Gość: remi IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 00:52 Nareszcie dobry kebab w naszym miescie!! Szczawno - Zdroj przy Solickiej. Nowa knajpa - klimatycznie, przytulnie, smaczne i konkretne jedzenie!! Dzisiaj bylem, sprawdzilem i serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yh Re: Kebabish IP: *.chello.pl 24.12.09, 08:30 nie polecam ! sraczke mam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozer Re: Kebabish IP: *.centertel.pl 24.12.09, 10:04 lipa lipa i jeszcze raz lipa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cass pennant Re: Kebabish IP: 87.105.201.* 24.12.09, 12:58 Ja tam sie ciesze. A nie wiecie czy mają czynne w drugi dzień świąt? A jesli tak to w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
your_hakuna_matata Re: Kebabish 24.12.09, 17:10 A) Jeśli byłeś "dzisiaj" czyli 52 minuty po północy to: albo kłamiesz, albo jest tak późno otwarte. B) Forum Wałbrzych, a kebab w Szczawnie - więc nie w "naszym mieście" C) W Wigilię jeść kebaba - współczuję, Wesołych i smacznych Świąt przy okazji :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 23:13 Drogi hakunie!! To, że napisalem 52 min po polnocy nie znaczy ze o tej godzinie jadlem... dzien byl dlugi i to nie byla wigilia:] gratuluje bystrosci a swoje wewnetrzene problemy proponuje wylewać u psychologa, a nie ironicznie oceniać innych na forum!! POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achciforumowicze Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.10, 21:51 i już zadyma:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degustator Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.10, 13:37 na pewno są większe porcje w kebabish niż w oriencie pod heleną cena tam za gyrosa z frytkami 19 zł i wychodzisz głodny... kpina!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadio Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 23:06 Zgadzam sie!! Maly "asortyment" poki co, ale mysle ze sie rozpedza:) POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.09, 21:34 W drugi dzien swiat czynne od 15.00 do 23.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keja Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 18:09 nie polecam . ceny dowalili jak by z warszawy stanowczo za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.12.09, 18:38 w którym miejscu na solickiej jest ten kebab ?? a ceny pewnie kosmos jak na słowaka w wałbrzyszku w kebablandzie a porcje o połowę zmniejszone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.12.09, 18:49 czy to jakiś problem zrobić stronę z cennikiem i fotami lokalu !!! ani kebabland na tym zadupiu nie ma strony ani kebabisch w szczawnie czy oni nie znają netu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cass Pennant Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 20:47 Problem czy nie.... Chyba nie, ale bede bronil lokalu (od razu mowie ze nie jestm wlasciciele, wlascicielka, wspolmalzonkiem, konkubentem, dzieckiem wlasciciela - po prostu dzis tam bylem). Z tego co mowil wlasciciel lokal istnieje od tygodnia i moze faktycznie chlop w zamecie nie pomyslal o stronie. Kumaty jest i pewnie nadrobi. Lokal jest vis a vis przystanku koncowego np. linii 8. A teraz do meritum. Jesli oczekujecie wystroju jak z palacu perskiego ksiecia to nie ten adres. To bardzo porzadnie (dobre sprzety, fajna zastawa,czysto) urzadzony bar. Bar a nie restauracja klasy "VIP". W zwiazku z tym nie ma tam tysiaca wykwintnych dan. Ale za to jest np. pyszny kebab (pisze o tym co jadlem). Jest o niebo lepszy gatunkowo niz ten w kebablandzie na slowackiego. Jest soczysty i dobrze doprawiony, Co do ceny to dla jednego tanio, dla drugiego nie. Wlasciciele staraja sie i do zestawu dodaja cole gratis. Jak to zwykle bywa... Dla jednego schludnie i ze smakiem. Inny bywalec Wierzynka i Belvedere powie ze dziadostwo. Jeden powie ze smacznie i nie drogo a inny po wczasach w Turcji kupionych na raty powie ze "ja bylem,ja widzialem. co wy mnie tu....". A ja drodzy czytelnicy tez gdzieniegdzie bylem i powiem wam ze ja tam jeszcze zajrze. Bo ciesze sie ze powstal nie kolejny bank, lumpeks albo buda z gsm tylko ludzie staraja sie zrobic cos innego. Dziekuje za uwage:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do konsumentów Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.12.09, 21:47 czy może ktoś wreszcie podać ceny!!! chociaż jedną za zestaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cass Pennant Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 22:03 Juz Ci mowie. Bez promocji masz zestaw za 19 zlotych. Frytki, kebab,surowki i cola.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 01:10 Kebab w bulce - 9 zł, tortilla - 10 zł, zestaw 15 zł + cola gratis. Czy to drogo?!! Ludzie bez przesady!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do remi Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.12.09, 11:45 no jak dla kogo bo 10 zł za bułkę to chyba przegięcie w mcdonaldzie też są bułki za 10 zł i 12 zł to chyba dla burżuji a nie dla ludzi tu pracujących za 6 zł za godzinę, wszystko do tego zależy jakiej wielkości jest ta bułka i tortilla jak by były takie wielkie jak w kebablandzie na początku to ok...a zestaw to 15 zł bez coli a nie 19 zł z wymuszoną promocją w dupie mam taką promocje i cole za 4 zł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cass Pennant Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 12:26 Dlatego wlasnie mowie ze dla jednego drogo, dla drugiego nie.. I zalezy co kto lubi.. Jak nie mam kasy ( a zdarza sie:-) to jem zapiekanke za 3,5 albo kupuje bulke i pasztet i jeszcze taniej mnie to wynosi. I jak Ci za drogo to takie pragmatyczne podejscie polecam. a tak btw to kebab w Kebabish jest smaczniejszy niz tlusta pompowana bulawa "i frytki do tego":-). Fakt faktem, ze ogladajac gdzies kiedys wyliczenia ile hamburgerow mozna kupic za godzine pracy w Polsce i innych krajach UE. Wypadamy zdecydowanie niekorzystnie. podejrzewam ze przeklada sie to także na relacje jesli chodzi o zestawy np w barach typu Kebabish. Natomiast sadze ze wlasciciel zna ceny w innych knajpach i wie, ze tyle za tego typu rzeczy sie placi. Po prostu w naszym kraju kilka rzeczy stoi na glowie a ta jest jedna z nich, tak samo jak np. ceny internetu,prasy,ksiazek... Pozdrowka dla wszystkich Forumowiczow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cass pennant Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.12.09, 12:54 tutaj nie kupisz hamburgera za godzinę pracy bo tu płacą 5zł 6zł za godzinę w macu hamburger 10 zł 12 zł, więc nie wiem z kogo tu pracodawcy robią debili i kto z kogo robi idiotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgdf Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.12.09, 12:41 Kebab Land ma strone od dawna. wuwuwu.kebabland.com.PeEl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 15:03 co powiecie o kebabie u Mundka ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cass Pennant Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 15:39 Gdzie to jest? To ten na Slowackiego w Walbrzychu, tam gdzie tosty? Jesli tak to kompletna beznadzieja. Dno i wodorosty. Naturalnie IMHO:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagula Re: Kebabish IP: *.ntlworld.ie 27.12.09, 20:18 Nie w Wałbrzychu tylko w Szczawnie Zdrój końcowy przystanek autobusowy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
cass_pennant Re: Kebabish 27.12.09, 21:07 A sprobuje..:-). A tak summa summarum to Szczawno juz pod wieloma wzgledami wyprzedza lezacy nieopodal Wałbrzych:-). Gastronomia to tylko jeden z aspektow:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 16:04 no niestety, wszyscy restauratorzy z Wałbrzycha wybierają mieścinę Szczawno, zamiast zmówić się i rozkręcić centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jożin z bażin Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.09, 19:58 Walnąłeś jak łysy o beton! Zapytaj może dlaczego restauratorzy wybierają tę "mieścinę" - hehehe, aleś mnie rozbawił! "zamiast zmówić się i rozkręcić centrum" - buahaha!!! A kto im korbę kupi na to "rozkręcenie"??? Dobry jajcarz z ciebie! Powiedz jeszcze coś śmiesznego! Śmiech to zdrowie!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.09, 06:18 > A kto im korbę kupi na to "rozkręcenie"??? wystarczy że wezmą takiego pajaca jak ty i wystawią publicznie ku uciesze gawiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 20:40 Niestety uważam,że jedzenie takie sobie. Porównując Petre obok Magnoli we Wrocławiu wypada bardzo słabiutko. Surówki bez typowej tureckiej przyprawy, sosy ala Horus no i bardzo malutko frytek w zestawie, - może z siedem sztuk.... Myślałam ,że w końcu będzie fajne jedzonko a tu bez żadnej rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 22:41 malo frytek... to zawsze lepiej niz malo miesa:) a swoja droga Ci co narzekaja to zawsze beda narzekac:D pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kler Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 22:56 Czysto, smacznie i mila uśmiechnieta Pani;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogulski i mIKA Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 00:03 A NAWPI****LAJCIE SIE GOWNA TO MOZE WAM POSMAKUJE BOS ERWOJE ZA FREE NAZEKACIE ALE SRACIE SE DORYJOW W DOMU ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.09, 23:34 Ja powiem szczerze jestem zadowolona. Trafilam tam przypadkiem, zmuszona glodem i zostalam naprawde mile zaskoczona. Nie przepadam za tego typu fast foodami, ale ten kebab naprawde bardzo mi smakował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał O Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 09:42 boże znowu jakiś biedny bar próbuje się wypromować na forum, wiec prosze bardzo bylem sprawdzilem, kebab nic specjalnego wszystkiego malo szczegolnie frytek ;) ceny troche wysokie ale jak ktos glodny to i bułke sucha zje... z żabki obok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagula Re: Kebabish IP: *.ntlworld.ie 01.01.10, 16:22 Przecież to nie właściciel się tu reklamuje osiołku tylko MY konsumenci opisujemy gdzie i co nam smakuje lub nie!!!!(A SUCHĄ BUŁKE SPRZEDADZĄ CI PRZED ZAMKNIĘCIEM ŻABKI JESZCZE TANIEJ ZAOSZCZĘDZISZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jagula Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.01.10, 16:28 pier,dolisz chciałem kupić chleb w żabie, był stary spytałem się czy mi obniży cenę a gościu popatrzył na mnie jak na debila z wykrzywionym ryjem i powiedział że on ma zwroty i dostaje kasę więc nie będzie mi niczego opuszczał i taniej sprzedawał!!! co za kur.wa gnoje w tej żabie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony do Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.01.10, 16:34 do kebabish... tortilla durum mała źle zawinięta ,za słabo ściśnięta ,wszystko luzem lata, nieumiejętne zwinięcie pewnie brak praktyki, oczywiście porcje za małe na te ceny, w kebeblandie na słowaka w wch tortilla była na dużych plackach durum za 10 zł, warto się nad tym zastanowić jak chcecie mieć więcej klientów, małe porcje mało klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czopie Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.10, 00:26 no to normalne chyba, jaki jeb..niety, za darmo by chcial dostawac, a co ma ktos doplacac, do brata alberta idz jak jestes glodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 11:09 hahaha z cenami to niezle dowalili :D prawie 30zl za zestaw hahahahaha co oni mysla ze sa restauracja ? zarcie niedobre nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: Kebabish IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.10, 15:07 niech się lepiej pilnują bo jak zapłacę 30 zł i dostane 4 frytki na talerzu to dostaną w mordę tym talerzem od razu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 17:18 jestes glupi, prymitywny burak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hr Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.01.10, 18:35 masz rację tylko głupi prymitywny burak zapłaci 30zł za parę frytek, parę kawałków mięsa... zgadzam się ale ja taki pojebany nie jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 19:34 Zaplaci i zaj..bie talerzem. Zamiast glupio gadac obsmaruj ich na forach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.01.10, 19:48 myślałem aby tam pójść zobaczyć ale skoro piszecie 30zł za zestaw... heheh nie tylko myślą że są restauracją w takim razie ale w dodatku restauracją we Wrocku ;). Za 30zł to ja wybieram KFC! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 20:33 Nie prawda, a wlasciwie pol-prawda. Zjesz zestaw za 15 zl i wcale nie jest to mala porcja. Idz, sprawdz, ocen:-).a frytek faktycznie mogloby byc wiecej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.10, 00:11 Jakie 30 zł??!!! Człowieku, to Ty chyba byles w Marii Helenie:] Restauracja o ktorej jest mowa znajduje sie troche dalej... 15 zł zestaw. I ja tam się najadłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.10, 21:31 A maja dowóz?? Macie jakis numer?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 14:14 a gdzie to wogole jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.10, 00:19 Tak czytam i stwierdzam, ze najwiecej maja do powiedzenia ludzie ktorzy prawdopodobnie nawet tam nie byli... polecam sprawdzic i ocenic samemu. Ja napewno bede tam zaglądac. Nie jest to restauracja z bialymi obrusami - wiadomo, typowy kebab. Ale naprawde smacznie i miło. A co do cen to doner - 9 zł, durum - 10 zł, zestaw 15!! Nie 30:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do klientów Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.10, 10:33 jadł ktoś zestaw xxl za 20 zł??? jaka wielkość warto brać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarkan Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 11:51 Jadlem. Glodny nie wyszedlem, ale jakby byl troszke wiekszy ten zestaw, to resztek tez bym nie zostawil..:-). Ina sprawa, ze ja bardzoe lubie jesc i wiecznie mi malo;-). A poza tym nie pamietam czy zamawialem xxl czy standard:-) A tak bdw to zwroccie uwage, jak ludzie emocjonuja sie nowym barem:-). Fajnie ze sa rozne Marie, Graale, Rivendele, ale ludzie chyba potrzebuja tez czegos mniej wykwintnego (mierzac walbrzyska miara. Potrzebuja tez malych barow, moze nawet nawet w stylu bytyjskich " take away". Mysle ze chetnie jedza tez rozne mniej lub bardziej orientalne jedzenie, no chyba ze to taka porazka jest quasi chinczyk w Rynku... Chyba juz go nie ma zreszta..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.10, 22:13 zestaw XXL troche maly :-( ale moze dopracuja wielkosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek i kasia Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 23:01 ble ee nie chodźcie tam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAKOSZ Re: Kebabish IP: *.ntlworld.ie 04.01.10, 09:10 Czyżby jakaś nutka zazdrości?A może konkencja!Ja polecam SMACZNIE CZYSTO I BARDZO MIŁA OBSŁUGA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 14:57 lepiej isc na pizze :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hendziorek Re: Kebabish IP: 109.243.137.* 08.01.10, 20:15 Witam:) Widzę, że lokal budzi wiele różnych emocji.To dobrze. A ja powiem tylko tyle, że byłem już nie raz i jest ok. Młodzi ludzie zamiast narzekać jak im jest źle , maja swój pomysł na życie i konsekwentnie go realizują. A co do cen, to juz taka nasza mentalność, że wiecznie tylko narzekamy. ALE LUDZIE aby własciciele nie zbankrutowali już na wstęnie, musza odpowiednio ustalić ceny i wyjsc na swoje. A kogo z was cieszyła by praca dla idei?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hendziorka Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.10, 21:39 tu się ku.rwa cały czas pracuje dla idei!!!!! gdzie ty kur.wa żyjesz z księżyca się urwałeś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hendziorek Re: Kebabish IP: 188.33.196.* 09.01.10, 12:31 Jasne;) Posiedz jeszcze troche i ponarzekaj. Tak trzymać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hendziorka Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.01.10, 18:44 a ty co ???!!! urzędas nierób na budżetówce czy co????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 02:30 Osobiście knajpka mi się podoba. Miła obsługa (choć brak im jeszcze wprawy, smaczne jedzonko (i nie skąpią mięska-tak jak na Słowaka w Wałbrzychu). Napewno zajrzę tam jeszcze nie raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nomi Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.10, 12:16 a ile zestawów xxxxxxxl wziąłeś że mięska nie poskąpili???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Kebabish IP: *.centertel.pl 11.01.10, 19:58 ha to prawda ze malo ale to i dobrze bo to jest bardzo bardzo wstretne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaryza Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 20:09 lepiej iść na pizze niż niedobrego mięsosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Kebabish IP: *.19.216.lan.e-wab.pl 19.01.10, 18:04 przepraszam bardzo, czy ktoś byłby łaskaw podać nr tel. tego Kebabisha. Byłbym zobowiązany, zwłaszcza że poprzedni post o nr tel pozostał bez odpowiedzi. Z góry dzęki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do siwego Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.01.10, 21:59 ten numer podobno co wisi na kebabie jest nieaktualny, można usłyszeć niema takiego numeru o co tu chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 22:35 505 811 815 - ten z reklamy, aktualny. Tylko nie mają jeszcze dowozu. Trzeba sie przespacerowac:) ale warto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdxls.amjsln Re: Kebabish IP: *.146.34.96.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.04.10, 18:43 ale kebab nigdy sie nie spotkalam zeby byl u nich drobiowy sama wolowina bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kdxls Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.10, 20:42 bo to bryzol najtańsza tandeta mielone sprasowane odpady hmmm i zmienili durum tortille zwijany naleśnik na kwadratową kanapkę coś ala knysza no nawet się można najeść tylko ciasto bardzo suche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 09:20 Serdecznie polecam. Jedzenie pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Nowak Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 13:33 Bebabishom daleko do pierwszej klasy. Najbardziej tam nie pasuje ten facet co obsługuje,to widać że to jakiś CZUB!!!! Napewno więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.10, 20:38 Zauważcie,że to jest koleś który tylko chce zaimponować KOLESIOM ze Szczawna Zdr. WIELKIE ZERO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 16:15 Jadłam w Kebabishu kebaba z "baraniną". Niestety to mięso zamiast grillowanego jest zwykłym mielonym "wszystkim". Na Allegro znalazłam je pod nazwą mięso o smaku baraniny. Żenada i ohyda. Nie polecam. Nie wiem jednak jak smakuje tam kurczak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 14:24 Przychylam się całkowicie do opinii pana Jana. Nie wróżę temu panu przyszłości w tej branży. Powinien zmienić wyraz twarzy i ton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 14:37 Gosiu to święta prawda!!!!!!!!!! NIE MA FACET SZANS!!! Jest cieniutki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.10, 14:03 "SZEF'' Kebabish-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolek Re: Kebabish IP: 195.177.83.* 01.10.10, 09:49 a co z nim nie tak?? i kto to wogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Kebabish IP: *.147.240.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.10, 16:47 A gdzie ta śliczna, uśmiechnięta pani co tam też pracowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.10, 12:29 Sądzę,że uciekła gdzie pieprz rośnie. Przy takim szefie "MACZO"!!! i tak długo wytrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylala Re: Kebabish IP: 195.177.83.* 22.10.10, 10:36 śliczna to chyba za dużo powiedziane:)...a lala tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.10, 18:42 Chyba gościu masz zaćmę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.10, 14:07 Tak, panowie dobrali sie jak ulał, razem z tym z góry, poprzedniego Rexa - obecnej La Strady. Kumple po "fachu". Panowie z czym do ludzi?? Z czym w świat biznesu?? A co do Pani to wcale sie nie dziwie, że zostawiła to... Sadze, że druga Pani z góry tez długo nie wytrzyma przy takim PARTNERZE, bo równiez wyglada na calkiem normalna... Mimo wszystko zycze powodzenia BIZNESMENOM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 17:23 a dlaczego tak sadzicie??co on takiego?skad ta krytyka? ja bylam, milo mnie obsluzyl,a wcal;e sie do mnie usmiechac nie musi, nie od tego tam jest. ladnie podane, mila atmosfera. dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 18:52 Ja Go znam i również mu nie ufam!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś