Gość: rosi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.10, 12:35 Gdzie kupić w Wałbrzychu ubranka dla małego pieska? Ma ktoś jakiś namiar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: +/- Re: Ubranka dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 13:39 W Wałbrzychu nie wiem, ale w Świebodzicach na oś piastowskim jest fajny sklep zoologiczny tam popytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Ubranka dla psa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.10, 14:56 na Starym Zdroju widziałam sklepik z ubrankami dla piesków. W tych blaszakach gdzie m.in. radia, głośniki itp montują w samochodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shannette Re: Ubranka dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 21:04 zoologiczny na Nowym Mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Ubranka dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 18:20 jest nowo otwarty sklep na starym zdroju za kinem tam jest bardzo duży wybór ubranek i innych ciekawych rzeczy dla piesków Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_1990 Re: Ubranka dla psa 07.04.15, 12:00 Z Wałbrzycha polecam internetowy sklep www.czasdlapupila.pl można wybrać i zamówić ubranko przez internet lub zadzwonić i umówić się na przymiarkę ubranka . Niekiedy nawet sami dojeżdżają do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ubranka dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 21:12 York Shop, pisali nawet o tym ostatnio w gazecie. www.polskatimes.pl/fakty/kraj/219316,walbrzych-butik-dla-psow-czemu-nie-mozna-na-tym-dobrze,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha3410 Re: Ubranka dla psa 23.02.15, 19:56 Zawsze możesz kupić ubranka dla psa w internecie. Wysyłka teraz jest nie droga zresztą tak samo jak i same ciuszki. A w razie czego zawsze możesz je zwrócić za darmo. Jak tak robię i z czystym sumieniem mogę polecić sklep happypuppy.sklep.pl. Tam masz możliwość zwrotu albo wymiany jeśli ubranko nie podpasuje Twojemu pieskowi. Odpowiedz Link Zgłoś
joannamaria33 Re: Ubranka dla psa 11.01.16, 09:39 wiem, że moja kuzynka kupuje ubranka w internecie. ostatnio to był jasnoróżowy sweterek z Bowl and Bone. Świetna i widać stylowa marka. Sweterek z wysokiej jakości materiału, modny wzór i piękny kolor. widziałam ich promocję w dzień dobry tvn stąd wiem, że mają więcej rzeczy dla czworonogów. kuzynka jest zachwycona ich rzeczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina94 Re: Ubranka dla psa 16.03.17, 16:27 Właśnie, najlepiej kupować przez internet, sama kupuję w www.beds4puppies.pl i jak na razie jestem naprawdę zadowolona, super szybka wysyłka i mocno zadowalająca jakość ;) Odpowiedz Link Zgłoś