Dodaj do ulubionych

Super Fotograf!!!!!!!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.10, 22:25
Bardzo proszę o opinie o usługach firmy fotograficznej mieszczącej się
na ul. Mickiewicza 27 "Super Fotograf" chodzi mi głównie o filmowanie i
zdjęcia ślubne.
Proszę o konkretne odpowiedzi.

dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.147.20.9.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.01.10, 23:02
      JA CI POWIEM NAJDALEJ OD TEGO NIBY SUPER FOTOGRAFA W UBIEGLYM ROKU
      FILMOWAL KOMUNIE W CZERWONYM KOSCIELE GDZIE MIEDZY INNYMI
      UCZESTNICZYLA MOJA CORKA TO CO ON NAM RODZICOM ZAOFEROWAL MOGE
      OKRESLIC JAKO JEDNA WIELKA CHALA WIEM CO MOWIE ZARAZ ZNAJDA SIE
      OBRONCY TEGO NIBY SUPER FOTOGRAFA ALE JA MAM DOWOD W POSTACJI PLYTY
      KTORA KUPILEM Z UROCZYSTOSCI KOMUNI BARDZIEJ SPAPRANEGO MATERIALU
      NIE WIDZIALEM CUZ KOMUNIA JEST RAZ I NIE MAM MOZLIWOSCI ODWTOCENIE
      SYTUACJI OSTRZEGAM CIE
      • Gość: Galeria Galeria Fotografii Ślubnej i Portretowej @@@@@@@@@ IP: *.dialog.net.pl 20.01.10, 11:12
        Galeria Fotografii Ślubnej i Portretowej do obejrzenia TUTAJ

www.superfotograf.pl/category/foto-galeria/galeria-fotografii-slubnej/
      • Gość: Janek Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 12:41
        Strasznie nie lubię ludzkiej zawiści i ludzi, którzy piszą komentarze tylko po
        to by krytykować. Ja mam całkiem inne odczucia jeżeli chodzi o Superfotografa.
        Kilku moim znajomych korzystało z ich usług... i przyznam, że wesele, które
        Superforograf im nakręcił było całkiem przyjemnym filmem. Jeżeli chodzi o
        zdjęcia - również były zrobione bardzo dobrze, znajomi otrzymali je na papierze
        i na płycie - jakość - very ok. Sam korzystałem z usług Superfotografa w TESCO,
        kupowałem karty pamięci i jakieś inne pierdoły i tutaj co rzadko sie zdarza,
        sprzedawca nie naciągał żebym zostawił u niego więcej pieniędzy, tylko jak
        człowiek, doradził co mam kupić żeby mi wszystko działało... Więc ludzie, jak
        macie pisać głupoty i krytykować (i do tego jeszcze to chamstwo w komentarzach),
        moze lepiej wejść na jakieś inne forum i dać sobie upust emocji... albo zacząć
        odśnieżać chodniki...
    • Gość: olo Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.10, 23:38
      miły gość...ale filmów kręcić i "składać" nie potrafi;/ tak jakby zatrzymał się
      na wczesnych latach '90-tych;/ ...zdjęcia? tragedii nie ma;)
      • Gość: Polecam Polecam IP: *.dialog.net.pl 20.01.10, 11:52
        POLECAM
        • Gość: Wojtek Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 12:06
          Zupełnie nie rozumiem o co Wam chodzi.. czy ktoś Was zmusza do korzystania z
          usług SuperFotografa? a Ci co tak piszą że zostali źle potraktowani, próbowali
          rozmawiać o poprawkach?

A pytam dlatego, że SF towarzyszy mi prawie od dziecka (taki zbieg
          okoliczności). Robili moją komunię X lat temu, później i studniówkę, a niedawno
          moje wesele. I jestem na prawdę bardzo zadowolony ;-) Panowie zawsze byli bardzo
          otwarci na sugestie z naszej strony.. sami proponowali rożne ciekawe rozwiazania.

Na pewno zdjęcia przez nich robione nie byly jak ktos tutaj napisał
          rzemieslnicza masowka. Zreszta wystarczy przejrzec galerie dostepne na ich
          stronie www.

Poza tym nie wiem kto inny niż oni zrobi Wam drodzy forumowicze odbitki takiej
          jakosci? Fotojoker? Rossman? Moze real? dziekuje, nie skorzystam.

Jest wolny rynek i kazdy wybiera to co chce :)

Ja serdecznie POLECAM, dobre uslugi za dobre pieniadze.
          • Gość: Gość Re: Polecam IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 21:42
            Co tu rozumieć - jest kilka takich wątków w których ci co gówno
            umieją próbują tępić tych co coś potrafią. Nie trudno w kilka osób
            udawać doświadczonych klientów. Jesli chce się przekonać o czyichś
            pracach trzeba się umówić i pójść sprawdzić a nie czytać głupkowane
            anonimy montowane przez kilku zawistnych. W wielu branżach jest
            podobnie dlatego głupotą jest kierowanie sie tymi opiniami
    • Gość: były klient Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 17:51
      NIE POLECAM!!
    • Gość: Agnieszka Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.01.10, 21:44
      Pełen profesjonalizm.

Skorzystaliśmy z ich usług z polecenia naszej koleżanki.
      Super zdjęcia, super plener w zamku książ ( szkoda że pogoda była średnia:( ).

A mimo pogody plener wyszedł bardzo dobrze.
      Kurczę jak dodać tu zdjęcie? Chętnie bym wgrała kilka zdjęć.

Profesjonaliści, polecam!
    • Gość: olo Re: Do Trola Internetowego "olo" IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 00:06
      Szanowny Panie K. wypraszam sobie wszelkie obelgi pod moim adresem...nie jestem
      Pana konkurencją tylko niedoszłym klientem...zapewniam Pana, iż zapoznałem się z
      Pańskimi "pracami" i choć to sprawa subiektywna, to porównując Pańskie nagrania
      z nagraniami innych firm, które miałem okazję obejrzeć, to Pańskie wypadały
      dalece kiepsko:( Oczywiście kultura osobista nie pozwalała mi powiedzieć wprost
      (wiem, że osoby pracujące w tej branży mogą się starać, niestety nie każdemu
      wychodzi dobry efekt końcowy). Proszę jednak trzymać swoją porywczość na
      wodzy...zawodowiec przyjmuje krytykę jako wskazówkę i stara się udoskonalić to
      co robi nie tak...a nie wyzywa innych jak dziecko w przedszkolu...w końcu jak
      pojawię się u Pana ze zdjęciami do wywołania, to i tak będzie Pan dla mnie
      miły;) pozdrawiam iżyczę mimo wszystko sukcesów:)
      • Gość: SuperFOTOGRAF.pl Re: Do Trola Internetowego "olo" IP: *.dialog.net.pl 20.01.10, 00:32
        Panie Trolu Internetowy i Krytyku Wałbrzyskiego Festiwalu Sztuki Autorów Zdjęć
        Filmowych. Nie jestem Panem K. tylko jego pracownikiem. Zapraszam do Tesco i
        proszę nie zapomnieć się przedstawić. Nie skorzystałeś z usług i
        krytykujesz?
        Twój subiektywizm ogranicza się do ujrzenia latających motylków
        na ekranie? Jednak jesteś zawistną konkurencją :) Również ciepło Ciebie
        pozdrawiam :)
        • Gość: Piotr Re: Do Trola Internetowego "olo" IP: 212.160.143.* 20.01.10, 08:29
          Jak sama nazwa wskazuje SUPER fotograf ;-) filmów nie widziałem więc nie moge
          nic powiedzieć, natomiast jeśli chodzi fotografie to zwykłe rzemiosło za spore
          pieniądze - jeśli komuś odpowiada styl i fakt że spora część wałbrzyszan będzie
          miała niemalże identyczne pamiątki ze swoich ślubów to czemu nie. Jeśli
          natomiast oczekujecie oryginalności i pomysłowości w swoich zdjęciach ślubnych
          to w Wałbrzychu będzie spory problem, chyba, że zdecydujecie się na usługi
          fotografa niezawodowego, acz częstokroć bardziej profesjonalnego od rodzimych
          zawodowców i z całą pewnością bardziej kreatywnego od nich.
        • Gość: olo do trolla internetowego "SuperFotograf.pl" IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 18:23
          Pańska wypowiedź wskazuje jednak na ograniczenie pańskich horyzontów myślowych i
          braku kultury, w związku z czym nie dojdziemy do porozumienia...niech Panu
          będzie, że jestem zawistną "konkurencją"...w końcu Pan wie lepiej;) Poza tym ton
          pańskiej wypowiedzi utwierdził mnie w przekonaniu, iż dobrą decyzją była
          rezygnacja z waszych usług...nikogo nie polecam...a was szczególnie...
          • Gość: SuperFOTOGRAF.pl Re: do trolla internetowego "SuperFotograf.pl" IP: *.dialog.net.pl 20.01.10, 18:30
            Pozdrawiam.
          • Gość: Gość Re: do trolla internetowego "SuperFotograf.pl" IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 08:47
            Wogóle niemądrym jest kierowanie się wypowiedziami na temat
            fotografów (i nie tylko) na tym forum. Nigdy nie wiadomo kto to
            pisze. Takie rzeczy sprawdza sie osobiście.
    • Gość: Raiden Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.01.10, 00:24
      ...hmmm jestem bardzo zdzwiony waszymi komenatrzami i postawa wobec tej firmy...ja ilekroc zlecalem tej firmie uslugi na wynonanie czegos .. zawsze,byłem bardzo zdawolony z efektow jakie otrzymalem....nie wiem z kad u Państwa taka postawa a nie inna..ale wydaje mi się,że braku własnego zdania...przeklejacie i fakacie....bez wi ększego uzasadnienia...jak jełopy.do michy z ryżem...polecam tego fotografa ! pozdRawiam Raiden/Aural Planet & Sundial Aeon & RMF MAXXX (www.aural.planet.com, www.sundial.pl , www.rmfmaxxx.pl)....
      • Gość: Janek Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 12:44
        JanekStrasznie nie lubię ludzkiej zawiści i ludzi, którzy piszą komentarze tylko po
        to by krytykować. Ja mam bardzo dobre odczucia jeżeli chodzi o Superfotografa.
        Kilku moich znajomych korzystało z ich usług... i przyznam, że wesele, które
        Superforograf im nakręcił było całkiem przyjemnym filmem. Jeżeli chodzi o
        zdjęcia - również były zrobione bardzo dobrze, znajomi otrzymali je na papierzei
        na płycie - jakość - very ok. Sam korzystałem z usług Superfotografa w
        TESCO,kupowałem karty pamięci i jakieś inne pierdoły i tutaj co rzadko sie
        zdarza,sprzedawca nie naciągał żebym zostawił u niego więcej pieniędzy, tylko jak
        człowiek, doradził co mam kupić żeby mi wszystko działało... Więc ludzie, jak
        macie pisać głupoty i krytykować (i do tego jeszcze to chamstwo w
        komentarzach),moze lepiej wejść na jakieś inne forum i dać sobie upust emocji...
        albo zacząć
        odśnieżać chodniki...
    • Gość: tak oczywiście Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 20.01.10, 12:42
      nawali się jak zwykle.
    • Gość: kasia Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 21:10
      w 2005r. filmował mój ślub + zdjęcia. Płyta ze ślubu nie działała na żadnym
      sprzęcie( dvd, komp,) zdjęcia w Photoshopie zrobione lecz efekt marny i za każdą
      odbitkę 50zł.
      • Gość: melancholik Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.dialog.net.pl 20.01.10, 21:31
        Widocznie miałaś stary i zużyty odtwarzacz, który nie czytał nagrywanych płyt,
        albo czytał tylko płyty +R albo -R. A w komputerze nie miałaś zainstalowanego
        odtwarzacza filmów dvd. Kiedyś właśnie tak miałem. Po co to stwierdzenie, że nie
        działało (domniemanie, że teraz działa). Dopiero od kilku lat sprzedają tanie
        odtwarzacze w marketach, które nie mają problemu z czytaniem płyt, ale nadal się
        zużywają, tak jak odtwarzacze płyt audio cd. Osobiście wymieniam co roku
        odtwarzacz na nowy, oczywiście po trzech naprawach :) w markecie :)
        • Gość: Foty Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 12:28
          A ja polecam superfoto.pl. Wolę korzystać z dużego fotolabu i mieć pewność i
          gwarancję jakości. Jeszcze się nie zwiodłem.
      • Gość: melancholik Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.dialog.net.pl 20.01.10, 21:42
        Trzeba było je zrobić w rossmanie, to byś miała za kilkadziesiąt groszy, ale chyba płaciłaś za fotografowanie a nie za wydruk zdjęcia. W ogóle każdy kto robi zdjęcia na ślubach powinien kasować tylko tyle ile kosztuje wywołanie zdjęć :) Ostatnio widziałem promocję na allegro po 19 groszy :)
        • Gość: kasia Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.10, 14:13

ty nie bądz taki mądry bo .... jak piszę że nie działało na niczym to wiem co
          pisze !!! nawet u super fotografa na jego sprzęcie też nie działało.
          • Gość: SuperFOTOGRAF.pl Proszę nie pisać bzdur. IP: *.dialog.net.pl 23.01.10, 19:17
            Proszę nie pisać bzdur, i nie fabularyzować. Osobiście sprawdziłem archiwum i
            nie wystąpił tego typu problem. Proszę podać dokładną datę ślubu i prawdziwe
            imię Panny Młodej to potwierdzę, czy post Pani Kasi to prawda czy fałsz :)
    • Gość: widi Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 21:18
      bardzo ładne sesje ślubne!
    • Gość: Maciek Re: Super Fotograf!!!!!!! IP: *.mia.three.co.uk 30.03.10, 19:28
      Dwa zdjęcia tego samego dziecka 2 x 75PLN + nagranie tych zdjęć na płytę 50PLN. Dla mnie drogo. Następnym razem wybiorę kogoś innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka