Dodaj do ulubionych

alkohol na wesele

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.12.09, 16:18
gdzie kupowaliscie w walbrzychu alkohol na wesele? hurtownia czy moze makro? slyszalem, ze w makro potrafi byc taniej niz w hurtowniach. i jaka wodka? zastanawiamy sie nad Panem Tadeuszem. dopiero wybieram sie na rozeznanie, dlatego najpierw pytam na forum. prosze o porade ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: degustator Re: alkohol na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.09, 18:18
      kup sobie wódkę z mety :) Tanio, dużo i może wszyscy będą widzieć po weselu
    • diventex Re: alkohol na wesele 27.12.09, 18:42
      Pan Tadeusz ?

widzę na bogato... ;)

ja wódeczkę brałem w euro cash`u
      taniej niż w makro ;)
    • Gość: 123 Re: alkohol na wesele IP: 78.9.28.* 27.12.09, 19:05
      w makro nie jest tanio sprawdz oferty marketow real tesco auchoan moze byc
      taniej niz w makro a dodatkowo jeszcze sok do butelki eurocas jak jak najbrzdiej
      tez tanio
      • Gość: degustor Re: alkohol na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.09, 01:13
        ja szczerze polecam czysta gorzka zoladkowa, fakt czasem warto
        rozejrzec sie po marketach albo po biedronkach. pozdrowka
        • Gość: tr-e Re: alkohol na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 01:56
          czysta de luxe chyba w tej chwili najlepsza wódka w tym przedziale cenowym i
          przynajmniej na drugi dzień tak po niej nie pali ;-)
    • Gość: pm Re: alkohol na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.12.09, 20:59
      up
    • Gość: Yoogi Re: alkohol na wesele IP: *.16.162.lan.e-wab.pl 29.12.09, 22:19
      Czysta zoladkowa DeLuxe

Polecam naprawde! :)

Zaden wstyd ja podac. A jak sie dobrze zakrecisz to kupisz w cenie 14-16 zl / 0,5 l.
    • Gość: abstynent Re: alkohol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 22:23
      Polecam
      www.barman-polski.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=247:odkowa-gorzka-czysta-de-luxe-zwycizc-testu-jakoci&catid=261:alkohole&Itemid=100032
      • Gość: olek Re: alkohol na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.10, 17:22
        mnie już przekonali i będzie "de luxe" ;) tylko jak na razie nie mogę znaleźć po
        cenie niższej niż ok 17zł...czy poza hurtowniami na wrocławskiej i ludowej są w
        tym mieście inne hurtownie alkoholowe? W google wyskakują głównie te dwie...
        • Gość: debil Re: alkohol na wesele IP: *.dialog.net.pl 03.02.10, 21:16
          na ch. uj robisz to wesele, gów. no jadzie
    • Gość: ktośka Re: alkohol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 20:35
      tez bym polecila gorzką żoładkową biała, dośc dobra smakowo, i warto
      faktycznie poszykac po marketach czasem taniej niz w makro
      • Gość: asia Re: alkohol na wesele IP: *.147.180.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 23:20
        ja mialam poloneza na weselu i nikt nie narzekal:) i tez szukalam po
        marketach bo bylo taniej niz w hurtowni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka