Gość: Majka IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 22:23 Witam. Który dentysta w Wałbrzychu leczy dobrze i bezboleśnie zęby?Kogo polecacie.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośćććć Re: Dobry Dentysta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.09, 22:29 Gdy poprosisz o zastrzyk , każdy zrobi bezboleśnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dobry Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 07:56 polecam dr. Koźliński na Wyzwolenia kawałek za empikiem w stronę tuwima, nr 842-61-91. sprawdzony i polecam, miły, profesjonalny. drugi to dr. Dobrowolski, poszukaj nr w necie. przyjmuje obok byłego sportowego na magistrackim, teraz tam jest bank. oboje bezboleśni i dokładni. odwagi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Re: Dobry Dentysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.09, 08:30 ja polecam również dr Koźlińskiego profesjonalista a przy tym zabawny zawsze zagaduje i mówi coś śmiesznego :) wizyta wtedy robi się znośna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena z Angli Re: Dobry Dentysta IP: 92.27.219.* 06.12.09, 13:11 od 3 lat leczę zęby w Polsce,bywałam u roznych dentystow w Wałbrzychu,az wkoncu trafiłam na cudowną,wspaniała P.Anię Krawczyk,to co ona zrobiła z moimi zębami to szok,są piękne,białe,wszystkie bezbolesnie wyleczone,pełna kosmetyka ,dla mnie profesjonalistka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bożeny Re: Dobry Dentysta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.12.09, 14:59 gdzie jest jej gabinet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Dobry Dentysta IP: *.centertel.pl 06.12.09, 18:13 polecam dra Kokoszkę, niestety przyjmuje w Świdnicy, leczyłam u niego sporo swoich ubytków i miałam też usunięty jeden ząb, i było naprawdę spokojnie, nie bolało nic a nic, a gość bardzo przyjemny i nie komentuje paniki pacjenta :) gorąco polecam:) namiar w necie.. pozdrawiam, D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: Dobry Dentysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.10, 10:12 Ossowscy są dobrzy, ale niestety dość drodzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossowski Re: Dobry Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 01:41 ossowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dobry Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 10:28 dr.Koźliński-byłam tam na kilku zabiegach,w tym chirurgicznych i wszystko bezbolesnie i w fajnej atmosferze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dobry Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 17:24 Ossowscy Odpowiedz Link Zgłoś