Gość: Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 11:57 Kto waszym zdaniem jest najlepszym dziennikarzem miasta Wałbrzycha? Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja wiem Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.04, 12:30 Znam prawie cale to towarzystwo i prawde mowiac w wiekszosci sa to ludzie piszacy i gadajacy do mikrofonu, ale nie dziennikarze. Dziennikarz to ktos, kto zauwaza problem, przedstawia go ludziom, ale pozostawia tez miejsce na wlasne przemyslenia. Takich u nas brakuje. Osobiscie stawiam zas na Aline Gierak. Znakomita tez byla kiedys Iwona Bucka, szczegolnie w tekstach, reportazach spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Maciej Maciejewski IP: 81.15.135.* 18.03.04, 09:16 Maciejewskiego to raczej należałby zaliczyć do tych beznadziejnych. on nie przedstawia rzetelnie tematu, on mówi rozmówcom co mają mu powiedzieć, bo tego co oni chcą powiedzieć, on nie chce słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas Re: Maciej Maciejewski IP: *.wlb.vectranet.pl / 81.15.135.* 18.03.04, 20:29 Święta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.04, 23:21 He he.... Bogdan Skiba ..... nikt mu nie dorówna w niekompetencji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.04, 06:56 A Buziałkowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimsi Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.04, 00:24 A kto to jest Buzialkowski?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.04, 06:43 Krzysztof Buziałkowski z Tygodnika Wałbrzyskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty B Tylko niech nie jeździ po pijaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 00:57 Jakby nie jeździł po pijaku - mógłby być średni, a tak...? Dnooooooooooo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichutki Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 16:41 Hmm sluchajcie ale moze podzielcie dziennikarzy:) na dziennikarzy spolecznych.. felietonistow.. tych od reportazy telewizyjnych itd:) kazde z tych zajec polega troszku na czym innym:) pan w tv w 3 minutach nie powie tego samego kto napisze na 3 szpaltach gazety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 18:07 Felietony pisywał w miejscowych gazetach J. Wiłkomirski, ale Jego trudno nazwać felietonistą :))) Żadnych więcej felietonów sobie nie przypominam ;) Dziennikarzy też w naszym mieście nie znam. Są tylko ludzie zatrudnieni przez gazety, którzy coś tam pisują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.dialog.net.pl 24.03.04, 22:02 a ty cichutki kim jestes w radiu brw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichutki Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 21:02 nikim nie jestem:) po prostu go slucham:)szary mieszkaniec walbrzycha ze mnie sluchajacy lokalnej rozglosni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kers Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.04, 06:07 pitolisz bartuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichutkii Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 08:19 A tu zonk... nie pitole i mam na imie Robert:) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bazakball Re: Dziennikarze wałbrzyscy 22.03.04, 07:22 A ja chyba najbardziej cenie Mateusza Mykytysznyna. Podoba mi się jego agresywny styl. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: 81.15.135.* 24.03.04, 20:04 Mateuszek jest świetny, co mu wujek powie, to napisze i wiele więcej już niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilshe Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.04.04, 10:41 Ja. Jesteś obrzydliwy. Mykytyszyn ma dobre pióro jeśli nie najlepsze wśród wałbrzyskich redaktorów. Nie piszę dziennikarzy, bo tylko warsztat dziennikarski opanowała Alka Gierak, ale ona już jest w Świdnicy. Dobra jest też B. Szeligowska w radio Wrocław. Wracając do Mykytyszyna - taki na niego ma wpływ jego wujek, jak Ludwiczuk na Radczaka (krewni). Mykytyszyn rąbie po oficjelach powiatu i miasta nie szczędząc nikogo. Pokaż mi artykuł, w którym Radczak źle napisał o Ludwiczuku. o Kruczkowskim, i owszem. O Stramie, proszę bardzo. O, jeszcze Marciniak, Mielczarek i inni na horyzoncie. Wiesz JA, jak nazwać postepowanie Radczaka? Nepotyzm. I to ma być rzetelność dziennikarska. Nie mówiąc o często kłamliwych artykułach jego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bruntek Re: Dziennikarze wałbrzyscy 22.03.04, 08:25 maciek innych poprostu nie znam.a czy są? a jeżeli chodzi o maciejewskiego to nie jestem pewien czy on jest wałbrzyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.04, 07:11 A ludzie z 30 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 sekund Re: Gora Radczak IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.04, 11:59 Oni sa dopiero od ......30 minut:)))) I nie dali sie jeszcze poznac zbyt dobrze. Chociaz pomysl na bezplatna gazete wydaje sie dobry. Poroblem w tym, ze jesli ktos nie kreci sie po rynku i okolicach, to tej gazetki sobie nie poczyta. A ja glosuje na Radczaka. Gosc jest niesamowity. Nawet bedac rzecznikiem Kruczkowskiego nie odszedl od pisania, choc ponoc byl tylko dziennikarzem prasowym. Pewnie dlatego zrobili z niego prezesa Walbrzyskiej Fundacji Sportu. Kiedy go Kruczkowski z urzedu wywalil, to nic mu nie przeszkadzalo napierd....c w Rosiaka, z ktorym w ratuszu nieco wczesniej tworzyl wizerunek urzedu. Nie ma to, jak sie dostosowac do warunkow. Jak widac byt ksztaltuje .... odbyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi321 Re: Gora Radczak IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.04, 12:31 Radczak to najbardziej chamski i arogancki facet z jakim kiedykolwiek rozmawiałem, nie widzi nic prócz czubka własnego nosa, nie potrafi z nikim dyskutować, bo wychodzi z założenia że to on ma zawsze rację i wie wszystko najlepiej, jednym słowem - burak. Zgadzam się z przedmówcą, który stweirdził, że w Wałbrzychu nie ma dziennikarzy, tylko pracownicy redakcji. To niestety smutna prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToiletMouse Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 16:58 Radczak to rzeczywiście burak, a do bycia prawdziwym dziennikarzem brakuje mu przede wszystkim obiektywizmu i kultury osobistej. No, ale przeciez on wszytsko wie najlepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acer Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 13:50 Szkoda słów na Radczaka.Ogłaszam konkurs: Po jakiej szkole jest ten kołek. Słyszałem że pracował w ubojni na Rusinowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: 193.28.0.* 30.03.04, 00:03 czy ktos pamieta takie nazwiska jak: Bąk (+ niestety), Hak (+ też niestety), Szewczyk, Zawada , Wieczorek (ten od sportu), Starybrat (gada w Warszawce) kto lepszy stad spada. a moze ktos pokusilby sie i zaprosil tzch wsystkich co w Walbryzchu popelniali teksty.... Eeeeee komu na tym zalezy by Walbrzych mial swoich pozytywnych lobystow. Odpowiedz Link Zgłoś
b.7 Andrzej Rąkowski 30.03.04, 01:00 Andrzej Rąkowski - według mnie najlepszy dziennikarz - duża wiedza, inteligencja, różne zainteresowania. Poza tym w miarę obiektywny, ma dowcip i poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas Re: Andrzej Rąkowski IP: *.wlb.vectranet.pl / 81.15.135.* 01.04.04, 20:34 Daję głos na Rąkowskiego. To dosyć interesujące poczytać, jak młódź dziennikarska swoje brudki pierze "aninimowo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 18:29 Pozdrowienia dla wszystkich sfrustrowanych grafomanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieemeryt Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: 193.28.0.* 08.04.04, 01:20 czy ktos pamieta takie nazwiska jak: Bąk (+ niestety), Hak (+ też niestety), Szewczyk, Zawada , Wieczorek (ten od sportu), Starybrat (gada w Warszawce) kto lepszy stad spada. a moze ktos pokusilby sie i zaprosil tzch wsystkich co w Walbryzchu popelniali teksty.... Eeeeee komu na tym zalezy by Walbrzych mial swoich pozytywnych lobystow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komitet Obrony Wał Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 03:53 JUSTYNA PICHOWICZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś