Dodaj do ulubionych

Okazja - wpisowe- WWSZiP

IP: *.sattom.pl 27.04.10, 22:06
Witajcie kochani.
Czy ktoś z Was wybiera się od października na studia na WWSZiP?
Jeśli tak to dla chętnej osoby mam kartę, dzięki której nie opłacacie
wpisowego w wysokości 95 zł. Oczywiście oddam całkowicie za darmo. Rok temu ja
dostałam i nie musiałam opłacać. Zainteresowanych proszę o odpowiedź na forum.
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dominika Re: Okazja - wpisowe- WWSZiP IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.10, 12:41
      Dostalam od znajomej ta karte i okazalo sie,ze nic nie place przy podpisaniu umowy na studia:-) Takze fajna promocja.
      • Gość: on Re: Okazja - wpisowe- WWSZiP IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.10, 14:55
        Feajera szukaj gdzie indziej. Ty za to, że dasz tę kartkę komuś i
        ktoś przedłoży ją w sekretariacie dostaniesz 100 zł ... zatem kit
        wciskaj swoim znajomym ... jeszcze do tego kłamiesz złamasie.

Nie ma żadnych opłat
        • Gość: Dominika Re: Okazja - wpisowe- WWSZiP IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.10, 15:55
          Najpierw naucz się wysławiać człowieku bo ten bełkot ciężko się czyta. Nie dziwię się, że nie jesteś zorientowany w temacie bo taki poziom jaki reprezentujesz świadczy tylko o tym, że pewnie ledwo "liznąłeś" zawodówkę. Autorka wątku ma rację, gdyż płaci się za wpisowe 95 zł natomiast z kartą 0 zł. A to, czy Ona ma przy okazji z tego jakąś korzyść to już najmniej powinno Cię obchodzić.
          • Gość: t. Re: Okazja - wpisowe- WWSZiP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 17:11
            W wg ciebie ten po "zawodówie" to gorszy rodzaj człowieka?
            • Gość: samoś Re: Okazja - wpisowe- WWSZiP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 19:58
              Jako człowiek nie jest gorszy, ale z pisaniem u niego kiepściutko
              • Gość: on Do Dominiczki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.10, 20:23
                Dominiczko, przyszła studentko naszego Wałbrzyskiego Uniwersytetu. Czyż teraz
                poziom mojej wypowiedzi jest dla Ciebie bardziej satysfakcjonujący? otóż nie
                skończyłem żadnej szkoły zawodowej i nie obrażaj tutaj proszę ludzi kończących
                takie szkoły, bo one też są dla ludzi i oni wcale nie są gorsi. Oto muszę Ciebie
                zmartwić, bo jestem osobnikiem po studiach, jednak wcale się z tego powodu nie
                wywyższam.

Nie zgadzam się również z Tobą tym, że to co wcześniej napisałem to bełkot.
                Przekaz jasny i przejrzysty a do tego poprawnie napisany :) to już chyba tylko
                Ty masz problem z rozumowaniem a pchasz się na studia, może zostaw je dla innych
                :) bystrzejszych.

To jak piszę to moja sprawa, gość szuka frajera i mam prawo tak sądzić bo to
                moja sprawa :) po to chyba jest to forum, prawda Dominiczko :)
                • Gość: poinformowany Re: Do Dominiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 17:54
                  ale pomysł na reklamę.Daleko od tej szkółki, której dni są policzone. Ludzie nie
                  dajcie się nabrać na piękne słówka, wszak to szkoła prywatna, teraz macie
                  "nibyulgę",ale i tak sobie odbiją, u nich (wiem, bo sam niestety tę szkółkę
                  skończyłem, na marginesie: bez najmniejszego problemu i wysiłku)płaci się za
                  wakacyjne miesiące! Szkoda,że Dominiczka tego nie dopisała, ale podejrzewam, że
                  Dominiczka to poprostu pracownica WWSZiP
                  • Gość: ktoś Re: Do Dominiczki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.04.10, 18:17
                    To prawda, też ukończyłem tę uczelnię. Ta szkoła to studnia pieniędzy bez dna
                    ... przykład, skończyłem sesję w styczniu (nie miałem w międzyczasie żadnych
                    zajęć, parę egzaminów) płatne normalnie - 400 zł (wtedy) ... następnie luty
                    wolny (też płatny 400 zł), ani jednych zajęć ... a zajęcia dopiero od marca.
                    Ostatnie egzaminy w maju a za czerwic i lipiec trzeba płacić 400 zł bo to niby
                    sesja, ale skończyłem ją już w maju zatem 2 miesiące za nic :) do płacenia.
                    sierpień i wrzesień płatny (trochę mniej ale jednak) :)) i tak przez trzy lata.
                    Lepiej już iść na pwsz, taki sam syf a przynajmniej tańszy :)

pozdrawiam
                    • Gość: marika Re: Do Dominiczki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.04.10, 21:56
                      To po co się podniecasz na forum ? Przecież jeżeli chodzi o regulowanie
                      płatności to każdy podpisując umowę z uczelnią wie na co się pisze. To, że
                      ukończyłeś studia olewając je, to akurat żaden powód do dumy. Znam osoby, którym
                      się udało "prześlizgnąć" nawet na Polibudzie i co z tego ?
                    • Gość: ola Re: Do ktosia IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.10, 22:01
                      ty ktos czy coś tam, ale mi ciebie żal. trzeba byc ostatnim KRETYNEM
                      aby "chwalić się" jaka to słabą szkołę skończyłeś, żałość, żałość
                      chłopie.........
                      • Gość: Studentka Re: Do ktosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:33
                        też mam kartę, użyczę chętnie, Ty skorzystasz i ja mój nr gg 2766898
                        • Gość: wanda Re: Do ktosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 09:47
                          a ja nie polecam uczelni, jest beznadziejna, a wszyscy broniący to pracownicy.
                          Przestańscie uprawiać tanią reklamę.
                      • Gość: ktoś Do Oli IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.04.10, 10:32
                        Ty skończyłaś jakąś lepszą uczelnię, cieszy mnie to bardzo. Nauczyli Ciebie tam
                        obrażać kogoś za nic i pisać do kogoś z małej litery :) ukończyłem tę uczelnię i
                        wcale tego nie ukrywam, ale posiadłem w swoim życiu trudną sztukę poprawnego
                        pisania, której Tobie najwyraźniej wyuczona "kretynko" zabrakło.
                        • Gość: basia Re: Do Oli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 22:56
                          Szkółka (a nie uczelnia) beznadziejna i jeszcze ten numer z jakąś ulga. Pusty
                          śmiech.Ratuja sie jak moga, a i tak studentów nie zachęcą. Ponoć jakaś garstka
                          na stacjonarnych i tylko trochę więcej na zaocznych. A zaplecze też zadne, bo
                          tak naprawdę co takiego znajduje się w budynkach przy 1 Maja i Wrocławskiej???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka