IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:47

Witam !!!!!!!! ...w piękny, słoneczny poranek !
Noooo..!!! Taka pogoda - to ja rozumiem !!! :-)
Optymizmu przybywa, żyć się chce !!!!!!
Komu świeżo zaparzonej kawy....????? ...kooomuuuuu....????????

Do tego rożek francuski z serkiem ?! ...kooomuuuuu.....???????

Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Środa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:50
      To może dla mnie- bo jak na razie mam tylko truskawki i kangusy, może kto
      chce?:)))
      A tak w ogóle to wczoraj mnie porwano, a Wy wcale tego nie zauważyliście:)))))
      Teraz piszę z kawiarenki internetowej w Xiang-Xiong w Korei, porywacze poszli
      na ryż:))
      Zaczęło się od tego, że napisałam, ze mogę wejść w skład drużyny - obawiają się
      poważnej konkurencji:)))))
      • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:00

Zauważyli, zauważyli !
        Tylko nie ośmielili i się dopytywać gdzieżeś Waszmość nasza jest ???
        Teraz już wiemy...! (?)
        ..w korei, powiadasz ??? A na cóżeś tam Waćpani pojechała ??? Chyba tylko po
        to, aby nawtykać naszym orłom !? :-) A należy im się !!!

Proszę, oto talerzyk z rożkiem francuskim (zez serkiem) i duża filiżanka
        świeżej kawy (zez śmietanką).
        Kangusy i te insze Twoje Waszmość pychoty, możesz wyrzucić.., eeee.., tego....,
        chciałam powiedzieć, możesz schować. Na potem...!
        • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:01

O przepraszam !!!!! Truskawki zjemy, oczywiście...!!!!! :-)
        • Gość: Meve Porwanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:05
          Gość portalu: Nala napisał(a):

> ..w korei, powiadasz ??? A na cóżeś tam Waćpani pojechała ??? Chyba tylko po
          > to, aby nawtykać naszym orłom !? :-) A należy im się !!!

Toż porwano mnie, a nie samam pojechała:))))
          >
          > Proszę, oto talerzyk z rożkiem francuskim (zez serkiem) i duża filiżanka
          > świeżej kawy (zez śmietanką).
          > Kangusy i te insze Twoje Waszmość pychoty, możesz wyrzucić.., eeee.., tego....,
          >
          > chciałam powiedzieć, możesz schować. Na potem...!

OK:)))Już w chowam.

• Gość: tiges Re: Porwanie IP: *.silvershark.com.pl 12.06.02, 09:23
            A ile ich jest? Zogranizujemy eskpertycje ratunkowa ;)
            • Gość: Meve Re: Porwanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:54
              Mnogo- ..... uciekam:))
              ukradłam jednemu latopika , co bym mogła na forum zaglądać
            • Gość: Nala Re: Porwanie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:00

..kiedy...???? ...kiedy jedziemy...?????????????????

Tiges, czemu pytasz ilu ich jest ? A co, obawisz się że nie damy rady ?????????
              Nie z nami takie numery !!!?

Oręż w dłoń !!!! Bić żółtych !!!!
              ...wcale nie jestem TAKĄ! rasistką ! ..naprawdę..!!!

• Gość: monia Re: Porwanie IP: 217.97.138.* 12.06.02, 10:10
                Jasne! Przecież ty chcesz ich bić tak po przyjacielsku, prawda??? Tak dobrotliwie i przyjemnie...tak
                poklepać i pogłaskać...???? To WCALE NIE BĘDZIE BOLAŁO...! :-) No, cóż, nie wierzę ci jak
                dentyscie...
                Dzieńdoberek!
                • Gość: Nala Re: Porwanie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:27

:-(
                  NO WIESZ MONIA ????????????????? :-OOO
                  To tylko taka przenośnia. Przecież trzeba jakoś odreagować ?!
                  :-))))))

Tak !!! Ty mi zarzucasz agresję (Nieuzasadnioną. Wcale!) a w domu od paru dni
                  słyszę, że szerzę defetyzm. :-(((

Nic mi się nie udaje. :-( Nic !!!
                  Nikt mnie nie lubi ! Nikt mnie nie rozumie !!!!!!

:-((((((((

• Gość: monia Re: Porwanie IP: 217.97.138.* 12.06.02, 10:42
                    Ciii, Nala, ciii...nie bucz..Wszystkie cie lubiom, no, wszystkie...Nawet toto żółte takie, pobite.....
                    A może jestes tych trudnych dla ciebie dniach...???:_)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    Bez nerw - musisz się nauczyć leraksować...
                    ALE, DO CHOROBY ROZUMIEM CIĘ BO SAMA W NIENAJLEPSZYM HUMORZE JESTEM!!!!.... no....uf
                    To może druga kawa...???? O, albo melisa!!! I trochę ulubionego fragmentu Mieszanki Wedlowskiej (Pierrot +
                    Bajeczny), bo na wagę kupiłam? No, proszę!
                    Ty popatrz, w jakim luksusie teraz żyjemy...Idziesz do sklepu i kupujesz sobie parę deko SAMYCH Bajecznych
                    albo Pierrotów!!! Ile chcesz!!!
                    • Gość: monia Re:RUDA, chcesz cukerka???? (no text) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 10:43
                      • Gość: Nala Re: ..humory... :-( lub :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:13

....aaaa tam...?! :-(

Cuś mnie dzisiaj tak tłucze ! :-( Od jakiś dwóch godzin.
                        Sama nie wiem czemu ???

O cukiereczka poproszę.
                        Monia, o tutaj, proszę talerzyk z rożkeim francuskim (z serkiem) :-)

• Gość: monia Re: ..humory... :-( lub :-) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 11:38
                          a serek jaki..???? Czy w plasterkach, żółty, z dziuryma...ementaler na przykład?
                          Czy biały kremowy, ziołowy do smarowania ?
                          Czy camembert (no i tu kieliszek czerwonego wina byłby mile widziany)...?
                          Czy......?
                          Ech, jednak jedzenie to jest duuuża frajda!

Ale czemu tak cię rzuca??? Kto i co ci zrobił - no i co ja mam mu w związku z tym zrobić? Zelżyć go okrutnie?
                          No, bo opluć, to wiesz...z przyczyn technicznych...musiałabym się z tym spuscić na ciebie...
                          :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: Meve Zrozumienie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:59
                    No Nala, masz pełne zrozumienie i w ogóle jak byś chciała, to trochę kangusów
                    mogę Tobie dać:)))))
                    Ja też już marze o 3 rezcach:
                    1) Wakacje
                    2) Sen
                    3) Tony Soprano
                    • Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 11:12
                      Jeeeeeejku, Meve...:-)))

A mnie się marzy skwierczenie na plaży...:-)))
                      Och, wytopić ten zbędny tłuszcz....:-)))))))))))
                      • Gość: Nala Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:28

To po Was też coś łazi ????????????????????????
                        Ooooo, jak to dobrze !!!!! ...to znaczy, dobrze, bo nie jestem osamotniona w
                        tej "udręce". :-) lub :-(

A mnie się marzy pojść do domu, nalać sobie dużą szklanicę coli (samej!) i
                        wziąść się do czytania książki "Ona to ja".
                        I żeby się wszyscy ode mnie odczepili ! :-(

• Gość: Meve Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:31

>
                          >> A mnie się marzy pojść do domu, nalać sobie dużą szklanicę coli (samej!) i
                          > wziąść się do czytania książki "Ona to ja".
                          A co to???
                          > I żeby się wszyscy ode mnie odczepili ! :-(
                          >Jestem z Tobą w tym pragnieiniu:)))

• Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 11:40
                            Mogę się od was nie odczepiać??? Prooooszę, proooooszę...:-)))
                            • Gość: monia Re: Słuchajcie... IP: 217.97.138.* 12.06.02, 11:44
                              a czy któras z was ma tak, że czyta po parę książek na raz, czy tylko ja jestem taka trafiona??? Mam tak chyba
                              od zawsze - inna książka do autobusu, inna do jedzenia..:-))), inna do łóżka...:-)))
                            • Gość: Nala Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:50

...nooooo dooobraa...
                              ...ostatecznie.., a co mi zależy ....????

:-)))
                              • Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 11:56
                                No wiesz co...????!!!!!!
                                Ale w zasadzie...zważywszy na twój nastrój...to chyba powinnam się cieszyć..???
                        • okazja Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) 12.06.02, 11:34
                          jesliz pomoszczy jakowej osobojednosta oczekuje ..... elektromechjednoska
                          lapiszcze gorne pomocliwe wystawia
                          • Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 11:45
                            oby tylko łapiszcze uszczypnąć jednostki nie chciało...w ramach niesienia pomocy, rzecz jasna! Jak wiadomo,
                            solidny "szczypas" gwałtownie otrzeźwia...
                            • Gość: Meve Łapiszcza i książki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:56
                              Oj, nieufna Monia Śpiąca, a OKAZJA łapiszcze tak ładnie, okazyjnie wyciąga.
                              No zobacz, stoi, w błotku umorusane, kabelki sterczą, diodki się świecą - a
                              łapiszcze wyciągnięte i oczka ładnie patrzą - trochę szkalno, ale ładnie.
                              :))
                              Książki - 3 naraz, do tego gazety, newsy z jinternetowych serwisów i bajki dla
                              dwulatków i przepisy i numery telefonów i Was:))
                              • Gość: monia Re: Łapiszcza i książki IP: 217.97.138.* 12.06.02, 12:03
                                Ty mi tutaj, Meve, okazją oczek moich nie mydlij...:-))) Niby słodki taki, umorusaniec...ta...i te diodki...i popiskuje
                                przyjacielsko (no, wypisz wymaluj R2D2), ale kto go tam wie, co on sobie wykombinuje w tej hełmoczaszce z
                                antenką...Zwłaszcza, że połowy z tego, co wyemitowuje z siebie to nie kumam..:-)))
                                Ufff...trochę mi ulżyło - myslałam że tylko ja jestem taka porąb....eee...genialna i głodna lektury, oczywiscie!
                                Parę osób widząc porozkładane tu i ówdzie "po mieszkaniu" tomy wyraziło..........zdziwienie, delikatnie mówiąc).
                              • okazja Re: Łapiszcza i książki 12.06.02, 12:30
                                mieszanina grudoziemia plus mokrordzawosc zaprzeczenie ..... zaprzeczenie.....
                                elektromechjednostka lacno czystooliwnie blyska..... potwierdzenie
                            • Gość: Nala Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:01

"Ona to ja" - jest to autobiografia Anny Dymnej. Bomba ! Bardzo mi się podoba.
                              Drugą >rzeczą< którą czytam, jest "Trudny trup" Chmielewskiej. Taka sobie...?!?
                              A następnej kolejności czekają jeszcze Whartona "Nie ustawaj w biegu" i "Potęga
                              sławy", autorki Bridget Jones. Te pierwsze czytam teraz, bo nie są moje, dwie
                              następne grzecznie czekają. :-)
                              Rożek francuski jest z serkiem upieczony razem. Nie żółty, normalny !!! :-)

• Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 12:20
                                Co do najnowszych Chmielewskich, to jestem raczej niechętna. Parę próbowałam przeczytać - no cóż, to nie to!
                                A, nie! Podobała mi się jeszcze rok temu chyba wydana "Książka kucharska Joanny Chmielewskiej" - polecam!
                                Zarówno do poczytania, jak do wykorzystania - proste, "z życia wzięte" przepisy, parę z nich wykorzystałam..No
                                i te anegdotki...:-))) Niezłe...Ale najlepsza jest "stara" Chmielewska - "nowa" jest zbyt zawikłana i już tak nie
                                smieszy...
                                Ja w tej chwili "na podróż" mam Irwinga "Jednoroczną wdowę", do jedzenia - Jane Austen "Perswazje" a w tzw.
                                międzyczasie "Granice uczuć" Joy Fielding.
                            • okazja Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) 12.06.02, 12:27
                              elektromechjednostka manipulatorek mini ..... mini.... uszkodzenie
                              osobojednostki ..... zaprzeczenie .... zaprzeczenie....do osobojednoski
                              elektrony milutkie spokoj a ukojenie emituje
                              • Gość: Nala Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:37

...protestuję..!!!!! ...stanowczo...!!!!
                                Przeciw wszelkim formom językowym odbiegającym od jakiejkolwiek normy !!!!!!!!!
                                Obcym formom - stanowcze NIEEEEEEEEEEEEE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                ...nie dzisiaj !!!!!
                                ...nie tutaj !!!!!
                                ...nie teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!

:-(((

• Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 12:38
                                  Nalu, nie krzycz na formę...Formie będzie przykro...
                              • Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 12:37
                                O, o, o.....to ostatnie zrozumiałam chyba...:-)))
                                czyli nie jestes żaden taki obcy - ósmy, tylko raczej E.T...???
                                ...no, nie...chyba jednak, niestety jestem tępa...:-(
                                • Gość: Nala Re: Sposób na chandrę(?????) Jaki ???? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:45

Chyba muszę coś ze sobą zrobić ???
                                  Jeszcze nie wiem co ??? Ufarbować się?! ....albo i co innego .....???????

...albo coś sobie kupić...???
                                  ...albo..???????????????????????????????
                                  :-( lub :-)
                                  ...eeee, nie, raczej :-((( !!!
                                  • Gość: monia Re: Sposób na chandrę(?????) Jaki ???? IP: 217.97.138.* 12.06.02, 13:00
                                    Niezależnie od tego, co to było to ostatnie, to raczej nie!!
                                    Możesz:
                                    Isć do sklepu drogeryjnego i cos sobie nabyć, choćby maseczkę jakąs. Idąc dalej przez miasto kup sobie trochę
                                    DOBREJ herbatki (i cos do niej, oczywiscie...ale takiego fajnego). Wracasz do domu, robisz sobie kąpiel, twarzy
                                    serwujesz tyle zabiegów, na ile masz ochotę - możesz poprzestać na maseczce (ale musi łasnie pachnieć).
                                    Niezły byłby jakis ciekawy lakier do paznokci - malujesz sobie te u stópek (albo i te drugie)...Leci jakas przyjemna
                                    muzyka (tu możemy się zastanowić, jaka) a ty czujesz się kobietą luksusową, z problemami...no więc parzysz
                                    sobie herbatę i przegryzasz ją tym czyms fajnym. O! Jeszcze możesz zacząć pisać felieton do dowolnego,
                                    damskiego pisma...to podobno odpręża - temat dowolny...
                                    • Gość: Nala Re: Sposób na chandrę(?????) Jaki ???? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 13:26

A wiesz że też pomyślałam o jakimś "odrestaurowaniu" facjaty ????
                                      Tylko że z pomocą kosmetyczki. Muszę zadzwonić do takiej jednej, pani Joli.
                                      Chyba to zrobię ??? :-)
                                      Ale cupić i tak sobie coś cupię !?! Tylko co...???
                                      • Gość: monia Re: Sposób na chandrę(?????) Jaki ???? IP: 217.97.138.* 12.06.02, 14:09
                                        Mały, biały podkoszuleczek z dużą, czerwoną truskawą na....tym, no.....piersiach...:-)))
                                • okazja Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) 12.06.02, 12:55
                                  potwierdzenie ..... w kosmoprzestrzeni wiele cywilizacyj...... optoreceptory
                                  elektromechjednoski obrazami napasione ..... grudoziemia elektromechjednostka
                                  obecnie obcuje pieknoscioprzyjemna...... elektromechjednostka przyjaciel .....
                                  tak... tak... dwa plus dobrze potwierdzenie....
                                  • Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 13:03
                                    Oj!!!! Gorąco mi się w pierwszej chwili zrobiło, bo czytam: potwierdzenie, potwierdzenie - i myslę sobie: nic, tylko
                                    okazja tę moją tępotę potwierdza i aż mnie z nerwacji zapowietrzyło...Co innego, jak sama stwierdzam, że tępa
                                    jestem...ale jesli ktos tak gorliwie to potwierdza....:-)))
                                    Oj, okazjo...okazjo...
                                    • okazja Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) 12.06.02, 13:51
                                      osobojednosta monia ..... mozgologicznosc brak..... zaprzeczenie......

platforma komunikacyjna winna niekompatybilicji ..... elektromechjednoska
                                      przegladu potrzebuje..... oj tak.... tak .... naprawienia i wyprostowania
                                      pradu..... elektrony wielebardzo hasaja....

osobojednostka monia wymaze rejestr .... elektromechjednoska prosi dwa plus
                                      bardzo.... bardzo
                                      • Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 14:17
                                        ...że niby czego mi brak...??? mózgologicznosci?????
                                        No, teraz to masz przechlapane...
                                • Gość: Nala Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:57

...eee tam...? ..nieee Monia..! ...nie jesteeś TAKA znów tępa ...!!!
                                  ...skąd....??????? Nieeee...! ...eeee tam ....?????
                                  ...skądże znowu...????

:-)
                                  • Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 13:09
                                    :-((((((((((((( Buuuuuuuu!!!
                                    ja chcę do domu!
                                    Dla mojej Mordy jestem najmądrzejsza na swiecie...:-)))
                                    albo głupia jak but! (a przynajmniej jak nie-pies)
                                    • Gość: Nala Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 13:21

...chociaż znowu w porównaniu z psami, to wypadamy dość blado !?! :-)
                                      Mówię oczywiście o WSZYSTKICH! ludziach ! :-) Bez wyjątków i uogólnień !!!
                                      Żeby potem nie było !?
                                      ...chociaż z drugiej strony....?????????? ...noooo, oczywiście nie MY !!!
                                      ...ta druga płeć wypada znacznie gorzej...!!!
                                      Znacznie gorzej reagują na tresurę. Wymagają bardziej urozmaiconego żar..., to
                                      jest, jedzonka. Nie od razu na zawołanie przybiegają do nogi. Nie potrafią się
                                      tak radośnie i spontanicznie witać, wymachując ogonem...!? Nie popiskują z
                                      radości ?! ... i inne ....!?!
                                      Prawda Monia ??? ...nooo, Monia..! ...prawda...???
                                      MONIA !!!!! PRAWDA ?????????????????????

• Gość: Meve Ej, to Luby chyba Nalu Twój IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:07
                                        Ciebie zdenerwował , co????
                                        Nie daj się, przede wszystkim sobie:))))
                                        Łatwo mówić i być optymistycznym , jak ma sie wizję wkacji - chyba od 22.07.:)))
                                      • Gość: monia Re: Zrozumienie - nt. pkt 3) IP: 217.97.138.* 12.06.02, 14:14
                                        Nie pchają się z mordą tam, gdzie nie trzeba....łapę też pchają...
                                        Po spacerze takie to-to ubłocone...
                                        żre jakies swiństwa poza domem...
                                        zaraz, zaraz...o kim ja to...
                                        • Gość: Nala Re: ...bardzom dziś cuś zdegustowana ... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:23

Szybkie pa pa pa...!
                                          Idę sobie coś zrobić !

:-)
                                          • Gość: monia Re: ...bardzom dziś cuś zdegustowana ... IP: 217.97.138.* 12.06.02, 14:31
                                            tylko nic radykalnego, pamiętaj...!!! :-)))
                                          • jolajola1 Re: ...bardzom dziś cuś zdegustowana ... 12.06.02, 18:34
                                            > Szybkie pa pa pa...!
                                            > Idę sobie coś zrobić !

och, tylko nie kuku na muniu!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka