marzena36 18.03.08, 10:19 Wszystlim Tym bliso i daleko mieszkajacym zyce slonecznych i zdrowych Swiat wielkanocnych!Smacznego jajka i mokrego dyngusa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 zyczenia swiateczne 19.03.08, 00:08 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy,Sylwek Odpowiedz Link
ulkaa Re: Wesolych Swiat 20.03.08, 10:49 Duzo ciepla,sloneczka i radosci podczas swiatecznego biesiadowania, milosci od najblizszych oraz smacznych jajeczek Ulka Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 11:08 Pogodnych i slonecznych swiat w gronie przyjaznych dusz apeiro.pl/jajko/ ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 12:38 U nas widoki jak ze swiatecznej pocztowki, tyle ze nie te swieta ))) Skladam wam wielkanocnie zestaw pisanek: img172.imageshack.us/img172/5682/jajkawstojaczkuzr6.jpg Odpowiedz Link
mon101 Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 16:11 Też wam życzę wszystkiego najlepszego i lecę do lasu wycinać choinkę Odpowiedz Link
tamsin Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 17:36 dolaczam sie do zyczen u nas co prawda slonce swieci pelna geba, ale wiatr cala pogode psuje bo wieje jak w kieleckim. Odpowiedz Link
mulinka Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 20:19 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ no i o tym calowaniu sie pojajkach pamietacie mam nadzieje Odpowiedz Link
tamsin Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 20:47 no przeciez to obowiazkowe Na wielkanoc zawsze po jajkach sie calujemy Odpowiedz Link
mulinka Re: Wesolych Swiat 21.03.08, 22:07 Tamsinku - a propo's Swiat - dostalam zyczonka od krolewny.sniezki, cos podgaduje, ze sie do nas wybiera... do Ciebie sie przypadkiem nie odzywala? Odpowiedz Link
reyka Re: Wesolych Swiat 22.03.08, 15:20 niech kroliczek przyniesie wam w prezenie to, czego najbardziej pragniecie. to "cos" nie musi byc wcale widoczne ani dotykalne, moze nawet nie pachniec, ale niech bedzie czyms, bez czego nie mozna i nie warto zyc.... zdrowych i wesolych swiat Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wesolych Swiat 22.03.08, 19:09 Reyka, wiem wiem co ten spracowany kroliczek ma przyniesc... Milosc Milosc Milosc...ot co Zgadlam??? Wesolych zajacow, Kupidyna i fajnej rzezuchy zycze. Ludzie ,ile mozna zjesc zeby nie odchorowac? U nas snieg, minusy...no choleera grudzien atakuje. Odpowiedz Link
reyka Re: Wesolych Swiat 22.03.08, 22:57 asia.sthm napisała: > Reyka, wiem wiem co ten spracowany kroliczek ma przyniesc... > Milosc Milosc Milosc...ot co > Zgadlam??? moze byc i milosc) >Ludzie ,ile mozna zjesc zeby nie odchorowac? to zalezy ile zoladek jest w stanie pomiescic.aa no i trzeba wszystko rozlozyc w czasie, to nic nie trzeba bedzie odchorowywac > U nas snieg, minusy... no to tym bardziej energia potrzebna do rozgrzania) Odpowiedz Link
sylwek07 snieg pada i jak tutaj polewac ;-) 24.03.08, 07:48 ladny pada snieg na smigusa dyngusa Odpowiedz Link