IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 00:52
Nareszcie dobry kebab w naszym miescie!! Szczawno - Zdroj przy
Solickiej. Nowa knajpa - klimatycznie, przytulnie, smaczne i
konkretne jedzenie!! Dzisiaj bylem, sprawdzilem i serdecznie polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: cube Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.12.09, 01:46
      polecam!!!
      • Gość: yh Re: Kebabish IP: *.chello.pl 24.12.09, 08:30
        nie polecam ! sraczke mam !
    • Gość: kozer Re: Kebabish IP: *.centertel.pl 24.12.09, 10:04
      lipa lipa i jeszcze raz lipa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: cass pennant Re: Kebabish IP: 87.105.201.* 24.12.09, 12:58
        Ja tam sie ciesze. A nie wiecie czy mają czynne w drugi dzień świąt?
        A jesli tak to w jakich godzinach?
        • your_hakuna_matata Re: Kebabish 24.12.09, 17:10
          A) Jeśli byłeś "dzisiaj" czyli 52 minuty po północy to:
          albo kłamiesz, albo jest tak późno otwarte.

B) Forum Wałbrzych, a kebab w Szczawnie - więc nie w "naszym mieście"

C) W Wigilię jeść kebaba - współczuję, Wesołych i smacznych Świąt przy okazji :P
          • Gość: remi Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 23:13
            Drogi hakunie!! To, że napisalem 52 min po polnocy nie znaczy ze o
            tej godzinie jadlem... dzien byl dlugi i to nie byla wigilia:]
            gratuluje bystrosci a swoje wewnetrzene problemy proponuje wylewać u
            psychologa, a nie ironicznie oceniać innych na forum!! POZDRAWIAM!!
            • Gość: achciforumowicze Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.10, 21:51
              i już zadyma:D
              • Gość: degustator Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.10, 13:37
                na pewno są większe porcje w kebabish niż w oriencie pod heleną cena tam za gyrosa z frytkami 19 zł i wychodzisz głodny... kpina!!!!!!!!
    • Gość: sadio Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 23:06
      Zgadzam sie!! Maly "asortyment" poki co, ale mysle ze sie rozpedza:)
      POLECAM!!
    • Gość: ira Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.09, 21:34
      W drugi dzien swiat czynne od 15.00 do 23.00
    • Gość: keja Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 18:09
      nie polecam . ceny dowalili jak by z warszawy stanowczo za drogo
    • Gość: smakosz Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.12.09, 18:38
      w którym miejscu na solickiej jest ten kebab ?? a ceny pewnie kosmos jak na
      słowaka w wałbrzyszku w kebablandzie a porcje o połowę zmniejszone...
    • Gość: ciekawy Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.12.09, 18:49
      czy to jakiś problem zrobić stronę z cennikiem i fotami lokalu !!! ani kebabland
      na tym zadupiu nie ma strony ani kebabisch w szczawnie czy oni nie znają netu????
      • Gość: Cass Pennant Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 20:47
        Problem czy nie.... Chyba nie, ale bede bronil lokalu (od razu mowie ze nie
        jestm wlasciciele, wlascicielka, wspolmalzonkiem, konkubentem, dzieckiem
        wlasciciela - po prostu dzis tam bylem). Z tego co mowil wlasciciel lokal
        istnieje od tygodnia i moze faktycznie chlop w zamecie nie pomyslal o stronie.
        Kumaty jest i pewnie nadrobi. Lokal jest vis a vis przystanku koncowego np.
        linii 8. A teraz do meritum. Jesli oczekujecie wystroju jak z palacu perskiego
        ksiecia to nie ten adres. To bardzo porzadnie (dobre sprzety, fajna
        zastawa,czysto) urzadzony bar. Bar a nie restauracja klasy "VIP". W zwiazku z
        tym nie ma tam tysiaca wykwintnych dan. Ale za to jest np. pyszny kebab (pisze o
        tym co jadlem). Jest o niebo lepszy gatunkowo niz ten w kebablandzie na
        slowackiego. Jest soczysty i dobrze doprawiony, Co do ceny to dla jednego tanio,
        dla drugiego nie. Wlasciciele staraja sie i do zestawu dodaja cole gratis.
        Jak to zwykle bywa... Dla jednego schludnie i ze smakiem. Inny bywalec Wierzynka
        i Belvedere powie ze dziadostwo. Jeden powie ze smacznie i nie drogo a inny po
        wczasach w Turcji kupionych na raty powie ze "ja bylem,ja widzialem. co wy mnie
        tu....". A ja drodzy czytelnicy tez gdzieniegdzie bylem i powiem wam ze ja tam
        jeszcze zajrze. Bo ciesze sie ze powstal nie kolejny bank, lumpeks albo buda z
        gsm tylko ludzie staraja sie zrobic cos innego.
        Dziekuje za uwage:-)
        • Gość: do konsumentów Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.12.09, 21:47
          czy może ktoś wreszcie podać ceny!!! chociaż jedną za zestaw...
          • Gość: Cass Pennant Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 22:03
            Juz Ci mowie. Bez promocji masz zestaw za 19 zlotych. Frytki, kebab,surowki i
            cola.:-)
            • Gość: remi Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 01:10
              Kebab w bulce - 9 zł, tortilla - 10 zł, zestaw 15 zł + cola gratis.
              Czy to drogo?!! Ludzie bez przesady!!
              • Gość: do remi Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.12.09, 11:45
                no jak dla kogo bo 10 zł za bułkę to chyba przegięcie w mcdonaldzie też są bułki
                za 10 zł i 12 zł to chyba dla burżuji a nie dla ludzi tu pracujących za 6 zł za
                godzinę, wszystko do tego zależy jakiej wielkości jest ta bułka i tortilla jak
                by były takie wielkie jak w kebablandzie na początku to ok...a zestaw to 15 zł
                bez coli a nie 19 zł z wymuszoną promocją w dupie mam taką promocje i cole za 4
                zł!!!!
                • Gość: Cass Pennant Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 12:26
                  Dlatego wlasnie mowie ze dla jednego drogo, dla drugiego nie.. I zalezy co kto
                  lubi.. Jak nie mam kasy ( a zdarza sie:-) to jem zapiekanke za 3,5 albo kupuje
                  bulke i pasztet i jeszcze taniej mnie to wynosi. I jak Ci za drogo to takie
                  pragmatyczne podejscie polecam. a tak btw to kebab w Kebabish jest smaczniejszy
                  niz tlusta pompowana bulawa "i frytki do tego":-). Fakt faktem, ze ogladajac
                  gdzies kiedys wyliczenia ile hamburgerow mozna kupic za godzine pracy w Polsce i
                  innych krajach UE. Wypadamy zdecydowanie niekorzystnie. podejrzewam ze przeklada
                  sie to także na relacje jesli chodzi o zestawy np w barach typu Kebabish.
                  Natomiast sadze ze wlasciciel zna ceny w innych knajpach i wie, ze tyle za tego
                  typu rzeczy sie placi. Po prostu w naszym kraju kilka rzeczy stoi na glowie a ta
                  jest jedna z nich, tak samo jak np. ceny internetu,prasy,ksiazek... Pozdrowka
                  dla wszystkich Forumowiczow:-)
                  • Gość: do cass pennant Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.12.09, 12:54
                    tutaj nie kupisz hamburgera za godzinę pracy bo tu płacą 5zł 6zł za godzinę w
                    macu hamburger 10 zł 12 zł, więc nie wiem z kogo tu pracodawcy robią debili i
                    kto z kogo robi idiotę...
      • Gość: dfgdf Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.12.09, 12:41
        Kebab Land ma strone od dawna. wuwuwu.kebabland.com.PeEl
    • Gość: irka Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 15:03
      co powiecie o kebabie u Mundka ? pozdrawiam
      • Gość: Cass Pennant Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 15:39
        Gdzie to jest? To ten na Slowackiego w Walbrzychu, tam gdzie tosty? Jesli tak to
        kompletna beznadzieja. Dno i wodorosty. Naturalnie IMHO:-)
        • Gość: jagula Re: Kebabish IP: *.ntlworld.ie 27.12.09, 20:18
          Nie w Wałbrzychu tylko w Szczawnie Zdrój końcowy przystanek autobusowy polecam
          • cass_pennant Re: Kebabish 27.12.09, 21:07
            A sprobuje..:-). A tak summa summarum to Szczawno juz pod wieloma wzgledami
            wyprzedza lezacy nieopodal Wałbrzych:-). Gastronomia to tylko jeden z
            aspektow:-) Pozdrawiam:-)
            • Gość: ave Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 16:04
              no niestety, wszyscy restauratorzy z Wałbrzycha wybierają mieścinę
              Szczawno, zamiast zmówić się i rozkręcić centrum
              • Gość: Jożin z bażin Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.09, 19:58
                Walnąłeś jak łysy o beton! Zapytaj może dlaczego restauratorzy
                wybierają tę "mieścinę" - hehehe, aleś mnie rozbawił! "zamiast
                zmówić się i rozkręcić centrum" - buahaha!!! A kto im korbę kupi na
                to "rozkręcenie"??? Dobry jajcarz z ciebie! Powiedz jeszcze coś
                śmiesznego! Śmiech to zdrowie!!!...
                • Gość: ave Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.09, 06:18
                  > A kto im korbę kupi na to "rozkręcenie"???

wystarczy że wezmą takiego pajaca jak ty i wystawią publicznie ku
                  uciesze gawiedzi
    • Gość: KLAUDIA Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.09, 22:50
      POLECAM!!
    • Gość: Maja Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 20:40
      Niestety uważam,że jedzenie takie sobie. Porównując Petre obok Magnoli we
      Wrocławiu wypada bardzo słabiutko.
      Surówki bez typowej tureckiej przyprawy, sosy ala Horus no i bardzo malutko
      frytek w zestawie, - może z siedem sztuk....
      Myślałam ,że w końcu będzie fajne jedzonko a tu bez żadnej rewelacji
      • Gość: koko Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 22:41
        malo frytek... to zawsze lepiej niz malo miesa:) a swoja droga Ci co
        narzekaja to zawsze beda narzekac:D pozdro!!
    • Gość: kler Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 22:56
      Czysto, smacznie i mila uśmiechnieta Pani;)
    • Gość: Bogulski i mIKA Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 00:03
      A NAWPI****LAJCIE SIE GOWNA TO MOZE WAM POSMAKUJE BOS ERWOJE ZA FREE NAZEKACIE ALE SRACIE SE DORYJOW W DOMU ;d
    • Gość: sonia Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.09, 23:34
      Ja powiem szczerze jestem zadowolona. Trafilam tam przypadkiem,
      zmuszona glodem i zostalam naprawde mile zaskoczona. Nie przepadam
      za tego typu fast foodami, ale ten kebab naprawde bardzo mi
      smakował!!!
    • Gość: Michał O Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 09:42
      boże znowu jakiś biedny bar próbuje się wypromować na forum, wiec prosze bardzo
      bylem sprawdzilem, kebab nic specjalnego wszystkiego malo szczegolnie frytek ;)
      ceny troche wysokie ale jak ktos glodny to i bułke sucha zje... z żabki obok ;)
      • Gość: jagula Re: Kebabish IP: *.ntlworld.ie 01.01.10, 16:22
        Przecież to nie właściciel się tu reklamuje osiołku tylko MY konsumenci opisujemy gdzie i co nam smakuje lub nie!!!!(A SUCHĄ BUŁKE SPRZEDADZĄ CI PRZED ZAMKNIĘCIEM ŻABKI JESZCZE TANIEJ ZAOSZCZĘDZISZ!!!!
        • Gość: do jagula Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.01.10, 16:28
          pier,dolisz chciałem kupić chleb w żabie, był stary spytałem się czy mi obniży
          cenę a gościu popatrzył na mnie jak na debila z wykrzywionym ryjem i powiedział
          że on ma zwroty i dostaje kasę więc nie będzie mi niczego opuszczał i taniej
          sprzedawał!!! co za kur.wa gnoje w tej żabie!!!!
          • Gość: zniesmaczony do Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.01.10, 16:34
            do kebabish... tortilla durum mała źle zawinięta ,za słabo ściśnięta ,wszystko
            luzem lata, nieumiejętne zwinięcie pewnie brak praktyki, oczywiście porcje za
            małe na te ceny, w kebeblandie na słowaka w wch tortilla była na dużych plackach
            durum za 10 zł, warto się nad tym zastanowić jak chcecie mieć więcej klientów,
            małe porcje mało klientów...
          • Gość: czopie Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.10, 00:26
            no to normalne chyba, jaki jeb..niety, za darmo by chcial dostawac,
            a co ma ktos doplacac, do brata alberta idz jak jestes glodny
    • Gość: hahaha Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 11:09
      hahaha z cenami to niezle dowalili :D prawie 30zl za zestaw hahahahaha
      co oni mysla ze sa restauracja ? zarcie niedobre nie polecam
      • Gość: konsument Re: Kebabish IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.10, 15:07
        niech się lepiej pilnują bo jak zapłacę 30 zł i dostane 4 frytki na talerzu to
        dostaną w mordę tym talerzem od razu!!!!!!!!!!
        • Gość: hr Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 17:18
          jestes glupi, prymitywny burak....
          • Gość: do hr Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.01.10, 18:35
            masz rację tylko głupi prymitywny burak zapłaci 30zł za parę frytek, parę
            kawałków mięsa... zgadzam się ale ja taki pojebany nie jestem!!!
            • Gość: hr Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 19:34
              Zaplaci i zaj..bie talerzem. Zamiast glupio gadac obsmaruj ich na forach itd.
              • Gość: wojti Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.01.10, 19:48
                myślałem aby tam pójść zobaczyć ale skoro piszecie 30zł za zestaw... heheh nie
                tylko myślą że są restauracją w takim razie ale w dodatku restauracją we Wrocku
                ;). Za 30zł to ja wybieram KFC! Pozdro
                • Gość: hr Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 20:33
                  Nie prawda, a wlasciwie pol-prawda. Zjesz zestaw za 15 zl i wcale nie jest to
                  mala porcja. Idz, sprawdz, ocen:-).a frytek faktycznie mogloby byc wiecej. :-)
                  • Gość: figa Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.10, 00:11
                    Jakie 30 zł??!!! Człowieku, to Ty chyba byles w Marii Helenie:]
                    Restauracja o ktorej jest mowa znajduje sie troche dalej... 15 zł
                    zestaw. I ja tam się najadłem:)
                  • Gość: kuba Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.10, 21:31
                    A maja dowóz?? Macie jakis numer??
                  • Gość: ania Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 14:14
                    a gdzie to wogole jest??
                • Gość: motyl Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.10, 00:19
                  Tak czytam i stwierdzam, ze najwiecej maja do powiedzenia ludzie
                  ktorzy prawdopodobnie nawet tam nie byli... polecam sprawdzic i
                  ocenic samemu. Ja napewno bede tam zaglądac. Nie jest to restauracja
                  z bialymi obrusami - wiadomo, typowy kebab. Ale naprawde smacznie i
                  miło. A co do cen to doner - 9 zł, durum - 10 zł, zestaw 15!! Nie
                  30:]
                  • Gość: do klientów Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.10, 10:33
                    jadł ktoś zestaw xxl za 20 zł??? jaka wielkość warto brać???
                    • Gość: Tarkan Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 11:51
                      Jadlem. Glodny nie wyszedlem, ale jakby byl troszke wiekszy ten zestaw, to
                      resztek tez bym nie zostawil..:-). Ina sprawa, ze ja bardzoe lubie jesc i
                      wiecznie mi malo;-). A poza tym nie pamietam czy zamawialem xxl czy standard:-)
                      A tak bdw to zwroccie uwage, jak ludzie emocjonuja sie nowym barem:-). Fajnie ze
                      sa rozne Marie, Graale, Rivendele, ale ludzie chyba potrzebuja tez czegos mniej
                      wykwintnego (mierzac walbrzyska miara. Potrzebuja tez malych barow, moze nawet
                      nawet w stylu bytyjskich " take away". Mysle ze chetnie jedza tez rozne mniej
                      lub bardziej orientalne jedzenie, no chyba ze to taka porazka jest quasi
                      chinczyk w Rynku... Chyba juz go nie ma zreszta..;-)
                      • Gość: cube Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.10, 22:13
                        zestaw XXL troche maly :-( ale moze dopracuja wielkosc :)
    • Gość: radek i kasia Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 23:01
      ble ee nie chodźcie tam !!!!
      • Gość: SMAKOSZ Re: Kebabish IP: *.ntlworld.ie 04.01.10, 09:10
        Czyżby jakaś nutka zazdrości?A może konkencja!Ja polecam SMACZNIE CZYSTO I BARDZO MIŁA OBSŁUGA.
    • Gość: aldona Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 14:57
      lepiej isc na pizze :>
    • Gość: hendziorek Re: Kebabish IP: 109.243.137.* 08.01.10, 20:15
      Witam:) Widzę, że lokal budzi wiele różnych emocji.To dobrze. A ja
      powiem tylko tyle, że byłem już nie raz i jest ok. Młodzi ludzie
      zamiast narzekać jak im jest źle , maja swój pomysł na życie i
      konsekwentnie go realizują. A co do cen, to juz taka nasza
      mentalność, że wiecznie tylko narzekamy. ALE LUDZIE aby własciciele
      nie zbankrutowali już na wstęnie, musza odpowiednio ustalić ceny i
      wyjsc na swoje.
      A kogo z was cieszyła by praca dla idei??
      • Gość: do hendziorka Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.10, 21:39
        tu się ku.rwa cały czas pracuje dla idei!!!!! gdzie ty kur.wa żyjesz z księżyca
        się urwałeś????
        • Gość: hendziorek Re: Kebabish IP: 188.33.196.* 09.01.10, 12:31
          Jasne;) Posiedz jeszcze troche i ponarzekaj. Tak trzymać!!!!!
          • Gość: do hendziorka Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.01.10, 18:44
            a ty co ???!!! urzędas nierób na budżetówce czy co????!!!!!
    • Gość: nomi Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 02:30
      Osobiście knajpka mi się podoba. Miła obsługa (choć brak im jeszcze
      wprawy, smaczne jedzonko (i nie skąpią mięska-tak jak na Słowaka w
      Wałbrzychu). Napewno zajrzę tam jeszcze nie raz:)
      • Gość: do nomi Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.10, 12:16
        a ile zestawów xxxxxxxl wziąłeś że mięska nie poskąpili????
        • Gość: lulek Re: Kebabish IP: *.centertel.pl 11.01.10, 19:58
          ha to prawda ze malo ale to i dobrze bo to jest bardzo bardzo wstretne
          • Gość: polaryza Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 20:09
            lepiej iść na pizze niż niedobrego mięsosa
            • Gość: siwy Re: Kebabish IP: *.19.216.lan.e-wab.pl 19.01.10, 18:04
              przepraszam bardzo, czy ktoś byłby łaskaw podać nr tel. tego Kebabisha. Byłbym
              zobowiązany, zwłaszcza że poprzedni post o nr tel pozostał bez odpowiedzi. Z
              góry dzęki.
              • Gość: do siwego Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.01.10, 21:59
                ten numer podobno co wisi na kebabie jest nieaktualny, można usłyszeć niema
                takiego numeru o co tu chodzi???
                • Gość: emil Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 22:35
                  505 811 815 - ten z reklamy, aktualny. Tylko nie mają jeszcze
                  dowozu. Trzeba sie przespacerowac:) ale warto!!
    • Gość: edek Re: Kebabish IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 13:35
      potwierdzam
    • Gość: edor Re: Kebabish IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.10, 18:11
      tak, tak
      • Gość: kdxls.amjsln Re: Kebabish IP: *.146.34.96.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.04.10, 18:43
        ale kebab nigdy sie nie spotkalam zeby byl u nich drobiowy sama
        wolowina bleeeeeeeee
        • Gość: do kdxls Re: Kebabish IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.10, 20:42
          bo to bryzol najtańsza tandeta mielone sprasowane odpady hmmm i zmienili durum
          tortille zwijany naleśnik na kwadratową kanapkę coś ala knysza no nawet się
          można najeść tylko ciasto bardzo suche...
        • Gość: OK Re: Kebabish IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.10, 12:46
          mniam mniam ;-)
    • Gość: Adam Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 09:20
      Serdecznie polecam. Jedzenie pierwsza klasa.
      • Gość: Jan Nowak Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 13:33
        Bebabishom daleko do pierwszej klasy.
        Najbardziej tam nie pasuje ten facet co obsługuje,to widać że to jakiś CZUB!!!!
        Napewno więcej tam nie pójdę.
        • Gość: Gość Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.10, 20:38
          Zauważcie,że to jest koleś który tylko chce zaimponować KOLESIOM ze Szczawna Zdr.
          WIELKIE ZERO!!!!
    • Gość: Lena Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 16:15
      Jadłam w Kebabishu kebaba z "baraniną". Niestety to mięso zamiast grillowanego jest zwykłym mielonym "wszystkim". Na Allegro znalazłam je pod nazwą mięso o smaku baraniny. Żenada i ohyda. Nie polecam. Nie wiem jednak jak smakuje tam kurczak...
      • Gość: Smakosz Re: Kebabish IP: 178.56.57.* 15.09.10, 16:31
        średnio na jeża...
        • Gość: Gosia Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 14:24
          Przychylam się całkowicie do opinii pana Jana.
          Nie wróżę temu panu przyszłości w tej branży.
          Powinien zmienić wyraz twarzy i ton.
    • Gość: Krzyś Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 14:37
      Gosiu to święta prawda!!!!!!!!!!
      NIE MA FACET SZANS!!! Jest cieniutki !!!!!
      • Gość: kolek Re: Kebabish IP: 195.177.83.* 30.09.10, 11:21
        a o kim mowa??
        • Gość: Krzyś Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.10, 14:03
          "SZEF'' Kebabish-u
          • Gość: kolek Re: Kebabish IP: 195.177.83.* 01.10.10, 09:49
            a co z nim nie tak?? i kto to wogóle jest?
            • Gość: lala Re: Kebabish IP: *.147.240.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.10, 16:47
              A gdzie ta śliczna, uśmiechnięta pani co tam też pracowała ?
              • Gość: Viola Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.10, 12:29
                Sądzę,że uciekła gdzie pieprz rośnie.
                Przy takim szefie "MACZO"!!! i tak długo wytrzymała.
              • Gość: antylala Re: Kebabish IP: 195.177.83.* 22.10.10, 10:36
                śliczna to chyba za dużo powiedziane:)...a lala tym bardziej.
                • Gość: Paweł Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.10, 18:42
                  Chyba gościu masz zaćmę!!!
                  • Gość: DD Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.10, 14:07
                    Tak, panowie dobrali sie jak ulał, razem z tym z góry, poprzedniego Rexa - obecnej La Strady. Kumple po "fachu". Panowie z czym do ludzi?? Z czym w świat biznesu?? A co do Pani to wcale sie nie dziwie, że zostawiła to... Sadze, że druga Pani z góry tez długo nie wytrzyma przy takim PARTNERZE, bo równiez wyglada na calkiem normalna... Mimo wszystko zycze powodzenia BIZNESMENOM!!
                    • Gość: n Re: Kebabish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 17:23
                      a dlaczego tak sadzicie??co on takiego?skad ta krytyka? ja bylam, milo mnie obsluzyl,a wcal;e sie do mnie usmiechac nie musi, nie od tego tam jest. ladnie podane, mila atmosfera. dla mnie ok.
                      • Gość: gość Re: Kebabish IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 18:52
                        Ja Go znam i również mu nie ufam!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka