Dodaj do ulubionych

najgosze biuro nieruchomości

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 21:55
Biuro Obrotu Nieruchomościami SOWA i VICTORIA / KAN S.C. - to mój
typ. Przedstawiciel tej firmy czeka tylko na moment nieuwagi i
wręcza Ci papier do podpisania, z którego wynika, że jesteś im
winien kilka tysięcy..., ale o tym dowiadujesz się po 3 godzinach w
domu jak przeczytasz co podpisałeś. Normalnie jak na zielonym rynku
przy grze w kości z oszustami!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ;o) Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.11.09, 11:35
      zanim podpiszesz uważnie przeczytaj...ceń swój podpis..jak widać
      wart jest kilka tysięcy a to zoobowiązuje do...czytanie przed
      podpisaniem.
      • Gość: mieszkaniec Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:07
        skoro skorzystałeś z usług biura to powinieneś wiedzieć że biura
        nieruchomości nie pracują harytatywnie ,skoro sprzedałeś lub kupiłeś
        nieruchomość to powinieneś za usługę zapłacić ,nikt za darmo nie
        pracuje .
        • oyayebye Jak masz coś do sprzedania 05.01.10, 09:44
          to sprzedawaj sam.
          • Gość: mieszkaniec Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 21:02
            a słyszeliście o biurze które jednak warto polecić, są takie w Wałbrzychu ???
            Słyszałem że te nowo otwarte najbardziej cenią klienta - są na dorobku i zależy
            im. Znacie jakieś ???
            Na Szmidta otworzyło się nowe, ale czy warto ???
            • Gość: HM_ Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.01.10, 21:49
              Co chcesz kupić/sprzedać? Jak mieszkanie, to zamieść ogłoszenia w autogiełdzie, na gratce i innych bezpłatnych portalach ogłoszeniowych. Pośrednik zrobi to samo + może roześle Twoją ofertę do zaprzyjaźnionych biur ale czy warto za to płacić tysiące złotych?
              W dobie internetu i gazet korzystanie w takich przypadkach jest wyłącznie dla ludzi, którzy robią kasę w każdej minucie i nie mają kilkunastu minut czasu na zamieszczenie ogłoszeń:).
              Jestem zdecydowanym przeciwnikiem korzystania z usług biur nieruchomości. Za to jestem niezmiernie zadowolony z własnych sukcesów na polu wynajdywania nieruchomości dla siebie:).
              • Gość: tachamata Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.10, 13:04
                masz racje , samemu ,lepiej sprzedawać , ale jezeli robisz to sam , to może masz
                coś do ukrycia , a dobry pośrednik wyczai wszystko
                • Gość: tester Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.152.139.146.dsl.dynamic.eranet.pl 06.03.10, 22:11
                  Bzdura. Biuro nieruchomości np. takie jak Sowa w pierwszym przypadku kiedy
                  sprzedawałem mieszkanie poza zgarnięciem prowizji nie poczyniło dalszych kroków
                  żeby ułatwić stronom nienajłatwiejszą przecież transakcję. W drugim przypadku
                  kiedy kupowałem mieszkanie i ja i sprzedający poczyniliśmy więcej czynności niż
                  wspomniana wcześniej Sowa. I to bez pośrednictwa jakiegokolwiek biura. Minęło 6
                  lat i ja i sprzedający są zadowoleni. A jeśli nie ma różnicy to po co
                  przepłacać...Pozdrawiam
                  • Gość: mumin Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 11:39
                    gościu jak mam kupić dom warty 600tyś wole przez biuro bo nawet jak
                    coś niedopatrzą to pózniej z ich to ściagne bo jakbyś niewiedział
                    mają ubezpieczenie a jak kupisz kota w worku to zobaczysz chociaz ci
                    nie zycze tego
                    • Gość: mnm Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.sattom.pl 27.08.10, 10:00
                      To ja życzę Ci powodzenia w ściąganiu kasy z biura buahahaha.
                      Moja ciotka kupiła mieszkanie poprzez biuro, po czym okazało się, że mieszkanie
                      nie nadaja się do zamieszkania z powodu przegnicia stropu. Biuro się wypięło,
                      sprawa toczy się w sądzie drugi rok. Warto wspomnieć też jakie są koszty takiego
                      postępowania sądowego - DUŻE.

Ludzie darujcie sobie te biura, przecież to normalne pijawki!
            • Gość: tachamata Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.10, 13:03
              to ,że się otworzyło , to niczego nie zmienia , bo Ci ,którzy to zrobili nie
              mają licencji, apoza tym są zepsuci , bo pracowali gdzies indziej i ch znam ,
              nie warto. ale mam znajomego , który skorzystał z biura willa na alei wyzwolenia
              i był zadowolony , wiec może oni..........
              • Gość: agula Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.e-wro.net.pl 20.01.10, 14:05
                To już zależy od klientow
                wiesz jak cos wyniknie nie tak w nieruchomosci ktora kupiles, to posrednik za to
                odpowiada , a jestes w stanie sprawdzic wszystko co do nieruchomosci - stan
                prawny , KW, MPZP, podatki, oplaty planistyczne, adiacenckie itp ... ?? wiesz
                można kupować w ciemno najlepiej bezpośrednio, tylko to kupuje się czasem kota w
                worku ... jak ktoś woli zaoszczędzić pieniążki to poprostu niech szuka
                bezpośrednio ofert ale pamieta że kupuje "kota w worku"
                Pozdrawiam :)
                P.S. zaznaczam ze nie jestem pośrednikiem, a studentką studiującą kierunek z tym
                związany ... oj cięzko widzę swoją przyszłość ... ;P
                • Gość: pipi Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.10, 16:17
                  Mam pytanie, a jak nazywa się te nowootwarte biuro na Schmidta?
                  • Gość: bolo Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 16:52
                    Nie idż tam bo ten najgrubszy facet to krętacz, ham i złodziej.Wydoi
                    Cię co do grosza.
                    • Gość: pipi Re: Jak masz coś do sprzedania IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.10, 17:10
                      Interesuje mnie nazwa tego biura. A tak na marginesie możecie jakieś
                      sprawdzone biuro polecić?
                      • rikifiki Re: Jak masz coś do sprzedania 07.05.10, 11:42
                        Gość portalu: pipi napisał(a):

> Interesuje mnie nazwa tego biura. A tak na marginesie możecie
                        jakieś
                        > sprawdzone biuro polecić?

Okolo 8 lat temu kupowalem mieszkanie przez biuro Velvet na
                        Podzamczu.Nie mam pojecia czy istnieje do dzisiaj,ale jesli to
                        polecam.Wszystko bez zarzutu i najmniejszych problemow.Zadnego
                        naciagactwa o ktorym tutaj wielu wspomina.

pozdro

• Gość: as Re: Jak masz coś do sprzedania IP: 109.243.234.* 28.03.10, 21:21
                      "Cham" piszę się przez ch idioto.
        • Gość: aha Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.10, 20:20
          aha
    • Gość: O.n.a. Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 20:41
      Fakt Sowa i Victoria do bliźniacze brudasy! Za to BON to machlojstwo (na czele z
      Panem adwokatem Andrzejem H......
    • Gość: aska Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 09:30
      Powiem tak, nie każdy radzi sobie ze sprzedażą swojego mieszkania i
      wtedy najłatwiej zlecieć to biuru. Faktem jest, że usługa nie jest
      tania, ale kwota wynika z wartości mieszkania. Łatwo anonimowo
      opluwać pośredników. Są biura, które starają się zrobić wszystko,
      żeby klient był zadowolony, przygotowują dokumenty, sprawdzają stan
      prawny nieruchomości, pomagają w kredycie, przygotowują umowę
      przedwstępną, ustalają wszystkie warunki, doradzają co będzie
      najkorzystniejsze, umawiają notariusza i kończą na protokole zdawczo-
      odbiorczym. Także bez urazy.....to ma być branie kasy za nic?
      • Gość: felek Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.chello.pl 23.01.10, 10:56
        Aska chyba w branzy robisz ;-) A tak na marginesie jak ktos jest
        kumaty wystarczy ,ze odwiedzi Notariusza i tam zostanie pokierowany-
        co z czym sie je :))) Tak zrobilem i jestem z flota do przodu :D
    • Gość: ff Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.10, 16:02
      Najgorsze jest chyba velvet na Podzamczu z blond pustakiem.
      • Gość: pipi Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.xdsl.centertel.pl 23.01.10, 16:29
        Wychodzi na to, że w naszym mieście nie ma żadnego godnego polecenia
        biura nieruchomości? Wierzyć mi się nie chce.
        • Gość: tomek Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 20:10
          Najgorszy jest PartnerPlus, towarzystwo niedouczone i najdroższe ze
          wszystkich biur...na czele z blond solarem...panienko, mniej
          solarium, więcej wiedzy na temat tego co oferujesz. niedoszły klient
          • Gość: jan Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.sattom.pl 24.01.10, 21:42
            jesli moge to polecam tak jak wczesniej juz ktos pisal "willa" ja
            kupilem mieszzkanie w boguszowie z ich udzialem,wiadomo swoje wzieli
            (chyba 2%) ale na tym polega ich praca,bardzo milych dwoch gosci,
            najwazniejsze jest to ze maja znajomosci w bankach i potrafia
            wszystko fajnie sprawdzic ktory tanszy itp. i odpowiednio pogonic
            placowki z szybka decyzja o przyznaniu kredytu,jak w jednym sie nie
            uda to zaraz juz maja drugi. na marginesie na wlasna reke jak
            chodzilem po bankach to jakos inaczej sprawy przedstawiali.z innymi
            papierami tez bylo ok.wszystko sprawdzali. sa przy ogladaniu
            mieszkania,u notariusza i ogolnie w stalym kontakcie z klientem do
            konca. W biurze victoria mialem okazje byc ale jakos mnie odrzucilo
            od niech dlatego ze szukalem mieszkania max do 80tys i na wstepie
            odrazu pani powiedziala ze nie ma mieszkan za tak male pieniadze i
            zebym cos myslal nad wzieciem wiekszego kredytu i na tych wiekszym
            kredycie skupila sie jej uwaga gdy przedstawiala mi oferty roznych
            bankow i dostosowywala to do swoich ofert mieszkan,juz tam nie
            poszedlem
            • Gość: gocha Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.10, 19:53
              Ty to chyba sobie autoreklamę robisz!!! Ja słyszałam,że to biuro jest słabiutkie. Kolesie wcale nie są tacy mili i profesjonalni.Sama tam nie byłam,ale moja koleżanka szukała mieszkania,była u nich i nie wyszła zadowolona!
              • Gość: Marek Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:01
                zapraszam tutaj, nowe biuro z doświadczeniem na rynku.
                NIERUCHOMOSCI CENTRUM

Zepsuci .... raczej zorientowani jak nie stracić klienta, jak o niego zadbać.
              • Gość: !!! Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.chello.pl 07.03.10, 00:01
                Biuro Willa - POLECAM W 100 %. Pełen profesjonalizm!!! Kupno,
                sprzedaż, wynajem!!! Sprawdzone!!!
                • Gość: Mr. X Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 11:37
                  Tak Willa siedzą dwa mośki w 2 m kwadratowych nazywając to swoim
                  biurem jedynie co dobre to ta laska ciekawe czy jej usługi są
                  oferowane przy pdpisaniu umowy hehe
            • Gość: pipi Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.10, 17:48
              Z tym co piszesz na temat tzw. pogonienia placówki z szybką dezyzją
              o przyznaniu kredytu to raczej się nie zgodzę. Ktoś, kto nie pracuje
              w banku raczej ma marną wiedzę na temat podejmowania decyzji
              kredytowych.
    • Gość: ghj Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.10, 22:21
      PARTNER PLUS, kupiłem przez ich biuro mieszkanie, jestem zadowolony,
      prowadza za rączkę od a- do z.A że to kosztuje? Nic za darmo.
      • Gość: Keysha-1 Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.147.244.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.03.10, 19:35
        Jestem niedoszłą klientką biura nieruchomości centrum na ul. Shmidta,NIKOMU NIE
        POLECAM siedzi tam dwóch bezczelnych chłystków czekających jak wyrwać kasę od
        klienta, nie dając nic w zamian. Nie słuchając klienta i tego czego on szuka
        oferują kompletnie wyssane z palca oferty niestety do tego dowiedziałam się że
        nie mają licencji zawodowych WSTYD I ŻENADA ŻE TAKIE BIURO W NASZYM MIEŚCIE
        ISTNIEJE!!! Odradzam i to jest mój typ numer 1 w temacie!!!
        • Gość: aa Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:11
          Dlaczego ciĄgle są poruszane negatywy Wałbrzycha, nie moŻna napisać
          w temacie ,,Najlepsze biuro nieruchomości w Wałbrzychu" ? to jakaś
          masakra...lubimy dowalić...wtedy czujemy się dowartościowani...żal
          mi wAS.
          • Gość: pioter Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 11:35
            Racja też jestem tego zdania jest dużo biur które są rzetelne i
            zalezy im na kliencie. Nie będe reklamował żadnych biur jednak
            patrzeć na biura które maja licencjonowanych pośredników nie Agentów
            i jak co to żądać usług pośrednika licencjonowanego
            • Gość: Keysha-1 Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.146.173.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.10, 22:30
              Macie racje, warto promować dobre biura i zarazem polecane w Wałbrzychu , moim
              zdaniem są dwa i to sa moje typy na najlepsze - duet i willa , obydwa na alei
              wyzwolenia , byłam tam , są fachowi , mili , konkretni i nie zadzierają nosa ,
              polecam
              • Gość: Maja Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.10, 13:46
                Keysha-1 ale robisz sobie reklamę,
                • Gość: Heniek z poczty Re: najgosze biuro nieruchomości IP: 109.243.234.* 28.03.10, 21:30
                  no to klimat na tym wątku. Każde biuro pojechało po każdym i nie
                  wiadomo co wybrać. Mieszkania wszędzie te same. Ceny sapdają, a
                  agenci jak poparzeni doradzają co tu kupić. Uważam, że skoro biorą
                  kasę to powinni robić wszystko aby było ok. Tak powinien postępować
                  profesjonalny pośrednik. Jeśli zrzuca obowiazki na sprzedjacego lub
                  kupującego to co to za biuro i po cholerę oni? ciężko wybrać jakieś
                  biuro. Ogólnie to na każdej dzielnicy patologia mieszka. Jak tu coś
                  wybrać? ludzie narzekaja na Wałbrzych a dookoła same brudasy,
                  bandyci i nieroby. Ja poważnie myślę o kupnie czegoś w pewnej
                  odległości od Wałbrzycha. Auto mam dojadę, a z patologią nie chcę
                  obcować.
                  • Gość: o[[op Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.10, 10:51
                    Ja również mieszkam parę km od wch i dojeżdżam tak najlepiej ale inni co
                    autobusami jeżdżą nie mają tego luksusu
                    • Gość: heniek z poczyt Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.10, 12:05
                      jaki tam luksus, Teraz auto masz za 2k i to w sumie nawet dobre
    • Gość: m Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.sattom.pl 10.03.10, 08:10
      Słuchaj no Wojtuś. Skoro handlujesz na własną rękę to doskonale wiesz jakich
      formalności należy dopełnić. Wystarczy minimum wysiłku i już wiesz czy
      mieszkanie jest "czyste". Nieraz nawet notariusz mówi co i jak należy sprawdzić.
      Biuro obrotu tak naprawdę bazuje na lęku ludzi niewiedzących "co w trawie
      piszczy". I te szalone prowizje! Sorry ale 5% (od kupującego i sprzedającego) za
      nic nie robienie to jest jakaś KOMEDIA!!!! Tak naprawdę wiem jak się to
      odbywa-99% pracy i tak biura zrzucają na zbywających i to oni załatwiają
      wszystkie zaświadczenia. Pozostaje tylko ruszyć tyłek ( i to nie każdemu się
      chce ) i przejść się do Ksiąg Wieczystych.
      Czyste pazerniactwo. Myślę, że jak zlikwidują te śmieszne przepisy o licencjach
      dla agentów to ceny pospadają. Licencja nie jest dziś ŻADNYM gwarantem
      uczciwości agenta. 90% biur bazuje na licencjach pojedynczych agentów którzy z
      transakcjami nie mają nic wspólnego (mają za to odpalany procent od transakcji).
    • Gość: gość Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 20:05
      a to dziwne bo ja tak nie miałem
    • Gość: aaaaaaa Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 00:16
      nie wiem
      • Gość: doremi Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 22:50
        A czy ktoś z was słyszał o biurze nieruchomości home broker są w t-parku
        największe biuro nieruchomości w polsce.... kupuje przez nich mieszkanie i to
        jest mój numer 1!!!! Polecam
        • Gość: werty Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.10, 13:24
          sami sobie reklamę robicie?
        • Gość: zzzzzzzzzzz Re: najgosze biuro nieruchomości IP: 109.243.246.* 07.05.10, 00:04
          home broker reklama -żenada, niby "największe biuro w Polsce" a nie stać ich na
          dobrą lokalizacj WSTYD, zatrudnili jakichś leszczy i myślą, że rynek zawojują..
          jak dla mnie jeszcze dużo wody upłynie zanim nauczą się czegokolwiek, a narazie
          słyszałem,że znajomych muszą spisywać żeby plany wyrobić jak dla mnie pożal się
          boże biuro z 3ciej ligi, koszty jak widać też tną i na reklamę nie
          starczyło.........
      • Gość: milka Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 14:59
        w partnerplus przynajmniej mają normalne biuro, ostatnio byłam w kilku
        biurach, szok - obsikane klatki i brak jakiegokolwiek profesjonalizmu,
        pani z WGN rozmawiała ze mną przegryzając kanapkę. Ale zobaczymy kto
        sprzeda...
        • Gość: misia Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 20:07
          To prawda biuro home broker ale niestety również partner plus żenada w jednym beznadziejne miejsce i gostki pożal się boże w drugim solar d..... które nie wiedzą nic na temat nieruchomości ......
          polecam sowę i victorię !!!
          • Gość: ja Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.10, 22:15
            fakt, najgorsze PARTNER PLUS!
            SOLAR blondi bez zielonego pojęcia o nieruchomościach.

najsolidniejsze ATRIUM.
            • Gość: gość Re: najgosze biuro nieruchomości IP: 78.9.20.* 27.08.10, 18:04
              PartnerPlus z blond pustakiem. Do blond pustaka twoje miejsce jest
              na A4 o nieruchomościach nie masz zielonego pojęcia
              • Gość: kryst Re: najgosze biuro nieruchomości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.10, 12:08
                a myslałem ze tylko ja mam takie zdanie..
    • romekatomek8 Re: najgosze biuro nieruchomości 09.04.13, 14:38
      Każde biuro traktuje potencjalnych klientów w taki sam sposób ,różnią się tylko wysokością prowizji i o nią walczą jak wilki z hienami.
      Np.przykład : pan X podpisal umowę na sprzedaż ,pan y na kupno. po miesiącu pan y zrezygnowal z kupna czegokolwiek i rozwiazal umowę z biurem ustnie,nie ogladal już niczego.po paru miesiącach pan x zwrocil się do pana y z propozycja niższej kwoty na co pan y przystal.agencja nie była w to zaangazowana bo umowa została zerwana.natomiast umowa pana x w dalszym ciągu go obowiazywala o czym zapomnial .po nastepych kilku miesiącach doszło do transakcji notarialnej a w dzień przed, pan x przypomniał sobie o swojej umowie z BN i ja zerwal osobiście. po kolejnych miesiącach od zawarcia aktu notarialnego agencja odezwala się do obu o swoja prowizje mimo ze nie poczynila zadnych staran względem doprowadzenia do transakcji ,mało tego oszukała klienta y co do nieruchomosci oferowanej ,wielkości działki,składu nieruchomości oraz ceny niesprawdzając nieruchomości pod wgledem prawnym. Mimo wszystko agencja domaga się zaplaty za swoje usługi* od obu panów.który z nich nie musi płacić? Otóż obaj muszą!- wedle agencji-mimo rozwiązanej umowy wcześniej ,czy ktoś jest w stanie powiedzieć który z panów może się uchylić od zapłaty? dodam ze w ciągu 3 miesięcy nie została sporzadzona faktura ,a agencja straszy i neka telefonami obu klientów...
      • kitajec230 Re: najgosze biuro nieruchomości 09.04.13, 15:08
        Powiem tak chciałeś być cwańszy a okazało się że wszystkie karty ma pośrednik , pomyśl czy pan x mógłby złożyć ofertę panu y gdyby nie biuro nieruchomości wiadomoże nie , pan y poszedł do biura tylko poto żeby wyciągnąć oferte , jeśli biuro ma podpisy pana x oraz pana y zapłacą oboje .
        przestroga na przyszłość pośrednicy sprawdzają księgi wieczyste !
    • benlox.pl Re: najgosze biuro nieruchomości 04.06.13, 22:50
      Jeśli biuro nieruchomości nie posiada informacji sprawdzonych na temat nieruchomości oferowanej -nie podpisuj umowy! Przy sprzedaży biuro powinno poprosić sprzedającego o nr KW,sprawdzić stan prawny itp. żeby wiedzieć co oferują a nie pisać bajki i wprowadzać ludzi w błąd narażając swoich klientów na poważne straty finansowe. Jednak prawda jest taka ,że większość biur jest stworzonych tylko po to by kojarzyć strony a stan prawny oferowanej przez siebie nieruchomości mają głęboko w D.... również wobec siebie nawzajem nie są uczciwi więc należy im się odpowiednia opinia :)
      Tutaj dodam agencję nieruchomości Partners -kto współpracował bądź był klientem tejże agencji na pewno podzieli moje zdanie.
      Polecić mogę Sowę,Welwet,Bon
      • zibi670 Re: najgosze biuro nieruchomości 20.01.14, 14:00
        Tak ,zgadza się ,podzielam Twoje zdanie ,dodam do tematu :najgorsze biuro := partners czy partner plus wszystko jedno, te same osoby w nim siedzą i pierdzą w fotele zamiast pracować uczciwie. Kliencie NIE LICZ NA TO: że bezpiecznie kupujesz ,a agent prowadzący sprawdził wszystkie dokumenty,-możesz się potem jedynie zapisać do klubu nabitych w butelkę i płakać w poduszkę ,bo zaufałeś oszustom i zainwestowałeś w wielkie G pieniądze życia! Oni tylko kojarzą strony i absolutnie nic nie sprawdzają !!! nawet tego kto do nich przychodzi z ofertą sprzedaży...
    • gwynblaidd252 sowa 07.10.13, 00:02
      polecam, stan prawny nieruchomości mają zawsze sprawdzony, na chwilę obecna jedyne papierki jakie musimy załatwić to zaświadczenia o zarobkach, a prowizję można zawsze negocjować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka