henrykczetryc 01.11.09, 08:58 www.youtube.com/watch?v=fUjV6DLXrdQ&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Platforma IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.09, 09:33 Nie zaśmiecajcie forum politycznymi rozgrywkami. Spadajcie komuchy na "Kto nami rządzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Platforma IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.09, 09:56 Platforma i komuchy? Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Platforma IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.09, 10:38 Platforma się czepia komuchów, a komuchy w stylu henrykczetryc czy innego henryka tetryka czepiają się platformy. Niech spadają do swojego getta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezonik Re: Platforma IP: *.centertel.pl 01.11.09, 10:44 obejrzyjcie ten film, pokazuje jak platfusy w lubina robily magiel z mozgu ludziom, uklad polityczno - towarzyski, wlasne niby obiektywne media, oklamywanie ludzi, oczernianie przeciwnikow, a wszystko dlatego, że Raczynski nie godzi się na prywatyzację KGHM, u nas stosują jeszcze tylko biały pijar, sami siebie wielbią, ale niebawem zacznbie sie drugi lubin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo Re: Platforma IP: *.anonymouse.org 01.11.09, 12:23 Gość portalu: Rezonik napisał(a) ze szpur.centertel.pl: > obejrzyjcie ten film, pokazuje jak platfusy w lubina robily magiel z .... O Pawełek Szpur się obudził. Otwieraj sklepik bo ci znicze zostaną, a nie napinaj się politycznie bo jeszcze ci żyłka pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karex Re: Platforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 13:23 uważasz pa.ło, ze tylko szpur widzi problemy???? Odpowiedz Link Zgłoś