Gość: mirot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 19:15 Potrzebny dobry weterynarz do owczarka niemieckiego.Kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZWIERZ Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 19:20 Podzamcze, TRI-VET Marcin Bebel - 608228340 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Weterynarz IP: *.centertel.pl 09.02.10, 19:35 Szkoda, ze pan Marcin zaczol wspolpracowac z drugim weterynarzem, ktorego serdecznie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanka Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.02.10, 19:21 A kto jeszcze teraz przyjmuje w tym gabinecie? warto się tam udać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 19:39 lek.wet Grzegorz Kraczek i Jakub Małecki, warto, ja polecam, i mają również nocne dyżury jakby coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 12:07 Ta nocna pomoc to tylko na szyldzie reklamowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Weterynarz IP: *.chello.pl 10.02.10, 22:28 Tak poza tym to on jest drogi, moj pies przecial sobie opuszke i za spsikanie czyms, zastrzyk i skarpete skasowal 70zł. Poza tym on chyba bardzo doswiadczony nie jest bo podobno jeszcze studia konczy. Ja osobiscie polecam przychodnie na białym kamieniu - tam przyjmuje m.in. Frankiewicz. No i najwazniejsza rzecz - mają tam na miejscu sprzet, zrobia jak trzeba przeswietlenie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 22:32 dokładnie na białym kamieniu najlepsi są Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewbajki Re: Weterynarz 10.02.10, 22:38 polecam punkt na ul. Długiej na Piaskowej na przeciwko Lidla. Chodze tam z psem co miesiąc. przy każdej wizycie pies jest ważony, ma mierzona temperaturę itd. Panie bardzo miło i załatwiaja sprawę z pieskiem szybko, tanio i fachowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.02.10, 09:04 no rzeczywiscie ważenie i mierzenie temperatury to super fachowa opieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 07:32 Najlepsi w czym??? W naciąganiu na kase!!! A sprzęt stary jak niektórzy tam przyjmujący ściemniacze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewers Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 22:33 pani dr Skwira, gabinet na byłej małej stacji CPN za Statoil na Chrobrego. od 15.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Weterynarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.10, 23:02 Osobiście polecam lekarza weterynarii Janusza Puławskiego ul. Hetmańska 1. Mój berneńczyk za lekarzem wprost szaleje. Fachowa opieka i niezwykły spokój udzielają się zwierzętom i ludziom :)Lekarz spokojnie odpowiada na wszystkie pytania, doradza, odradza, doskonale wie gdzie skierować psa na profesjonalne badania. A jeśli chodzi o chirurga to mogę polecić wspaniałego lekarza z Wrocławia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 23:12 A ja polecam chirurga z Kielc... albo tego od Maikela Jaksona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierman Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.02.10, 00:25 "fafik" a czy ty tam sie przypadkiem leczysz????Polecam pania Majewska na piaskowej za szpitalem gorniczym na domkach,potrafi czynic cuda,bez kitu,mialem przypadek kiedy sasiadka przejechala lape mojemu szczeniakowi i wyobrazcie sobie NIKT w walbrzychu nie dawal mu szans nawet na przezycie(strzaskana tylna lapa i stawy)a ona po omacku zlozyla lapke i w gipsik,pojechalem do wrocka do kliniki weterynaryjnej na przeswietlenie i lekaze nie mogli wyjsc z podziwu ze tak ladnie zlozona,futrzak doszedl do zdrowia,przypadek drugi wyprowadzila ze stanu agonalnego moja swinke morska-zatrucie no i ma podejscie do sprawy a ceny rozsadne.Pozdrowienia dla pieprzonych konowalow z podzamcza. Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu.karola Re: Weterynarz 11.02.10, 08:08 polecam dr Juchniewicza z ul. Żeromskiego. leczy moje psy od 13 lat - jeśli jest potrzeba to po kontakcie telefonicznym można nawet i w nocy do niego pojechać. ceny przystępne.profesjonalny doktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedoinformowany Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:05 Następny(a) weterynarz - proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzi Re: Weterynarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 09:30 Ja też polecam doktora Puławskiego wspaniały lekarz niestety musiałam uspać moja sunie :((( było juz za póżno na ratunek a to przez leczenie na białym kamieniu ,teraz mam małą psinke i tylko tam chodzimy Hetmańska 1 od 9-13 i po 16 polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 10:02 a ja polecam doktor Dembińską z Podwala. W sposób fachowy robi USG z wydrukiem komputerowym i opisem badania umożliwiającym konsultacje z innymi lekarzami W ten sposób nie doszło by do uśpienia pańskiego psa Iwon z Basztowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Weterynarz IP: *.chello.pl 11.02.10, 11:39 Doktor Puławski ma faktycznie fantastyczne podejcie do zwierząt, ktore go uwielbiają :) jednak nie zawsze trafia z diagnozą - moja koleżanka poszła z psem, ktory wymiotował, potem nie chciał jeść, strasznie schudł i doktor powiedział, ze to zatrucie. Potem okazało się, ze pies najadł się kamieni i zdychał. Pomogla jedynie operacja na białym kamieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Weterynarz IP: *.chello.pl 11.02.10, 11:40 Wiec jak jest powazna sprawa to lepiej isc tam gdzie maja sprzet, a z duperelami i szczepieniami spokojnie mozna tam chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew R. Wałbrz Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:51 Konsultowałem przypadek mojego owczarka z kilkoma lekarzami w wałbrzychu (żeby ich nie dołować nie podam nazwisk0.każdy z nich dawał inną diagnozę, w efekcie okazało się że mylną. Ostatnia wizyta w lecznicy przy al. Podwale 1 (przy Spółdzielni Mieszkaniowej Podzamcze)dała efekt prawdziwej diagnozy. Nie ufając żadnej wałbrzyskiej lecznicy zwróciłem sie do profesora Akademii rolniczej we Wrocławiu, który potwierdził diagnozę i metodę leczenia pani doktor z al. podwale. właściciele owczarków jeśli chcecie mieć zdrowe pociechy polecam tę lecznicę Zbigniew R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 08:02 A wiadomo że taki profesor to się zna i jest nieomylny bo przecież w książkach siedzi z 50 lat. Praktyki co prawda nie ma no ale to "szczegół". Jak to powiedział dr House "ci co mają talent nie leczą a jak uważasz że sobie nie poradzisz do wykładaj na uczelni" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 07:44 Ja polecam też gabinet "Futrzak" na Piaskowej Górze na ul. długiej. Miło i fachowo. Ale jak widać każdy ma swój typ więc wszystko zależy od tego gdzie się mieszka:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 08:32 Ja odnoszę inne wrażenie. Młode wystraszone dziewczynki i chyba nie do końca wiedzące co mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 08:48 Ja takiego wrażenia nie odniosłem. Może to przez Twoją twarz mordercy;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogut Re: Weterynarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 09:56 Uważam żelekarki z z futrzaka podchodzą solidnie i z z sercem do swej pracy a i nie zdzierają z klientów.Mój Reks jest też zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupaa Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 18:43 może Reksiowi laskę zrobiły;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 19:49 Widać że z niektórych wypowiedzi aż kipi złość i zazdrość a konkurencja nie śpi...obgadywanie się nawzajem na jakimś głupim forum na pewno nie przysporzy wam klientów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulahop Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 09:58 Jeśli tak leczą jak Ty się odszczekujesz, to powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 10:26 Sama nazwa już odstrasza. Jak mżna swojego pupila nazywać futrzakiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 10:49 jakiś ty strachliwy. Pewnie słowo szczeniaczek też cie przeraża:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Weterynarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 10:53 Jeśli w Wałbrzychu to zdecydowanie Doktor Janusz Puławski na Podzamczu! Mój zwierzyniec leczy od lat.Ostatnio niestety gdy jego nie było a mój Owczarek niemiecki rozciął łapę udałam sie do wspomnianego tutaj Marcina Bebela.Szycie trwało 3 godziny z wybudzeniem psa, (masakra)Kontrolna wizyta dodatkowe 25 zl za zmiane opatrunku, .....szwy sie rozeszly, leciały skrzepy wiec w pędzie poszlismy do naszego Doktora Puławskiego który niestety szył od nowa.Zabieg trwał pół godziny i pies wrócil na wlasnych łapach.Ani razu nawet plamka krwi nie wyleciala natomiast po szyciu poprzedniego weta caly czas z rany się sączyło.. W Wałbrzychu nie ma dobrego specjalisty .Jedyny jakiego znam to Doktor Puławski.Nie jest to tylko moja opinia ale mam w rodzinie wetow niestety spoza Wałbrzycha i oni również polecją Dr Pulawskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:14 ... a że są wetami to wiedzą co mówią, bo dr. Puławski to sława i On leczą swoje własne zwierzaki u tego fenomena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FENOMEN Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:03 fenomen hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 15:26 O ile mi wiadomo, nie szyje się paprzących się ran, z których dodatkowo coś się sączy :-) Poza tym Pan Janusz P. nie ma tytułu spaecjalisty w żadnej dziedzinie; przynajmniej nie ma na ten temat żadnej wzmianki ani na jego pieczątce, ani na szyldzie. Także bez przesady z tymi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaaa1993 Re: Weterynarz 12.02.10, 17:22 na alei podwale na podzamczu jest swietna pani weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś