Gość: tnt IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.10, 10:29 www.youtube.com/watch?v=77_YEDahvWI www.youtube.com/watch?v=ygftcXe5Vnw www.youtube.com/watch?v=cdDEAaeXE1Y www.youtube.com/watch?v=c3wYyYfizA4 www.youtube.com/watch?v=PxzatQUKgeY Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vuogre Re: Cała prawda o Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 11:26 narazie jestesmy jeszcze mili ale jak cie dopadniemy to popełnisz harakiri. Wypad wiesniaku z naszego pięknego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Cała prawda o Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 11:31 Szokujące fakty o Wałbrzychu !!! www.youtube.com/watch?v=R-5G-8f9AKY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Re: Cała prawda o Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.10, 11:43 Gość portalu: Prawda napisał(a): > Szokujące fakty o Wałbrzychu !!! > www.youtube.com/watch?v=R-5G-8f9AKY Zachwycające. Ale skąd ten jad u Vuogre'a. Coś go ugryzło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Re: Cała prawda o Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.10, 11:58 Ja tylko pytam a ty zaraz z groźbami karalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Nic z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 22:51 Nie udowodnisz mu gróźb;)) Wesołek sądzi, że popełnisz HONOROWE samobójstwo. Wysoko Cię ocenia - jako szlachetnego wojownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Re: Nic z tego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.10, 16:19 no to do góry Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Cała prawda o Wałbrzychu? 17.03.10, 16:34 Dużo tego. Tylko czy Potraficie to udowodnić i wykorzystać przeciwko obecnej władzy? Raz już się nie udało... Trzymam kciuki. Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Re: Cała prawda o Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.10, 16:42 Bądź spokojna, jak mówił Kmicic : " ..jak Bóg na niebie" Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Cała prawda o Wałbrzychu? 17.03.10, 16:53 No nie wiem, ciągle Popełniacie stare błędy. Wstydzicie się czy jak? Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurus Re: Cała prawda o Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.10, 23:31 Prawda jest jak posada,jak sie siedzi, to nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cała prawda o Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.10, 17:16 Nic dodać nic ująć. Bezkarność władzy jest porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś