fajnyobiektyw 15.02.10, 09:50 Jaka jest Wasza opinia na temat ubioru(marynarki szara lub czerwona)pana prowadzącego wiadomości w TV Wałbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 09:59 a jakie to ma znaczenie? w co jest ubrany? moze jak Palikot założy cos różowego? Odpowiedz Link Zgłoś
ladygitmajonez Re: TV Wałbrzych 15.02.10, 15:43 Ja tam wolę sweterek pana prowadzącego w takie poziome paski. Sweter jest bardzo sympatyczny i na mrozy jak znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 18:57 całkiem ładnie mu w tych strojach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 21:44 O tak, pięknie się napędzacie! Śmiechu warte! Poczekajcie aż was ktoś rzeczywiscie pochwali a nie w samozachwyt popadacie. Nie no przecież to nie propaganda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 21:45 raczej o modzie dyskusja!nie doszukuj sie tresci których nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TV Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.10, 07:47 A mnie podobał się najbardziej strój Starosty w dniu kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś