Dodaj do ulubionych

Dobry informatyk

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.01.10, 01:07
Witam.Czy ktoś wie gdzie można znaleźć w Wałbrzychu dobrego
informatyka,który potrafi odsyzkac pliki ze zniszczonego dysku?
Mój laptop był już u magików,ale mówią że po kopiowaniu zdjęc komp
się wyłacza, radzą zmienić dysk,ale zalezy mi na odzyskaniu ważnych
rzeczy na dysku.Będę wdzięczna za info.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jare Re: Dobry informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 02:28
      Nie będzie łatwo ale jest możliwość. Poczytaj to -
      www.bezpieczenstwosystemow.pl/index.php?topic=2948.0
      A jak Twoje dane są sporo warte to - www.odzyskiwaniedanych.net/

Pozdrawiam
      • Gość: nie informatyk Re: Dobry informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 07:33
        Jesli pliki nie są przechowywane w zaszyfrowanych folderach
        osobistych mogę odzyskać te dane.
        • Gość: ff Re: Dobry informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 09:29
          napisz na demontt@o2.pl to pomogę.
          • Gość: informatyk Re: Dobry informatyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 12:05
            za nim zaczniesz płacić komuś za odzyskanie danych to sama podłącz dysk z
            innego komputera i po prostu skopiuj co ci potrzebne.
            Jeśli ni epotrafisz zrobić tego sama zapytaj kolegi
            • Gość: +/- Re: Dobry informatyk IP: 212.160.172.* 19.01.10, 16:45
              wiekszość programów do odzyskiwania danych mozna instalować na dysku
              tylko raz. Jeżeli operacja sie nie powiedzie może być problem.
              Jeżeli pliki są ważne leiej zapłacić parę złotych za możliwość ich
              odzyskania . Proponuję zgłosić się do specjalistów. W Wałbrzychu
              firma infomat na Chrobrego
    • Gość: wałbrzyszanka Re: Dobry informatyk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.01.10, 19:24
      dziękuję za chęć pomocy i wskazówki.
      Te pliki to zdjęcia na dysku D.
      Ale nijak nie chcą sie skopiować.Komputer się wyłacza po ok 2
      minutach.Magicy informatycy są bezradni..A Twardy dysk do
      wymiany.Zanim wymienimy chciała bym odzyskać te zdjęcia..
    • Gość: SuperFOTOGRAF.pl Zapraszam do Fotografa :) IP: *.dialog.net.pl 19.01.10, 21:41
      Proszę przyjść do Kodak Express w Pasażu Tesco. Proszę przynieść sam twardy dysk lub całego laptopa. Dysk wyciągniemy na miejscu. Pozdrawiam www.superfotograf.pl
      • Gość: hehe Re: Zapraszam do Fotografa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 17:04
        Super fotograf czy super informatyk? Weź się chłopie zastanów co chcesz robić. Lepiej obniż ceny na karty pamięci i pendrive'y bo ceny to macie z KOSMOSU!
    • Gość: SuperFOTOGRAF Fotograf w Pasażu Tesco IP: *.dialog.net.pl 19.01.10, 21:42
      www.superfotograf.pl ten adres jest poprawny
    • Gość: gupki Re: Dobry informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 23:16
      rozpowszechnicie dane w internecie hahaha
      • Gość: SF Re: Dobry informatyk IP: *.dialog.net.pl 19.01.10, 23:30
        Trolu WON stąd
        • Gość: ww Re: Dobry informatyk IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.10, 10:31
          Polecam firmę IT HOUSE z Wałbrzycha, chłopak odzyskał mi dane z dysku z
          nagrywarki z HDD podłączanej do TV - po formacie ! Wcześniej pytałem w kilku
          innych serwisach i nikt nawet nie chciał do tego zajrzeć. Polecam. tel: 790720557
          • Gość: ff Re: Dobry informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 10:36
            pfff. zasada taka sama jak odzyskiwanie tabeli partycji. pikuś. ja bym się tego
            podjął. żaden problem.
            • Gość: do ff Re: Dobry informatyk IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.10, 11:36
              Kolego skoro jesteś taki zdolny to podaj proszę kontakt, może się przydać komuś
              • Gość: ff Re: Dobry informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 11:55
                jak ktoś potrzebuje mojego kontaktu, to już go ma. jestem informatykiem i na
                brak pracy nie narzekam. także nie, dziękuję. nie podam swoich danych osobistych
                na publicznym forum.
                Pozdrawiam.
    • www.perfect-one.pl Re: Dobry informatyk 18.10.17, 22:50
      Zapraszam do mnie : Perfect-One.pl , masz dyskretne DANE ? u mnie jak u Księdza !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka