ladygitmajonez 09.02.10, 23:04 Czy ktoś z Was był na "tropikalnej wyspie" koło Berlina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buzia Re: Tropical Island IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.10, 23:17 ja bylam i polecam!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tropical Island IP: *.chello.pl 10.02.10, 09:35 Byłem i jestem zadowolony.Cena może jest wysoka ale jest tam bosko ten klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tropical Island IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 09:55 ja nie byłam, ale bardzooooo chę pojechać, zastanawiałam się nawet ostatnio czy nie zorganizować jakiegoś grupwego wyjazdu, zawsze taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Tropical Island IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 11:29 aniu a w jakim jestes wieku? masz racje zawsze taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pffffff Re: Tropical Island IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.02.10, 11:05 wjazd 100 zł i torba żarcia w szatni w szafce!!!! chyba że chcesz za hamburgera zapłacić 50 zł oczywiście wszystko w euro zwłaszcza dla nędzarzy z wałbrzycha zarabiających w groszach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczony Re: Tropical Island IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 09:03 i wiejskich bezroboli typu pffff bez perspektyw i szans na lepsze zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do uczonego Re: Tropical Island IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.02.10, 10:40 sram ci do ryja!!! pseudo naukowcu z polibudy wrocławskiej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: Tropical Island IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 10:53 w takim razie jesteś zwykłym wieśniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtam Re: Tropical Island IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.10, 22:52 Atrakcja jest spora, jak na plaży w Majami, ale całość imprezy z dojazdem to duży koszt. Lepiej popluskać się w Polkowicach, woda taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Tropical Island IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 08:54 Bylam polecam, chociaz faktycznie dosc drogo. Tanie jest w hotelu babilon w libercu a poziom mnie wiecej taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś