gimel4 16.08.07, 11:39 bo nieładnie podczytywać, a tym bardziej mądrzyć się (w kilku wątkach się rozpisałam) bez przedstawienia Mam czworo dzieci. Dwie nastoletnie córki i dwóch młodszych chłopaków, z czego ten najmłodszy ma niecałe 9 miechów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zooba Re: witam się 16.08.07, 11:54 To ja skorzystam z okazji i też sie przywitam - jestem w ciąży z trzecim - mam już syna 8,5 lat i córkę prawie 5-latkę. Mąż zachwycony, ja sie martwię (mam 36 na karku), dzieci szaleją z radości. Miło mi widzieć, że jest nas tak wielu. Od razu raźniej Odpowiedz Link
werbena11 Re: witam się 16.08.07, 12:00 Witaj! I ja tez sie przedstawie, bo wczesniej tego nie robilam, a pisalam juz w paru watkach: 37 lat, w ciazy z terminem na marzec 2008, 2 corki 4 lata i 1,5 roku. W kwietniu tego roku zaczelismy proces adopcyjny trzeciego dziecka, zanim dowiedzialam sie o ciazy, kontynuujemy, po narodzinach trzeciego zobaczymy co nam zycie przyniesie ) No chyba, ze trojaczki, wtedy pewnie z adopcji zrezygnujemy ) Odpowiedz Link
magmi2 Re: witam się 16.08.07, 12:59 To i ja się przywitam, od niedawna jestem stałym podczytywaczem i uwielbiam to forum. Mam 31 lat i troje dzieciaczków corcia 10l, syn 8l i najmłodszy synek 3 lata. Teraz staramy się o czwarte.Pozdrawiam wszystkie wielomamy Odpowiedz Link
turczynka5 Re: witam was 16.08.07, 20:29 mam zaszczyt jako pierwsza was powitać .nie wiem gdzie się wyniosło całe towarzystwo.wakacje?ja jestem mamą piątki dzieci (iuwaga) synowie.fajnie że się wpisałyscie,będzie nas więcej.pozdrawiam was i cale rodzinki.jola. Odpowiedz Link
mamaanieli Re: witam was 16.08.07, 21:02 czesc kobity, na górze jest link "wszystko w jednym". tam się przedstawiamy i podwyższamy statystyki pozdrawiam Odpowiedz Link
mamaanieli Re: witam was 16.08.07, 21:03 ups. to się na tym forum nazywa "tu się można przedstawić". sorki Odpowiedz Link
gimel4 Re: witam was 16.08.07, 22:39 myślałam, że sięprzestarzał, bo ostatni wpis z kwietnia... ale nadrobię Odpowiedz Link
mac62 Witamy ,witamy 17.08.07, 21:38 Cieszę się niezmiernie, że towarzystwo piszących i odważnych wielomam się powiększa. Witam Was dziewczyny tak b. osobiście- ja jako Kasia z 6 i pozwalam sobie powitać Was w imieniu "głównodowodzącej"Joli. Myślę , że Jola już niebawem się tutaj pojawi i osobiście wyrazi swoją radość - obecnie jest w trakcie przeprowadzki. Odpowiedz Link
gimel4 mac62! 17.08.07, 22:35 pozwolę sobie na osobisty wątek A może byśmy tak się spotkały w przyszłym tygodniu, a? Nasze Krzysie by się pobawiły Odpowiedz Link
mac62 Re: mac62! 18.08.07, 20:50 ależ jak najbardziej Gabrysiu - jeśli tylko tymczasowo nie jesteś"kobietą pracującą" to nawet do południa zapraszam. Odpowiedz Link