Dodaj do ulubionych

Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkubator i

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.04, 20:49
Powyższe firmy wyrosły na rządowych dotacjach na restrukturyzację. Co teraz
robią, co za ludzie tym się zajmują? Wiecie, to napiszcie proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: eladion Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.04, 14:54
      Nie będę się wypowiadał na temat tych organizmów które wymieniłeś, ale opowiem
      cos z innej beczki:
      Jakis czas temu miałem okazję uczestniczyć w kilku konferencjach i zjazdach
      które zorganizowano dla podmiotów zajmujących się zwalczaniem bezrobocia.
      I oto moje wnioski:
      wiedza przekazywana tam bardziej koncentrowała się na zdobywaniu środków
      dających przetrwanie, a mniej na samej merytoryce i metodyce zwalczania
      bezrobocia. Więcej niz połowie ludzi w ogóle nie zależy na zwalczaniu
      bezrobocia tylko na utrzymaniu status quo - bo przecież tylko to gwarantuje im
      ciepłe posadki, jakie teraz mają.
      I ostateczny wniosek - w tym kraju prawie wszystko to jedna wielka ściema,
      reanimujemy nieustannie system który dawno temu powinien był zdechnąć
      pociągając za sobą większość z klasy politycznej. Klasa polityczna to klasa
      próżniacza i jej interesom najchętniej strzeliłbym prosto w nogę.
      Pozdrawiam
      • Gość: micho Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.04, 16:15
        Dzięki, masz rację. Ale to wynika z poczucia bezkarności tych ludzi i
        traktowania nas (wyborców) jak trampoliny.
        Nie wierzę w sprawiedliwość, bo i za dużo zachodu z dochodzeniem do niej, ale
        przynajmniej my - internauci mamy możliwość pokazania, że wiemy o tych lub
        innych grzechach naszych drogich wybrańców ludu. A czując oddech
        sprawiedliwości na karku, nie będzie im już tak łatwo.
        Pozdro
        • Gość: struty truten Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.03.04, 07:14
          micho naprawde tak myslisz??
          w tym kraju jak ktos do koryta sie dorwie
          to nie patrzy za plecy,
          tych co z tylu, ma po prostu w dupie
          tyle spraw juz tu internauci opisali i co,
          ktos sie w piers uderzyl?
          pisanie nic nie zmieni i niczego nie naprawi ,
          nalezy wyjsc z za tych monitorow,
          i przeciwstawic sie !
          internet niestety nie jest ogolnie dostepny,
          i z naszego pisania niewiele wyniknie ,
          mysle ze najwyzszy czas by wyjsc z ukrycia?
          co wy na to?
          oczywiscie nie po to by poprzec lepera!
          • Gość: Razem Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.04, 08:54
            Panowie , pora stworzyć na łamach internetu w tym miejscu " CZARNĄ KSIĘGĘ " w
            której ku potomności i pod osąd opinii publicznej i nie tylko , należy czarnymi
            zgłoskami wpisywać tych , którzy " rozwalili " gospodarczo , moralnie i
            etycznie Wałbrzych. Przykładowo: Jan KOWALSKI ur.... opcja
            polityczna.....doprowadził do zlikwidowania kopalnii barytu ,itp. Wasza praca
            Panowie , nie idzie na marne. Jesteście czytani. Dziękuję Wam ...w imieniu tych
            których może nie dostrzegacie , ale oni są..i sa z Wami.
            • jonathantillman a może pręgierz? 17.03.04, 10:09
              > Panowie , pora stworzyć na łamach internetu w tym miejscu " CZARNĄ KSIĘGĘ " w
              > której ku potomności i pod osąd opinii publicznej i nie tylko , należy
              czarnymi zgłoskami wpisywać tych , którzy " rozwalili " gospodarczo , moralnie
              i etycznie Wałbrzych. Przykładowo: Jan KOWALSKI ur.... opcja
              > polityczna.....doprowadził do zlikwidowania kopalnii barytu
              - a moze jeszcze pręgierz zbudujemy...
              - co tzn. moralny i etyczny rozkład (czujesz sie rozłożony moralnie lub/i
              etycznie)?
              - za zlikwidowanie kopalń to ja był pomniki stawiał, a nie do czarnych ksiag
              wpisywał;
              - a może by sie tak wziąć do pracy, a nie stare brudy rozkopywać (od razu
              zaznaczam, że nie jestem, nie byłem i nie zamierzam być zwiazany z żadną opcją
              polityczna; nie był ani nie jest związany róniez żaden członek mojej rodziny).

ps. a poza tym uważam, że Balcerowicz musi odejść, a Kartagina winna być
              spalona...
              ps.ps. pierdolę pera...
            • Gość: kaczy Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.04, 14:54
              > Panowie , nie idzie na marne. Jesteście czytani. Dziękuję Wam ...w imieniu
              tych
              > których może nie dostrzegacie , ale oni są..i sa z Wami.

O kim mowa?
          • Gość: HASAN_SAS Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.dialog.net.pl 17.03.04, 09:50
            Mysle, ze kazdy z nas stara sie jakos w zyciu wprowadzac to co tu przedstawia
            (w jaiejs tam czesci), ale jako jednostka to sobie moze... Porowadzisz nas
            Trutniu do boju :P?
            • Gość: truten Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: 69.110.231.* 17.03.04, 11:00
              poprowadzil bym, ale ?
              zrobili by ze mnie nastepnego lepera
              wiesz jestem nieskaplikowanym chlopcem z zawodowy he he
              ale wsrod polonosow puscilem wiesci ze kraj w potrzebie
              gdyby tak zebrala sie garstka takich co im los kraju nie jest obcy
              nie siedze z zalozonymi rekoma.
              pozdr.
              • Gość: HASAN_SAS Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.dialog.net.pl 17.03.04, 15:05
                To mi sie podoba. Pozdrawiam wszystkich w ten piekny dzien. Tylko cos zjem i
                dalej lece HASAĆĆĆ... :)
        • Gość: J@nko Do Micho IP: 81.15.135.* 17.03.04, 14:01
          Jesli tak myślisz ze Oni się naszych oddechów wystrasza to chyba nie wiesz co
          piszesz albo ......?
          • Gość: micho Re: Do Micho IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.04, 00:31
            Próbować zawsze trzeba, choćby dla spokoju własnego sumienia. A może
            zaproponować którejś gazecie, żeby np. wprowadziła rubrykę "Internauci proszą o
            wyjaśnienie"?. Trzeba by było podać redakcji prawdziwe dane i zastrzec przed
            podawaniem do wiadomości publicznej. Jeżeli w papierowym wydaniu ukaże się
            tekst, że 50 osób prosi o wyjaśnie dlaczego pan X jest bezkarny, to pójdzie to
            w lud prędzej czy później. Afera w starostwie nie przyschła, prawda? Czyli
            kropla drąży skałę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka