18.10.06, 16:30
gdzie kolo gorzowa stoją seksowne panienki chetne na seksik?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: marecki Re: pytanko:) IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.06, 20:42
      Jedź sobie jogurcik na Szczecińską :) tam sobie możesz .... :):) hehehehehe
      • Gość: kola Re: pytanko:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:05
        jogurcik, żoną sie w koncu zainteresuj. Ona czeka...
        • budrys77 Re: pytanko:) 19.10.06, 14:37
          Ssaki leśne rezydują w okolicach Myśliborskiej:) Czasem można spotkać je w
          tesco przy Słowiańskiej heheh. Musisz być niezłym desperatem skoro decydujesz
          się na takie truchła hehehe:)
          Ps. a nie lepiej i taniej poderwać jakąś laskę z MBMu i Metra? Niektóre w
          w "przebiegu" są lepsze od tych z Mysliborskiej mimo że mają tylko 20 lat:)
          • Gość: emsiziomal ssaki leśne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:53
            Nie słyszałem o tkim gatunku...ale mi sie nazwa podoba!!!
            Myslę , ze ssaki internetowe też istnieją.....tu na forum jest ich kilku.....
            Nie dziwie się zatem dlaczego TJ ciągle uśmiechniety chadza!!!!
          • Gość: MacKluska Re: pytanko:) IP: *.gorzow.mm.pl 20.10.06, 23:26
            20-stki? 20-stki to juz emerytki drogi kolego. 15-17 to wiek ssąco-ciągnący
          • calama Re: pytanko:) 21.10.06, 10:07
            budrys77 napisał:

> Niektóre w w "przebiegu" są lepsze od tych z Mysliborskiej mimo że mają tylko
            20 lat:)

Rozumiem, że oparłeś to stwierdzenie na wieloletnich doświadczeniach ;)
            • Gość: smerf Re: pytanko:)co zrobić jak wypadają włosy? IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 20:07
              Werty zaczynaj.
              • e_werty co zrobić jak wypadają włosy? 21.10.06, 20:13
                Wkladaj je z powrotem...
                • Gość: smerf Re: co zrobić jak wypadają włosy? IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 20:28
                  Nie mogę
                  • e_werty Re: co zrobić jak wypadają włosy? 21.10.06, 20:36
                    Przeciez Smerfy sa łyse i dlatego nosza czapeczki...
                    • Gość: smerf Re: co zrobić jak wypadają włosy? IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 20:51
                      Ale smerfetki nie są łyse.Dlatego też pytam Ciebie,Ty znasz na wszystkie
                      pytania odpowiedz,myślę.
                      • e_werty Re: co zrobić jak wypadają włosy? 21.10.06, 21:07
                        "Ale smerfetki nie są łyse..."

... Jak zosataniesz Smerfetka - to pogadamy...
                        • Gość: smerfetka Re: co zrobić jak wypadają włosy? IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 21:22
                          Już zostałam.
            • login_tymczasowy Re: pytanko:) 22.10.06, 04:10
              calama napisała:

> budrys77 napisał:
              >
              > > Niektóre w w "przebiegu" są lepsze od tych z Mysliborskiej mimo że mają t
              > ylko
              > 20 lat:)
              >
              > Rozumiem, że oparłeś to stwierdzenie na wieloletnich doświadczeniach ;)
              20-letnich.
    • Gość: zzz Re: yogurtt tylko dobrze je umyj,najlepiej IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 18:57
      umyj na stacji benzynowej,myjnia.
      • Gość: MacKluska Re: yogurtt tylko dobrze je umyj,najlepiej IP: *.gorzow.mm.pl 22.10.06, 00:42
        na stacji benzynowej się wcina hot-dogi i spi !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka