Gość: Koniczynka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.09.09, 12:16 Jakiego polecacie mechanika? Ile kosztują wymiany filtrów w instalacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Instalacja gazowa IP: *.sattom.pl 24.09.09, 12:46 Witaj. Ostatnio miałam znaczne problemy z panami tzw. "złotymi rączkami" podczas prac instalacyjnych w moim mieszkaniu(gaz, sanitaria itp). Fakt, wszystko było robione od podstaw bo wymieniałam poniemieckie kanalizacje,potem gaz doprowadzano, ale to chyba nie powinno stanowić problemu dla prawdziwych fachowców. Uratował mnie w końcu jeden pan, którego z czystym sumieniem mogę Ci polecić. W porównaniu z poprzednimi wziął tyle, co nic a jestem bardzo zadowolona.Podaj maila to napiszę Ci jego nr tel., żeby nie reklamować na forum. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniczynka Re: Instalacja gazowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.09.09, 13:16 Zapomniałam dodać, że chodzi mi o instalację gazową w samochodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Instalacja gazowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 18:38 Zależy jakie graty chcesz mieć w środku. Myślę że 1500-2500 wystarczy na instalację I lub II generacji. Zależnie od auta dobiera się sprzęt instalowany. Wymiana filtrów to groszowe sprawy - max 40zł a jak jesteś sprawna i łatwo się uczysz - zrobisz to sama. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: Instalacja gazowa 25.09.09, 11:49 Gość portalu: ;) napisał(a): > Zależy jakie graty chcesz mieć w środku. Myślę że 1500-2500 wystarczy na instal > ację I lub II generacji. Zależnie od auta dobiera się sprzęt instalowany. Chyba, że silnik pracuje na wtrysku wielopunktowym, wtedy zdecydowanie odradzam I i II generację. W tym przypadku tylko IV. Fakt - jest droższa, ale za to dużo mniej problemów "generuje"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: Instalacja gazowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 09:37 Ja osobiście polecam firmę ze Świdnicy dobrzy fachowcy, niepamiętam nazwy mieszczą się na Składowej (wylot na Dzieżoniów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Instalacja gazowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.09.09, 12:22 Polecam warsztat w Świdnicy na ulicy Składowej wylot na Dzierżoniów już 3 auto które mam teraz i zakładałem u nich gaz rewelacja.Nr tel.0748569443. Odpowiedz Link Zgłoś