Gość: Wyborca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.10, 22:04 Którego z tych Panów wybralibyście na prezydenta Wałbrzycha. Ciekaw jestem waszych opini. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Black Jack Re: Piotr Sosiński czy Mirosław Bartolik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 22:22 Sosiński ma ciekawszą żonę, niezła laska www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2010/04/014/092-p.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Piotr Sosiński czy Mirosław Bartolik ... IP: *.chello.pl 09.04.10, 22:44 no to faktycznie masz argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Piotr Sosiński czy Mirosław Bartolik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 00:26 Jacy kandydaci, taki argument... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piotr Sosiński czy Mirosław Bartolik ... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.04.10, 07:49 Fajna byłaby taka Pani Prezydentowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volvo Re: Piotr Sosiński czy Mirosław Bartolik ... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.04.10, 09:01 No przestań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin bezczelne typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 00:18 Że też macie czelność puszczać taką sondę aroganckie łobuzy . Wy nawet na cieci się nie nadajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzz ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.10, 07:03 Ani jeden,ani drugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 09:13 zgadzam się żaden z nich nie zasługuje na no to by tym miastem rządzić. jest lepszy kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 23:03 oczywiście Pan Sosiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyks Re: ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 23:10 Jeden i drugi to zakała tego miasta. Mało Wam nieszczęść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 18:52 S. wszędzie się spóźnia. Nawet list do skrzynki chciał wrzucić, kiedy było już po 20 i poczta zamknieta :) On to jeszcze nic, ale jego partnerka bardzo się wtedy napuszyła, a tego samego dnia na tym forum pojawił się post o poczcie w Tesco. Nie chcemy takiej pierwszej damy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Re: ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 22:38 jesli mam wybierac to oczywiscie Sosiński bo Bartolik to sługus PO i Kruczkowskiego i w d.. ma swoją partie najważniejsze jest koryto i dobra pensja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tyle Re: ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 23:33 W d..ie to Bartolik ma i mieszkańców i miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:27 Zachęcam do lektury Pana radnego Darka Gustapa w Gazecie darmowej którą publikuje Nasz region . Tak dupę Bartolikowi obsmarował , że tylko czekać jak go Bartolik do Sadu poda ha ha ha - kumpel z jednej bandy a taki złośliwy. Ot polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jui Re: ani Sosiński,ani Bartolik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.10, 22:42 A Bartolik to wogule jest PIS? Chyba jakaś pomyłka! Pierwsze słysze. Odpowiedz Link Zgłoś