Gość: micho IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.04, 20:49 Powyższe firmy wyrosły na rządowych dotacjach na restrukturyzację. Co teraz robią, co za ludzie tym się zajmują? Wiecie, to napiszcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eladion Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.04, 14:54 Nie będę się wypowiadał na temat tych organizmów które wymieniłeś, ale opowiem cos z innej beczki: Jakis czas temu miałem okazję uczestniczyć w kilku konferencjach i zjazdach które zorganizowano dla podmiotów zajmujących się zwalczaniem bezrobocia. I oto moje wnioski: wiedza przekazywana tam bardziej koncentrowała się na zdobywaniu środków dających przetrwanie, a mniej na samej merytoryce i metodyce zwalczania bezrobocia. Więcej niz połowie ludzi w ogóle nie zależy na zwalczaniu bezrobocia tylko na utrzymaniu status quo - bo przecież tylko to gwarantuje im ciepłe posadki, jakie teraz mają. I ostateczny wniosek - w tym kraju prawie wszystko to jedna wielka ściema, reanimujemy nieustannie system który dawno temu powinien był zdechnąć pociągając za sobą większość z klasy politycznej. Klasa polityczna to klasa próżniacza i jej interesom najchętniej strzeliłbym prosto w nogę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.04, 16:15 Dzięki, masz rację. Ale to wynika z poczucia bezkarności tych ludzi i traktowania nas (wyborców) jak trampoliny. Nie wierzę w sprawiedliwość, bo i za dużo zachodu z dochodzeniem do niej, ale przynajmniej my - internauci mamy możliwość pokazania, że wiemy o tych lub innych grzechach naszych drogich wybrańców ludu. A czując oddech sprawiedliwości na karku, nie będzie im już tak łatwo. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: struty truten Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.03.04, 07:14 micho naprawde tak myslisz?? w tym kraju jak ktos do koryta sie dorwie to nie patrzy za plecy, tych co z tylu, ma po prostu w dupie tyle spraw juz tu internauci opisali i co, ktos sie w piers uderzyl? pisanie nic nie zmieni i niczego nie naprawi , nalezy wyjsc z za tych monitorow, i przeciwstawic sie ! internet niestety nie jest ogolnie dostepny, i z naszego pisania niewiele wyniknie , mysle ze najwyzszy czas by wyjsc z ukrycia? co wy na to? oczywiscie nie po to by poprzec lepera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razem Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.04, 08:54 Panowie , pora stworzyć na łamach internetu w tym miejscu " CZARNĄ KSIĘGĘ " w której ku potomności i pod osąd opinii publicznej i nie tylko , należy czarnymi zgłoskami wpisywać tych , którzy " rozwalili " gospodarczo , moralnie i etycznie Wałbrzych. Przykładowo: Jan KOWALSKI ur.... opcja polityczna.....doprowadził do zlikwidowania kopalnii barytu ,itp. Wasza praca Panowie , nie idzie na marne. Jesteście czytani. Dziękuję Wam ...w imieniu tych których może nie dostrzegacie , ale oni są..i sa z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
jonathantillman a może pręgierz? 17.03.04, 10:09 > Panowie , pora stworzyć na łamach internetu w tym miejscu " CZARNĄ KSIĘGĘ " w > której ku potomności i pod osąd opinii publicznej i nie tylko , należy czarnymi zgłoskami wpisywać tych , którzy " rozwalili " gospodarczo , moralnie i etycznie Wałbrzych. Przykładowo: Jan KOWALSKI ur.... opcja > polityczna.....doprowadził do zlikwidowania kopalnii barytu - a moze jeszcze pręgierz zbudujemy... - co tzn. moralny i etyczny rozkład (czujesz sie rozłożony moralnie lub/i etycznie)? - za zlikwidowanie kopalń to ja był pomniki stawiał, a nie do czarnych ksiag wpisywał; - a może by sie tak wziąć do pracy, a nie stare brudy rozkopywać (od razu zaznaczam, że nie jestem, nie byłem i nie zamierzam być zwiazany z żadną opcją polityczna; nie był ani nie jest związany róniez żaden członek mojej rodziny). ps. a poza tym uważam, że Balcerowicz musi odejść, a Kartagina winna być spalona... ps.ps. pierdolę pera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.04, 14:54 > Panowie , nie idzie na marne. Jesteście czytani. Dziękuję Wam ...w imieniu tych > których może nie dostrzegacie , ale oni są..i sa z Wami. O kim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.dialog.net.pl 17.03.04, 09:50 Mysle, ze kazdy z nas stara sie jakos w zyciu wprowadzac to co tu przedstawia (w jaiejs tam czesci), ale jako jednostka to sobie moze... Porowadzisz nas Trutniu do boju :P? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: 69.110.231.* 17.03.04, 11:00 poprowadzil bym, ale ? zrobili by ze mnie nastepnego lepera wiesz jestem nieskaplikowanym chlopcem z zawodowy he he ale wsrod polonosow puscilem wiesci ze kraj w potrzebie gdyby tak zebrala sie garstka takich co im los kraju nie jest obcy nie siedze z zalozonymi rekoma. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ag. Rozw. Reg., Fundacja Reg. Wałbrz., Inkuba IP: *.dialog.net.pl 17.03.04, 15:05 To mi sie podoba. Pozdrawiam wszystkich w ten piekny dzien. Tylko cos zjem i dalej lece HASAĆĆĆ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@nko Do Micho IP: 81.15.135.* 17.03.04, 14:01 Jesli tak myślisz ze Oni się naszych oddechów wystrasza to chyba nie wiesz co piszesz albo ......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: Do Micho IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.04, 00:31 Próbować zawsze trzeba, choćby dla spokoju własnego sumienia. A może zaproponować którejś gazecie, żeby np. wprowadziła rubrykę "Internauci proszą o wyjaśnienie"?. Trzeba by było podać redakcji prawdziwe dane i zastrzec przed podawaniem do wiadomości publicznej. Jeżeli w papierowym wydaniu ukaże się tekst, że 50 osób prosi o wyjaśnie dlaczego pan X jest bezkarny, to pójdzie to w lud prędzej czy później. Afera w starostwie nie przyschła, prawda? Czyli kropla drąży skałę... Odpowiedz Link Zgłoś