Dodaj do ulubionych

weteryniarz

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.10, 10:05
Gdzie w okolicy jest dobry weteryniarz
Obserwuj wątek
    • Gość: rrr Re: weteryniarz IP: *.tktelekom.pl 19.03.10, 10:07
      Której okolicy?
      • Gość: sara Re: weteryniarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.10, 10:26
        wałbrzycha
        • Gość: . Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 10:57
          To jakaś mantra, czy co?
          Jeszcze zapytaj o dobrego fryzjera...
          • Gość: aa Re: weteryniarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.10, 11:14
            no i zaczeło się
            • Gość: Kuracjuszka Re: weteryniarz IP: *.a1.net 21.03.10, 19:53
              :)))
          • Gość: rrr Re: weteryniarz IP: *.tktelekom.pl 19.03.10, 11:15
            Bez złośliwości.
            Sympatyczna, bardzo miła a przede wszystkim dobrym wetem jest pani
            Sylwia Skwira. Przyjmuje kawałek dalej od Mcdonald. Była stacja
            paliw.
            • Gość: canis lupus Re: weteryniarz IP: 87.105.201.* 19.03.10, 11:31
              Problem polega na tym, że Sylwia jest weterynarzem a nie "weteryniarzem".
              • Gość: kataryniarz Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 11:34
                Czmu zaraz robić z tego problem ? ja się nie obrażam o kataryniarza a w zasadzie
                powinno chyba być katarynarz prawda ?
                • Gość: . Re: weteryniarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.10, 11:37
                  dobre.

faktycznie dlaczego (?) ten od weterynarii, to "weteryNARZ"
                  a ten od katarynki, to "katarNIARZ" ?
                  • Gość: fafik Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 12:50
                    Gadajcie do rzeczy...
                    • Gość: apsik Re: weteryniarz IP: 195.20.110.* 19.03.10, 14:41
                      dobry weterynarz jest na podzamczu, przyjmuje na hetmańskiej,
                      nazwisko mi wyleciało z głowy...
            • Gość: Bro Re: weteryniarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.10, 19:43
              > Bez złośliwości.
              > Sympatyczna, bardzo miła a przede wszystkim dobrym wetem jest pani
              > Sylwia Skwira. Przyjmuje kawałek dalej od Mcdonald. Była stacja
              > paliw.

Pani Sylwio już niech Pani sobie odpuści bo już mamy po dziurki w nosie tej
              autoreklamy.
              • Gość: Kolega fafika Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 20:22
                Gość portalu: wkleił(a):

> > Bez złośliwości.
                > > Sympatyczna, bardzo miła a przede wszystkim dobrym wetem jest
                pani
                > > Sylwia Skwira. Przyjmuje kawałek dalej od Mcdonald. Była stacja
                > > paliw.

Gość portalu:Bro napisał(a):

> Pani Sylwio już niech Pani sobie odpuści bo już mamy po dziurki w
                nosie tej
                > autoreklamy.
                ..............................

Ty tępa kreaturo, "rrr" od dawna wypowiada się tutaj w wielu
                sprawach, a o ile dobrze pamiętam, to p. Skwira już 2 lata temu
                prosiła, aby nie chwalić jej na tym forum. Ona jest tak dobrym i
                skromnym lekarzem, że nie potrzebuje takiej reklamy.
                Jak chcesz komuś napluć w gębę to stań przed lustrem.
                I jeszcze jedno. Po dziurki w nosie, to goście z tego Forum mają
                takich baranów jak TY.
                • Gość: Kuracjuszka Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 20:27
                  Ja znam "Panią Sylwię" na tyle, że mogę w taką autoreklamę uwierzyć.
                  Wiem, że jest jej potrzebna, ale mimo wszystko nie tutaj!
                  • Gość: xksik Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 09:17
                    Ty żałosna zawistna niedowartościowana "Babo" wszędzie musisz wtrącić swoje
                    trzy grosze.
                    Odpuść sobie nie wymądrzaj się ,kompleksy lecz u psychologa o ile jeszcze nie
                    jest za póżno.
                  • Gość: TSC Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 09:46
                    Ty - prowincjuszka, zamiast robić za lidera internetowych przygłupów
                    i ubliżać ludziom nieobecnym na tym Forum , idź lepiej dokończyć
                    grę z „salonowcem” , który jak się wydaje, trafnie zdiagnozował
                    powód dla którego miesza ci się w łepetynie.
                • Gość: Bro Re: weteryniarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.03.10, 08:58
                  Niestety jak widać po reakcji prawda w oczy kole Pani Sylwio
                • Gość: rrr Re: do kolegi fafika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 18:03
                  Widzę, że kłania się czytanie ze zrozumieniem. "Bez złośliwości" tyczyło się
                  osób, które zaczęły się wyzywać na forum. A Panią Sylwię będę polecać każdemu,
                  bo naprawdę jest dobra. Zanim odpiszesz na przyszłość, przeczytaj dwa razy o co
                  chodzi. I nie ubliżaj nikomu, jak go nie znasz.
                  • Gość: kolega fafika kolega fafika do rrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 22:00
                    Co prawda szkołą nie jestem ale dla ciebie zrobię wyjątek i udzielę
                    lekcji.
                    Otóż w górnej część tekstu czytamy:
                    „ Gość portalu : wkleił(a)” oraz „Gość portalu :Bro napisał
                    (a)”
                    i tu następują cytaty zaopatrzone dodatkowo znakiem : >

Natomiast dolna część tekstu ( pozbawiona znaku „>” i odcięta
                    wielokropkami) to już komentarz kierowany do autora cytowanych
                    wypowiedzi.

Gdybyś czytał uważnie i zwracał uwagę na znaki przystankowe (vide:
                    interpunkcja) zauważyłbyś, że tekst nie jest adresowany do ciebie
                    a „rrr” został wymieniony w nim jedynie jako przeciwieństwo p.
                    Sylwii, która nie udziela się na tym Forum .
                    Tak więc, komu się kłania czytanie ze zrozumieniem, temu się
                    kłania...
                    Jakkolwiek, jesteśmy po tej samej stronie.
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: rrr Re: do kolegi fafika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 17:38
                      Przepraszam. Za szybkie czytanie i stąd ta pomyłka.
                • Gość: stanley Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 11:36
                  Jakie to dziwne, ze kazda krytyczna uwaga pod adresem tej pani
                  weterynarz spotyka sie wrecz z agresja. Ona ma wielbicieli jak jakas
                  gwiazda holywoodzka. To musi byc jakas medyczna slawa na skale
                  swiatowa.Tylko dlaczego taki talent marnuje sie na prowincji?
              • Gość: OK Re: weteryniarz IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.10, 19:24
                he he - dobre
      • Gość: aha Re: weteryniarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.10, 20:23
        aha
    • Gość: oooo Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 16:05
      A wiesz co to jest wyszukiwarka? Wątków było na forum sporo. Tylko
      faktycznie, WETERYNIARZA raczej tam nie znajdziesz:)))
    • Gość: Kuracjuszka Jesteś kiep! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 16:14
      forum.gazeta.pl/forum/w,168,107032103,107032103,Weterynarz.html

forum.gazeta.pl/forum/w,168,107193431,107193431,W_jakich_godzinach_i_czy_przyjmuje_w_soboty_Wetery.html

forum.gazeta.pl/forum/w,168,108158630,108158630,Szukam_weterynarza_od_gryzoni_.html

Więcej mi się już nie chce Ci szukać!
      Trochę wysiłku, bo umrzesz!
      • Gość: podbijacz Re: Jesteś kiep! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.10, 16:55
        paliw.
        • Gość: franiu Re: Jesteś kiep! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.10, 14:31
          No ta pani to rzeczywiście "weteryniarz". Jeśli natomiast chodzi o
          weterynarzy, to znalazłoby się kilku dobrych w tym miasteczku.
          Autoreklama to zdaje się jej jedyna mocna strona.
          • Gość: Kopniak Re: Jesteś kiep! IP: *.versanet.de 21.03.10, 15:29
            Taka pani jak z koziej piczki traba!ona skupuje zlom na Szymanowskiego w
            Sobiecinie i zarzadza paroma Firmami,oraz ma udzialy w kilku Firmach w
            Europie.To znaczy tak sie jej pojebalo w mozgownicy ze pewnie bedzie sie pytala
            ile Walbrzych kosztuje.
            • Gość: ek Re: Jesteś kiep! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 16:01
              Nie rozumiem, jak mozna byc takim niepowaznym i zarzucac ze Pani
              weterynarz robi sobie autoreklamę. Pani Skwira to weterynarz z
              powolania i nikt nie ma watpliowosci co do tego. Polecam wlasnie ja.
              Lecze moje zwierzaki u niej juz pare lat i tylko jej ufam.
              • Gość: czytajec Re: Jesteś kiep! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 16:59
                Tutaj mowa nie o p. weterynarz tylko o "kuracjuszce" he,he,he.
              • Gość: gość Re: Jesteś kiep! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 17:00
                To faktycznie jest dość dziwne, że każdy wet ma tu na forum swoich
                zwolenników i przeciwników-takie w końcu jest życie, że każdy ma
                inny pogląd na sprawę, nie każdemu pacjentowi da sie pomóc. A Skwira
                ma tylko pochwały...Co do tego powołania to znam wielu lekarzy,
                którzy również go mają i również są mili. Teraz jak ktoś nie jest
                miły to długo sie nie utrzyma na rynku. W przypadku mojego zwierzaka
                to pani Sylwia pomyliła się i to bardzo. Pojechałem na własną rękę
                do Wrocławia i tam lekarz wręcz wyśmiał jej podejrzenia. Dla mnie to
                bardzo dziwne, że jak innych tu się obmawia, to nikt ich tak zajadle
                nie broni jak ją. Akurat komus by tak bardzo zależało na dobrej
                opinii jakiejś kobiety. Też uważam, że sama się chwali. Rodzinka też
                pewnie tu pisze pochwały.
                • Gość: al Re: Jesteś kiep! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 19:41
                  żal mi CIebie gościu. Nie jestem rodzina. Jestem osoba ktora zawozi
                  swoje koty do tej weterynarki. A jezeli jest dobra to mowie ze jest
                  dobra, bo pytanie takie wlasnie jest zadane.
                  • Gość: Kuracjuszka Re: Jesteś kiep! IP: *.a1.net 21.03.10, 19:51
                    Nie masz powodu żałować gościa. Ma w 100% rację.
                    A nie masz jej Ty. Dlatego, że:
                    - nie zarzucił Ci że jesteś rodziną,
                    - pytanie nie zawierało prośby o podawanie nazwisk (i słusznie!)
                    tylko o miejsce ("gdzie?")
                    Nie musiałaś używać nazwisk ani nazw. Można było zrobić to tak jak
                    uczą w szkole podstawowej (skończonej aby?).
                    Przypominam:
                    Zaimek – część mowy zastępująca rzeczownik (np. ja), przymiotnik
                    (np. mój), przysłówek (np. tam) lub liczebnik (np. tyle) i pełniąca
                    ich funkcje w zdaniu.
                    Odmiana zaimka zależy od tego, którą część mowy on zastępuje.
                    Zaimek wskazuje osoby, przedmioty, itd. bez dokładnego ich
                    nazywania.

I dlatego mogłaś inaczej odpowiedzieć, nie łamiąc przy tym
                    regulaminu forum.
                    Proszę, sama zgłoś swój post do skasowania, bo mi się nie chce.
                    Pozdrawiam.
                • Gość: Tomasiu do pana "gość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 21:09
                  Gość portalu: gość napisał(a):
                  Pojechałem na własną rękę
                  > do Wrocławia i tam lekarz wręcz wyśmiał jej podejrzenia.

>>>>

Napisz jakiego masz zwierzaka i co mu było bo też się wybieram do
                  Wrocka ze swoim futrzakiem i napisz jak nazywa się ten lekarz we
                  wrocku to też pojade do niego.
                  Prosze o szybkom informacje.
                  • Gość: all Re: do pana "gość" IP: *.onlinehome-server.info 29.03.10, 19:45
                    Gość portalu: Tomasiu napisał(a):

> Gość portalu: gość napisał(a):
                    > Pojechałem na własną rękę
                    > > do Wrocławia i tam lekarz wręcz wyśmiał jej podejrzenia.
                    >
                    > >>>>
                    >
                    > Napisz jakiego masz zwierzaka i co mu było bo też się wybieram do
                    > Wrocka ze swoim futrzakiem i napisz jak nazywa się ten lekarz we
                    > wrocku to też pojade do niego.
                    > Prosze o szybkom informacje.
                    ---------------------------------------------------------------

I co szczurze kanałowy. Oplułaś gnido jedną z najlepszych lekarzy w
                    Wałbrzychu i mordę ci już zamurowało?
                    No odpisz Tomasiowi jakiego masz zwierzaka i jaki to niby lekarz we
                    Wrocławiu wyśmiał jej diagnozę.

Tobie się chyba weterynarz z psychiatrą pomieszał mendo.
        • takamalamysza_88 Re: Jesteś kiep! 04.05.17, 19:30
          Dla mojego psa Skwira serca nie miała... w ciągu tygodniowego pseudo leczenia (codziennych wizyt) pies, który miał całkiem dobre wyniki (jak sama stwierdziła) trafił na drugą stronę tęczy. Po ostatniej wizycie u doktor Skwiry pies dostał silnego ataku padaczki metabolicznej. zadzwoniłam do p. Skwiry (o godz. 20) z prośbą aby przyjechała i udzieliła pomocy mojemu psu, a ona stwierdziła, że niby jak ma mi pomóc i że jeśli ewentualnie bym chciała, to mogę przyjechać do gabinetu. Tłumaczyłam, że pies ma silną padaczkę, która trwa już od kilku godzin (waga psa - 30kg) i że nie będę w stanie zapakować go do samochodu. W REZULTACIE NIE PRZYJECHAŁA!!!. Poprosiłam o pomoc innego lekarza, który pojawił się natychmiast (dr Czerska). Niestety okazało się, że pieS jest w tak krytycznym stanie, że MIMO NATYCHMIASTOWEGO PODANIA ODPOWIEDNICH LEKÓW przez dr Czerską i tak jest już za późno...:(((.
          Z tego co słyszałam o p. Skwirze, to świetna jest w obcinaniu pazurów i szczepieniu psów i kotów a dodatkowo usypianiu zwierząt... to potrafi niewątpliwie najlepiej. NIE POLECAM NIKOMU pani Skwiry!!! Jeśli kochacie swoje zwierzęta, to wystrzegajcie się tej kobiety. Fatalny lekarz i zły człowiek.
    • Gość: Klara Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 22:03
      Wiele jest w Wałbrzychu weterynarzy ale mało który chce się zajmować małymi
      gryzoniami, a jak już to robi to tak na odwal, więc mam prośbę... może ktoś z
      doświadczenia zna jakiegoś przykładającego się do tych małych stworzonek ? mam
      dokładnie na myśli szczury i chomiki.
      • Gość: Kuracjuszka Re: weteryniarz IP: *.a1.net 23.03.10, 17:52
        Bez złośliwości.
        paliw.

i tak od nowa....i od nowa...i od ....
        • Gość: ? Re: weteryniarz IP: *.onlinehome-server.info 24.03.10, 10:24
          Męża nie masz czy ci nie dogadza , że czepiłaś się kobiety jak
          zazdrosna lizbija ?
          • Gość: pff Re: weteryniarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 13:57
            Daruj sobie. Kuracjuszka niczym z wiatrakami walczy z waszą głupotą.
            NIe przeiwduje sukcesów ale przynajmniej podnosi statystyki jesli
            chodzi o IQ tego forum.
            • Gość: fakt Re: weteryniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 18:06
              popieram
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka