Dodaj do ulubionych

Spirala zadłużeń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 12:53
Jak wyjść na prostą? Mieszkanie zadłużone grozi nam eksmisja.
Praca w WSSE nie wystarcza na życie, rodzice chorują, emerytury idą
na drogie leki.
Jestem załamany, nie wiem jak z tego wyjść, gdzie w Wałbrzychu szukać
dodatkowej pracy?
Proszę o jakąś informację, czy jestem nieudacznikiem, czy inni
też są w podobnej sytuacji. Gdzie szukać pomocy, bo zwariuję.
Czy powinienem się wstydzić, że o tym piszę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: Spirala zadłużeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:06
      Nie przejmuj sie. Takie jest zycie. Tez dostaje po dupie. Mam swoja firme, zatrudniam 6 osob. Pracuje 20 godzin dziennie. Jeden kredyt splacam drugim. Corka na studiach, syn w gimnazjum... Zona tez na etacie. Caly czas pod gore. Caly czas jakies nowe durne przepisy, ktore zamiast pomagac szkodza. Zastanawiam sie czy nie zwinac sie stac do szwecji. Pracowac na kogos, ale 8 godzin dziennie za godziwe pieniadze. Nie masz sie czego wstydzic. Pamietaj ze wstyd to krasc!

Pozdrawiam!
      • Gość: JA Re: Spirala zadłużeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:58
        Ja też mam takie kłopoty kupe kredytów i nie wystarcza na życie ale
        musimy uwierzyć,że wyjdziemy z tego chociaż prakuje czasem sił.
        • Gość: ;) Re: Spirala zadłużeń IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.10, 17:23
          Co drugi wałbrzyszanin ma takie same problemy...brak kasy ,kredyty,zadłużenia.Ja
          też spłacam kredyt mieszkaniowy ,dodatkowo inny kredyt i ledwo koniec z końcem
          wiąże,ale zawsze jest pod górę.Nie Ty jeden jesteś w takiej sytuacji.Pozdrawiam
          i życzę wytrwałości.
          • Gość: Napra bezpartyjny Re: Spirala zadłużeń IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.10, 18:33
            Jest jedno wyjście głosujcie na PO (nie mówię na Kruka bo to jednoznaczne).
      • Gość: do krzyśka Re: Spirala zadłużeń IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.10, 11:37
        wstyd to kraść?? powiedz to rządzącym, nie ma innej możliwości jeżeli mowa o
        większej kasie...
    • Gość: xds Re: Spirala zadłużeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 06:37
      Jestem w podobnej sytuacji, też dużo zadłużeń, potężne opłaty za dom... Nie mogę
      znaleźć stałem dobrej pracy ;) Pracuję troszkę na czarno i dorywczo, w tamtym
      roku byłem za granica to przynajmniej część zadłużeń spłaciłem. Jeszcze chyba
      będę musiał wziąć babcie do siebie bo została sama, dziadek zmarł i też mi się
      to nie uśmiecha bo wiadomo jak to jest ze starym pokoleniem, nie będzie łatwo.
      Głowa do góry i powodzenia, większość moich znajomych jest w gorszej sytuacji
      czy to mieszkaniowej czy finansowej. Grunt to się nie załamywać, choć nieraz
      jest ciężko. Pozdrawiam.
    • Gość: do marka Re: Spirala zadłużeń IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.10, 11:35
      to nie twoja wina , to wina tych szmat co ci płacą i twojej żonie po prostu
      gów,no zarabiacie ,czyli za darmo pracujecie to nie wasza wina
    • Gość: eda Re: Spirala zadłużeń IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 01:27
      co za świat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka