Gość: gosc IP: *.centertel.pl 01.08.10, 11:50 Witam, Czy ktos pracuje w tej firmie? Jaka atmosfera w pracy i zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Podobno Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 12:19 Podobno lipa ..tak tylko słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 15:08 jesli ogloszenia pojawiaja sie co 2 miesiace to o czyms swiadczy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.centertel.pl 02.08.10, 19:59 A czy ktos pracowal na ogrodowej badz wysockiego i moze sie podzielic wrazeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katii Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 22:09 mój mąż tam pracował, najniższe wynagrodzenie plus zasrana groszowa premia i bony. Za byle co zjebki, nawet w iiedziele robił! dostał wypowiedzenie z pracy, nawet nie podali przyczyny, naprawdę nie polecam tego zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.10, 17:57 Tak to prawda.Dostaje sie wypowiedzenie bez zadnego powodu.Ludzi pracowitych uczciwych zwalniają a leni trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalka Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 19:56 tam jest to normalka od wielu lat... ci co najwiecej kradna i sciemniaja musza sie jakos zapezpieczyc i wala z ucha do przelozonych... tyczy sie to kierowcow jak i kierownikow... mam nadzieje ze pomoglem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zainteresowany Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.10, 23:09 Masz ogloszenie na posredniaku 1370/brutto,na lape 934zl/netto,jesli cie to zadawala to zanos papiery.W marketach wiecej placa;biedronka-1600/brutto,tak samo castorama i obi,chodzi o stanowisko magazyniera w obu przypadkach.Ale coz,jesli chcesz loic za minimum socjalne,to zapraszam do bekpola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.08.10, 15:44 może kogoś bawi praca przy śmierdzącym mięchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabanos Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.10, 20:22 jako kierowca 40 godzin tygodniowo to wielka fikcja jebi......a po10/14h i nie maja placone i kazda sobote takze wielka sciema ze za nadgodziny maja placone magazyniezy robia 8h i spierda...ja do domu A JAK MAJA ZROBIC GODZINE DLUZEJ TO KUR..A WIELKI FOCH A KIEROWCA NIE JEBN..E KLUCZYKAMI W TRASIE A JAK CHCECIE DZIEN WOLNY TO CHYBA W NIEDZIELE I SWIETA TAKA PRAWDA O BEKPOLU POZDRAWIAM WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrBungle Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.10.10, 23:09 To obóz pracy. Ludzi na niższych stanowiskach wyzyskują.Na wyższych zastraszają. Wiem o tej firmie wszystko , ktoś napisał wyżej - zwalniają nie podając przyczyny - to prawda.Poczułem to na skórze.Przedmówca - kierowca ma racje - kolejny wyzysk. Nikomu nie polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszawy Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 14:14 kierowca to powinien zbierać tarczki i po paru m-cach wystapić o zapłate za nadgodziny no chyba że mówimy to autach poniżej 3,5 t bez tacho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not inocent Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.11, 00:09 Obóz pracy? To jest jakieś niedomówienie. Pracować trzeba wszędzie bez względu na stanowisko. Jeśli komuś nie chce sie to już jego sprawa. Nie bronie firmy i jestem temu daleki ale praca to praca a nie wakacje. Swoją drogą najwiekszą porażka Eko Holding`u na Ogrodowej jest zatrudnienie pana koordynatora, który wcześniej był przedstawicielem handlowym. Otóż ten pan jest absolwentem Hogwartu czyli WWSZiP w Wałbrzychu. Nie ma pojęcia o pracy na hali wymaga ponad miarę czasu i przestrzeni (hala ma ograniczoną powierzchnię) więc nie wszystko można na niej zmieścić. Brak zrozumienia ludzi, ich możliwości, czasu i przestrzeni uniemożliwiają mu sensowne wykonywanie swoich tzw. obowiązków. Natomiast jeśli chodzi o opieprzanie ludzi jest wygadany jak mały Jasio po dużym piwie. Żal. Sam sobie chwaliłem pracę teraz jestem rozczarowany. Któryś z przedmówców wspominał o tym, że magazynierzy odrobią 8 godzin i fajrant, to nieprawda często pracowało się po 9 i wiecej godzin bez płacenia za nadgodziny. Do kierownictwa, Panowie i Panie wykażcie wiecej zrozumienia pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 17:47 Nie zatrudniajcie sie w tej firmie badziew jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.10.10, 19:56 ch..uj im w cycki kiełbasiarzom zajebanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.11.10, 21:54 to lipa pewnie jakaś kiełbasiarnia zajebana kiedyś na podpuche dzwonie do jakiegoś frajera a ten mi mówi ze żeby małym niedojebanym transitem z kiszkom pasztetowom jeździć trza mieć C, kursy jakieś <czerwona słuchawka> i tu sie skońćzyła nasza rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klon Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.10, 00:08 Nie którzy nie maja serca dla ludzi.Zwalniają dobrych ludzi pracowitych a trzymają takich leni obiwokow. Czlowieka zwalniają bez przyczyn.Wyrzucają prawie na bruk.Bardzo zle traktuja pracowników wtej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: praca w firmie Bekpol IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 09:34 sluchacie zeby zarobic tam 2000 tys trzeba wywiesc ponad 30 ton padliny no i oczywiscie jesli jest jakis brak w towarze odpowiada kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.11, 07:50 Bekpol to najwieksza porazka, za nadgodziny nie placa, godzin nocnych nie placa , dostajesz 1000zl plus premia, a premie raz daja raz nie jak im sie chce, prezesowa sobie jezdzi po alpach i wstrzymuje pracownikom pieniadze, ta cala glowna ksiegowa wpie... sie do wszystkiego co tylko moze, dobrze ze jeszcze nie lize rowa kazdemu z pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.182.86.163.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.11.10, 19:41 Mój tata tam pracuje i jeśli dla kogoś zarobki ponad 2tys i co miesieczne bony w wys ok 200zł to lipa to gratuluje myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.11.10, 12:21 Zarobki tysiac netto + tysiac premii, ale to wszystko zalezy od tego czy sie pracownik spisal, wiec raz jest a raz jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.11, 22:54 twój tatuś może zarobić tam nawet 3 tys. co z tego ? skoro nie zna dnia ani godziny ? ja przyszedłem rano do pracy 15 min później zostałem zwolniony - powód wypowiedzenia - kropka "." - OTO POWÓD . Dawałem z siebie 110% ...nie wiem może to zbyt mało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliput Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:51 okres próbny 1000zł bez premii-zwykły wyzysk i zapie...Przez to mają dużą rotacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.11, 08:16 A co najlepsze buty do pracy na chlodni we wlasnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 16:10 phi dawali buty,ale chyba jesteś nowy i nie chcą .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbasiarnia Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.11, 19:03 można tam podjebać jakomś kiełbache Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 14:56 Marzena gruba szmata ale pale robi z polykiem he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihizapew Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 15:04 zapewnie sama sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony halik Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 09:40 bekpol to 1 niewypał kierownik zakrecony.przyjmuje i zwalnia.Ktoś powinien sie zając ty oszołomem.Ludzie niezatrudniajcie sie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.11, 07:57 Bekpol to padaka, nikomu nie polecam, ogolnie wstyd tam pracowac juz lepiej isc do jakiego pgr-u na wsi tam lepiej beda czlowieka traktowac, bo kto za darmo przychodzi do roboty w sobote ? tylko w bekpolu pieprza glupoty o tonazu .. zeby jeszcze umieli oni go liczyc, przeciez w tych biurach sami debile siedza i jeden madrzejszy od drugiegi a gruba Marzena przegina pale hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.11, 09:44 pozdrowienia dla bylego pracownika SYLWKA KRAUZEGO szkoda ze juz nie pracujesz takich ludzi trzeba bylo w BEKPOLU ale bekpol to bekpol czy pracujesz miesiac czy 10 lat nie ma znaczenia jak nie ty to bedzie inny APELUJE do PREZESOW i DYREKTOROW i KIEROWNIKOW szanujmy pracownikow ktorzy chca pracowac jesli pracownik bedzie zadowolony to i cala firma bedzie lepiej funkcjonowac i to odniesie sie na korzysc pracodawcy ktory bedzie rozwijal firme dajac miejsca pracy i pracownika ktory moze wiecej zarabiac PANI PREZES powiedziala pani kiedys ''chcialabym zeby w naszej firmie panowal nastroj RODZINNY'' trzymamy pania zaSLOWO DZIEKUJE i POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKOW BEKPOLU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 19:22 krauzeusz?Temu to nigdy bys nie dogodzil,wiecznie zle a czasami to lepiej ugrysc sie w zeby. Pani prezes pewnie nigdy tego nie przeczyta cymbale wiec lepiej sam do niej idz i sie wyplacz. A propo Marzeny taka blachare to do k10 mozna puscic a glupsza jest od gwozdzia. Nie od kierowcy bez urazy:)A to ze poszla w cug po imprezie zakladowej to chyba kazdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.08.11, 00:58 może i jest pusta....Ale przetrwała długie lata...dlaczego? zadajmy sobie te pytanie....pozdrawiam wszystkich tych którzy dzięki niej dostali wypowiedzenie z "powodem wypowiedzenia " kropka długopisem" a było ich naprawdę sporo. podsłuchy Panie i Panowie jeśli nie elektroniczne to...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.11, 14:01 a co wy kurw. wiecie o podpie...niu moze lize palke gilowatemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sługus Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.11, 18:39 jak sie wam robota w BEKPOLU nie podoba to zapie...ć węgiel kopać na BIEDA SZYBACH będziecie mieli 300ta dniówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztajf Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 23:09 porównując kopanie węgla a prace w Bekpolu można by było powiedzieć że jest tak samo ciężko....może bez umowy o prace ( która często jest w tej firmie Bekpol wypowiadana z kropką w miejscu "powód wypowiedzenia")...przy kopaniu węgla nikt mnie przynajmniej nie będzie podsłuchiwał i podpatrywał w kamerach jak potencjalnego nieroba czy złodzieja. tak po za tym Biedaszyby piszemy razem nie ujmując faktu że BIEDA panuje w traktowaniu pracowników Bekpolu pozdro kiełbasiany obrońco Swoiskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.11, 13:56 nie odpowiada praca to wolna droga nikt nikogo na siłe nie trzyma KAMERY PODSŁUCHY jak nie masz nic do ukrycia to masz je gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztajf Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.08.11, 18:06 nie narzekam na swoją pracę - w niej niema kamer i podsłuchów a ja nie mam nic do ukrycia, jednak jeśli miałbym wybrać taką która mnie podpatruje i podsłuchuje od równie ciężkiej - bez detektywistycznych zagrań to chyba jasne że wybrałbym właśnie taką.Każdy , nawet w pracy ma prawo czuć się swobodnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbasiarze jeban Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.08.11, 19:54 e co tak chwalicie ten bajzelek ? widze jak murzyny na sklepach wciągacie te kurwensyńskie pojemniczki z to zielono kiełbaso. na chój sie męczycie ciemniaki w tych objebanych tranzitach jak cipy bez kwalifikacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.11, 16:24 sam jesteś cipą jak sobie nie radziłeś to wyjebali ciebie w kosmos. Nie obrażaj ludzi którzy chcą pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.11, 17:00 nie robiłem jeszcze w tej waszej kiełbasiarni i nie mam zamiaru - jeżdze z czymś innym i widze was bidoki, szczególnie jedengo takiego starego w okularach na jedlinie co mu fajka staje chyba na widok tej kulbasy hehehe dajecie sie dymać po kilkanaście godzin dziennie jak CIPY bez kwalifikacji o to mi chodzi ty pseudo samuraju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.11, 09:08 moze robią po kilkanascie godzin ale mają od 2000 do 3000 tysiaków to żle jak na dużą wieś wałbrzych kasa na czas i dwa razy w roku bony świąteczne po 200 300zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbasiarzu Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.11, 12:59 nie kłam no żeby zielonkawo kiełbase wozić tranzytem nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji hehehe i zarobisz bidoku z 1500 zł jebiąc od 2 rano i nie rób w kutasa mnie bo za duży cwaniak jestem a bony w mordesz jebana była za 200 zł to ja wypie...m w tydzień u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.11, 17:40 ja tu jestem cwaniak i mówię tobie wypie...j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienki jesteś Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.11, 19:16 jak ta twoja zielona kulbasa chójku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.11, 20:12 kocham BEKPOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztajf Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.11, 22:08 HAEhAEH znaczy się normalny jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 15:07 Ale wy pojebani jestescie,tylko Teodorowi trza powiedziec ze w jedlinie sie z niego smieja he he i nie obrazaj pozadnego czlowieka lachociagu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.11.11, 20:29 Firma zeszła już całkiem na psy! Zwalnia się starych pracowników a zatrudnia się rodzinki i znajomych śmiesznych kordynatorów od niczego. Znany wszystkim Gilu posówał przedstawicielkę a Pani B udaje że nic nie widzi. Pracowników się nie docenia. W Bekpolu możesz być najlepszy ale nie znasz dnia ani godziny bo możesz dobrze zarabiać a ktoś z rodzinki jest na kuroniu i aut. Odpowiedz Link Zgłoś
my-misio Re: praca w firmie Bekpol 30.09.11, 15:48 pracowałem w tej pojebanej firmie i nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!! obóz pracy !!!!!!!a za damski ch... sie nie ma co męczyć Odpowiedz Link Zgłoś
my-misio Re: praca w firmie Bekpol 30.09.11, 15:53 pozdrowienia dla jak to on sie afiszuje koordynator he he pała jebana !!!!!!!!!!!!!!PIOTRA SZCZE........A ZA TO ŻE MI ZAJEBAŁ TYSIĄC ZŁOTY PREMI TO HUJ MU W DUPE NA DWA BATY OBY W PRZYSZŁOŚCI MIŁOSCI NIE ZAZNAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!TACY POPIERDOLENI LUDZIE SIE NIESTETY NIE SIEJA TYLKO SIE RODZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE POLECAM NIKOMU Odpowiedz Link Zgłoś
my-misio Re: praca w firmie Bekpol 30.09.11, 20:48 pozdrowienia dla KACZORA nie daj się stary tym frajerom podpie...czą kto wysoko skacze ten niziutko spada ha ha mowa tu o mięsiarni i nie tylko ...kiedyś mądra kierowniczka powiedziała,,KIJ MA DWA KOŃCE JAK PRZYPIERDOLI DRUGĄ STRONĄ TO CI ŁEB UJEBIE,,POZDR DLA NIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
my-misio Re: praca w firmie Bekpol 30.09.11, 20:52 A MARZENA Z TRANSPORTU NIECH UWAŻA NA SŁOWA BO MOŻE NIZIUTKO SPAŚĆ!!!!!!DZIĘKI NIEJ DUŻO DOBRYCH LUDZI NIE PRACUJE!!!!!!!!POZDROWIENIA DLA DZIEWCZYN Z MIESA O ILE JESZCZE PRACUJA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: praca w firmie Bekpol IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 01:36 a jak wasz tam kolega pracujący artur oroń, rzeczywiście zarabia jak się chwali ponad 2500zł?? czy to jego nastepna bajeczka i historia pisana?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 18:49 przetrwała bo rozumkiem dorównała pani prezes z którą potrafiła się dogadać i której od razu się spodobała, wtedy wiadomo że pani ania ją polubiła-zresztą marzanka cały dzień się potrafiła opie...ć żeby później zostawać po godzinach i słuchać co księgowe mają do powiedzenia na temat reszty pracowników, fałszywa i tępa jak ch... ta marzanka ale ustawić się potrafi szmacisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.11, 03:46 Panie Leszku miałem dziś tyle pracy, że nie podlałem kwiatków, buhahahah. Poza tym, w czasie jak Pan wpisywał tą informację do zeszytu trzeba było do zrobić!!! Pozdrawiam wszystkich pracowników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 11:54 Sluchajcie jak bedziecie sie tam przyjmowac uwarzajcie na Marzenke taka blondynka z gruga dupa najwiekszy kapus dupowcisk i falszywiec w jednej osobie robi wszystko zeby tylko uprzykszyc innym zycie jednym slowem kawal suki. Pan Leszek niby w porzadku ale boi sie o wlasny stolek i dlatego tez nie mozna na niego liczyc. Pan Stasiu zaje....isty facet do nie mozna z problemem przyjsc. Ania z transportu tak jak pan Stach zaje...ista, te dwie osoby trzeba szanowac. Piotrek i Szymon specjalisci od walenia w nos bialego proszku. Pani Skwarek nie widzi tego albo nie chce widziec. Acha jest jeszcze pani ZENIA noa w transporcie jest od niczego siedzi dzieli przeterminowane jedzenie dla magazynierow, opycha sie parowkami z keczupom i ma zawsze racje. Takze zapraszam do BEKPOLU do pracy a zwlaszcza kierowcow. UWAGA NA MARZENKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: praca w firmie Bekpol IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 22:24 a jak wasz tam kolega pracujący artur oroń, rzeczywiście zarabia jak się chwali ponad 2500zł?? czy to jego nastepna bajeczka i historia pisana?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.majka Re: praca w firmie Bekpol 16.10.11, 12:33 daj sobie spokuj z tą chorą firmą chyba że chcesz pracować jak WÓŁ NA ROLI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.majka Re: praca w firmie Bekpol 16.10.11, 12:35 PRAWDE NAPISAŁ KOLEŚ POD NIKIEM MY-MYSIO TEŻ PRACOWAŁAM W BEKPOLU TO MOŻESZ MNIE PYTAĆ ODPOWIEM NA KAŻDE TWOJE PYTANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: praca w firmie Bekpol IP: *.play-internet.pl 16.10.11, 20:29 do fajny.majka . jak pracowałaś to miałas przyjemnośc zapoznac tam Artura oronia, czym on tam się zajmuje i rzeczywiście 2500zł netto miesi bierze?? i fajny z niego bajkopisarz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny.majka Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 20:38 nie znam ale musi dobrze lizać żeby mieć ale 2500 to nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: praca w firmie Bekpol IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 14:43 dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.majka Re: praca w firmie Bekpol 17.10.11, 20:33 nie ma za co poszukaj sobie lepszej pracy bo bekpol skończy jak KUMAGO .ZACZNA PRZYJMOWAĆ LUDZI BEZ DOŚWIADCZENIA TO SKOŃCZĄ JAK ONI HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 09:04 Marzenka jesli to czytasz to pies cie j..al kapusiu jeden a predzej czy puzniej i tak cie wypieprza doslownie i w przenosni tam piotrus juz czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 21:08 W firmie Bekpol króluje zasada ".. dajesz dupy dobrze zarabiasz i pracujesz" dyrektor firmy wykorzystuje słabość kobiet mu podwładnych i niestety za profity w postaci bonów i premi lądowanie jest w łóżku. dwaj koordynatorzy wykonczą firmę bo mierzą swoją miarą złodziejstwa i krętactwa. Juz niebawem nie będzie dobrych pracowników w firmie bo wszyscy albo odejdą bo będą molestowani przez przełożonego tyczy się kobiet albo koordynatorzy zwolnią kogoś ponieważ obsadzą swoimi znajomymi wszystkie stanowiska. Szefowie powinni się zastanowić dlaczego tych dwóch panów wyrzucili z poprzedniej pracy. Stary numer pokaż szefowi jaki jesteś oszczedny i jak oszczedzasz dla firmy a sam sobie do kieszeni ładujesz. Taki właśnie jest szymon i piotr. A podsłuchy za to jest prokurator koledzy który może się tym zainteresować!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 22:50 ...zastanawia mnie jedno, dlaczego ta firma coraz to bardziej się rozwija i coraz to lepiej prosperuje, skoro tylu dobrych pracowników zostało zwolnionych powinna się rozpaść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: praca w firmie Bekpol IP: 78.9.17.* 11.11.11, 20:59 panie i panowie czy ktoś pomyślał 1.11 2011 . o naszych kolegach którzy zgineli tragicznie wypadku .KONDOLENCJE dla ich RODZIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcasz Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 12:27 ale jaja,Bozenke wywalili a dobra kobieta byla,a teraz na sekretarce Szymonka zonka siedzi,dziwne?a na wroclaw swojego braciszka wcisna,jakies pytania?pewnie sa zajebistymi pracownikami................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: praca w firmie Bekpol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 16:05 primo !! Bożenka sama odeszła z transportu złożyła wypowiedzenie i szkoda bo faktycznie spoko kobieta, jeszcze jakieś pytania? a jak nie wiesz to nie pisz tylko się dowiedz wpierw? pewnie lepszymi od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz kolega Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 09:27 Żona, Ty się WPIERW wysławiać naucz, a potem zajmuj miejsce pożądnej dziewczyny i gdybym miał żonę taką jak ty męża,to jebną bym Tobie i sobie w łeb,ale WPIERW zajebał bym swoje dzieciaki,żeby zaraza się nie rozprzestrzeniła :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.11, 11:40 Witam naprawde jest tak strasznie jak tutaj pisze? bo o Cempolu też tak pisali a nie jest tam tak strasznie.Kierowca auta do 3.5tony w Bekpolu jaki ma zakres obowiązków? i trasę jaką dziennie musi pokonać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.11, 21:49 jak włazisz w dupe dostajesz dobrą trasę i w miare dobrze zarabiasz, ale mimo wszytko twoja podstawa to marne śmieci za które nie przezyjesz miesiąca a premia nie zalezy od tego jak pracujesz czy sie spisujesz itp tyl;ko od humorów szefowej. mozesz zapie...c caly miesiąc a na koniec znajdą bzdure zeby ujebać kase taka to firma. fakt niektórzy kierowcy zarabiają nieźle. sa zakłady gdzie bywa gorzej ale kammery w szatni podsłuchy itp to lekka przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 22:54 Samuraj----żona nie żyjącego już ponad 3 lata Adama.O. dziękuję !!!!! no wasnie przez bekpol pie...ny 2 chłopaków nie żyje!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zony do zony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 20:09 Bozenka odeszla bo zajebalas jej miejcse,przynajmniej zrobila to z klasa a nie tak jak ty wjebac sie po pleckach mezusia na czyjes miejsce,ma klase za to ty nigdy jej nie bedziesz miala dlatego mowia o tobie to co mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMURAJ Re: do zony IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 20:26 ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz kolega Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 09:54 Monika ,bardzo mi przykro,ale to nie przez Bekpol Ci dwaj Panowie nie żyją,tylko przez własną nieostrożność,a gonitwę za pieniędzmi i korzystanie pracodawcy z możliwości oszczędzenia kasy dyktuje raczej ustawodawca i niestety czasami region w jakim żyjemy.Więc jeżeli nie możemy wybrać miejsca w którym mieszkamy wybierzmy władzę która nam pomoże lepiej żyć. Nie porównywać z tymi pałami Szymonem i Piotrem lol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem czemu taki debilizm złuży,ale jeżeli nauczyli się tego w szkole ta gratuluje wykładowcom zjebania Im mózgów. Może zamiast ''próbować kierować firmą'' powinni reklamować dyskąt ''PIOTR I PAWEŁ'' Szymon i tak wszystkjo pie... to może być Pawłem. AAAAA Pan Gil raczej nie miał by nic przeciwko,bo sam ma lewych profitów więcej niż wypłaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz kolega Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 10:15 Gorące pozdrowienia dla wszyskich wytrwałych I pamiętajcie tylko solidną pracą a nie opie...niem i narzekaniem zarobicie nie tylko na flachę czy dżojnta które fatygują wam mózgi i powodują że narzekanie niezadowolonych z niczeo kolegów sprawia że stajecie się oponentami wszystkiego i tak naprawdę nie macie swojego zdania.A może macie ale nie potraficie się ''wysłowić'' czy ''boicie '' możecie naprawde coś znaczyć nawet w tej firmie . wrrrrr czasami sam w to wątpię Oczywiście nie z tymi dwoma. Patrz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: 37.8.193.* 24.01.12, 13:50 Nadal buty robocze trzeba kupować z własnej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 15:14 jeden wali kazania a drugi sie o buty pyta hehe i to jest normalne:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 17:53 Powiem wam jedno na początku jest fajnie ale później jest coraz gorzej pracuje w tej jebanej firmie prawie pięć lat już mam serdecznie dość.JJJEEEBBBAAACCC BBEEKKPPOOLL w tej firmie pracują sami podpie...cze NIE ZACZYNAJCIE Z BEKPOLEM jak by nie EKO to ta firma by nie istniała. Pozdrawiam Tomek Atomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.12, 12:57 Mój chłopak też pracuje w tym nieszczęsnym Bekpolu... Pracuje w każde soboty i nawet nie ma mowy o jakim kolwiek dniu wolnym, podczas gdy inni kierowcy, albo nowo przyjęci dostaja po pare dni wolnego. A co do wynagrodzenia to gdyby nie premie to nie opłacałoby sie tam pracować za marne 1000 zł. A ta cała Marzenka rządzi się tam jakby to ona była kierowniczką i poniewiera wszystkimi pracownikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMURAJ Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 11:07 1000 na reke to normalne w polsce plus premie a zwolnym dniem to chyba cos pomylilas caly czas dają niech zapyta kierownika to mu da . chyba że pracuje miesiąc to wiadomo że nie.pozdrowienia dla was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOś Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 17:13 Nie wiem z kąd w ludziach tyle zawiści!!! Czepiacie się Leszka,Szymona,Piotra i wszystkich innych...Pracuję tam już dosyć długo,i nie mogę uwierzyć w te bzdury (w większości) tu wypisywane.Jak ktoś jest nierobem,to wiecznie mu będzie coś nie tak!!! Wiadomo każda z tych osób ma swoje minusy i plusy,ale kto z nas ich nie ma!!! Ja z żadną z wymienionych osób nie miałem większych problemów,chociaż czasem według tego co tu wypisują powinienem już dawno wylecieć na zbity pysk...ale moje zdanie jest takie że Bekpol to normalna firma,która wymaga od swoich pracowników,ale też daje coś w zamian,a mianowicie godziwe zarobki(jak na wałbrzyskie warunki),a te bzdury o 1000 na rękę to już totalone przegięcie!!! A poza tym nikt wam nie każe pracować w Bekpolu,zawsze możecie iść na strefą,a wtedy zobaczycie co to jest obóz pracy!!! Ja ze swojej strony polecam pracę w Bekpolu!!! Pozdrawiam normalnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: praca w firmie Bekpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 18:42 jesteś poprostu jednym z tych frajerów i dlatego ci nic nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: praca w firmie Bekpol IP: *.play-internet.pl 12.02.12, 18:54 Możecie mi powiedzieć ile zarabia kierowca brutto w Bekpol?? jak możecie łącznie z premiami , i czy Dostają jakiś ekwinament w postaci mięsa do domu itp?? I czy sa może przyjęcia do was?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Bekpol Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.12, 20:52 Kierowca zarabia brutto 1500 zł. Tak jest napisane w umowie, ale reali są inne :). Owszem są premie w niektóre miesiące, jeżeli wywiezie się jakąś ilość mięsa i premie są nawet duże. Ale wstawać o 3 za marne grosze i pracować w soboty to się nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.02.12, 14:19 A co się opłaca? Zapierdziel na strefie ? Poza tym kierowcy zarabiają jak na realia całkiem przyzwoite pieniądze. Co prawda mają niewygodne godziny pracy, ale coś za coś. Nikt tam nikogo na siłę nie trzyma, a jakoś normalni i porządni ludzie tam po kilka lat pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMURAJ Re: praca w firmie Bekpol IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 16:15 dobrze napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: praca w firmie Bekpol IP: *.146.218.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.12, 23:01 Adaś B.,fajny z ciebie samuraj he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: praca w firmie Bekpol IP: 213.231.195.* 29.02.12, 02:40 Pracowałem tam 10 dni i sam się zwolniłem.Wiara była w szoku.Tam nie znasz dia ani godziny kiedy dostaniesz wypowiedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admoral Re: praca w firmie Bekpol IP: *.keithnet.us 09.03.12, 19:02 bekpol.jun.pl Forum dla kiełbasiarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: praca w firmie Bekpol IP: *.kamiennagora.vectranet.pl 13.04.12, 20:18 za ta prace wynagrodzenie nie jest dobre jak niektorzy pisza tutaj lepiej na strefie za mniejsze pieniadze i na 3 zmiany a nie same popoludniowki i nocki w zimnym do tego te nadgodziny kiedy trzeba zostac zadarmo hahaha aaaa i niedziele na 13 tez fajnie szczegolnie w lato takze jak ktos idzie niech szykuje sie na prace 6 dni w tyg no i inwentury raz w miesiacu sobota czyli 3 soboty na miesiac wolne za takie same pieniadze jak na strefie nie wiem czy warto... jesli ktos lubi polecam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaalanonim Re: praca w firmie Bekpol IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 17:15 obóz pracy robią z człowiekiem co chcą szefowa B.S to nie będę pisał na ogóle ale to nie szefowa do żandarm rozkazy polecenia i gó... wielkie z tego kasa marna wymagania wielki jedno bagno chcesz umilić sobie życie pracuj u B.S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w firmie Bekpol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.06.12, 20:31 Swojego czasu jak pracowałem w tej firmie to faktycznie pensja podstawowa to było 1000 netto plus 1000 netto premii uznaniowej, raz była a raz jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec Re: praca w firmie Bekpol IP: *.centertel.pl 27.06.12, 21:21 Wiesz, kierowcy to jeszcze zawsze moga troche przyciac na paliwie. tu sie zaoszczedzi, tam sie sprzeda i zawsze pare groszy wpada. a my na hali to du*a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca - kierowca kat.B lub C IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.06.12, 15:45 konkurs na kierowców rozpisany Odpowiedz Link Zgłoś