Dodaj do ulubionych

Gazeta Nasz Region

IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.10, 18:44
Jedenasty numer Naszego Regionu Dolnośląskiego tradycyjnie do pobrania z
naszej strony. Od jutra wersję papierową można znaleźć w sklepach i na
klatkach schodowych w całym mieście.
W bieżącym numerze m.in.:

- Wywiad z Ireneuszem Zyską Wiceburmistrzem Świebodzic.

- Wałbrzych jak Titanic.

- Uśmiercić bezdomne zwierzęta.

- Ofiary własnych biografii.

- Niebezpieczny przemysł.

www.walbrzych.info/dane/pliki/2010/03/nasz_region_marzec_2010.pdf
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebel Yell Re: Gazeta Nasz Region IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 21:50
      Dziwne w jednej gazecie ciagna temat ANRSP, a rownoczesnie Rysiek sklada
      zyczenia. Kuriozum.
    • Gość: Byc Re: Gazeta Nasz Region IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 17:06
      Kolejna gazeta gdzi epolitycy bede sie promować.

Czy nie stac Was na informacje tylko z funkcjonowania miasta, ale te pozytywne, te lepsze. Nie mam ochoty i napewno wiekszość tez nie ma ochoty czytać wywiadu z jakims tam burmistrzem czy innym ludkiem przy korycie.

Piszcie o sprawach ludzi, tych zwykłych ludzi.

• Gość: Darek Re: Gazeta Nasz Region IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:53
      Gustab to nie jest miejsce na toją reklamę. Ludzie już mają dość tej kłamliwej
      gazety.
      • Gość: baca Re: Gazeta Nasz Region IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.10, 08:59
        opowiedz wszystkim jak to jest być głupim ch.ujem
        widać masz w tym nielichą praktykę
      • Gość: do darka Re: Gazeta Nasz Region IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.10, 10:07
        jakiej kłamliwej gazety h u j mnie obchodzą wywiady z jakimiś palantami
        politycznymi ważne że prawdę opisują i mówią jak jest artykuł smutna twarz
        miasta opisująca syf wałbrzobylski i drugi artykuł wałbrzych jak titanic o
        złodziejach z ratusza i o kosztach z nimi związanych...ciekawe która gazeta
        wydrukowała by to z odwagą???? ciekawe co może wiadomości wałbrzyskie albo inna
        osrały by się i zaraz by było po gazetkach tych śmiesznych urzędasy dały by im
        opisywać co robią akurat!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: czytacz Re: Gazeta Nasz Region IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.10, 10:11
      te dwa artykuły są genialne o tym syfie wałbrzobylskim !!!powinni nakład w
      milionach egzemplarzy wydrukować i po całej polsce rozprowadzić żeby inni
      zobaczyli co tu się w tym czarnobylu dzieje jakie dno i syf w około!!!!! przez
      urzędasów oczywiście !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Agnieszka Re: Gazeta Nasz Region IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.10, 11:23
        No to mamy niezależna gazetę. Ja czytałam ją z naprawdę z przejęciem, że można
        tak pisać jak my to widzimy. Osobiście mam już dość tych kłamliwych kolorowanek
        typy Nowe Wiadomości czy Tygodnik Wałbrzyski itp. Problemy naszego miasta
        zostały ujęte w rzeczywistości a chyba dawno nie czytałam podobnego ujęcia spraw
        społecznych i gospodarczych. Znam życie i tak się głośno zastanawiam kiedy
        gazeta zacznie przeszkadzać komuś na tyle że ją zniszczą? Pracuje we Wrocławiu i
        takiego zakłamania jak w mediach wałbrzyskich nigdzie nie widziałam, będę
        trzymać kciuki za ta nową gazeta, za niezależnością dziennikarską i za
        demokratycznym przepływie informacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka