Dodaj do ulubionych

Mam Problem Drodzy

IP: 109.243.138.* 29.03.10, 13:11
jakies 8 miesiecy temu roztałem sie z dziewczyna a byłem z nia 5 lat
i od tego czasu co piatek sobota i niedziela chodze nawalony co mam
zrobic zeby to zmienic?
Obserwuj wątek
    • Gość: nonno do MAR IP: 109.243.103.* 29.03.10, 13:39
      Ja Ci poradzę,musisz chodzić nawalony przez wszystkie dni tygodnia,a nie tylko
      przez 3.
      Nie będziesz wtedy myślał o niej i rozstaniu,a o następnym problemie,którym jest
      "kac morderca".
      • Gość: MAR Re: do MAR IP: 109.243.138.* 29.03.10, 13:59
        Cos mi sie wydaje ze to nie było by dobrym pomysłem ,mam jeszcze
        prace nawet dobrą jak na wałbrzych i szkoda by było zeby mnie
        zwolnili ,juz tak rozbiłem samochód po pijaku.
        • Gość: ksionze Re: do MAR IP: *.chello.pl 29.03.10, 14:03
          zal jest ale pierdo.l temat:) zyj sobie sam, realizuj się a szczescie samo
          przyjdzie:) czy dziewczyna to jedyne szczescie? NIE;]

• Gość: MAR Re: do MAR IP: 188.33.159.* 29.03.10, 15:39
            Pewnie i masz racje ,ale to jeszcze ciągle boli.
            • Gość: ... Re: do MAR IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.10, 16:00
              jeśli ty zawiniłeś to przeproś i wróć do niej jeżeli nie to znajdz sobie inną, a
              prowadzenie pijackiego życia doprowadzi do kolejnych nawet poważniejszych
              problemów, życie jest krótkie szkoda je marnować
              • qwe33 Jest też trzecie wyjście... 29.03.10, 16:14
                Odwróć wszystko o 180° i... znajdź sobie chłopaka! ;-)

Gość portalu: ... napisał(a):

> jeśli ty zawiniłeś to przeproś i wróć do niej jeżeli nie to znajdz sobie inną
                • Gość: MAR Re: Jest też trzecie wyjście... IP: *.147.235.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.10, 15:36
                  zaczynają sie wypowiadac wariaty
              • Gość: MAR Re: do MAR IP: *.147.235.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.10, 15:30
                to nie jest takie proste roztalismy sie w zgodzie bo nie pasowalismy
                do siebie ale to ciagle boli.
                • Gość: samoś Re: do MAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 15:45
                  Kurde chłopie, ale ty masz szczęście!!! Nareszcie możesz robić co chcesz, iść
                  gdzie chcesz, podrywać nowe laski a ty nie potrafisz tego docenić!!!Jesteś
                  WOLNY!!! nikt ci nie marudzi żeby iść na kawę do jej psipsiułki, że widziała
                  świetną kieckę na wystawie, że mamusia zaprasza na obiadek. Chłopie doceń swoją
                  wolność przestań przepijać cenny czas i pieniądze, jedź na wakacje SAM i
                  podrywaj wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka. Jak ja ci ZAZDROSZCZĘ!!!
                  • Gość: ja Re: do MAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 21:31
                    Co prawda to prawda...
                    Nie musisz już oglądać durnych seriali, mozesz rzucać skarpetki
                    gdzie chcesz, pierdzieć kiedy chcesz, nie opuszczać deski od klopa,
                    walić browary kiedy chcesz i ile chcesz, sprowadzać kogo chcesz na
                    chatę i to kiedy chcesz, przeznaczyć zaoszczędzoną kasę na jakiś
                    super sprzęt foto, audio, albo nowy gadżet do bryki, nikt nie będzie
                    Ci już marudził, że rozrzucasz ubrania po całej chacie, że znowu nie
                    zakręciłeś pasty do zębów, że talerze to się powinno zmywać zaraz po
                    zakończonym posiłku, możesz bekać na cały głos w domu, puszczać
                    głośno muzykę, mecze mogą lecieć w Twoim TV na okrągło, nikomu nie
                    musisz usprawiedliwiać się dlaczego wróciłeś później z roboty i nie
                    zadzwoniłeś, a także oficjalnie przyznać byłej, że jej matka jest
                    porąbana i oprócz jej kota nikt jej nie lubi... To tylko kilka zalet
                    tej sytuacji, które wpadły mi do głowy.
                    Wady - NIC NIE PRZYCHODZI MI DO GŁOWY...
                    • Gość: samoś Re: do MAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 22:17
                      Tak, a kot lubi mamusię tylko dlatego, że daje mu żarcie do michy i sprząta
                      goowna z kuwety. Stary, ty to masz teraz klawe życie!!! wolność i swoboda!!!
                    • Gość: Baba Re: do MAR IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.03.10, 00:08
                      piękne :-) uśmiałam się do łez :-)
                      • Gość: drdf Re: do MAR IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 31.03.10, 06:29
                        piękne? raczej żałosne...

opisałeś typowe męskie myślenie.

nie każda kobieta bynajmniej ma problem z niezakrecona pasta do zebow, czy deską w klopie

tylko kretynki - pseudofeministki robia problem z takich rzeczy
                        normalna kobieta nie ma czasu zastanawiać się nad skarpetką pod jej łóżkiem
                    • Gość: kulka Re: do MAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 08:33
                      :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka