Gość: Pavlos IP: *.22.62.lan.e-wab.pl 10.05.10, 20:27 Kolegów poustawiał;) Ciekaw jestem co teraz u Zbycha? www.chlebowski.ng.pl/strony/o%20mnie/o%20mnie.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miro Re: Brawo P. Kruczkowski, Gruszka, Tutaj;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 20:59 Tylko dlaczego wszyscy nadal dobrze funkcjonują????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmal Re: Brawo P. Kruczkowski, Gruszka, Tutaj;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 21:31 Bo wyznają jednego boga - szmalec się nazywa - homiki jedne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.. Sami swoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 21:56 Donald Tusk o Z. Chlebowskim: „Poseł Zbigniew Chlebowski jest wizytówką mojej partii. Nie ukrywam, że w polskim parlamencie chciałbym widzieć, więcej takich posłów, jak Zbigniew Chlebowski ... Wtedy zaufanie społeczeństwa do Sejmu byłoby zdecydowanie większe, a jakość uchwalanego prawa lepsza.” U mnie słowo droższe od pieniędzy KARGUl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sami swoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 22:06 Tu lepsze Piotr Kruczkowski Prezydent Wałbrzycha Często konsultuje ze mną i informuje o propozycjach ustaw dotyczących samorządu lokalnego. Szczególnie ważne są te - dotyczące finansów publicznych i finansowania jednostek samorządu terytorialnego. OMG! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: Sami swoi IP: *.182.170.22.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.10, 22:33 Szkoda czasu na pisanie Klub Incjatywy Społecznej Mieszkańców Wałbrzycha i Młodzieży Wałbrzyskiej .13.05.organizuje spotkanie w Caffe Muzykalna przy Filharmonii o godz.17 temat: Mieszkańcy Wałbrzycha przejmują samorząd a nieudaczników i cwaniaków rozliczymy.ZAPRASZAMY MASZ GŁOS-MASZ WYBÓR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sami swoi IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 07:21 szkoda że nie jest widoczne kiedy te wypowiedzi były. Rok, dwa lata temu czy jeszcze wcześniej. Ot manipulacja........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KISS- mi Re: Sami swoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 09:09 Dziękuję czuję się zaproszony - lubie takich inicjatywnych ludzi jak Pani Czukryn - tylko dlaczego w kafe Pani Bogusławo - nie lepiej w jakiejś hali albo w szklole - tak żeby więcej miejsca bylo. Tłok na spotkaniach nie sprzyja mysleniu . Pozdrawiam i trzymam kciuki niech Pani walczy bo Pani sąsiad za miedzy coś przycichł. Odpowiedz Link Zgłoś