gosia_t 16.03.06, 11:09 Dziewczyny tak sie ciesze. Lece do Polski na swieta. Sciskam Was mocno. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuciolo Re: Lece do Polski 16.03.06, 11:15 Ja tez, ja tez. W koncu Swieta w Polsce. Sikam w majciochy ze szczescia Odpowiedz Link
conejito13 Re: Lece do Polski 16.03.06, 11:16 a do mnie Polska na swieta przylatuje tez sie ciesze jak dziecko! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Lece do Polski 16.03.06, 11:31 Gosiu )))))) Ciuciolo )))) Naladujecie sobie akumulatory w Lany Poniedzialek )) Odpowiedz Link
gosia_t Re: Lece do Polski 16.03.06, 12:20 Asiu bede ladowac. Polece do fryzjera napewno. Zmienie kolorek wlosow juz sie nie moge doczekac. Posiedze z tata i mama i zapewne siostra. Odpowiedz Link
cuciolo Re: Lece do Polski 16.03.06, 13:33 Jak zdaze to podloze siostrze miske z zimna woda do lozka. Ot taki zart lany rodzinny z czasow dziecinstwa. Ale bedzie wrzask...................... Z innych polecahych sposobow na osobnikow ociagajacych sie przed wyjsciem z jaskini jest powiazanie klamek ot taki labirynt delikwent sie bardzo zdenerwuje oj bardzoi i tak w koncu wyjdzie Zaznaczam ze toleruje jedynie lanie domowe, tego ulicznego nie cierpie Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Lece do Polski 16.03.06, 13:56 I ja tez lece na swieta do Polski. To bedzie pierwsza Wielkanoc od wielu lat spedzona z rodzina. ))) I wcale nie z powodu zamieszkania za granica, ale z powodu pracy do tej pory ))) Wiec moja rodzina sie smieje, ze mieszkajac za granica predzej zdarzy mi sie spedzic swieta z nimi niz jak mieszkalam w Polsce. )) Odpowiedz Link
triskell Re: Lece do Polski 17.03.06, 11:47 Gosiu, Cuciolo i Marjanno - zazdroszczę i gratuluję . Ja już wybiegam myślami w przyszłość i planuję wizytę w Polsce... za rok na Wielkanoc i jak na razie dzielnie co tydzień $50 na ten cel odkładam. Bawcie się cudownie - z dyngusem lub bez, w zależności od preferencji . Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Lece do Polski 17.03.06, 12:12 dziewczyny gratuluje wyjazdu)) Super atmosefry Wam zycze na swieta w kraju i udanych spotkan rodzinnych! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Lece do Polski 17.03.06, 12:17 Do życzeń się dołączam. Bawcie się znakomicie ! Kran Odpowiedz Link
moni-bel Re: Lece do Polski 17.03.06, 17:44 Dla wszystkich jadacych do kraju:udanego pobytu i fajnie spedznych swiat zycze Monika Odpowiedz Link
mon101 Re: Lece do Polski 21.03.06, 20:26 I ja tez lece na Swieta do Polski! Nieco sie przestraszylam w sobote, bo zadzwonili z Wizzair, ze lot do Wwy 13 kwietnia odwolany. Mnie nie bylo w domu, dziecko niemota, nie umial za bardzo powtorzyc, oprocz tego, ze odwolany i ze zadzwonia jutro. Nie zadzwonili, wiec zadzwonilam w poniedzialek i szczesliwie udalo mi se przerezerwowac na 14go. Ich szczescie, bo bylam dosc "nabuzowana" - czlowiek zamawia bilet w listopadzie a oni cos takiego! Popsuli mi caly sobotni wieczor, bo watpilam, ze beda miejsca na piatek, no ale jak widac caly Sztokholm na Swieta do Warszawy nie leci. A ja tak! ))))))) Odpowiedz Link