Gość: CB IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 20:12 W roli głównej oczywiście SRT ! Jeszcze ktoś zamierza bronić debili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asianka_b Re: Masakra pod Tesco 14.11.09, 20:19 a co sie stalo ?? Dla mnie debilizm to stanie pod tesco obok swojej hondy( pokreslam stanie OBOK) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewa Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 20:24 Widzieliśmy 3 karetki i straż. Ale co się konkretnie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Masakra pod Tesco IP: *.magma-net.pl 14.11.09, 20:43 lol ale masz problemy jak Ci przeszkadzają takie rzeczy - współczucia asieńko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 20:49 dwa autka...golf z przodem na "podszybiu", a terenówka leży na boku oparta o sygnalizator świetlny...;/ ktoś wie coś o tym więcej? wina wiadomo kogo - debile SRT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 20:55 Info na świeżo: jeden z poszkodowanych miał szczękę przesuniętą w okolice czoła. No to proszę sobie wyobrazić siłę uderzenia. Golf II praktycznie zaczynał się od drzwi pasażera. Terenowy mercedes bez większych uszczerbków blacharskich, ale za to pozbawiony prawego przedniego koła. No i zabrali kogoś w worku, ale tego nie widziałem, więc może to tylko plotka? Golf koloru granatowego lub czarnego, na ładnych szerokich alusach, rejestracja DB58 i coś tam, niewymiarowa. Może ktoś zna? Merol na blachach DW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 21:20 Merc jest zmielony. Rejestracja Wrocławska. Na przedniej szybie duża dziura , bocznych nie ma. Maska zgnieciona, szyber dach otwarty. Koło ( od widocznej strony) urwane. Kolor merca wygląda na srebrny metalik. Znaki drogowe powyginane. Golf jest czarny, zniszczony do przednich drzwi. Są ofiary (ofiara) śmiertelne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 21:23 TSC daj jakieś zdjęcia. Widziałem że robiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.11.09, 23:01 Ale co właściwie sie stało? Golf zapinkalał od Makro 2 paczki i mu z Tesko wyjechał merc? czy jak? Widzę na światłach się spotkali niestety nie na piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 18:53 chłopie gdzie Ty ofiare śmiertelna widziałeś ... chyba w twojej wyobraźni ... 2 osoby w cięzszym stanie i tyle ... ehhh ludzie dorastajcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.11.09, 20:47 Tak znam gościa i auto....przykra sprawa.Gość ma 24 lata i teraz leży w ciężkim stanie w szpitalu:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 18:48 Po 1 nikomu tak szczeka sie nie przesuneła! po 2 nikogo w wroku nie wyciagali!! a po 3 to nie jest wina kierowcy golfa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Masakra pod Tesco IP: *.146.82.92.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 20:50 A co dokładnie się stało?? Bo po ilości karetek, a było ich 4 albo 5 nie wyglądało na zwykły wypadek ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 21:09 foty: picasaweb.google.pl/misiekmisiek5/2009111414112009DzwonTesco#5404050355617594546 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupidyn Re: Masakra pod Tesco IP: *.chello.pl 14.11.09, 21:30 co za ku... barany nakleja sobie jakas słaba naklejke na auto i juz wydaje im sie ze sa zajebistymi kierowcami , i bezczelnie narażają zycie niewinnych ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
asianka_b Re: Masakra pod Tesco 15.11.09, 10:39 ale to nie jest dlamnie zaden problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 14:41 Pewnie, lepiej żebyśmy stali pod bramą i pili wódę. Albo chodzili bez celu po mieście z piwem w ręku, zaczepiać każdego kto nam nie pasuje i demolować to co stanie nam na drodze? A może zamiast stać "obok" powinniśmy stanąć "na" nim? Współczuję Asieńko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 16:07 Gość portalu: Kuba napisał(a): > Pewnie, lepiej żebyśmy stali pod bramą i pili wódę. Albo chodzili bez celu po m > ieście z piwem w ręku, zaczepiać każdego kto nam nie pasuje i demolować to co s > tanie nam na drodze? > A może zamiast stać "obok" powinniśmy stanąć "na" nim? > > Współczuję Asieńko Gratuluję zdegenerowania, skoro popierniczanie przez miasto ma być jedyną alternatywą dla rozbojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 18:56 nie no pewnie lepiej zmasakrować dokumentnie młodą piękną dziewczynę i prawie zabić rodzinę z kilku letnim dzieckiem , to super alternatywa bo to ten baran spowodował , przecież wy idioci pojęcia o prowadzeniu aut nie macie a te trupy wasze to już kompletnie nic nie reprezentują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 21:11 Chwila. Ja mówię o naszym "staniu koło Hondy pod Tesco" (2. post) a nie o ściganiu się. Nigdy się nie ścigałem i nie zamierzam ścigać na otwartych drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 15:04 Pewnie, lepiej żebyśmy stali pod bramą i pili wspólnie wódę. Albo chodzili po mieście z browarem w ręce, zaczepiali każdego kto nam się nie spodoba czy demolowali co popadnie! Moglibyśmy też spędzać całe dnie przed ekranem komputera i się uwsteczniać. A może powinniśmy stać "na" aucie zamiast "obok" niego? Współczucia Asieńko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiu Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 21:40 nikogo w worku nie zabrali!!!!!z golfiny dwie karetki zabrały poszkodowanych (rzekomo komus urwało ręke bo lezała obok ale czy ktoś zginoł tego nie wiem)kierowca lezał koło golfa a dziewcyna była w golfie a puzniej widziałem jak wkładali ich na noszach do karetek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf Re: Masakra pod Tesco IP: *.chello.pl 14.11.09, 21:44 urwało reke???? moze zimny łokieć był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 20:18 Ręki nikomu nie urwalo!! Jakie bajki piszecie to zal. Wyobraznia widzenie ma granic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 21:44 Skąd masz pewność, że to SRT od razu?? Nie tylko oni przecież tam przyjeżdżają... Z tego co wiem to jakoś ostatnio tam rzadko bywają... Może ty masz jakieś kompleksy na ich tle?? Może sam jesteś debilem wypowiadając się o nich kompletnie ich nie znając... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 21:51 ta zakompleksionycw... ktory jezdzi polonezem i szczyka go ze nie ma fajnego wozka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Masakra pod Tesco IP: *.chello.pl 14.11.09, 21:56 heheh nie no kolesie w tym zalosnym srt czyjakkos tak maja same wypasione wózki hahah nie no żenada sku...syny jebane narażać to moga swije życia a nie niewinnych osób . trzeba ich surowokarać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 22:00 Co to jest to SRT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 22:05 Następny jakiś mały zakompleksiony człek, który wszystko co złe kojarzy z SRT... Taki stan umysł się leczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyglomp ;) Re: Masakra pod Tesco IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 21:02 Te tomasz cwok, a podstawowke Ty skonczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerman Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 21:58 Urwało rękę? Hmmm.... można teraz o nim mówić jednoręki bandyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAPI Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 21:59 Jestem czlonkiet klubu SRT i oficjalnie informuje ze to nie byl czlonek Naszego klubu ani ktos kto sie staral o czlonkowstwo a poprostu jakis Wałbrzyszanin. Ja osobiscie bylem w tym momecie na Makro jak gosc ruszal wraz ze swoimi znajomymi o po efekcie jak skonczyl widac ze mial maly mozdzek w golfie licznik zatrzymal sie na 140km/h i to po takich dlugich sladach chamowania wiec sobie sami dopowiedzcie ile grzal. Prosze nie kojazyc tego IDIOTY z klubem SRT a jesli ktos z naszego powodu ma kompleksy to niech sie zglosi do psychoanalityka moze mu pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
wielgus_71 Re: Masakra pod Tesco 14.11.09, 22:11 poprostu ---> po prostu chamowania ---> hamowania kojażyc ---> kojarzyć Sam nie wiem czy w obliczu tego co piszesz nazywanie kogokolwiek idiotą nie jest zbyt na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: Masakra pod Tesco IP: *.chello.pl 14.11.09, 23:02 > Sam nie wiem czy w obliczu tego co piszesz nazywanie kogokolwiek idiotą > nie jest zbyt na wyrost. Cholera muszę się z Tobą zgodzić. Choć raz na parę lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 11:00 na Makro - w Makro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witkacy [...] IP: *.chello.pl 14.11.09, 22:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAPI Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 22:22 co do bledow sorki. Gosciu o co ci biega czepiles sie klubu bo masz jakies kompleksy?? My tam nie jezdzimy sie scigac czy nasladowac jakies filmy czy gry. My sie poprostu spotykamy w atreszta tam juz sie nie spotykamy bo jak widac tam na obrazkach co posprzatalismy tam to ktos sobie smietnik z tego miejsca urzadzil. To moze zaczniecie o kazda kolizje lub wypadek oskarzac SRT co?? jakis pijak prowadzi to nagonka ktos nie rozwazny prowadzil auto nagonka ludki opamietajcie sie..... ja koncze ten temat bo mi rece opadaja jak to czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek RTW Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 22:16 Ja równiez w imieniu mojego klubu chce podkreślić iż nie był to zaden z członków RTW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 22:18 To może należał do klubu Golfa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venadetta Trzeci Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 22:20 Mógł nawet nalezeć do rodziny radia maryja, i co z tego ? Czy kazdy kierowca który ma wypadek musi gdzieś NALEŻEĆ ? Ludzie opanujcie sie, to az niesmaczne, a jak by to był ktoś z waszej rodziny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 22:22 kogo to obchodzi gdzie nalezal poprostu to idiota co myslal ze ma samolot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 22:20 Właśnie dzwonił do mnie Jarek i prosił bym zamieścił oświadczenie, że nie był to także członek PiS. Prawdopodobnie był to ktoś z klubu PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 22:24 a moze to byl zwykly czlonek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 22:26 nie to byl moj stary wlasciciel MO-BRUK'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan Wagner Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 22:27 Buraki z SRT czy RTW, jeden ciul. Macie w nazwach Racing lub Rally dla picu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 22:29 Buraki?? Znów stosujesz słowa nie znając jego znaczenia... zajrzyj w słownik potem pisz... Zapewne tak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONDA Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 22:31 Obrońca jest burakiem: a) cukrowym b) pastewnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 23:50 Ani jedno ani drugie... Widzę, że ktoś inteligenty się wypowiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Masakra pod Tesco IP: *.chello.pl 14.11.09, 22:28 hehehe czlonek i pewnie naezal do jakiegos klubu i spotykał sie tam z reszta i datykali sei koncówkami , panowie widze ze tymi teamami leczycie swoje kompleksy bo tylko o tym potraficie gadac ten ma kompleksy tam ten tez trzeba do srt czy innego gówna wstapic tam nie ma sie kapleksów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 00:09 Kochanie a ty nie mów co robicie z tatusiem w domu, Buziaki. MAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Grzegorz Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 22:24 Złotowłosy pisze w mailu, że to też nikt od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 22:27 ja wiem to byl specjalny wyslannik z zelazowej woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 22:28 To nie Maciek z Klanu , on siedzi w zamkniętej łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia [...] IP: *.chello.pl 14.11.09, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody SRT Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 23:04 Osoba jadąca VW Golfem nie należy do żadnego klubu. Sprawcą wypadku jest najprawdopodbniej kierowca Mercedesa, który to wymusił pierwszeństwo kierującemu Volkswagenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Masakra pod Tesco IP: *.chello.pl 14.11.09, 23:11 albo na skrót AH1 N1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 14.11.09, 23:35 ja nie wiem, co wy macie do członków SRT i RTW... oni przyjeżdżają, żeby pogadać... zwyczajnie jak normalni ludzie! szczerze mówiąc, to równie dobrze mógł spowodować podobny wypadek ktoś inny i w innym miejscu. wtedy też byście się zastanawiali czy to był ktoś z jakiegoś klubu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władimir Re: Masakra pod Tesco IP: 89.108.250.* 14.11.09, 23:15 no zaje***ście wymusił skoro zap***ał 140 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody SRT Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 23:22 Nie napisałem, że kierowca VW jechał powoli, zapie...ł,, co nie zmienia faktu, że był na drodze głównej i to właśnie on miał pierwszeństwo. Wina leży po obu stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 23:29 Czy ten kierowca to nie byl ten od "KETI" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 23:23 Eee tam, spieszył się do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 19:01 człowieku i Ty siebie kierowca nazywasz ? jak można wymusić komuś kto w terenie zabudowanym zapieprza 160km/h !!!! pomyśl trochę chłopie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chorąży Torpeda Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 23:07 > A co do SRT. Myślę, że gdyby zmienili skrót na TXT lub np SMS > zyskaliby na popularności Albo TSC :) Team Street Crash :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 23:54 Wy naprawdę macie jakieś kompleksy... to się stało to wina SRT, tamto się stało to wina SRT... Wałbrzych jest dziurą to wina SRT... co się nie stanie to wy odrazu pierdo....., że to wina SRT... to się naprawdę leczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasazer mersedesa Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 23:20 witam siemano nic mi nie jest to ja wymusilem pierszenstwo jestem teraz pod makdonaldem na mazowieckiej pozdrawiam caly klub STR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Bomba Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 23:40 A mowilem 'wez chlopaku ledy w spryskiwaczach zamontuj, widoczny na drodze bedziesz jak reszta ziomkow z klubu' to on nie, ze on v-powera woli do golfa zatankowac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.11.09, 23:50 kurde, 100 metrów dobrej drogi w tym powalonym mieście i odpie... kierowcy. Kiedyś, jak jeszcze ulice miały nazwy miłościwych nam towarzyszy zza buga było duzo wtedy autek fajnie stuningowanych, niska zawiecha. Jeździli sobie chłopaki po mieście, troche hałasu zrobili swoim umc- umc i tyle. Zmieniły sie nazwy ulic, rządzący i drogi. Nie ma w mieście fajnie stuningowanych aut, jak się pojawiło u mnie na dzielnicy obnizone to zostawiło miskę na studzience a olej na kolejnych 100 metrach. Strażacy zbierali. Sam też auto fabrycznie obniżone musiałem podnieść bo miskę zniszczyłem. Po tylu latach jednego wielkiego syfu na ulicach zaczyna widzę młodym gniewnym puszczać psycha i 100 metrów równego asfaltu doprowadza do tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfeusz Re: Masakra pod Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 00:08 Jak to nie ma fajnie zrobionych aut w Wałbrzychu. Ja widziałem parę naprawdę fajnych aut zrobionych ze smakiem. Zielony Peugeot 307, srebrny Peugeot 207, białe Audi 80 Cabrio, czy nawet czarny Golf IV. Fakt nie jest ich dużo ale są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venadetta Trzeci Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 00:10 Popieram twoje słowa , oj popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfeusz Re: Masakra pod Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 00:38 Widzę że wypowiedzi niektórych ludzi są na poziomie podstawówki. Wyzwiska i przekomarzanie się jak małe dzieci. Wiecie jak najłatwiej sprawdzić czy kierowca golfa był członkiem jednego z klubu. Najprostrzy sposób to przyjechać na spot np. SRT lub RTW i porozmawiać o tym ale widząc to co piszą niektórzy to napewno nie będą mieli odwagi przyjechać więc można zalogować się na stronie danego klubu i sprawdzić czy dany kierowca tam należał. A co do fajnych aut to dalej popieram to co mówiłem. Peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 15.11.09, 00:46 ja czasami przyjeżdżam tam na spoty z kolegą. i rozmawiałam z niektórymi członkami SRT i mówili że to nikt od nich. ktoś widocznie po prostu chciał się popisać przed kolegami i tyle. nie cofniemy już tego. stało się i już. ktoś wie w ogóle w jakim stanie są ci kierowcy z wypadku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfeusz Re: Masakra pod Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 00:53 Młoda popieram twoje słowa ponieważ też tam często jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denek Re: Masakra pod Tesco IP: 89.108.250.* 15.11.09, 01:10 a propo tej reki to widzialem ja w mam talent pan zombek ja mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venadetta Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 01:13 No cóz zazdrośc przemawia przez ludzi, bo sami prowadza nudne zycia, mają głupie dzieci , brzydką żone mieszkanie na hipotece a auto z silnikiem 1.3 MPI w kredycie na 10 lat. I jak widza młodych ludzi którzy jezdza autami ich marzeń ( tylko dlatego bo zabrali sie za swoje zycie ) to ich zrzera zazdość i rzyczą im najgorszego. No co , psy ogrodnika, bezpłciowe szare persony. Żal mi ich, przezyc zycie nie zyjąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiu Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 01:37 SRT,RTW,DEGENERACI,itd, i tak tam wszyscy się spotykaliśmy(my) nikt i nic tego nie zmieni nalezał nie należał czy to teraz wazne zapie...ł i tyle skączyła się jego jazda najwazniejsze zeby wyszli z tego!!!!! a to że miał golfa po jakimś tuningu to teraz wszyscy co maja tego typu auta (po jakimś tuningu bądź z naklejką jakiegoś klubu mają lipe i psiaków!!!)i zawsze gdzie sie spotkamy i pałki się dowiedzą to bedziemy najgorsi!!!!!!!!!!pozdrawiam i niech wyjdą z tego wypadku cali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 02:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Masakra pod Tesco IP: *.chello.pl 15.11.09, 09:00 po ie macie naklejki klubowe bo widzialem ze duzo ludzi w zajebistych wozka je ma naprawde super jestescie i same kozackie fury po tuningu macie hahahahahahahahaahh ku... jebane jeden z drugim naklei sobie slaba naklejke i juz wydaje mu sie ze ztuningował auto pajace i tyle albo zmieni kolor podswietlania tablicy kozka ku... co drugi teraz ma stuningowane auto bo naklei naklejke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CB Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 10:09 Prawdopodobnie nadmierna prędkość była przyczyną wypadku, do jakiego doszło wczoraj późnym wieczorem przy Tesco. Ranne zostały cztery osoby, w tym jedna ciężko. 27-letni kierowca volkswagena golfa wymusił pierwszeństwo, skręcając w lewo. Dodatkowo - co już wiedzą policjanci na pewno - jechał za szybko. Prawdopodobnie ponad 100 km na godzinę. Sprawca zderzenia z mercedesem, który kilkukrotnie koziłkował, odniósł najlżejsze obrażenia. Do szpitala trafili z ogólnymi potłuczeniami kierowca i pasażer terenówki. Najcięższe obrażenia głowy odniosła 18-letnia pasażerka golfa. Jej stan lekaże określali jako ciężki, ale stabilny. www.nww24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CB Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 10:13 > Jej stan lekaże określali jako ciężki, ale stabilny O matko i córko, teraz dopiero zwróciłem uwagę na byka, ale ja tylko zrobiłem kopiuj-wklej. Byka zrobił pismak z NWW24, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 10:27 Ten tekst wogole nie trzyma sie kupy golfem wymusil pierwszenstwo wpadajac w zakret i jadac za szybko?? sam w siebie walnal?? ML wymusil skrecajac a golfem wpadl pelnym gazem na krzyzowke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 10:30 Oczywiście, dlatego merol nie miał prawego przedniego koła, a po uderzeniu wylądował na słupie. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 11:18 lepsze bzdury napisane są na www.wiadomosciewalbrzyskie.pl przykry wypadek ale z ich relacji to sie uśmiałam ... Nie ważne kto spowodował wypadek nie ważne czy nalezał do jakiegoś klubu .. stało się nieszczęście oby wszyscy szybko wrócili do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 15.11.09, 11:41 jak dla mnie oni po prostu są kretynami jeśli jechali z taką szybkością... no ale co zrobić... człowiek jest tylko człowiekiem i każdy popełania błędy, ale życzę im jak najlepiej. żeby wyszli z tego cało. i mam nadzieję, że to będzie przestroga dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 23:51 Ten temat założyć jakiś pusty człowiek, któremu nie zależało żeby poinformować, że był wypadek, tylko to aby najechać na srt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfeusz Re: Masakra pod Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 00:41 Tyle piszecie kto gdzie należał a czy kogoś obchodzi co sie stało z tymi ludzmi, jak sie czuja i czy wogóle żyją ?????? To jest chyba ważniejszy temat. A co do SRT to to są dobre chłopaki i jeżdzą rozważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rst to samo będzie niedługo na Wyszyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 12:26 Droga wąska, z bezpośrednim wyjazdem z podwórek na ulicę. Po położeniu nowego asfaltu jest to tor wyścigowy. Debile jeżdżą na ile im graty pozwalają. Średnia prędkość to 80 - 100 km/h. Straż Miejska nie za bardzo się kwapi, żeby tutaj stanąć z radarem, cóż, pewnie życie ludzkie nie ma większej wartości w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dumni... IP: *.anonymouse.org 15.11.09, 12:36 Szkoda tylko tych ludzi, którzy muszą przez Was cierpieć! img194.imageshack.us/img194/1318/78459866.jpg img697.imageshack.us/img697/7421/99915388.jpg img407.imageshack.us/img407/206/59003156.jpg img689.imageshack.us/img689/8154/88970461.jpg img198.imageshack.us/img198/2413/79458272.jpg img697.imageshack.us/img697/994/69001025.jpg img42.imageshack.us/img42/664/17444440.jpg img32.imageshack.us/img32/6830/84587742.jpg img514.imageshack.us/img514/9639/32180135.jpg img510.imageshack.us/img510/6822/96975758.jpg img690.imageshack.us/img690/5782/89708117.jpg img97.imageshack.us/img97/1602/56628021.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 12:52 Czemuż to tak twierdzisz, że to ich wina?? Czy oni kazali mu zapie...ć jak głupiemu?? Czy oni mu kazali uderzyć w inne auto?? Z czego SRT ma być dumne?? Z tego, że jakiemuś pajacowi za chciało się szpanować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.centertel.pl 15.11.09, 13:07 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 13:11 Gość portalu: obrońca napisał(a): > Czemuż to tak twierdzisz, że to ich wina?? > Czy oni kazali mu zapie...ć jak głupiemu?? > Czy oni mu kazali uderzyć w inne auto?? > Z czego SRT ma być dumne?? > Z tego, że jakiemuś pajacowi za chciało się szpanować?? No, widzę że sprawa zaczyna wyglądać klarownie. W powyższych wypocinach ani słowa o tym, że golfiarz nie był członkiem klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 13:30 To już zostało napisane wyżej, że osoba kierująca tym golfem nie należała do SRT. Więc co ma wyglądać klarownie?? Poczytaj cały temat, a potem pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant 90% Wałbrzyszan to pozbawione mózgu debile! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 12:52 SRT,FGH,HUI,HKHK....a może PO,PIS,SLD...co za różnica? Taka jest prawda że wina zawsze należny do tego kto wymusza pierwszeństwo! Jeśli golf jechał za szybko to należy się kierowcy mandat za zbyt szybka jazdę a nie za spowodowanie kolizji! Pomija tu fakt że stary parch jakim jest golf2 nie powinien dla swoje bezpieczeństwa rozwijać prędkości większych niż 60km/h... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: 90% Wałbrzyszan to pozbawione mózgu debile! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 13:06 > Taka jest prawda że wina zawsze należny do tego kto wymusza > pierwszeństwo! Jeśli golf jechał za szybko to należy się kierowcy > mandat za zbyt szybka jazdę a nie za spowodowanie kolizji! A może obarczyć winą zarządcę dróg, co? Dlaczego sygnalizacja świetlna nadal tam nie działa, skoro odcinek do Makro jest czynny od dłuższego czasu? Odpowie mi ktoś na to pytanie? Tylko nie jakiś debil czy policjant, ale ktoś, kto ma większą wiedzę w tym temacie. DLACZEGO NIE DZIAŁA SYGNALIZACJA ŚWIETLNA KOŁO TESCO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.centertel.pl 15.11.09, 13:03 przepraszam bardzo... bo ja jednego tylko nie rozumiem: dlaczego obwiniasz cały klub SRT, jeśli po pierwsze sprawca tego wypadku nie należał żadnego klubu, a po drugie przecież członkowie SRT lub RTW nie zmusili go do spowodowania wypadku... jeśli nie jeżdziłeś na spoty to nie wiesz jacy ludzie tam przyjeżdżają. nie znasz ich. to jakim prawem oskarżasz ich o wypadek, w którym oni nawet nie brali udziału?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 13:09 młoda, padło już w tym watku pytanie, dlaczego oba kluby mają w swojej nazwie Rally i Racing (rajd i wyścig). Czy chodzi o propagowanie bezpiecznej jazdy, czy moze o szarże ułańskie na ulicach Wałbrzycha? Pytanie retoryczne, bo wszyscy znają odpowiedź, klubowicze również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 13:34 Hmmmm... ciekawe jak ma nazywać się klub motoryzacyjny w takim razie... to, że nazwa brzmi tak, a nie inaczej to nie znaczy, że wszyscy odrazu w tych klubach zapierda..., wy naprawdę macie jakiś kompleks na punkcie wszystkich klubów w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::.. Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 14:07 Po to żeby taki bencwał jak Ty miał o czym gadać.. a co to jeden k** golf2 jezdzi po walbrzychu? żenada że nie macie co robić tylko rostrząsać sprawe czy nalezał do klubu czy nie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 14:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 15:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 17:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 17:32 Nie ma to jak odwaga na forum... dobrze być anonimowym i bluzgać na innych... a normalnie siedzisz pewnie cały czas w domu żeby nie dostać w szczękę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 17:36 Weź sie dzieciaku w garsc bo wciagnał bym cie nosem , ale poco mi taka duza koza jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 17:40 To się teraz uśmiałem... jesteś bardzo zabawny... i co miałem się przestraszyć czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 17:51 hahahahaa ja sie smieje z ciebie od jakiejś godziny hahahaah , i nie zapomne tego małego grubaska z SRT hahaha no kino pełne hahahaahaha jestescie prze zabawni w tych padlinach hahahaahah... Bać sie nie musisz bo reki bym na ciebie dziecko nie podniósł bo żal; mi ciebie sami sie powykańczacie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.centertel.pl 15.11.09, 15:52 no dobra. zgadzam się, że mają taką nazwę a nie inną , no ale to nie był nikt z ich klubu. koleś prawdopodobnie chciał się popisać przed znajomymi i tyle. i nie potrzebnie wymusił pierwszeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajnsztajn !! Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:08 Jak golf mógł wymusić pierwszeństwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzemoC Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:33 Golf nie mial hamulców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu... Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.anonymouse.org 15.11.09, 13:19 Znowu ten SRT... kiedy oni w końcu przestaną zagrażać wszystkim dookoła swoją brawurową jazdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebany kretyn Do 3 kropek IP: *.anonymouse.org 15.11.09, 13:37 Dlaczego tak zaciekle bronisz SRT? Pewnie sam do niego należysz. Od początku było wiadome, że to ktoś od was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do 3 kropek IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 14:31 "jebany kretyn" - po tym jak sie przedstawiłes to chyba nic nie trzeba dodawać , HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 13:32 ale czy auto maiło naklejke jakiegos klubu czy kierowca wyskoczył z auta i krzyczał wszem i wobec to ja jestem z klubu SRT/RTW/HCW.. Nie!!! wiec cos sie czepil ich jak rzep psiego ogona? masz coś do tych klubów ? nie chceli Cię przyjąć czy jaki h** ?? ile os. ma ci powtarzać że to nikt od nich to koles prostu z ulicy kto wie czy nie twój sąsiad??!! taki mądry jesteś a powiedz im to w twarz ... jak się boisz sam przyjedz z ekipą! i im to powiedz!a nie na forum grasz cwaniaka.. Ci ludzie nie kazali mu zapie...ć oni gazu w podłogę mu nie wcisneli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 16:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: To wszystko wina SRT! Możecie być z siebi dum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 16:33 Gratuluje braku rozumu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Masakra pod Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 13:29 Na zdjęciach, które znalazłem tylko na stronie wiadomosciwalbrzyskie.pl wygląda to strasznie. To cud, że nikt nie zginął w tym wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 325 KM Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 14:10 wg mnie nie powinniscie oskarzac SRT Wałbrzych o to bo tylko kierowca Golfa jest winien.bezmózg-z taka predkoscia i jeszcze przez skrzyzowanie.To ze czlonkowie SRT RTW i innych klubow łamia przepisy to fakt ale łamią je takze inni "cywilni"kierowcy i ciezarowek i autobusów,busów,przedstawiciele handlowi to juz wogole szkoda slow co oni wyprawiaja jak dostana "potwora" seicento van z kratka :) Spoty SRT RTW na koncu drogi w strone Makro??czemu nie ma spotow na jakims parkingu gdzie nie ma długiej prostej drogi skoro wszyscy jak sie wypowiadaja chca tylko postac pogadac?? jezdze na wyscigi w rozne miejsca w Polsce ktore przewaznie odbywaja sie na zamknietych lotniskach-jesli chce ktos sprobowac auto swoje umiejetnosci itp to zapraszam.Opanujcie adrenaline i nie świrujcie na drogach miejskich bo pozniej prawdziwi legalni "sciganci" sa zle odbierani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 14:39 No to skoro już jednoznacznie ustaliliśmy, że denat był spod znaku SRT, to teraz należy sobie zadać pytanie - co z tym fantem zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjena Re: Masakra pod Tesco IP: *.chello.pl 15.11.09, 14:49 to wlasnie takie barany, ktorzy kupia sobie smieciarki po 500Euro i dowartosciowuja sie w ten sposob czujac sie bardziej mescy, a narazajac przy tym zdrowie innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Brałn [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 15:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:39 Lapi Młoda Obrońca co wy piszecie przecież wszyscy się tam znamy a teraz nagle mówimy, że go nie znamy.Moim zdaniem to właśnie my zapoczątkowaliśmy tego typu spotkania i kreskę na makro więc najwyższa pora wziąć na siebie odpowiedzialność, a nie ciągle zwalać, że ty nie my że to inni.....Tak nie można, odpowiedzialność powinni wziąć założyciele czyli dyboss i haro dybosa nie ma więc haro tito silver i michał jako administratorzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 16:46 Bardzo ciekawa prowokacja z twojej strony... zaiste Przede wszystkim z tego co wiem to pierwsi ścigać przyjeżdżali tam i na strefę ludzie z RTW... to może do nich miejcie pretensje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No niestety Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:59 Jest to gó... prawda, SRT było pierwsze. Ale czy to istotne, czy kierowca golfa i merca nie mieli WŁASNYCH mózgów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Masakra pod Tesco IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.09, 21:46 Paluj sie lamusie! ch... wiesz wiec sie nie odzywaj smieciarki po 500 euro ?heheh jak lubisz !wiekszosc aut wartoscia przekracza 500 euro mozesz byc pewien;] a ty co taki kozak jestes a pewnie autkiem tatusia jezdzisz !wszystko w tmacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hos Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 15.11.09, 14:56 Golf byl z RTW, SRT nie ma takich fajnych samochodów za 500 euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 15:11 Powiesić "pytacz"a na pierwszej latarni i wybić cała rodzine zeby tak głupie geny nie szły dalej w ludzkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 15:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:01 Piszesz głupoty dlatego , a teraz idź umrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 15:20 pytacz lepiej wybierz się do szkoły i czegoś naucz bo takiej pustoty dawno nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieracz [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 15:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 16:06 Ciężko mi jest zrozumieć waszą konwersację... był nie był z SRT/RTW... a jakby był z Golf Klubu Grochotów też byście wieszali na nich psy?? A jak wypadek się zdarzy gdzie indziej i jak auto ma alusy ładne to odrazu musi być z SRT?? Opanujcie się trochę ... rozumiem, że to co te kluby robią to dla większości jest lekka przesada ale nie uogulniajmy, wcześniej było napisane, że ten Golf nie był od nich (ile w tym prawdy nie wiem.) Ciekawe z czego był Mercedes, chciałem tylko nadmienić, że to chyba jego wina była bo wymusił a czepiliście się Golfa. OK 140 to przesada i nie popieram takiej jazdy ale te wyzwiska i czepialstwo przestaje być zabawne. A tej pani co przeszkadza, że "Hondziarze" stoją sobie koło aut... gdzie mamy stać na dachach aut? Poza tym przeszkadza Ci to w czymś?? Tak lepiej stać w bramach i pić a później zaczepiać kogo się da. My spotykamy się w miejscu nikomu nie przeszkadzającym. Pozdrawiam i życzę trochę rozumu i za kierownicą i w tych wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 15.11.09, 16:12 ale spoty odbywają się nie tylko tam na końcu drogi. czasami spotykają się też gdzieś indziej, np. w jakichś knajpach, żeby coś zjeść np. Myślę, że większość z tych klubowiczów ma trochę oleju w głowie. niektórzy mają już rodziny i nie ścigają się na złamanie karku aż do skrzyżowania, bo to może źle się skończyć. zgadzam się z tym co napisałeś, że każdy łamie przepisy. nie tylko członkowie klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:07 a może straż miejska lub policja stanęła by tam z fotoradarkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerman Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:16 Policja dobrze wie, co się tam wyprawia i przymyka oko na te cyrki. Pewnie wychodzą z założenia, że lepiej aby tam się ścigali, niż na ulicach wewnątrz miasta. Ale jak widać tam także nie jest bezpiecznie. A teraz porada dla pani Porady, która chciała na Noworudzkiej stawiać fotoradar. Ma pani teraz pole do popisu, ustawcie fotoradar na Szczawieńskiej. Lub wreszcie uruchomcie tam światła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 16:18 Jakiś czas temu była wypowiedź w RMF MAXXX pana policjanta w sprawie "nielegalnych wyścigów za Makro" i z jego wypowiedzi wynika, że ta droga nie jest drogą otwartą dla ruchu bo nie została odebrana czy coś, więc nie jest uznawana jako droga publiczna i Policja nie ma możliwości nic zrobić. Skoro pan policjant tak mówi to w takim razie wydaje mi się, że takich zdarzeń może być więcej ;/ Jeszcze raz apeluję o rozum ponieważ tam naprawdę sporo osób jeździ albo do Tesco albo do Makro... A wyjeżdżając z tej drogi z Makro na tą 2pasmówkę patrząc w lewo nic nie widać przez krzaki i lekkie wzniesienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Wstyd mi za was. IP: *.01-296-6c6b701.cust.bredbandsbolaget.se 15.11.09, 16:19 Tak jak w tytule - wstyd mi za was. Za wasze śmieszne rozklekotane 20letnie beemki gubiące olej, za wasze śmieszne kluby w których ścigają się "kierowcy" mający prawo jazdy od kilku(nastu) miesięcy, śmieszą mnie stare, tandetne auta "stjuningowane" wiejsko, śmieszy mnie wasza duma i pycha - niczego wartościowego nie dokonaliście po za wzbudzaniem pogardy wśród mieszkańców miasta, śmieszy mnie wasze dziecinne obrzucanie tutaj obelgami w obliczu tragedii. Mam nadzieję że szybko dorośniecie i zrozumiecie do czego służą szybkie auta i gdzie można wykorzystać ich moc. Za dużo tandetnych amerykańskich filmów. Obudźcie się zanim ktoś jeszcze zginie. Przeraża mnie natomiast fakt że codziennie przejeżdżam kilkadziesiąt kilometrów po tym mieście i nigdy nie mam pewności że nie trafię na jednego z was popisującego się przed dziewczyną/znajomymi i nie skończę w szpitalu/na cmentarzu. Pozdrowienia od starszego kierowcy dla młodych, życzę więcej rozwagi i pamiętajcie że tylko pustakom imponuje prędkość 200km/h w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykierowca Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:23 Drogi kierowco, wyzwiskami obrzucają sie ludzie tacy jak ty i twojego pokroju, jeśli nie stac cie na rozkekotaną beemke która i tak jest szybszym pojazdem niz twoja średniowieczna skoda to zatrzymaj fakt zazdrości dla siebie. A co do jazdy to patrz na siebie i na zwoich bliskich bo sądze ze tam duze debili znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: Wstyd mi za was. 15.11.09, 16:27 Gość portalu: antykierowca napisał(a): > Drogi kierowco, wyzwiskami obrzucają sie ludzie tacy jak ty i twojego pokroju, > jeśli nie stac cie na rozkekotaną beemke która i tak jest szybszym pojazdem niz > twoja średniowieczna skoda to zatrzymaj fakt zazdrości dla siebie. A co do jaz > dy to patrz na siebie i na zwoich bliskich bo sądze ze tam duze debili znajdzie > sz. Toś chłopaku na poziomie odpowiedział. [`] - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Wstyd mi za was. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 16:52 A teraz trochę prawdy o tym kto to zaczął i do kogo możecie mieć pretensje: Jest to tekst wzięty prosto ze strony RTW, a są to słowa kolegi o nick ZET (czerwony passat który się rozbił na krzyżówce koło OBI) "Wiec mi się wydaje że fajnie by było spotkać się na Castoramie jak kiedyś a później z Castoramy śmignąć na Macro lub dla odmiany na strefę... i to tak kolo godzinki 22-23. pamiętacie jak kiedyś specjalnie wszyscy się tam zjeżdżali a potem konwojem na Macro... A więc reasumują co wy na to: 22 parking Castorama, pokaz co masz pod maską, daj troszkę hałasu za pomocą car audio i potem przejazd do wybranego miejsca przez nas?? ewentualnie się ustali kto się z kim ściga." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bękart [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haro Re: Wstyd mi za was. IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 15.11.09, 16:46 Drogi Kierowco, Prosze o nieogolnianie w kwestii klubow. W Street Racing Team oczywiscie sa swiezy kierowcy, sa rowniez tacy z 20-letnim doswiadczeniem. Niezaleznie jednak od czasu spedzonego za kolkiem chce ZDEMENTOWAC wszelkie plotki mowiace o tym, ze kierowca/kierowczyni Golfa nalezala do klubu SRT. Osobiscie nie mam pojecia co wtedy dzialo sie na Makro, w trakcie wypadku bylem na zakupach w Tesco, a o fakcie dowiedzialem sie od swojej dziewczyny. Na Makro w tym czasie bylo kilku czlonkow naszego klubu, jednak pojechali tam w celu podlaczenia samochodu pod komputer celem weryfikacji bledow - ot cos sie w aucie zaczelo psuc, i znajomy chcial sprawdzic przyczyne. Ponadto pragne poinformowac, ze pomimo nazwy, klub SRT nie uczestniczy i nie bedzie uczestniczyc w nielegalnych wyscigach organizowanych na koncu drogi na Makro. Od dluzszego czasu spotyka sie tam klub Racing Team Walbrzych - w skrocie RTW - ktorzy, jak sami mowia, znani sa w Walbrzychu z tego, ze sie "scigaja". Naszym bledem bylo spotykanie sie z tymi ludzmi i uczestniczenie w zjawisku, ktore tak rozezlilo mieszkancow Walbrzycha. Od momentu, kiedy zla fama zaczela ciagnac sie za naszym klubem, a reperkusje staly sie niesamowicie uciazliwe, postanowilismy CALKOWICIE zaprzestac tego typu "wyscigowych spotkan", spotykajac sie jedynie w celach konwersacyjnych, ewentualnie organizujac imprezy w zamknietym gronie klubowiczow (uprzedzajac wypowiedzi - nie, nie na dworze, ale podczas domowek czy w barach). Sezon dla grupy SRT zostal zakonczony, w zwiazku z tym naszych klubowiczow mozna spotkac na ulicach miast tak samo jak kazdego innego zmotoryzowanego Walbrzyszanina. I w taki sposob prosimy nas postrzegac - jak zwyklych uczestnikow ruchu drogowego. Wiekszosc zarzuca nam, ze traktujemy swoje samochody jak zabawki, ktorymi mozna sie bawic, a przeciez sa to rzeczy mogace niesc za soba smierc. Prosze pamietac jednak, ze klockami Lego tez sie mozna udlawic... Wiem, ze tlumaczenie sie w obliczu tragedii do jakiej doszlo nie jest na miejscu, chcialbym jednak w tym miejscu zaapelowac do wszystkich kierujacych - tych zrzeszonych i nie - o rozwage i wyobraznie. Droga nie jest torem rajdowym, wyszumiec mozna sie na specjalnych torach, nie wsrod innych uczestnikow ruchu, przechodniow, dzieci czy zwierzat. O tragedie nie jest ciezko, dlatego nie pozwolmy, aby adrenalina przemawiala przed rozumem. Haro Street Racing Team Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Wstyd mi za was. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 16:52 A teraz trochę prawdy o tym kto to zaczął i do kogo możecie mieć pretensje: Jest to tekst wzięty prosto ze strony RTW, a są to słowa kolegi o nick ZET (czerwony passat który się rozbił na krzyżówce koło OBI) "Wiec mi się wydaje że fajnie by było spotkać się na Castoramie jak kiedyś a później z Castoramy śmignąć na Macro lub dla odmiany na strefę... i to tak kolo godzinki 22-23. pamiętacie jak kiedyś specjalnie wszyscy się tam zjeżdżali a potem konwojem na Macro... A więc reasumują co wy na to: 22 parking Castorama, pokaz co masz pod maską, daj troszkę hałasu za pomocą car audio i potem przejazd do wybranego miejsca przez nas?? ewentualnie się ustali kto się z kim ściga." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:03 haro jak zwykle lejesz wode dużo niby na temat itd. ale prawda jest taka że też się ścikałeś jak każdy z nas a teraz świętoszka udajesz wstyd mi za ciebie normalnie. młoda to pewnie kawusia obrońca to tito kawusi mama pracuje w prokuratuze tak jak i michał tez czlonek srt wienc za wszelko cene muszo sie bronić no bo jak by to było żeby mamusia powiedziała srt jest beeee wstyd by był co nie?? hara ojciec jest prezesem wodociągów wienc teraz osoby postronne juz wiedzą dlaczego srt było jest i bendzie zabawa dla dzieci elity a ty haro skond masz swoje auto audi a3 jak nie od taty wienc pewnie jak sie rozbijesz to ci kupi drógie co nie ??? i nie mów że nie szalejesz na drogach bo masz 18 bo sie zaczne śmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silv3r Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:13 Oj Koala, Koala... Daj już spokój bo jesteś żałosny. Poświadczam, że żaden z kierowców biorących udział w tym wypadku nie był członkiem klubu SRT. Także zakończmy już ten rozdział i lepiej skupmy się na stanie zdrowia samych poszkodowanych, bo chyba to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
silv3r_srt Re: Wstyd mi za was. 15.11.09, 21:56 Gość portalu: życzliwy napisał(a): > haro jak zwykle lejesz wode dużo niby na temat itd. ale prawda jest > taka że też się ścikałeś jak każdy z nas a teraz świętoszka udajesz > wstyd mi za ciebie normalnie. młoda to pewnie kawusia obrońca to tito > kawusi mama pracuje w prokuratuze tak jak i michał tez czlonek srt > wienc za wszelko cene muszo sie bronić no bo jak by to było żeby > mamusia powiedziała srt jest beeee wstyd by był co nie?? hara ojciec > jest prezesem wodociągów wienc teraz osoby postronne juz wiedzą > dlaczego srt było jest i bendzie zabawa dla dzieci elity a ty haro > skond masz swoje auto audi a3 jak nie od taty wienc pewnie jak sie > rozbijesz to ci kupi drógie co nie ??? i nie mów że nie szalejesz na > drogach bo masz 18 bo sie zaczne śmiać... Gość portalu: Silv3r napisał(a): > Oj Koala, Koala... Daj już spokój bo jesteś żałosny. > > > Poświadczam, że żaden z kierowców biorących udział w tym wypadku nie był > członkiem klubu SRT. Także zakończmy już ten rozdział i lepiej skupmy się na > stanie zdrowia samych poszkodowanych, bo chyba to jest najważniejsze. Chciałbym sprostować i przeprosić za zbyt pochopne stwierdzenie kto jest autorem powyższego postu. Z pewnością nie jest nim "Koala" za co najmocniej przepraszam. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Silv3r Street Racing Team Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja [...] IP: *.anonymouse.org 15.11.09, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Wstyd mi za was. IP: *.centertel.pl 15.11.09, 17:16 niestety nie jestem tą osobą, o której myślisz, ale haro w pewnym sensie miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubik Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:29 a twoja stara klaska u Rubika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:11 Uje muje, po co tyle tłumaczeń chłopczyku, jeśli to nie był nikt od was , to w jakim celu są wyjaśnienia ? Czyż to nie winny się tłumaczy , jesteście odpowiedzialni za nielegalne wyścigi, sam podkreśliłeś w telewizji ze to klub SRT był pionierem tego typu zabaw na dolnym śląsku. Tak wiec nie pieprz głupot i nie odwracaj uwagi od STR zasłaniając się jakimś RTW , HCW , i czy czymkolwiek, sam fakt ze byleś tam ty i członkowie klubu daje wiele do myślenia. Powinni was posadzić za ten cały bajzel jaki wprowadziliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:15 HaHa a co powiecie na to! www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d151701aaea1eec1.html Chyba go tu troche poniosło a może jechał tak wolno i go wiatr do rowu wepchnął! Srt powoli jeśdzi NIE ROZSMIESZAJCIE MNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:17 Pewnie nie był z klubu a naklejkę kupił przez internet! Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Wstyd mi za was. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 17:17 Nie znasz przyczyny tego wypadku to nie wklejaj takich zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynka Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:23 Nooo SRT - klub bezpiecznej i rozważnej jazdy. HAHAHA www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d151701aaea1eec1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just-Me [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 17:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:20 Nie znam ale fakt jest że przy 40 km/h nie wpada się do rowu Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: Wstyd mi za was. 15.11.09, 17:26 Wpada... wystarczy, ze Ci ktos droge zajedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 18:07 diventex napisał: > Wpada... wystarczy, ze Ci ktos droge zajedzie :( Np. koń z furą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:26 Nie okłamujcie siebie i ludzi że grzeczni z was kierowcy może macie zamiar uczyc innych kierowców jak sie poruszac po drodze. I nie kłamcie że to RTW bo wy tam tez byliscie na makro jak to się wydarzyło o ile wogule Rtw tam było. Zakłamańce z was i tyle. Zapie...cie ile fabryka da a kit ludziom wciskacie a jesli jest tak jak mówicie to zmiencie nazwe na spokojni-team HaHa Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: Wstyd mi za was. 15.11.09, 17:31 Ja sie tylko zastanawiam czemu ludzie z RTW pisza, ze to SRT i za wszelka cene probuja oczernic SRT ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venadetta Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:37 A mnie zastanowiło skąd do głowy przyszedł ci do głowy taki kretynizm, może to jeszcze członek RTW założył ten temat co ? Jest to śmieszne oskarżanie kogoś o oszczerstwo a potem jeszcze wysuwanie oszczerstw w kierunku danego klubu. Żenujące doprawdy żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Wstyd mi za was. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 17:34 Już wyszczekałeś się?? To teraz grzecznie idź do psychiatry się leczyć... nie ma to jak zawiść... powiedz jeszcze, że sam byłeś w SRT i zapie...łeś jak głupi tym swoim starym rozpadającym się scorpio.... pzdr Koala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:38 Nie jestem w żadnym klubie a swoje walki międzyklubowe załatwiajcie na swoich forach. Zdjęcie jak dla mnie wiele mówi i naklejka na tylnej szybie. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d151701aaea1eec1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Wstyd mi za was. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 17:46 Zobaczyłeś jedno zdjęcie z którego wynika tyle, że wpadł do rowu i nic więcej... Nie znasz przyczyny tamtego zdarzenia,a je tu wrzucasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:50 A co mógł robić innego człowiek ze STREET RACING teamu , jak nie ŚCIGAĆ SIĘ po ULICY ?? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d151701aaea1eec1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:53 Wrzucam bo padają słowa o waszej bezpiecznej jeżdzie wręcz wzorowej to niech ludzie zobaczą jak wyglądają wasze auta po wypadku! Nie przypadkiem jest że klubowe auto leci do rowu. Jedyna odpowiedz; ZAPIE...Ł! Więc nie wciskajcie kitu ludziom bo jakbyście jeżdzili powoli to napewno takich zdjęc by nie było ale jak wiemy jest zupełnie inaczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: Wstyd mi za was. 15.11.09, 18:12 Ty no patrz !! :) Mercedes ML nie jechal nawet 50 i rozwalony. CIEKAWE ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda [...] IP: *.centertel.pl 15.11.09, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Wstyd mi za was. IP: *.centertel.pl 15.11.09, 20:23 jak chcesz sobie pooglądać fajne wypadki to włącz sobie TV albo gazety sobie poczytaj z całej polski. temu też jest winne SRT z wałbrzycha?? zastanów się czasami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Wstyd mi za was. IP: *.centertel.pl 15.11.09, 17:50 rany... ludzie... jak dla mnie to szukacie dziury w całym. tak na prawdę to nie jest to nasza sprawa tylko policji. jak wyjdą ze szpitala to wtedy się wszystko wyjaśni. btw nie tylko ludzie z SRT czy innego klubu zapie... na drogach... inni młodzi ludzie również. więc nie mówcie, że tylko i wyłącznie członkowie klubu są ci najgorsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 17:58 Tu nie chodzi o to czy jestescie najgorsi ale wasz przedstawiciel twierdzi że jestescie wzorowymi kierowcami i wy się nie scigacie tylko rozmawiacie wiec po co kłamać co mu to daje że okłamuje wszytkich i mówi rzeczy niestworzone. Jeśli chce zrobic z srt taki klub to niech zmieni nazwe na inną bo ta mówi co innego. Kłamcy zdjecia mówią prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 18:24 silv koala wylecciał z powodu kawusi jak i inni chopacy ja i jeszcze kilku zostaliśmy bo mysleliśmy, że coś sie zmieni a nie tylko kfc i puby. A tu afera z rurko a teraz to a wy ciągle odbijacie paleczke na najblizszym spotkaniu powiem wam co o tym myśle i mam nadzieje że reszta chlopaków też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wstyd mi za was. IP: *.anonymouse.org 15.11.09, 18:26 Przeciez widac za to post napisany przez Koale !!!! ale dziecinada ! żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 18:29 Jak widac klubik wzorowy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 18:39 U nas w klubie jest lipa i będzie lipa ale kochamy się to jest najważniejsze! Ja nigdy nawet nie schańbiłem się pracą bo po co jak mi rodzice kupili fure to korzystam katuje na makro i nikt mi nic nie zrobi bo jestem z srt! Wielu jest takich jak ja i to się liczy. Mam tu kolegów i kolezanki i jestem kimś i pomysleć że wszystko zaczeło się od komputera Kocham swój klub pozdro chłopaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 18:40 Masz racje jestesmy tacy a nie inni ja pracuje w prokuraturze i str chronie wrazie draki! Pozdro moje klubowe pupcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 18:42 Ja tu poznałem fajną laske wyrwałem ja co prawda koledze ale co mi tam że ktos mi ciśnie! Kocham ją i na niego leje koledzy mnie w klubie za to bardziej szaniją! Szacun dla was jestesmy rodziną do następnego na makro skatujemy fury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Admin daje czadu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 18:46 Admin wziął się wreszcie za kasowanie debilnych tekstów. Syzyfowa praca, ale powodzenia życzę :) PRECZ Z MOBRUKIEM, SRT I TRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Admin daje czadu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 18:51 Wsumie Koala miał racje ale musiałem pójśc w zła strone bo Tito to mój pan i władca kocham go! Dziś chyba skatuje fure na wrocławskiej koło mojej szkoły bo co mi tam jak i tak mam wszystko za frajer !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: Wstyd mi za was. IP: *.anonymouse.org 15.11.09, 18:43 Jestem Koala, wyrzucono mje z klubu SRT <zdesperowany> jak mogo sie tero zemscic ?? wiem ! napiszo paro posto jako życzliwy i silv3r !! HAAAAAA no to zem napisol !!! A NIECH MAJO LIPO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 18:59 www.youtube.com/watch?v=LkKxnxqwUu4 i co rtw niby grzeczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venadetta Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:11 Ojejku , straszne, jak oni moga tak bezkarnie ślizgać sie po śniegu na pustym parkingu, jak oni mogą, a to psychopaci , nie patrzą na małe dzieci i starszych ludzi którzy tam między latarniami spacerują. I w ogóle kto to widział W WALENTYNKI ?? przecież to powinno sie pijanym bić żonę w domu a nie spotyka sie ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:14 no w zasadzie w walentynki powinni bzykac laski a nie pie...c sie na castoramie i slizgac po sniegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:01 was nie można sądzić, was trzeba leczyć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:05 www.youtube.com/watch?v=4PZ6Cb0lcno&feature=fvw A tutaj razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:12 i niby tacy grzeczni zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Bytom Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:15 O a tutaj filmik na którym widać tablice !! Tych z SrT i rTW www.youtube.com/watch?v=JoHacXfMvIM Mozna teraz będzie policje na nich nasłac !! Niech Ktoś cos z tym zrobi !! Tego sie oglądąć nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:17 wlasnie gdzie jest policja trzeba cos z tym zrobic nielegalnym wysciga mowimy stanowcze NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:21 Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venadetta Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:23 Bzzzzzzzz , już po wieczorynce, dzieci powinny już spać. Tak wiec albo wyjazd albo podnieś swój poziom wypowiedzi. Bo cos Kononowicza za dużo się naoglądałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:27 racja trzeba to zakonczyc. pozamykac wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:29 wezwijcie policje gdzie ona jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:26 Naprawdę was ludziska nie rozumiem! Odeszliśmy, sory zostaliśmy wyżuceni, a wy dalej jak ktoś o was coś złego to koala, puknijcie się w te wasze tępe łby, ja wiem, że wam trudno ale postarajcie się dacie radę wierzę w was... Wcześniejszy koala ma IP: *.anonymouse.org a ja mam dialog ale to było żałosne. Nie wplontujcie mnie w te wasze chore afery bo to tylko prowadzi do zadymy. Odpuście sobie mój temat zajmijcie się sobą i swimi sprawami pedały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: Wstyd mi za was. IP: *.anonymouse.org 15.11.09, 19:56 Ho ho to nie jo sie podszywam pod chopakow z SRT tylko Dmoho z moneyo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silv3r Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:21 Szkoda słów. Nie ma to jak podszywanie się pod kogoś i pisanie takich bzdur. Krótko: Olejcie to co pisze jakieś dziecko (nawet wiem kto) pod pseudonimem "silv3r". Pozdrawiam, Silv3r Street Racing Team Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:26 Venadetta i tak jestes parowa i starymcw...em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:27 a kononowicz to twoj stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:31 jak dla mnie wszyscy pie...cie bzdury i pierzecie publicznie swoje brudy. co jest miedzy srt i rtw zalatwiajcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzu Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:34 niech sie zaczna napie...c zrobia ustawke i po klopocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:36 nawet niech ta ustawke zrobia. lepsze to niz takie pie...nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vette Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:28 Nie myl mnie ze swoim ojcem dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vette Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:32 No muszę ci przyznać ze jak na czternastolatka to wyszczekany jesteś. Bardzo cie w domu biją ?? .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haro Re: Wstyd mi za was. IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 15.11.09, 19:38 Co za idioci :D Haro Street Racing Team Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtw Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:41 nie pyskuj tak tylko pokaz co potrafizcw...u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:47 Haro co Ty mówisz ?? Przeciez taka "ustawka" to najlepszy sposób rozwiązywania problemów dla niektórych :) widać, że żyjemy w cywilizowanym świecie:) Ach ta polska młodzież ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venadetta Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:47 Widzisz Haro, to banda idiotów , szukająca sensacji, ludzie wymyślą wszystko byle żeby była sensacja. Może następnym razem warto na stopie oficjalnej pogadać ? Bo ta dzieciarnia będzie nas obwiniać o każdy wypadek, byle żeby nam dopiec, zazdrość i tyle. Fał Tszeci RTW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:56 a wiecie, że Bin Laden to też wina SRT ... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 19:59 no i kaczynski to tez srt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus! Re: Wstyd mi za was. IP: 78.9.88.* 15.11.09, 20:00 Wszystko zaczelo sie od glupiego obarczenia jednego z W-ch klubow. Wszystko bylo do czasu dobrze, a teraz o... Wyzwiska jakies teksty... A wszystko niepotrzebne... To co bylo i sie stalo nie odstanie sie. Bylo juz pisane i moim zdaniem jasne ze AUTO nie bylo w zadnym klubie. Nie rozumiem tych wszystkich spiec i niepotrzebnych klotni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 20:03 i na ch... sie scierasz to i tak twoja wina trzeba bylo nie jechac z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus! Re: Wstyd mi za was. IP: 78.9.88.* 15.11.09, 20:09 nie jechac? sorry ale wlasnie tutaj to sa moje 1 wypowiedzi... Sledzilem watek i sadze ze to jest bez sensu ta cala klotnia :/ Niewiem jak to inni odbieraja ale to tylko moja sugestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Wstyd mi za was. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 20:08 To od klubow sie zaczelo i przez to te wypadki. Kluby sa winne posrednio i taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Wstyd mi za was. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 20:13 a niech sie pozabijaja paly jedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: Wstyd mi za was. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.09, 19:59 Witam, ważne jest jedno żeby Ci ludzie uczestniczący w wypadku wyszli z tego cało i aby się nie kłócić o coś co jest w tym momencie mniej istotne. Wiadomo że w każdym klubie są ludzie którzy się ścigają niema sensu wytykać sobie wzajemnie kto co zrobił i jakim jest kierowcą. Wypadek każdemu z nas może się przytrafić w każdej chwili nawet jak jedzie spokojnie co nie oznacza że ma nadmiernie przekraczać prędkość. W każdym bądź razie wiadomo mi że w wypadku nie uczestniczyli żadni członkowie wałbrzyskich klubów. Nie pisze teraz tego wszystkiego po to by kogoś obwinić lub obronić tylko po to by każdy wypadek pojawiający się w Wałbrzychu w szczególności z udziałem młodych ludzi nie inicjował kolejnych kłótni bez zastanowienia i podstaw typu "to pewnie ten z RTW/SRT/HCW". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus! Re: Wstyd mi za was. IP: 78.9.88.* 15.11.09, 20:03 Dokladnie. Zgodze sie z Zetem. Co bedzie np za 2 lata? Powiedzmy ze sie rozpadna kluby i w wch nie bedzie ani jednogo klubu. Stanie sie jakis wypadek i ludzie beda sie klocic ze on byl z tego klubu a ten z tego? A tak naprawde to jakis emeryt ktory poruszal sie autem nienadajacym sie do ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 19:53 Może i to nie był członek klubu SRT ale nie piszcie ze nie ma z waszej strony żadnego zagrożenie, sam bylem swiadkiem wypadku autka z naklejka na tylniej szybie SRT ktory wydazyl sie ok. miesiac temu na sobiecinie pod mostem i to tez byl niezly dzwon. Ten klub powinien przestac istniec bo zagraza potencjalnym uzytkonikom drog i chodnikow naraza ich zycie na niebezpieczenstwo. Małolaty mysla ze maja pasje a nie potrafia jedzic. Radze wam być czujnym SRT!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vette Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 19:57 A jak auto sie zawinie na drzewie i nie ma zadnej naklejki ? To czyja to wina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 20:00 Pewnie, że to wina SRT :) Oni są wszystkiemu winni :) Dziadziuś nie martw się oni, byli, są i będą czujni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 20:00 nie wiesz srt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haro Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 20:05 SRT zawsze ma racje Haro Street Racing Team Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: Masakra pod Tesco 15.11.09, 20:13 Haro nie ma internetu z dialogu :-))) Nice try ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 15.11.09, 20:04 każdy uczestnik ruchu drogowego może być potencjalnym zagrożeniem dla innych osób. nawet Ty czy Twoja stara. każdy. tylko że wszyscy się patrzą na to że ktoś należy do jakiegoś klubu to już można na niego zwalić winę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 20:09 no a jak to wina srt i rtw oni sa winni!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 15.11.09, 20:17 świńskiej grypie też są winni?? ciekawe jak oni przyczynili się do tego wypadku. bo jestem ciekawa. skoro kierowcy aut nie należeli to klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 20:19 Co z tego ze nie nalezeli do klubu. A kto pokazal gdzie sie scigac? Czlonkowie tych klubow wlasnie. Te wasze popisy do tego dopowadzily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus! Re: Masakra pod Tesco IP: 78.9.88.* 15.11.09, 20:22 Doprowadzily do czego? Do wypadku? Ze ktos pokazal miejsce i przez to ktos nasladowal dane osoby? Czyli mam rozumiec Zenku ze jak ci pokaze jak sie skacze pod pociag to skoczysz za mna? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 20:10 a gdzie stała reszta osób co widzi ze ktoś się ściga i nie zwróci uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 20:14 jak gdzie stala robila fotkicw...e jebane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 20:22 Komu urwało rękę? Pasażerce czy kierowcy? I kto miał żuchwę na czole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 15.11.09, 20:19 a co... ma wyskoczyć na ulicę? litości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 20:26 A co za różnica czy srt czy inne oszołomy w klamotach!predzej czy pozniej tak mialo sie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 20:45 tyle ludzi wystarczy chyba zwrocic uwage komuś nie podjezdza się od razu i zpiskiem rusza co nagle zanjduje sie przeciwnika do scigania gdyby ktos zareagowal wczesniej od tych spotkan to by nie dochodzilo do tych rzeczy ale po co mozna sie popisywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vette Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 20:54 xyz , a niby jak , latać za każdym dzieciakiem który ma za wysokie mniemanie o sobie i prosić go żeby jeździł spokojnie ? Może za każdym kierowcą co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 20:57 Dajcie już spokój jesteśmy tacy i już! Większość z nas nawet nie potrafiłaby zarobić na utrzymanie auta a co dopiero jego tuningowanie! Naszymi sponsorami są rodzice i to im wszystko zawdzięczami do tego wszystkiego jestesmy slimokami nie mającymi pojecia o życiu i nie mamy swoich kolegów tylko zbieramy się na makro bo mamy nadzieje że tacy jak my tam przyjadą. Jesteśmy dwulicowcami i liczymy na siebie tylko w teori bo w praktyce nam nie wychodzi! Kochamy swoje pedalskie kółko wzajemnej adoracji! Przyjezdzajcie do nas jest u nas fajnie! Michał chroni nas w prokuraturze mamy duzo kasy i zawsze damy rade. Serdecznie zapraszamy!!! SRT;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus! Re: Masakra pod Tesco IP: 78.9.88.* 15.11.09, 20:59 Bawi Cie w podszywanie sie pod kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:04 Piszę prawde o dużej części ludzi w tym klubie! Większość na nic samemu nie zarobiła bo by szanowała to co ma a tak to rodzice wszystko załatwią! Bogowie klawiatury wiedzący o życiu najwięcej a ch... nawet kilofa w ręke nie wziął!!! Szanuje wiele osób z tego klubu którzy zapie...ją cięzko na to co mają i wiedzą ile to znaczy i szanują to! A SRT nie ma szacunku do nikogo! Odpowiedz Link Zgłoś
silv3r_srt Re: Masakra pod Tesco 15.11.09, 21:07 Bogowie klawiatury powiadasz... Jesteś tego świetnym przykładem podszywając się pod inny samemu nie mając na tyle odwagi się ujawnić :) Miłej zabawy! See You! Silv3r Street Racing Team Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:10 Nawet siebie nie szanują bo jeden na drugiego napie... za plecami i to jest klub! Uśmiecha ci się i gada głópoty a pózniej idzie i na ciebie jedzie! To nie jest i nie był klub tylko kółko wzajemnej adoracji ponieważ jak tylko admin ma ciote w ten dzień to nawet potrafi cię wyrzucić z klubu bez uzgadniania tego z innymi członkami klubu! Stworzyli sobie stronę i tam rządzą a osoby które zawsze ida im na rekę to awansują a reszta wyp....!!! Tego syfu nie mozna nazwac klubem bo nikt nikogo nie szanuje!!! Pozdro srt;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:15 A co zrobili z byłą klubowiczką nawyzywali dziewczynie jak by była jakomś szmatą. Dziwie się że żaden z najwięcej mających zawsze do gadania nic w jej obronie nie powiedział! Jej chłopak się za nią wstawił i go tez wywalili wczesniej wyzywając i grożąc pobiciem!!! Klub śmieci nie szanujących się!!! Szkoda bo mógł byc to porządny klub ale rządzą w nim pedały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajcu Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:21 No to brawo dla Ciebie... I co należę do SRT i jeżdżę hondą i ją katuję bo właśnie dlatego, że sam na nią zarobiłem i to moje auto i stać mnie aby je zrobić gdy tego wymaga... to, że lubię szybciej jechać nie znaczy, że nie szanuje tego co mam... Jestem młody i co z tego... nie znaczy to, że nie mogłem uzbierać na auto pracując i teraz utrzymując go z własnej kieszeni... a bogiem klawiatury jest z zawodu więc bez tak głupich epitetów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:28 Jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś zauwazył że napisałem że większość klubu to tacy ludzie i że jest parę osób którzy na swoje robią i szanują to. Nie chce mi się już was komentować bo jesteście żałośni! Wiem że będziesz bronił twojego pseudoklubu ale wiem że masz świadomość z kim stoisz komu ręke podajesz dlatego zostawiam to bez komentarza. Dlaczego nie wstawiłeś się za klubowiczkom jak z nią pocisneli na forum klubowym przy wszystkich. Boisz się zarządu czy uważasz że takie słowa w strone dziewczyny to normalna sprawa! To jest klub ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:31 A może boisz się że nie będziesz miał do kogo przyjeżdzać jak powiesz swoje zdanie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajcu Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 22:07 W Wałbrzychu jestem częściej niż ci się zdaje i wcale nie muszę się z nimi widzieć, znam tam więcej osób niż ci się zdaje... Nie mam zamiaru się nikogo bać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Ja jan Re: Masakra pod Tesco IP: *.anonymouse.org 15.11.09, 21:32 Dmochu moze zaczniesz uzywac swojego nicka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:38 I co będziecie teraz nazywać mnie Dmochu hehe a może znowu koalo albo jakiś na m. Ty Marek i Krzychu pokazcie się to wy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silv3r Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:40 A może małolat hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajcu Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 22:06 Akurat wtedy przesadzili z tymi obelgami... fakt faktem, że było jasno określone, że przy sprzedaży auta nalepy ma nie być... nie bałem się ich i nie będę się bał powiedzieć im wszystkiego w twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 21:08 a czym spowodowane jest to ze istanieja kluby co dają im taki przyklad mam maszyne nie mam rozumu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vette Offtopic IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:25 Ja pie... jaki offtopic. A ktoś wie co z ludźmi z tego Golfa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyt Re: Offtopic IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 15.11.09, 21:30 najbardziej poszkodowana jest dziewcczyna, jej stan jest cięzki ale stabilny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajcu Re: Offtopic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 22:10 Kierowca golfa odzyskał przytomność i jego stan jest stabilny, natomiast z pasażerka jest źle dzisiejsza noc będzie decydująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pronto Re: Masakra pod Tesco IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 15.11.09, 21:28 Dmochu nie produkuj sie już tak.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.09, 21:46 Offtopic to mało powiedziane :D hehehe Dalej panowie/panie dissujcie sie dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurka Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 22:02 dobra skończcie rozpamiętywać już tą afere ze mną po prostu dowiedziałam się z kim czas spędzałam bo jakby to się stało innemu klubowiczowi napewno bylo by inaczej ale co tam można było mnie zwyzywać bo nie została zerwana nalepa ale to nie ja te auto prowadziła i to nie nawalona w trzy dupy nich jechałam a po drugie to nie była wina pijanego kierowcy tylko młodego chłopka co uderzył w mój były samochód . teraz to już nikt nie może jeżdzić twoim samochodem na to wygląda. Pożyczylibyście komuś samochód stałoby się wam to samo ktoś by spowodował wypadek i uj wy jesteście winni właściciele samochodu. A zresztą co tutaj dużo mówić . na temat członków klubu nie będę się wypowiadać bo przyjaciół się poznaje właśnie w takich a nie innych sytuacjach. Bawi mnie to jak teraz się piszę że nikt się nie ściga że nikt kapcia nie pali... Ja się przekonałam jakie panują zasady na własnej skórze i że broniła w wielu aferach osoby które podziękowały mi w ten oto sposób. A kiedy była jechana na mój temat to nawet nie odezwały się. Groźby bo ktoś się za mną wstawił. nikogo o to nie prosiłam ale nie dam się poniżać. nie będę pionkiem gdzie będzie mnie ktoś ustawiał. I potrafię powiedzieć że Broniłam nie te osoby co trzeba a przyznałam rację tym co zostali tak samo potraktowani a dlaczego bo odczułam to samo. Klub- pasja - przyjaciele ... a gdzie postrzeganie osoby błędy błędami ale jesteśmy ludzmi. Więc odpier... się od tej nexii bo szukacie wrażeń dodatkowych zajmijcie się innymi sprawami też ci co chodzą i szukają sensacji. Ale przyznam rację do tego żę kto nie stoi za założycielem ten odpada to taka gra w kółko ty odpadasz jest nowy co będzie tyłek lizać . Założyciel jechał po mnie ale nie odezwałam się na to a wiecie dlaczego bo sam kiedyś napisal na jednym z forum żę nie dyskutuję się debilami bo się robi takimi jak on. Mam nadzieję że zakończycie ten bezsensowny spór klubowy miedzy srt a rtw bo też już jest parodią;) Nie szanujecie kogoś ni będziecie sami szanowani ;) Bezpiecznej i szerokiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJB Re: Masakra pod Tesco IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 15.11.09, 22:18 Załosne jest to co napisałaś. A kto niby założycielowi w dupe wchodzi? Moze jego dobrzy przyjaciele z ktorymi zna się już troche czasu..? Oni znają się dosć długo, wiec nie gadaj takich bzdur..A swoja drogą ze Twoje zachowanie czasami równiez bylo nie na miejscu.. Po za tym nikt tematu o tym juz nie poruszał wiec po co to oburzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurka Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 22:25 podpisz sie swoją osobowością jak do mnie piszesz;) a po drugie demokracja- wolność słowa;) ha będziecie mieli konkurencję bo 3 klub się tworzy ciekawe czy takie same zasady będą;) www.street-leader.com będziecie mogli wybierać teraz na który klub będziecie najeżdzać:D w losowaniu dzisiejszego dnia pada na...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruraaa Re: Masakra pod Tesco IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 15.11.09, 22:45 na Ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurka Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.11.09, 13:40 powodzenia życzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 14:11 A ta panna Rurka to sama kiedys takim pizdusiem była :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurka Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.11.09, 15:02 ta panna Rurka będzie potrafiła się spotkać z tobą skoro tak twierdzić ? czy wymiękasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Masakra pod Tesco IP: *.centertel.pl 16.11.09, 21:01 ej... nie wiem czy ktoś zauważył, czy tylko ja, ale to forum było poświęcone ostatniemu wypadkowi, który zdarzył się koło tesco. a przerodziło się w forum poświęconemu tematowi typu: "kto komu lepiej dowali"... ludzie! opanujcie się! jak ktoś ma coś do ludzi do SRT lub RTW, bądź innego klubu to niech przyjedzie i powie im to w twarz. a nie się chowa pod nickiem i udaje kogoś innego... btw, ktoś wie co z tymi ludźmi z wypadku dalej się dzieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosła Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 21:58 młoda dorośnij i naum się czytać, bo kur## kawałek wyżej jest taki temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmochu Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 23:21 Niewiem czemu widnieje w waszych kłótniach mój nick widocznie chłopaki z SRT mają ochotę abym się wypowiedział więc ok!!! Jestem byłym klubowiczem i odeszedłem z tego klubu ponieważ brak tam jakichkolwiek zasad i nie wspomnę o szacunku. To są ludzie dla których nie ma znaczenia kim jesteś czy złodziejem czy dilerem a może frajerem.Zbieranina wszystkiego po trochu dlatego jest taki syf. To jakie oni mają między sobą afery to jest tragedia.Wraz ze mną z klubu odeszły jeszcze 4 osoby a po pewnym czasie kolejne 2 bo to co robią to jest żałosne.Nie zależy mi na dojechaniu kogokolwiek bo nawet nie sprawi mi to przyjemności bo mam ich gdzieś.Szczerze mówiąc sami się wykończą swoją arogancją i brakiem szacunku do własnych znajomych. W 100% popieram to co napisała Rurka jest to prawda cała prawda o SRT.Ani jedno słowo w jej wypowiedzi nie jest kłamstwem.Ona się przekonała jak bardzo szybko zmiennymi są ludźmi. Śmieszy mnie że ich przedstawiciel zamierza cokolwiek zgłaszać na policję chyba nie ma świadomości co może na siebie i swój klub sprowadzić a mają wiele do stracenia.Ubliżają innym nawet kobietom na tym swoim śmiesznym forum a jak chcesz pogadać albo załatwić to po męsku to nie ma ich tylko straszą policją.Nielegalne wyścigi z dreszczem emocji chowających się przed policją. Najeżdżają na policje że to frajery śmieją się z nich a jak naubliżają za ta swoją klawiaturka to wtedy nie mają odwagi załatwić tego po męsku tylko twierdzą że są już na to za starzy i straszą policją której niby tak nienawidzą.To jest po prostu zabawne przedstawiciel Srt pracuje w prokuraturze i ściga się na makro do tego chwali się jak to przez znajomości uniknął mandatu kiedy wszyscy inni dostawali-o co kaman bo ja nie wiem.Zapewne chętnie się podzieli swoimi wrażeniami na komendzie wśród swoich.Sami się w tym gó...e utopicie. Szokujące jest że są osoby które z wami trzymają ale to tylko świadczy o nich.Lubie kilka osób i szkoda mi ich że się kompromitują wśród takich osób jak wy. Utopcie się w tym syfie i dajcie ludziom spokój a nie ciągle na nowo coś rozkminiacie.Ja bym nic nie napisał ale sami zaczepiacie.Nudzi wam się nie macie rozrywki to wystarczy telefon i możemy sobie ją zapewnić!!! Pozdrawiam SRT HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haro Re: Masakra pod Tesco IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 16.11.09, 23:36 Tak, to mowi jedna z osob, ktora z klubu zostala WYRZUCONA za swoje obrzydliwe i agresywne zachowanie w stosunku do innych klubowiczow. Za podsycanie do awantur, wyzywanie ludzi (bez znaczenia czy to kobieta czy mezczyzna), ktorzy maja inne zdanie od nich. Chcesz prac brudy na forum publicznym Dmochu? Myslisz, ze sie Ciebie ludzie boja? Jestes w glebokim bledzie. Wasze pacyfistycze i koncentracyjne sposoby rozmawiania z ludzmi, agresywne i prymitywne sposoby rozwiazywania konfliktow zaowocowaly tym, ze znikneliscie z tego klubu. Nie strasz nikogo tutaj, bo sie czlowieku kompromitujesz. Nie jestes jedyna osoba, ktora potrafi dac w morde, zapamietaj to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP srt Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 23:46 ale ty jestes słaby z tym co napisałes masakra człowieku lecz sie!!! bo to co piszesz to przekracza wszelkie granice!!! jestes poprostu smieszny!!! a ty komu tu grozisz hahah zenada. spojrz na ten swoj załosny klob frajerow, myslisz ze normalny człowiek by tam siedział z banda burakow???? zastanow sie czemu ludzie od was odchodza? bo jestescie słabi i moze wy to nazywacie klubem hahahah POMPKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmochu Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 23:49 Słuchaj nie zostałem wyrzucony tylko odszedłem bo nie dałbym wam satysfakcji hehe dobrze o tym wiesz bo napisałem że do twojego serdecznego kumpla że ma mnie wykasować ze wszystkimi postami z waszego forum na własne życzenie kłamco!!! Ciśniesz na forum po kim chcesz i nikt ci uwagi nie zwraca czujesz się panem i władcą. Nikogo nie straszę i jednak wątpiłbym że akurat ty potrafisz dać komuś w ryj. Napisałem co o was myślę lepiej idź na policje sprzedawczyku sypnąć całe forum bo tylko ciebie na to stać. Numer masz jeśli coś cie boli i masz ochotę na trochę emocji to wal śmiało!!!Nie mam zamiaru się z tobą kłócić ale nie pozwolę żebyś na tyle sobie pozwalał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmochu Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 23:56 Twierdzisz że wulgarnie się zachowywałem a jak miałem się zachowywać jak wy podawaliście reke szmaciarzowi który zerznął dziewczyne kolegi z klubu i do tego trzymał sms żeby jak cos z autem mu sie stanie to na niego zwali.Chłopaka jebła dziewczyna w rogi z kolega waszym a wy nic olaliście to trzymacie sztame z ta szmaciura i z tym frajerem. Każdy normalny człowiek by tak się zachowywał jak ja bo ja wiem jak mam szanowac ludzi bo w dobrej ekipie się obracam a nie wsród takich frajerów jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haro Re: Masakra pod Tesco IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 17.11.09, 00:18 Uwazasz ze jestem frajerem i sprzedawczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmochu Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 00:30 Poczytaj sobie co piszesz i sam opowiedz sobie na to pytanie.Zawsze myślałem że porządny z ciebie kolega ale z tego co piszesz na forum dużo rzeczy można jasno i klarownie stwierdzić i myślę że to tobie problemu nie sprawi..Co kolega frajer powrócił do waszych szeregów!Pamiętaj z kim przystajesz takim się stajesz. Ja nie mam zamiaru z tobą się kłócić ani nie mam zamiaru mieć nic wspólnego z tym waszym klubem.Dałem sobie już spokój a wy chętnie drążycie ten temat.Jeśli przestaniecie na mnie wypisywać to i ja dam spokój. Wiesz co cie najbardziej boli że ja pisze prawdę a tu musisz jakieś farmazony wymyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahha Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 23:58 Pan Haro to tylko madry przed klawiaturka hahahha a jesli szuka kumpli do obrony to zajerzdza na mazowiecka!!! razem z banda burakow z srt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmochu Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 00:12 A i jeszcze jedno napisałeś że zachowywałem się wulgarnie do kobiet to spytaj najpierw kobiet czy je obrażałem i zapewniam ci że tak nie było jedynie ty się tym wykazałeś w strone Rurki. Jedyną osobą jakiej cisnąłem była wasza suczka która skakała z kwiatka na kwiatek ale chyba normalne jest że jak ktos tak robi to trzeba go nazywać tym kim jest więc jej mówiłem prosto w oczy kim jest. Ale wam nie przeszkadza bo was w rogi nie pocisnęła więc to nie wasza sprawa a to kim jest nie ma znaczenia. Wstawiłem się za chłopakiem bo jesteście puści wolicie żeby łajno zostało bo sami łajnem jesteście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajcu Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 22:31 Hmmmm no to gratuluje skoro jestem frajerem i sprzedawczykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 22:43 GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajcu Re: Masakra pod Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 06:58 A ty jak jesteś taki kozak to choć... a nie cwaniaka na forum zgrywasz... żaden pedał nie będzie mnie obrażał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cani Re: Masakra pod Tesco IP: 188.33.27.* 18.11.09, 08:55 omg przestancie tu udawac twardzieli i niby na "ustawke" sie umawiac bo to jest ponizej krytyki;) ja bronilam srt jak tylko moglam w temacie przejazdu kolumny aut...uwazam ze to bylo niegrozne a i wnosilo cos fajnego do tego miasta, natomiast wyscigow za makro bronic nie bede... uwazam ze hondy maja dobre rozwiazanie jezdza na krzywa na lotnisko czy str moe o tym myslalo? wiem ze lotnisko to nie street ale na pewno bezpieczniej i daje tez duzo wieksze pole do popisu:) Jakas panna napisala ze "glupie jest stanie obok swojej hondy" no to jest ich sprawa czy stoja obok jak dla mnie moga nawet krecic sie na glowie na dachu hondy ale nie zagrazaja mi:) pozdrawiam wszystkich;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP SRT [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haro Re: Masakra pod Tesco IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 16.11.09, 23:43 Poprosze o rozwiniecie skrotu HWDP SRT :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu... [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzz Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.11.09, 00:39 kiedy sparing srt vs rtw wkoncu byscie byli twardzi i zrobili ustawke a nie pie...cie jakies glupoty na forum stancie oko w oko i zalatwcie to po mesku mieczaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vette Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 12:24 A może sam przyjdź i to zaproponuj co ? Przecież taki przekozak jak ty nie ma się czego bać. No chyba ze mama ci nie pozwala po wieczorynce już z domu wychodzić .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzz Re: Masakra pod Tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.11.09, 17:00 spoko mozemy sie napie...c podaj date godzine i miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 17:07 za minute na Śnieżce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingpong Re: Masakra pod Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 20:23 Bzzzzzz a ty dawno po zębach nie dostałeś ze tak do kogoś się rzucasz ? Ziomek ci wjebie i będziesz miał nauczkę, uspokój się. Słyszeliście ze głośno o dyskusjach na temat tego wypadku ? Może i coś pozytywnego z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mixedd Re: Masakra pod Tesco 17.11.09, 17:13 o co chodzi z SRT?? Bo nie zakumałem ______________ Zobacz filmy dvd po niskich cenach w księgarni internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
bertax1256 Re: Masakra pod Tesco 26.05.17, 07:09 Ciekawe to wszystko ale takie sytuacje się trafiają coraz częściej. Polecam : darmowabramkasmspremium.weebly.com/ Odpowiedz Link Zgłoś