06, 13:34
                                  czytam i podziwiam :)
                                  • paenka Re:wracajac do tematu.. 21.04.06, 14:33
                                    "Jasku pic kup" a jasiek na to "Pendem nabende, pendem nabende" :D
                                    • jasiek53 Re:wracajac do tematu.. 21.04.06, 14:45
                                      oj paenka paenka cóż to znowu wymyśliłaś za cuda !
                                      • paenka Re:wracajac do tematu.. 21.04.06, 14:50
                                        no co ? nie pamietasz reklamy Redsa? taki ludek biegl i spiewal "pendem nabend
                                        pendem nabende" :D
                                        • jasiek53 Re:wracajac do tematu.. 21.04.06, 14:54
                                          to to ja wim tylko co to ma do Jaśka czyli mnie ?
                                          • paenka Re:wracajac do tematu.. 21.04.06, 14:55
                                            skojarzylo sie bo wlasciwie tam krzycza "MAcku pic kup" ale Jasku tez dobrze
                                            brzmi :D
                                • farbenheit Re: przenioslem się do Opola ;-) 27.04.06, 15:08
                                  Ja tez czytalem i tez sie zastanawialem do czego Ci to potrzebne...Czy daje Ci
                                  to jakąs wewnetrzną satysfakcje, czy podnosi Twoją samoocene tudzież inni Cie
                                  przez to lepiej oceniają...
                                  Zaiste smutny to sposob...
                                  • zodiak72 Re: przenioslem się do Opola ;-) 27.04.06, 15:20
                                    To zależy, CO z tych moich wypocin tam czytałeś;-) Bo w kilku wątkach pisałem;-
                                    )) W różny sposob. Dla mnie jest to po prostu rozrywka;-) Jak pojscie do
                                    kina;-) Ktorego w Sieradzu nie ma;-)
        • jasiek53 Re: o Jaśku... 10.04.06, 13:12
          Sieradzak napisał:
          może pisz 2 x mniej, ale 2 x lepiej.
          2 x wolniej, ale 2 x precyzyjniej ?

myślę, że to wystarczy ;)

na forum jest miejsce dla wszystkich, jednak należy chyba wpasowac się w
          istniejące reguły i zasady, dzięki którym to forum jest - jakie jest, a nie
          musimy się za nie wstydzic, więc ... ;)
          -------------------------------------------
          ok bueno -postaram się "dostosować" jakimśiś sposobem
          Mogę powiedzieć ,że w 75% macie rację!
          Cały problem widzę w tym że za mocno się w to ułożone i spokojne forum wdarłem
          z moim wesołym charakterem .Przyznaję mój błąd!Powinienem bardziej ważyć słowa.
          Proszę tylko zauważyć iż nikogo nie zwymyślałem i nikogo nie obraziłem!
          -------------------------------------------
          ale gwarancji że znów nie wpadnę na jakiś"mądry" pomysł w przyszłości nie daję!
          niekiedy mnie ponosi - ten typ tak ma i już
          • paenka Re: o Jaśku... 10.04.06, 13:17
            Czy ja wiem czy takie poukladane. EEE no po prostu juz sie siebie nawzajem
            nauczylismy czytac, i dlatego moze ci sie wydawac ze jest spokojne. Ale
            zapewniam cie bywaja "momenty", no duza nas czesc tez miewa odbicia
            humorkowe :) np ja, ebuska i kto tam jeszcze hrhrhr szara mysza to zalezy, ona
            czasem na przekor wszyskim nawet jesliby sie nie zgadzala pewnie ze swoja
            wypowiedzia hrhrhr to chyba ma wspolne z ebuska :D zodiak lubi matkowac ;)
            tudziec wujkowac :D o mnie niech ktos tam napisze bo bede malo obiektwna :p
            eeeee no i co tam jeszcze :D Nie jest u nas az tak nudno ;)
          • ajkata1 Re: o Jaśku... 21.04.06, 12:16
            Wszystki Jaski to dobre chlopy.Szczegolni dwaj Jasiek53 oraz drogi z Sieradz-
            Meka.
    • jasiek53 Re: o Jaśku... 16.04.06, 02:20
      to już powiem że kocham góry!
      a Tatry szczególnie -całe przeszedłem -wszystkie szlaki w Polsce i na Słowacji-
      a i tak tam warcam
      może jestem Jalu Kurek?
    • jasiek53 ajakta 25.04.06, 18:02
      ozwij się niebawem ok!
    • farbenheit Re: o Jaśku... 27.04.06, 11:32
      Jasiek cholera jasna - where is my beer?? Moje gdzie jest, sieradzaka gdzie,
      Ebusi gdzie? A? Myslales, ze zapomnialem? U mnie slowo drozsze pieniedzy takze
      wiesz - we need our beer :D
      • jasiek53 Re: o Jaśku... 27.04.06, 14:12
        już ci farbenie gdzieś o tym pisałem!
        ale powtórzę miałem to zrobić w czasie świąt ale sobie jadę na wypoczyn
        czyli gdzięś około 10tego maja się doczekasz! :)
        • farbenheit Re: o Jaśku... 27.04.06, 14:35
          Dopiero?? ale kwas :/
          • jasiek53 Re: o Jaśku... 27.04.06, 14:54
            ]:->
            • jasiek53 Re: o Jaśku... 03.05.06, 17:55
              skoro już ten wątek istnieje to właśnie wróciłem ze słonecznych Bieszczad!
              hahhaha deszcowcy!
              schudłem z 10 kilo łażąć po tych połoninach
              ale to chyba dobrze!
              ps---
              ale tych wpisów się namnożyło ,poczytamy!
        • sieradzak Re: o Jaśku... 03.05.06, 18:43
          jasiek53 napisał:

> czyli gdzięś około 10tego maja się doczekasz! :)

A którego roku, żeby była jasnośc ;)
          • jasiek53 Re: o Jaśku... 04.05.06, 18:59
            sieradzak napisał:

> jasiek53 napisał:
            >
            >
            > > czyli gdzięś około 10tego maja się doczekasz! :)
            >
            > A którego roku, żeby była jasnośc ;)
            >
            >
            chodzi ci o co ?
            ja bym was zabrał w góry na Ukrainę i Słoawcję
            ale wy dużo gadacie i nic !:))))))
            • sieradzak Re: o Jaśku... 04.05.06, 19:18
              jasiek53 napisał:

> sieradzak napisał:
              >
              > > jasiek53 napisał:
              > >
              > >
              > > > czyli gdzięś około 10tego maja się doczekasz! :)
              > >
              > > A którego roku, żeby była jasnośc ;)
              > >
              > >
              > chodzi ci o co ?
              > ja bym was zabrał w góry na Ukrainę i Słoawcję
              > ale wy dużo gadacie i nic !:))))))

No tak ;) Obiecanki cacacanki, a głupiemu ślinka leci ;)
              • jasiek53 no mam rocznicę 29.05.06, 17:43

• jasiek53 Re: no mam rocznicę 29.05.06, 17:44
                  przekroczyłem 1000 wpisów(tysiąc)!
                  fajnie !
                  • ajkata2000 Re: no mam rocznicę 29.05.06, 17:52
                    ja tez bylem kolo tego -niestety zbanowali mnie czterokrotnie!
                    • jasiek53 Re: no mam rocznicę 29.05.06, 17:54
                      koło czego ajata byłeś -koło pompy na rynku w sobotę? :)
                      • szaramysza9 Re: no mam rocznicę 29.05.06, 23:41
                        W sobotę koło pompy na Rynku to ja z Ebusią byłam spojona mlekiem, no!:D
                        • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 29.05.06, 23:44
                          oj kurde
                          nawet nie spojona
                          a NAJEDZONA!
                          dżizas,jakie sycace to mliko :D
                          mniami
                          • szaramysza9 Re: no mam rocznicę 29.05.06, 23:53
                            Ale zdrowa kolacja=nabiał!:D
                            • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 29.05.06, 23:54
                              nie wspomne co bylo na deser:PP
                              a tak sie zarzekalas:PPPPPP ;)
                              • szaramysza9 Re: no mam rocznicę 29.05.06, 23:56
                                Ale pyszne było;)
                                Ale dojechałam do domu:P Tylko pod blokiem biegi mi sie pomyliły:P
                                • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 29.05.06, 23:58
                                  hihihihihi
                                  piłeś? nie jedź!
                                  • szaramysza9 Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:02
                                    wiem:<
                                    • farbenheit Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:04
                                      Mam niezawodny sposob na to - trzeba zostawic auto tam gdzie jest jego miejsce w
                                      weekendowy wieczor - parking przed domem badz garaz :P
                                      • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:05
                                        o,mąż :D
                                    • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:05
                                      paietajcie dzieci - mleko - zwlaszcza w nadmiarze - xle wplywa na koordynacje
                                      wzrokowo ruchowa;)

nastepnym razem - na nozkach - a sie bedziemy odprowadzac:D
                                      • szaramysza9 Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:06
                                        Tak, bo można obalić 2 browary;P Albo dzbanek;P
                                      • farbenheit Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:06
                                        I zdrowiej bedzie :P
                                        • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:09
                                          a przede wszsytkim taniej :D
                                          • farbenheit Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:14
                                            W sumie to drozej tak naprawde :P
                                            • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:16
                                              drozej?
                                              niz paliwo, mandat i naprawa samochodu? ;)
                                              i cholera wie co jeszcze ;))))
                                              • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 00:19
                                                tfu tfu tfu (przez lewe ramie)
                                                • paenka Re: no mam rocznicę 30.05.06, 10:16
                                                  a od nadmiaru mleka i sera bialego to wlosy wypadaja! Tzn w przypadkui psow na bank siersc wypada ciekawe czy w przypadku ludzi tez?
                                                  • szaramysza9 Re: no mam rocznicę 30.05.06, 10:30
                                                    Ja jem dziennie kostkę chudego twarogu i jest ok;-)
                                                  • farbenheit Re: no mam rocznicę 30.05.06, 11:39
                                                    Bleeeeee, nie cierpie...
                                                  • paenka Re: no mam rocznicę 30.05.06, 14:35
                                                    szaramysza9 napisała:

> Ja jem dziennie kostkę chudego twarogu i jest ok;-)

łoł to ty mas zniezle zapedy, moj monż zjada kostke twarogu chudego ale na mase ;D pluis jakies tam odzywki
                                                  • szaramysza9 Re: no mam rocznicę 30.05.06, 14:56
                                                    Też jem odżywki czasem, ale staram się białko naturalne:D
                                                  • farbenheit Re: no mam rocznicę 30.05.06, 16:28
                                                    Kurde...wszyscy jakies odzywki wpieprzają :) A ile tam jest skladnikow
                                                    rozpoczynajacych sie od E ?? :P
                                                  • paenka Re: no mam rocznicę 30.05.06, 17:32
                                                    czekaj zaraz ci napisze.......... nie ma zadnej substancji zaczynajacej sie od
                                                    E plus cyferki
                                                  • farbenheit Re: no mam rocznicę 30.05.06, 18:27
                                                    Pewnie sa za to substytuty tych substancji - nie slyszalem o naturalnych
                                                    odzywakach.
                                                    BTW - przechodzilem dzis obok sklepu z odzywkami na Kosciuszki i jedna nazwa mi
                                                    sie spodobala na jakims duzym pojemniku mianowicie PROVIT. Przypomnialem sobie,
                                                    ze preparat zwiekszajacy mase u świn a dodawany do ich zarcia nazywa sie tak samo :P
                                                  • paenka Re: no mam rocznicę 30.05.06, 18:46
                                                    hehhehhhe niee no a ile kosztowala ta "odzywka"? Bo ta odzywka o ktorej ja
                                                    pisze to czysta kreatyna. Odzywka odzywce nie rowna. Tak jest np w przypadku
                                                    tej o ktorej ja pisze nowa formula okazuje sie byc duzo gorsza od starej i
                                                    wszyscy co sie znaja kupuja stara.
                                                    POza tym nie wszystko co E to jest konserwant
                                                    www.px.pl/chemia/roznosci/zywnosc_dodatki.html
                                                  • paenka Re: no mam rocznicę 30.05.06, 18:51
                                                    hmmm no wiesz kreatyna to jak najbardziej naturalna substancja a jest wlasnie
                                                    stosowana w odzywkach. tutaj wiecej
                                                    www.twojadieta.info/artykul/kreatyna/
                                                  • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 19:22
                                                    taaaak, dalej sie oszukujcie
                                                    gowno jecie i tyle:PPP
                                                  • paenka Re: no mam rocznicę 30.05.06, 19:28
                                                    a ty kurde co pijesz? "soki" z brudnych cyców brudnej krowy :D
                                                  • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 19:29
                                                    ale zes wymyslila, nie ma co
                                                  • paenka Re: no mam rocznicę 30.05.06, 19:32
                                                    :D a czytalas co to ta kreatyna? tyz ze zwierzecia.....ale nie ma co ostatnio
                                                    slyszalam super wymysl
                                                    SEMI WEGETARIANIZM tj okazjonalne jedzenie drobiu <rotfl> no po prostu
                                                    porażka . Ja myslalam ze wegetarianizm to wlasciwie filozofia i sposob
                                                    patrzenia na zycie a nie dieta. Oj biedne sa dziewuszatka na swiecie.
                                                  • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 19:40
                                                    nie mowie, ze kreatyna nie jest ze zwierzat czy cos.
                                                    tylko ze jak mozna sie podniecac jedzeniem odżywek, nabialu czy
                                                    czegokolwiek "takiego"?

i z tym mlekiem to zes sie popisala, ech
                                                  • paenka Re: no mam rocznicę 30.05.06, 19:51

> i z tym mlekiem to zes sie popisala, ech

nie rozumiem o co ci chodzi?

> tylko ze jak mozna sie podniecac jedzeniem odżywek, nabialu czy
                                                    > czegokolwiek "takiego"?

Po pierwsze to jest indywidualna. Po drugie to nie sa sterydy z ktorymi pewnie
                                                    wiekszosc ludzi slyszacych o odzywkach sportowych je myli. Po trzecie Kto tu
                                                    sie podnieca? Ja nikoogo takiergo nie zauwazylam.
                                                  • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 11:23
                                                    paenka napisała:

> a od nadmiaru mleka i sera bialego to wlosy wypadaja! Tzn w przypadkui psow na
                                                    > bank siersc wypada ciekawe czy w przypadku ludzi tez?

a ja pije duzo mleka i juz zebow swoich nie mam :D :P
                                                  • zodiak72 Re: no mam rocznicę 30.05.06, 20:13
                                                    aja piję tez dużo mleka i JESZCZE zebów swoich nie mam. Czekam na nie wciąż;-)
                                                  • farbenheit Re: no mam rocznicę 30.05.06, 23:05
                                                    Czyzbys jeszcze raczkował?? :P:P:P
                                                  • ebusia_fam_fatal Re: no mam rocznicę 30.05.06, 23:09
                                                    mysle ze jutro rano - w poszukiwaniu mchu - jak najbardziej :D
                                                  • jasiek53 heheheeee :) 14.07.06, 13:15
                                                    jasiek juz taki jest!
                                                    hihihihi :)
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=45129456
                                                  • jasiek53 Re: heheheeee :) 14.07.06, 13:19
                                                    sławny hiihihihihihihihiihhihhihihh :)
    • ebusia_fam_fatal Re: o Jaśku... 29.05.06, 23:25
      zgodnie z zyczeniem
      jasiek ile masz lat?
      i najlepiej jakies foto poprosze en face ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka