Dodaj do ulubionych

Mój kandydat

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 20:50
Marzy sie aby w kolejnej edycji wałbrzyszanie mogli wybierać kandydata na
prezydenta na którego dawno czekamy. Czy stać nas na odwagę aby sie
zmobilizować ? To trudne ludzie sie zamknęli sami w sobie stracili wiarę.
Kandydatury które padały dotąd nie mają sensu choć najgorsze co może sie stać
to że Kruczkowski wygra III kadencje. A gdyby tak całkiem nieznany młody
człowiek ?? niech będzie np ekonomista , prawnikiem lub tylko człowiekiem z
wizją , inna wizją Wałbrzycha niż dotąd nam serwowali włodarze. Czy mamy
szanse na szok ? czy skazani jesteśmy na podgrzewanie starych nazwisk ????
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Mój kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 20:55
      ja tam jestem za jakims nowym i mlodym. nie mam zamiaru patrzec na te krzywe i
      stare mordy co tylko na kase leca i klada lage na miasto.
    • Gość: government issue Re: Mój kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:55
      Czemu nie. Tylko jesli w watku pojawi sie nazwisko "Rambacher" to sie
      porzygam... Mlody kandytat to nie to samo co uzdolnione (?) dziecko.
      • Gość: dfdf Re: Mój kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 20:56
        a tak w ogole to kiedy wybory?
        • Gość: Magda Re: Mój kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 21:02
          Kampania juz sie zaczęła nie widzieliście jak Kruczkowski na okładkach występuje
          , drogi otwiera, młodzież promuje, Wałbrzych zmienia w metropolie . Z
          Kruczkowskiego jest nieudacznik potrafi sie tylko uśmiechać, nic dla nas nie
          zrobił ale kogo teraz ??????
          • Gość: kazio Re: Mój kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:09
            Może Moofiego?
            • Gość: Miga Re: Mój kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:31
              Może Czesia z "Władcy móch"
              • Gość: Grzes Re: Mój kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 21:50
                No cóż nie wiem jak tam lista radnych czy znajdzie sie ktos ? Zostało rok do
                wyborów cięzko bedzie kogoś z jajami
                • Gość: ja Re: Mój kandydat IP: *.centertel.pl 13.09.09, 22:34
                  Szpur?
                  • Gość: government issue Re: Mój kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 22:45
                    Moze w nastepnym rozdaniu (czyt. wyborach)..Teraz mowie "NIE". Za bardzo miekki,
                    niezdecydowany, bez charyzmy. Brak mu politycznych cojones:-)
                    • your_hakuna_matata Re: Mój kandydat 13.09.09, 22:47
                      Szpur i Rambacher = koniec tego miasta jest już bliski. Tylko nie oni...
                      • Gość: government issue Re: Mój kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 22:52
                        A prosilem zeby nie uzywac slowa "Rambacher"....:-)
                        • Gość: * Re: Mój kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 23:08
                          Rambo-cher lepiej? :)
                          • Gość: Kamil Re: Mój kandydat IP: *.centertel.pl 13.09.09, 23:20
                            a może Mrozicki z rady wspólnoty nowe miasto? on chociaż odzież
                            zbiera bo szpur to fajkami handluje w szpurokiosku a mateusz tylko z
                            zibrowem za rączke chadza?
                            • Gość: kiki Re: Mój kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.09, 07:10
                              ludzie tu sie mowi o nowym LEPSZYM prezydencie! Gospodarzu miasta i naszego
                              losu, a Wy wyskakujecie tu z jakimis smerfami. ech
                              • Gość: government issue Re: Mój kandydat IP: 87.105.201.* 14.09.09, 07:51
                                No z tym losem to Cie ponioslo;-). Ale fakt, "mlody" nie znaczy "kompletnie
                                nieopierzony". Ci o ktorych byla juz mowa w watku powinni sie jednak mniej lub
                                bardziej "otrzaskac". Bede szczery, ja na chwile obecna ani wsrod mlodych ani
                                wsrod starych nie widze kandydata.
                                • Gość: kiki Re: Mój kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.09, 12:19
                                  I TO BOLI !!!

Jeżeli jest z kogo wybierać, to jest zadyma, kłótnie, itd., ale jest światełko w
                                  tunelu, perspektywa. dochodzi się do jakiegoś finału. Taki problem urodzaju. U
                                  nas dramatem jest to (CO OD X CZASU NA FORUM POWTARZAM), że obecny panujący
                                  wielu nie pasi, ale poza nim - tak naprawdę - długo, długo nic :).
                              • Gość: bambi Re: Mój kandydat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.09.09, 07:53
                                Naprawdę. Każdy inny będzie lepszy niż obecny.
                              • Gość: miki Re: Mój kandydat IP: *.centertel.pl 14.09.09, 07:53
                                Mrozicki? Przecież to jest denny lanser, każdy potrafi zwołać media i powiedzieć żeby przynosić ciuchy które później rozdawać. Poza tym ta jego komunistyczna skrzynka na donosu, żałosne!

Szpur? Jest aktywnym radnym, ale brak mu jeszcze pełnego doświadczenia, może jeszcze jedna kadencja, i kto wie?

Rambacher? Dziecko któremu wydaje się że świat zmieni, jest uzdolniony, ale bez doświadczenia, może za jakieś 10 lat po Szpurze...
    • Gość: :) Re: Mój kandydat IP: *.chello.pl 14.09.09, 12:02
      www.youtube.com/watch?v=jVGPIrb1Ycg&NR=1
      • Gość: :) Re: Mój kandydat IP: *.chello.pl 14.09.09, 12:08
        jak by jakiś dziadek nie potrafił odpalic linku ! CENTRUM H...OZY JEST TU !!!!!!

Pewnie nie wiesz ale mam to po komunie
        Gawiedziowstręt - źle się czuję w tłumie
        Źle się czuję wśród tych co otwarte już drzwi
        Chcą wyważyć

Wszyscy śpiewają wszyscy klaszczą w dłonie
        Andy Warhol, orzeł w koronie
        Mówisz mi kim mam być
        W czym najlepiej mi jest do twarzy

Same ch...owe słowa
        Jak przeżeniony towar
        Same chore słowa
        Po których puchnie głowa