Dodaj do ulubionych

Został Kolegiatą

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.10, 23:32
15 września 2010 kościół św.Aniołów Stróżów na Mszy o godz.17.00 zostanie ogłoszony Kolegiatą.
Uroczystości z Wałbrzycha na cały Świat transmitować będzie na żywo Telewizja Trwam i Radio Maryja.
Obserwuj wątek
    • Gość: piaskiemwoczy Re: Został Kolegiatą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 09:56
      No to oglądaj!!!!
    • Gość: d Re: Został Kolegiatą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 12:39
      to teraz musicie na tacę więcej rzucać, barany :)
    • Gość: PARAFIANIN Re: Za czyje pieniadze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 15:06
      jESTEM PARAFIANINEM ŚREDNIO PRAKTYKUJĄCYM NIE JESTEM TEŻ ANI PO JEDNEJ ANI PO DRUGIEJ STRONIE ALE LUDZIE POWIEM WAM JEDNO WEŹCIE SIĘ DO CHOLERY JASNEJ ZA ROBOTE PORZĄDNĄ A NIE SIEDZICIE PRZED KOMPUTERAMI I TYLKO LUDZIOM DUPE OBSMAROWYWUJECIE MAM PYTANIE SKORO TAK BARDZO INTERESUJE WAS ZA CO TV TRWAM BYŁA?? TO ODPOWIEDZCIE SOBIE ILE RAZY I CZY WOGÓLE CHODICIE DO KOŚCIOŁA I CZY DAJECIE NA TACĘ??? A JEŚLI JUZ TAK BARDZO JESTEŚCIE DOINFORMOWANYMI "KATOLIKAMI" "PARAFIANAMI" TO BYŚCIE WIEDZIELI ŻE ZOSTAŁO TO OGŁOSZONE PRZEZ ŚWIDNICĘ PRZY OKAZJI WYNIESIENIA MATKI BOŻEJ BOLESNEJ NA PATRONKĘ MIASTA .KOLEGIATA DLA ATEISTYCZNEGO MIASTA Z KTÓREGO 1/2 TO KATOLICY A 3/4 Z TEJ POŁOWY TO OSOBY CHODZĄCE DO KOŚCIOŁA A Z TYCH 3/4 CO NAJMNIEJ 1/2 OSÓB KTÓRE DAJĄ NA TACĘ I SĄ TO OSOBY STARSZE OK 60!!! ALBO BYŚCIE ZERKNĘLI NA STRONE DIECEZJALNĄ ILE TAC W MIESIĄCU ODCHODZI Z PARAFII DO KURII ŚWIDNICKIEJ
      WIĘC O CZYM TU MÓWIĆ NA DRUGI RAZ TO SIĘ GRUBO ZASTANÓWCIE CO PISZECIE BO PO WASZYCH WYPOCINACH TO CZUJĘ ŻE JESTEŚCIE BANDĄ GÓWNIARZY KTÓREJ GILE POD NOSEM ZWISAJĄ I NIE MA CO ZE SOBĄ ZROBIĆ W WOLNYM CZASIE TO PO OBRABIA DUPĘ KAŻDEMU JAK PRZEKUPKA Z TARGU ABY JAKAŚ SENSACJA WYBUCHŁA I TYLE!!!! BARDZO DOBRZE BY BYŁO GDYBY PARAFIA (LUD PRAKTYKUJĄCY) WYSTĄPIŁA Z TYMI OSZCZERSTWAMI NA POLICJĘ I AŻEBY RAZ NA ZAWSZE KTOŚ WAM KOŁO TYŁKA ZROBIŁ ZA TAKIE BLUXNIERSTWA WOBEC WŁADZ DUCHOWIEŃSTWA I KOŚCIOŁA A PAMIĘTAJCIE LUDZIE KOŚCIÓŁ TO MY I KAŻDE BLUZGI CZY TO NA SZAFARZY EUCHARYSTI CZY TO NA KSIĘZY CZY TEŻ NA KATECHETÓW DOTYCZĄ TEŻ I NAS BO TEN KOŚCIÓŁ TO TWORZYMY MY!!!!
      • Gość: Miłujcie się Re: Za czyje pieniadze? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.10, 23:17
        Jak na razie to wychodzi na to że Pan jest gó...arzem. Formuła Pan pisma daje wiele do życzenia. Moim zdaniem katolik nawet średnio praktykujący nie pisał by w taki sposób jak Pan to uczynił używając słów : "obrabia dupe" , "bandą gó...arzy której gile pod nosem zwisają". Czy tak pisze prawdziwy katolik ?? Do tej pory myślałem że Chrystus uczy nas miłości wzajemnej a nie wyzywania jeden przez drugie. Myślę że zastanowi się Pan nad Sobą i kolejny post będzie katolicki taki jaki powinien być. To tyle z mojej strony.

PS. W Internecie piszemy zazwyczaj bez włączonego CAPS LOCKA.
        • Gość: spostrzegawczy Re: Za czyje pieniadze? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.10, 09:11
          > PS. W Internecie piszemy zazwyczaj bez włączonego CAPS LOCKA.

Ale nie wtedy, kiedy drze się mordę.
        • Gość: Parafianin Re: Za czyje pieniadze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 09:24
          Nikt nie będzie mówił mi jak mam pisać !!!
          a tak wogóle to przestańcie sie czepiać ludzi którzy wam nic nie zrobili po to ażeby wywolywać sensacje i oczerniać władze duchowieńtwa i kościół czyżby pisze to partia Racja która cały czas atakuje kościół Aniołów Stróżów i jego proboszcza czy też M.... który wiecznie o wszystko ma pretensje ???? Osobiście będę dązył do tego ażeby sprawe doprowadzić przed SĄD bo takie rzeczy są niedopuszczalne jeszcze dziś złożę doniesienie na Policję i do Swidnickiej Kurii Biskupiej o tym jak się traktuje"podciera d..ę" władzami duchowieństwa i kościołem i prosze mi nie wytykać kto ty jest katolikiem czy też nie a tym bardziej cytatów z Bibli to jest skandal !!!!!!!!! i ci co piszą niech nie myślą że są anonimowi bo po numerze ip.i tak dojdziemy kto to a jeśli ktoś myśli że pisze z neostrady i jest anonimem to się myli w bazie danych jest kzdy nr IP przypisany do danego urzytkownika z informacjami kiedy był on logowany ŻEgnam!!!!!!
          • Gość: wujek "dobra rada" Re: Za czyje pieniadze? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 09:34
            Gość portalu: Parafianin napisał(a):

> Nikt nie będzie mówił mi jak mam pisać !!!

Będzie. Jest coś takiego, jak netykieta, taka internetowa biblia. Jeżeli już zamierzasz korzystać z forum, to staraj się przestrzegać pewnych zasad i norm, które tu obowiązują.
          • Gość: Miłujcie się Re: Za czyje pieniadze? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:53
            To bardzo ciekawe co Pan mówi :)
            A co na to mówią lekarze??
          • Gość: Miłujcie się Re: Za czyje pieniadze? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 15:01
            To ciekawe co Pan mówi a co na to mówią lekarze?
            A co IP proszę przeczytać regulamin tego forum i uzupełnić swoje braki w wiedzy.
            • Gość: Parafianin Re: Za czyje pieniadze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 15:59

Sprawa została zgłoszona na Policję !!!!
              Agora S.A. - Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną

proszę bardzo a awięc każdy kto pisał tu oszczerstwa na parafie bedzie rozliczony na podstawie kodeksu cywilnego jak i karnego!!!
    • Gość: KAMILLA Re: Został Kolegiatą- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 16:20
      1.członek parafii

2. "przestarz." człowiek bez ogłady, wykształcenia, zacofany, ograniczony

która jest adekwatna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka