Dodaj do ulubionych

Dziennikarze wałbrzyscy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 11:57
Kto waszym zdaniem jest najlepszym dziennikarzem miasta Wałbrzycha? Czekam na
opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja wiem Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.04, 12:30
      Znam prawie cale to towarzystwo i prawde mowiac w wiekszosci sa to ludzie
      piszacy i gadajacy do mikrofonu, ale nie dziennikarze. Dziennikarz to ktos, kto
      zauwaza problem, przedstawia go ludziom, ale pozostawia tez miejsce na wlasne
      przemyslenia. Takich u nas brakuje. Osobiscie stawiam zas na Aline Gierak.
      Znakomita tez byla kiedys Iwona Bucka, szczegolnie w tekstach, reportazach
      spolecznych.
      • Gość: Pocztex Maciej Maciejewski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.04, 12:59
        • Gość: ja Re: Maciej Maciejewski IP: 81.15.135.* 18.03.04, 09:16
          Maciejewskiego to raczej należałby zaliczyć do tych beznadziejnych. on nie
          przedstawia rzetelnie tematu, on mówi rozmówcom co mają mu powiedzieć, bo tego
          co oni chcą powiedzieć, on nie chce słuchać
          • Gość: pas Re: Maciej Maciejewski IP: *.wlb.vectranet.pl / 81.15.135.* 18.03.04, 20:29
            Święta prawda
    • Gość: ja Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.04, 23:21
      He he.... Bogdan Skiba ..... nikt mu nie dorówna w niekompetencji :-)))
      • Gość: Bocian Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.04, 06:56
        A Buziałkowski?
        • Gość: kimsi Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.04, 00:24
          A kto to jest Buzialkowski??????
          • Gość: Bocian Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.04, 06:43
            Krzysztof Buziałkowski z Tygodnika Wałbrzyskiego...
            • Gość: Anty B Tylko niech nie jeździ po pijaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 00:57
              Jakby nie jeździł po pijaku - mógłby być średni, a tak...?
              Dnooooooooooo...
    • Gość: cichutki Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 16:41
      Hmm sluchajcie ale moze podzielcie dziennikarzy:) na dziennikarzy spolecznych..
      felietonistow.. tych od reportazy telewizyjnych itd:) kazde z tych zajec polega
      troszku na czym innym:) pan w tv w 3 minutach nie powie tego samego kto napisze
      na 3 szpaltach gazety:)
      • Gość: myslak Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 18:07
        Felietony pisywał w miejscowych gazetach J. Wiłkomirski, ale Jego trudno nazwać
        felietonistą :)))

Żadnych więcej felietonów sobie nie przypominam ;)
        Dziennikarzy też w naszym mieście nie znam. Są tylko ludzie zatrudnieni przez
        gazety, którzy coś tam pisują.
      • Gość: Poinformowany Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.dialog.net.pl 24.03.04, 22:02
        a ty cichutki kim jestes w radiu brw?
        • Gość: cichutki Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 21:02
          nikim nie jestem:) po prostu go slucham:)szary mieszkaniec walbrzycha ze mnie
          sluchajacy lokalnej rozglosni...
          • Gość: kers Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.04, 06:07
            pitolisz bartuś:)
            • Gość: cichutkii Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 08:19
              A tu zonk... nie pitole i mam na imie Robert:) Pozdro.
    • bazakball Re: Dziennikarze wałbrzyscy 22.03.04, 07:22
      A ja chyba najbardziej cenie Mateusza Mykytysznyna. Podoba mi się jego
      agresywny styl. Pozdr
      • Gość: ja Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: 81.15.135.* 24.03.04, 20:04
        Mateuszek jest świetny, co mu wujek powie, to napisze i wiele więcej już
        niestety nie.
        • Gość: devilshe Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.04.04, 10:41
          Ja. Jesteś obrzydliwy. Mykytyszyn ma dobre pióro jeśli nie najlepsze wśród
          wałbrzyskich redaktorów. Nie piszę dziennikarzy, bo tylko warsztat
          dziennikarski opanowała Alka Gierak, ale ona już jest w Świdnicy. Dobra jest
          też B. Szeligowska w radio Wrocław. Wracając do Mykytyszyna - taki na niego ma
          wpływ jego wujek, jak Ludwiczuk na Radczaka (krewni). Mykytyszyn rąbie po
          oficjelach powiatu i miasta nie szczędząc nikogo. Pokaż mi artykuł, w którym
          Radczak źle napisał o Ludwiczuku. o Kruczkowskim, i owszem. O Stramie, proszę
          bardzo. O, jeszcze Marciniak, Mielczarek i inni na horyzoncie. Wiesz JA, jak
          nazwać postepowanie Radczaka? Nepotyzm. I to ma być rzetelność dziennikarska.
          Nie mówiąc o często kłamliwych artykułach jego autorstwa.
    • bruntek Re: Dziennikarze wałbrzyscy 22.03.04, 08:25
      maciek innych poprostu nie znam.a czy są? a jeżeli chodzi o maciejewskiego to
      nie jestem pewien czy on jest wałbrzyski.
      • Gość: rea Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.04, 07:11
        A ludzie z 30 minut.
        • Gość: 5 sekund Re: Gora Radczak IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.04, 11:59
          Oni sa dopiero od ......30 minut:)))) I nie dali sie jeszcze poznac zbyt
          dobrze. Chociaz pomysl na bezplatna gazete wydaje sie dobry. Poroblem w tym, ze
          jesli ktos nie kreci sie po rynku i okolicach, to tej gazetki sobie nie
          poczyta. A ja glosuje na Radczaka. Gosc jest niesamowity. Nawet bedac
          rzecznikiem Kruczkowskiego nie odszedl od pisania, choc ponoc byl tylko
          dziennikarzem prasowym. Pewnie dlatego zrobili z niego prezesa Walbrzyskiej
          Fundacji Sportu. Kiedy go Kruczkowski z urzedu wywalil, to nic mu nie
          przeszkadzalo napierd....c w Rosiaka, z ktorym w ratuszu nieco wczesniej
          tworzyl wizerunek urzedu. Nie ma to, jak sie dostosowac do warunkow. Jak widac
          byt ksztaltuje .... odbyt
          • Gość: tomi321 Re: Gora Radczak IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.04, 12:31
            Radczak to najbardziej chamski i arogancki facet z jakim kiedykolwiek
            rozmawiałem, nie widzi nic prócz czubka własnego nosa, nie potrafi z nikim
            dyskutować, bo wychodzi z założenia że to on ma zawsze rację i wie wszystko
            najlepiej, jednym słowem - burak.
            Zgadzam się z przedmówcą, który stweirdził, że w Wałbrzychu nie ma
            dziennikarzy, tylko pracownicy redakcji. To niestety smutna prawda...
    • Gość: ToiletMouse Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 16:58
      Radczak to rzeczywiście burak, a do bycia prawdziwym dziennikarzem brakuje mu
      przede wszystkim obiektywizmu i kultury osobistej. No, ale przeciez on wszytsko
      wie najlepiej....
      • Gość: acer Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 13:50
        Szkoda słów na Radczaka.Ogłaszam konkurs: Po jakiej szkole jest ten kołek.
        Słyszałem że pracował w ubojni na Rusinowie.
    • Gość: emeryt Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: 193.28.0.* 30.03.04, 00:03
      czy ktos pamieta takie nazwiska jak: Bąk (+ niestety), Hak (+ też niestety),
      Szewczyk, Zawada , Wieczorek (ten od sportu), Starybrat (gada w Warszawce)
      kto lepszy stad spada. a moze ktos pokusilby sie i zaprosil tzch wsystkich co w
      Walbryzchu popelniali teksty.... Eeeeee komu na tym zalezy by Walbrzych mial
      swoich pozytywnych lobystow.
    • b.7 Andrzej Rąkowski 30.03.04, 01:00
      Andrzej Rąkowski - według mnie najlepszy dziennikarz - duża wiedza,
      inteligencja, różne zainteresowania. Poza tym w miarę obiektywny, ma dowcip i
      poczucie humoru.
      • Gość: pas Re: Andrzej Rąkowski IP: *.wlb.vectranet.pl / 81.15.135.* 01.04.04, 20:34
        Daję głos na Rąkowskiego. To dosyć interesujące poczytać, jak młódź
        dziennikarska swoje brudki pierze "aninimowo".
    • Gość: gość Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 18:29
      Pozdrowienia dla wszystkich sfrustrowanych grafomanów
      • Gość: nieemeryt Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: 193.28.0.* 08.04.04, 01:20
        czy ktos pamieta takie nazwiska jak: Bąk (+ niestety), Hak (+ też niestety),
        Szewczyk, Zawada , Wieczorek (ten od sportu), Starybrat (gada w Warszawce)
        kto lepszy stad spada. a moze ktos pokusilby sie i zaprosil tzch wsystkich co w
        Walbryzchu popelniali teksty.... Eeeeee komu na tym zalezy by Walbrzych mial
        swoich pozytywnych lobystow.
    • Gość: Komitet Obrony Wał Re: Dziennikarze wałbrzyscy IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 03:53
      JUSTYNA PICHOWICZ!!!
    • ulawaw ROBERT RADCZAK NAJ 16.04.04, 13:48
      lepszy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka