Gość: deeeeeeeeee IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 23:28 Bezpłatne kursy Czy takie znajde we Wałbrzychu , gdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slepaula Re: Bezpłatne kursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 09:44 No własnie wyzywac sie topotrfimy ale popinformowac o klursach to nie.Osttnio widziłam ,ogłoszenie bezpłatnej gazetce 30 min jakas firma z u .lLudowej ogłaszała nabór dlakobiet na kursy. Ja tez jestem zainteresowana kursami bezpłatnymi albo odpłatnymiczęściowo /z doplatami z unii/ Czy wiecie cos o takich?Jak ta kto prosimy o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gat Re: Bezpłatne kursy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 20:20 na pewno poszukaj w PUP w Wałbrzychu,ale musisz być zarejestrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Bezpłatne kursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:54 Nie musi. Sa rozne kursy, w jednych trzeba byc bezrobotnym, w innych trzeba pracowac i chciec sie przekwalifikowac. Byly ogloszenia do paru kursow dla pracujacych, mialy sie zaczac na poczatku roku. Musisz szukac w necie najlepiej, kiedys mialem link do dobrej strony z kursami z calej polski, rowniez tymi z efs, moze cos trafisz Odpowiedz Link Zgłoś