Gość: yogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.10, 10:12 Po prostu The Best. Od lat nie było w Wałbrzychu takiego dobrego koncertu. Było super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomtom Re: Kult-koncert -lepszy niz Turbodymomen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.10, 10:22 MIAZGA - 3 godziny grania - KAZIK zawstydził "Turbodymomena"- czy jak to się pisze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kult-koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.01.10, 11:49 To był Kult? kiedy? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Kult-koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.01.10, 12:28 ale promocja koncertu to była że hoho. Pierwsze słysze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Kult-koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.10, 12:51 kto chciał być to się dowiedział i był! Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Kult-koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.01.10, 13:20 Ci co bywaja w 9fali to wiedza jakie koncerty beda od tego jest ich strona.Koncert rewelacja jak zawsze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam Re: Kult-koncert IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.10, 16:16 na bezrybiu i rak ryba w cenie niesłusznej zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Kult-koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.01.10, 16:17 a kto ci kazal isc hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam Re: Kult-koncert IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.10, 16:32 a kto powiedział że byłem?owszem kilkanaście lat temu, jak było na co, teraz się popie...ło nie tylo "Fanom" ale i knajpie z tymi adekwatnymi cenami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Kult-koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 16:55 A w jakiej cenie były bilety, jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: Kult-koncert 17.01.10, 17:01 7dych ale ten koncert wart byłi 3x tyle! rewelacja:) a ta celina na wejscie-az ciary przeszły Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: Kult-koncert 17.01.10, 17:24 Koncert był rzeczywiście super. Tylko do jasnej i niespodziewanej .....organizator za takie pieniądze mógłby kwa mać odśnieżyć parking nie uważacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Kult-koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:57 Tam nie ma parkingu tylko podworko przyleglych budynkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam Re: Kult-koncert IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.10, 17:39 widocznie nie byłeś na zbyt wielu koncertach skoro piszesz takie głupoty, w normalnym mieście przy takiej publiczności koncert tego kalibru wykonawcy kosztuje góra 50 zł, z zagranicy przyjeżdżają za niewiele więcej, więc coś się komuś popie...ło, żeby tak z ludzi bezczelnie i niewytłumaczalnie zdzierać. Ale w Wałbrzychu - który jest szerokim łukiem omijany przez najlepsze zespoły - poza bardzo nielicznymi wyjątkami - dochodzi do takiego paradoksu - płacić trzeba jak za zboże, za coś co inni mają za połowę tego lub 2/3. Miasto biedne, odcięte od rozrywki, no to zapłaci byleby świata i tak już podupadłego, zobaczyć. Proste i śmieszne (żałośnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Kult-koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.10, 17:58 ble,ble w stylu wałbrzyskim. Koncert wart tej ceny. Sala pełna coś o tym mówi. Kult to 1sza liga w PL. A gdzie masz 50 dych na kameralnej sali ( gdzie zespoły tego kalibru dają koncert dla 450 osób - gdzie czołówka daje koncert dla takiej garstki?) Nie opowiadajcie bzdur, trzeba trochę pojeździć żeby się wypowiadać. I jeszcze jedno nie przyrównujcie Koncertów na wyspie we Wrocku bo tam cena jest mała ale ludzi wchodzi masę. Koncert miał jeden pozytyw jeszcze- spotkała się ekipa ze starych czasów, jak koncerty były w rynku. Kto chciał przyjść ten przyszedł, w większości ludzie I nie było małolatów nawalonych itp. Koncert ekstra, 3 godz masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam Re: Kult-koncert IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.10, 19:02 Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś gra dla garstki, tylko za ile. Kult grał w Jeleniej, Bielsku-Białej za 40 zł w knajpach nie większych niż 9 Fala. I nie mów, że to takie "wałbrzyskie" - wałbrzyskie jest dowalenie ceny z sufitu za coś, co zwyczajnie nie jest jej warte. I absolutnie nic tego nie tłumaczy poza zwykłą pazernością oraz prowincjonalnością tego miasta, w którym garstka co prawde, ale łyknie wszystko, bo i tak g widuje. Reszta się tylko obliże Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Kult-koncert 19.01.10, 12:05 Taki wynik braku konkurencji. W Wchu wiekszosc koncertow, klubow jest drozsza. Tu mamy Kult, 70 to naprawde sporo i nie ma sie co napinac, ze warto czy nie warto. Drozej niz gdzie indziej i tyle. Wejscie do K10 na byle jaka impreze tez kosztuje (chyba) 15 zl, a w Poznaniu wchodzi sie do SQ (jeden ze 100 najlepszych lokali na swiecie) na impreze z gwiazda swiatowego clubbingu za 20 zl. Nie ma konkurencji to jest golenie. Dzierżżż!!! ps. watpie, zeby bylo tak jak kiedys w 12 :P Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: Kult-koncert 17.01.10, 18:26 Źle mnie zrozumiałeś kolego. Nie czepiam się ceny. Nie żałuję pieniędzy tylko wnerwiło mnie że własciciel tej budy nie pofatygował się aby zrobic trochę miejsca na parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: Kult-koncert 17.01.10, 18:56 fakt-jak za dawnych dobrych w 12%:) na pohybel malkontentom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam Re: Kult-koncert IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.10, 19:34 Bądźmy dumni z faktu, iż w tym raczej biednym mieście organizuje się "ekskluzywne" koncerty "najlepszych zespołów" dla wybrańców. Kult był może jeszcze z 8-10 lat temu pierwszą ligą, taką do dziś pozostaje np Nosowska ( co płytę lepsza czego o Staszewskim powiedzieć nie można) i ona konsekwentnie miasto pomija. I kilku innych również, a bywają w Dzierżoniowie, Świdnicy, Jeleniej...żyć nie umierać i popierać politykę takich knajp jak 9 Fala (zresztą konkurencji nie ma a jak nie ma to cena sobie, realia sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomto,m Re: Kult-koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.10, 21:32 Są już może zdjęcia z tego koncertu w necie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotki Re: Kult-koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 22:13 fotki są m in. tu: www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,3250 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joa Re: Kult-koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.10, 23:35 koncert rewelka! kto nie był niech nie gada :D Kult nie zawiódł :D Pozdrawiam wszystkich, którzy byli i świetnie się razem ze mną bawili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kult-koncert IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.10, 09:04 Witam,Po pierwsze: cały post zaczął się od stwierdzenia faktu, że koncert był przedni......z czym w całej rozciągłości sie zgadzam. Zgadzam się bo byłem na tym koncercie a nie wypowiadam się "czysto" hipotetycznie.Po drugie: Proszę nie rób ze mnie "dziada" tylko dlatego,że mieszkam w Wałbrzychu. Również nie uważam się za przesadnie bogatego. Lecz w całej tej sytuacji należy sobie odpowiedzieć na jedno "zajebiście ważne" pytanie: Co chcę zrobić z tymi 70 złotymi?? Ja wybrałem koncert Kultu (wybrało tak jeszcze około 450 osób). Więc proszę nie próbuj wmówić nam, ze koncert na który się wybraliśmy jest "odgrzewanym kotletem" II ligowego zespołu, bo ja tak nie uważam (każdy z nas ma prawo do swojego zdania).To jest rzecz gustu, a jak wiadomo każdy ma inny.Na koncert Kultu nikt nikogo siłą nie zaciągał.Po trzecie: Naucz się zarabiać albo oszczędzać albo najlepiej jedno i drugie, wtedy nie będziesz wylewał swoich żalów w wątku forumowym "osób" omawiających pewne wydarzenie na którym nie byłeś!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joa Re: Kult-koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 21:39 Kolega Mario trafnie podsumował wątek! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Kult-koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 23:31 w Jeleniej Górze z uwagi na małe zainteresowanie koncert kultu został odwołany,i co teraz powiedzą Ci co w komentarzach 9Fali wypisywali teksty typu że tam będzie po 40 PLN??- a Ja byłem za 70PLN bardzo super się bawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam Re: Kult-koncert IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.10, 17:54 Pogardzili pierwszą ligą...a to wybredne łobuzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam Re: Kult-koncert IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.10, 17:43 Napisałem, że I liga to była kupę lat temu, wiem, co piszę bo i wtedy i jakiś temu czas byłem na ich koncercie i mam porównanie. Kult to niestety nie wino. Jak pożytkuję 70 zł? Pustki Wrocław - 25, Myslovitz Świebodzice - 40. Byłem na wielu koncertach (jeżdże na nie od kilkunastu lat) i wiem za co i ile się płaci. Mam więc prawo wyrazić swoje zdanie i z pełną świadomością zrezygnować z koncertu Kultu za 70 zł. Nie dlatego, ze ich nie mam a dlatego, ze osobiscie uważam, ze to przedstawienie nie jest tego warte a cena to kpina i zwykłe zdzierstwo. Ten, kto ją wymyślił bazuje na prowincjonalności i nicsięniedzianiu tego miasta. Tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kult-koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.10, 20:52 ceny w 9 fali są z kosmosu, pazerność i jeszcze raz pazerność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kult-koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.10, 21:22 ja wybralem sie na koncert za 70 w Wchu i nie żałuje. Płaczcie dalej że drogo itp. takie życie za coś co jest dobre trzeba płacić. reszta mnie nie interesuje. a Kult był super, a taniej pojade na niego do wrocka co też mi nie przeszkadza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awi Re: Kult-koncert IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 22:07 po prostu najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś