Gość: nina IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.10, 22:39 czy ktoś posiada wiedzę czy dr Jastrzębski wrócił już z urlopu i jak wygląda rejestracja do niego w Salusie??? dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: SALUS dr Jastrzębski IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 10:27 rejestracja jest tylko tel.w poniedzialki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka doktora Re: SALUS dr Jastrzębski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 19:30 niestety telefonicznie się nie zapiszesz- musisz osobiscie podjechać i ustawić sie w bardzo długiej kolejce.Zapisują najpierw panie czekające w kolejce a potem odbierają telef. i miejsc nie ma .Więc jak ci zależy to osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: SALUS dr Jastrzębski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 21:55 Nie prawda. Przez 2 ciąze co miesiąc rejerestrowalam się telefonicznie i niegdy nie było tak że nie było juz dla mnie miejsca. Fakt faktem że wisiałam na telefonie minimum pół godziny od momentu rozpoczecia rejestracji (12 chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: SALUS dr Jastrzębski IP: 217.15.185.* 13.08.10, 17:09 juz nie pracuje ..zostal zwolniony za brak przestrzegania kodeksu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jolki Re: SALUS dr Jastrzębski IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.10, 17:27 chyba ty blirwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anis_74 Re: SALUS dr Jastrzębski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.10, 20:11 Dr. Jastrzębski wraca z urlopu 23 i w ten dzień przyjmuje rano. Proawda jest taka że w czerwcu jak chciałam się zarejstrowac to tylko telefonicznie. Kobiety w ciązy mogą się rejestrować na nastepną wizytę od razu jak wychodzą z wizyty. Niestety nie ciężarne musze się uzbroić w cierpliwość i wisiec na słuchawce czasami pół godziny i brac co zostanie czyli godziny wieczorne. Ale i tak uważam że to warto bo to jeden z najlepszych lekarzy w Wałbrzychu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: SALUS dr Jastrzębski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:33 Ja osobiście uważam, że dr Szczepański jest lepszym specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: SALUS dr Jastrzębski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.08.10, 11:19 Szczepański spierdzielił mi wypalankę i Jastrzębski musiał po nim poprawiać...całe szczęśćcie zrobił to profesjonalnie.Nigdy więcej mnie Szczepański nie zobaczy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś