Dodaj do ulubionych

Biuro rachunkowe

IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.09, 21:54
witam wszystkich. muszę wybrać biuro rachunkowe ponieważ będę
zakładała firmę i chciałabym prosić Was o opinie na temat takich
biur w Wałbrzychu jakie polecacie a jakie odradzacie w 100% może
sami z jakiegoś korzystacie i możecie podzielić sie opinią? Dziękuję
za poważne odpowiedzi i wszystkich gorąco pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 00:04
      Jest takie jedno Darek Detyna 606643410 dają rade
      • Gość: kamka Re: Biuro rachunkowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.09, 22:17
        tylko to 1 w wałbrzychu?
    • Gość: igor Re: Biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:22
      mam taki sam problem <blee>
      • Gość: kasia Re: Biuro rachunkowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 06:15
        Starczy ci to jedno bo i tak długo nie będziesz prowadzić działalności w
        Wałbrzychu takie to miasto
        • Gość: arek Re: Biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 07:40
          Daj spokój, zarejestruj się najpierw jako ryczałtowiec, wtedy księgowosć jest
          taka prosta że sama ją poprowadzisz, na zasady ogólne możesz przejsc na koniec
          roku, lub na vat początku każdego miesiąca.Po co przepłacać jak nie wiesz czy ci
          dobrze interes pójdzie.
    • Gość: wyzyskiwacz Re: Biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 08:31
      Myślę że kupując prosty program do prowadzenia KPiR/Ryczałtu dacie sobie radę
      bez księgowego. Długo używałem Rachmistrza i Subiekta, a
      teraz używam [nazwa na maila] świetny. Działalność prowadzę od 1988,
      więc trochę wiem na ten temat.
      • Gość: doris Re: Biuro rachunkowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 11:12
        zapraszam do nas 0746660705
    • Gość: doris Re: Biuro rachunkowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 11:12
      www kancelaria - partner eu
    • vicky0019 Re: Biuro rachunkowe 26.05.13, 23:12
      Ja prowadzę działalność 3 lata i od początku prowadzi mnie firma Profais www.profais.pl/. Nigdy mnie nie zawiedli więc jak najbardziej ich polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka