Dodaj do ulubionych

Instalacja gazowa

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.09.09, 12:16
Jakiego polecacie mechanika? Ile kosztują wymiany filtrów w instalacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Instalacja gazowa IP: *.sattom.pl 24.09.09, 12:46
      Witaj.
      Ostatnio miałam znaczne problemy z panami tzw. "złotymi rączkami" podczas prac
      instalacyjnych w moim mieszkaniu(gaz, sanitaria itp). Fakt, wszystko było
      robione od podstaw bo wymieniałam poniemieckie kanalizacje,potem gaz
      doprowadzano, ale to chyba nie powinno stanowić problemu dla prawdziwych fachowców.
      Uratował mnie w końcu jeden pan, którego z czystym sumieniem mogę Ci polecić. W
      porównaniu z poprzednimi wziął tyle, co nic a jestem bardzo zadowolona.Podaj
      maila to napiszę Ci jego nr tel., żeby nie reklamować na forum. Pozdrawiam
      serdecznie
      • Gość: Koniczynka Re: Instalacja gazowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.09.09, 13:16
        Zapomniałam dodać, że chodzi mi o instalację gazową w samochodzie :)
        • Gość: ;) Re: Instalacja gazowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 18:38
          Zależy jakie graty chcesz mieć w środku. Myślę że 1500-2500 wystarczy na instalację I lub II generacji. Zależnie od auta dobiera się sprzęt instalowany.

Wymiana filtrów to groszowe sprawy - max 40zł a jak jesteś sprawna i łatwo się uczysz - zrobisz to sama.
          • qwe33 Re: Instalacja gazowa 25.09.09, 11:49
            Gość portalu: ;) napisał(a):

> Zależy jakie graty chcesz mieć w środku. Myślę że 1500-2500 wystarczy na instal
            > ację I lub II generacji. Zależnie od auta dobiera się sprzęt instalowany.

Chyba, że silnik pracuje na wtrysku wielopunktowym, wtedy zdecydowanie odradzam I i II generację.
            W tym przypadku tylko IV. Fakt - jest droższa, ale za to dużo mniej problemów "generuje"!
    • Gość: koma Re: Instalacja gazowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 09:37
      Ja osobiście polecam firmę ze Świdnicy dobrzy fachowcy, niepamiętam nazwy
      mieszczą się na Składowej (wylot na Dzieżoniów)
    • Gość: czesiek Re: Instalacja gazowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.09.09, 12:22
      Polecam warsztat w Świdnicy na ulicy Składowej wylot na Dzierżoniów już 3 auto
      które mam teraz i zakładałem u nich gaz rewelacja.Nr tel.0748569443.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka