Gość: panna młoda IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.10, 19:44 Dziewczyny orientujecie się może gdzie w Wałbrzychu można kupić damskie buty ślubne???? Za odpowiedzi dziekuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: buty ślubne IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.10, 20:34 W każdym sklepie obuwniczym, można wybrać coś na ślub,ja kupowałam w ccc,ale jeżeli chcesz to wystarczy jechać na st.zdrój tam masz dwa sklepy z sukniami i na pewno dodatki też mają jak np.buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: buty ślubne IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.10, 20:36 Równie dobrze jedz do sklepu GRACJA na pl.grunwaldzkim na przystankach w bramie do góry.Byłam tam i buty są na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: buty ślubne IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.10, 22:17 serdecznie dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: buty ślubne IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 10:23 a jaki numer potrzebujesz mam do sprzedania zupełnie nowe i bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: buty ślubne IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 12:01 rozmiar 36-37 zależy od fasonu Odpowiedz Link Zgłoś