viki2lav 21.02.06, 11:32 robimy bal karnawalowy, virtualny jak sie przebieracie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuciolo Re: Karnawal 21.02.06, 11:38 No tak ostatnia sobota karnawalowa przed nami corke przebieram za teletubisia, bo uwielbia. Po Lali przyszedl czas ma Twinky Winky bo nauczyla sie wymawiac, zeby nie byc w opozycji ja sie przebieram za odkurzacz Nunu ktory ciagle zjada tubbie tosty Odpowiedz Link
cuciolo Re: Karnawal 21.02.06, 11:41 zapomnialam dodac Rure mam do od kondycjonatora, ( odkurzacza sie nie dorobilismy) o paprochy i kurz w domu nie musze sie martwic, sa to sie nimi posypie, a 2 szmaty od podlogi posluza jako tunika odkurzaczowa co wy na to? Odpowiedz Link
viki2lav Re: Karnawal 21.02.06, 11:50 w niedziele widzialam dziecko przebrane za osiolka, nawet uparte bylo jak trzeba! Odpowiedz Link
cuciolo Re: Karnawal 21.02.06, 14:28 a ja widzialam w sobote na via condotti urocza mala czarownice dzwigana n barana. Absolutny hicior ptrzy tych wszystkich karolewnach z disneya i spidermana Odpowiedz Link
maja92 Re: Karnawal 21.02.06, 14:48 buuu;-(((((((((((( Tutaj to sie przebieraja tylko na Halloween Moje mlodsze dziecie bylo diabelkiem....z charakteru tez)) Odpowiedz Link
mulinka Re: Karnawal 21.02.06, 15:47 faktycznie, juz tylko pare dni... oj Dziewczyny, ja w tym roku to koniec karnawalu poswietuje obiecuje zdjecia! no i ma byc ponad 30 stopni, wiec...raczej sie rozbierac bede hura! nigdy nie myslalam, ze dane mi bedzie to przezyc (lece do Rio!) Odpowiedz Link
tamsin Re: Karnawal 21.02.06, 16:05 u nas nic o karnawale nie mowia i nikt sie nie przebiera nastepna impreza dopiero na St. Patrick's Day, wszyscy beda chodzic na zielono, moze i nawet parada bedzie Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Karnawal 21.02.06, 18:04 Swego czasu, dawnego bardzo - bylam w OKRESIE karnawalu - czyli Mardi Gras w Nowym Orleanie (tam trwa chyba tydzien - codziennie na Bourbon street sa parady). Okradli mnie (jedyny raz tutaj)kieszonkowcy!, nie mam zielonego pojecia jak i kiedy! - zostalam bez portfela, kart, kluczy do hotelu. Tragedia - nic, tylko sie upic. Tylu pijakow na ulicach jeszcze nie widzialam cale towarzystwo - shitfaced No to byl moj pierwszy i ostatni karnawal. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Karnawal 21.02.06, 18:06 Mulinka! serio?) Kochana, to ty tych zdjec trzaskaj ile sie da! Bozesz, ale cie widoki czekaja!)) Odpowiedz Link
mulinka Re: Karnawal 21.02.06, 21:40 Aniu, kieszonkowcami tez mnie straszono biore stary dziecka aparat, ale zdjecia jeszcze robi mam nadzieje, ze zanim mi go zwina, to cos zdarze napstrykac ciesze sie jak glupia dodatkowo, ze zlapie oddech od mamy, ufff Odpowiedz Link
nataasza Re: Karnawal 21.02.06, 17:30 A ja ostatnio, jako przykladna pani nauczycielka w szkolce polskiej, przebralam sie za cyganke. A ile ja przyjemnosci w tym mialam Na codzien czlowiek o szyk i styl dba, a tutaj moglam sie koralami obwiesic, husta glowe przewiazac, kiecke z falbanami ubrac. Nie wiem kto mial wiecj radosci, ja czy dzieciaki natasza Odpowiedz Link
sol_bianca Re: Karnawal 21.02.06, 21:49 A ja za pirata albo raczej piratkę, bo właśnie czytam (rewelacyjną) książkę "Mujeres piratas" i się angażuję emocjonalnie ))) Odpowiedz Link
asica74 Re: Karnawal-w Ottawie 21.02.06, 22:23 Przez ostatnie trzy tygodnie odbywał się w Ottawie karnawał zimowy. Jest to jedna z najwiękrzych atrakcji zimowych w stolicy. Ostatni weeked był wspaniały, słoneczny i dosyć ciepły jak na kanadyjską zimę. Wraz z kolegami z universytetu byliśmy na konkursie rzeźb śniegowych i lodowy, koncertach, nawet na przetstawieniu teatralnym of fizykach i obowiązkowo na łyżwach. W Ottawie mamy najdłuższe lodowisko na świecie, ponad 15 km i w pogodne dni jeździ po nim tysiące ludzi. Jest to obowiązkowa atrakcja. www.borowiec.ca/PICTURES/2006_02_10-13_Winterlude/ (przekopiowalam to ze strony mojego kuzyna. Rzezby sa sliczne, wiec nie moge tego trzymac tylko dla siebie Witaj Aniołku! + Male Ciche Odpowiedz Link
viki2lav Re: Karnawal-w Ottawie 22.02.06, 09:01 sliczne, ja w tym roku jeszcze sniegu nie widzialam, dopiero w sobote w Krakowie ujrze, podobno od swiat lezy! Odpowiedz Link