sasanka_997 27.11.09, 18:02 Habibi czy jakos tak, ten klub na podzamczu. Nie wiecie czy juz otwarte?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasanka_997 Re: Habibi 27.11.09, 18:09 Dzieki za info :) Chciałam iść zobaczyć jak tam jest, bo tylko wszyscy psioczą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ja Re: Habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.09, 22:36 jest ok:) dobry podkretny klimacik:) szkoda ,że mało miejsca.ogólnie miejscówka bez zastrzerzeń gooooooood.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek zawiedziony Re: Habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 22:10 skończcie z tym habibi bo zygać się chce i niech właściciel zainwestuje w reklame a nie forum zaśmieca. Marny lokal i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: Habibi 29.11.09, 00:35 A po co reklama jak ludzie narzekają, że jest mało miejsca i często muszą iść gdzie indziej bo tam pełno ? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.09, 16:18 Byłem tam wczoraj...świetny bar, fajny klimacik, muzyczka leci na zmianę dla każdego-jakieś bollywoodzkie piosenki, tureckie melodyjki, indyjskie podkłady, reggae, itp. Do baru wydaje mi się, że "wejdzie" 30 osób (wystarczy...lepsze 30 kulturalnych niż 60 bydła). No i do tego ta koleżanka za barem...słodka jest:D Pozdrawiam i życzę sukcesów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Habibi IP: *.centertel.pl 17.12.09, 12:22 a jaka koleżanka? fajna? bo jeszcze tam nie byłem i myślałem żeby się przejść w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do romka Re: Habibi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.09, 19:21 Widze,ze romek nadal twardo wyglasza swoje przekonania.Cuz,nudne to ale mu niestety prawo konstytucyjne pozwala.A ze pieniacz romek pewnie dalej twardo swoje wie, ja napisze kilka wlasnych spostrzezen, a mianowicie: czy jedyny w okolicy horus w jakikolwiek sposob przyczynil sie do popularyzacji tematu? Odp brzmi nie...Wiec niech romek omija habibi szerokim lukiem i da sobie na wstrzymanie z niezwykle szerokim tematem jakim jest shisha.Nie,nie jestem wlascicielem,juz nie musisz wyszczekiwac swoich pretensji.Jestem jedna z tych,ktorym zalezy na tym bym fajka wodna trafila w to ciemniackie zasciankowe do bolu miasto.Mam wlasny,doskonaly sprzet do palenia, robie to we wlasnym, doborowym towarzystwie i do tego lokalu przychodze sporadycznie,bo wnerwiaja mnie maloletnie cwanickie dresiki co udaja bog wie kogo.Poza tym mam nieco zbyt wygorowany gust i zbyt daleko,nie smakuje mi tyton,ale to kwestia gustu. Jednak Twoje niewiele wnoszace posty naladowane pusta, bezpodstawna, prowincjonalna nienawiscia do tego lokalu zachowaj romku dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 19:04 Ta 30 osób chyba na sufit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 20:02 Podzamcze, ul. Palisadowa 19, obok Polo Marketu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mubarak Re: Habibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 14:20 Oprócz gastronomii parają się tam naprawą komputerów, ale to jest porażka. Mój komputer tydzień leżał tam aż w końcu odebrałem bo nie lubie jak ktoś robi ze mnie idiotę. Jak jest tam więcej ludzi to lepiej nie wchodzić ze względu na stężenie dymu, jeżeli ktoś dba o zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spy Re: Habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.01.10, 00:16 uważajcie bo lokal jest obserwowany !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Re: Habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 10:46 przez kogo ?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 10:49 Przez romka zawiedzionego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiepsko Re: Habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 08:34 hahaha naprawa komputerów w habibi :D Odpowiedz Link Zgłoś