mulinka 15.01.05, 01:32 biore Meza na spacer! przyszla pora )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: kochane moje 15.01.05, 01:48 a ja juz po spacerze, psy wyganiane za wszystkie czasy...mam nadzieje jutro pospac dluzej...ehhh caly tydzien niedospana chodzilam. Odpowiedz Link
aneta05 Re: kochane moje 15.01.05, 02:09 a ja biore na spacer odkurzacz...bo chec dzisiaj sprzatnac zeby jutro sie byczyc to znaczy forum czytac. Odpowiedz Link
mulinka Re: kochane moje 15.01.05, 16:04 ja sie nie wyspalam! wieczorem trenowalam obrobke zdjec nauczylam sie robic napisy! (piers wypinam) i juz umiem dobrac ramke w kolorze w jakim JA chce, a nie komputer, tylko...nie umiem dobrac wielkosci, ktora robi sie...jak chce ( poza tym opanowalam drukarke! (tez piers wypinam) i te wszystkie czynnosci robilam noc cala tez....we snie ) Odpowiedz Link
tamsin Re: kochane moje 15.01.05, 16:04 kurcze nie! mialam plany gnic do poludnia, a ten kundel bury wzial i zaczal plakac ze chce siku o 8:30! bede zmuszona uciac popoludniowa drzemke parogodzinna, chocby sie walilo i palilo ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: kochane moje 15.01.05, 16:06 Tamsin - jest sobota, masz prawo do... ja bym powiedziala... czterech 6-godzinnych drzemek :o) Mulinka - ja ci tu zaraz spreparuje specjalny medal za takie osiagniecia!!! Gratki! Odpowiedz Link
tamsin Re: kochane moje 15.01.05, 16:12 a i w niedziele moze sie skusze na drzemke, kto wie czy w poniedzialek moze tez, bo mam WOLNE ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: kochane moje 15.01.05, 16:28 Mulince medal koniecznie. Tez sie zabiore kiedys i naucze )) Przy was to sie nawet lenic nie wypada, ani zostac nieukiem. A ja jestem wolny czlowiek, nie musze gotowac.Narazie zyje na resztkach. Co za luksus Odpowiedz Link
aneta05 Re: kochane moje 15.01.05, 17:11 A mysmy spali do 10 a potem tradycyjne sobotnie sniadanie w lozku - jajecznica zrobiona przez M - najlepsza na swiecie!!! A teraz M poszedl szorowac lazienke a ja bede odpoczywac i czytac zalegle watki!!! Odpowiedz Link