Dodaj do ulubionych

WOOK Wałbrzych

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.10.10, 11:33
ktos ma info kiedy otwarcie? nie wierze ze w takim zadupiu taka mega restauracja powstaje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JK Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 11:40
      Bo nie powstaje. W Victorii będzie "WOK" a nie "WOOK" - dostrzegasz różnicę?
      • Gość: Wołowina Re: WOOK Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.10.10, 12:51
        a byłes na miejscu moronie? idz i zobacz czy bedzie WOK czy WOOK, bo szkoda "strzępić" klawiatury na Ciebie, wszystkie rozumy pozjadał baran.

czy wiadomo czy bedzie możliwość dowozu ?
        • Gość: galerjan Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 12:59
          WOK już jest, WOOK będzie
          ciołki warte jeden drugiego
          • Gość: Rebel Yell Re: WOOK Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 19:48
            Kiedy. Ja sie pytam tylko otwarcie kiedy. Dowoz by sie przydal to fakt.
            • Gość: wołowina Re: WOOK Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.10.10, 23:30
              w kazdym innym miescie gdzie jest wook, oferowany jest rowniez chyba dowoz, wiec mam cicha nadzieje ze i u nas tak bedzie, chociaz u nas wiocha ; )

Ps. kogo obchodzi jakas slaba wystawa Wałbrzyskiego Ośrodka Kultury? temat jest o chinskiej restauracji WOOK, kapisz!?
              • Gość: JK Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.10, 15:50
                Wiem o czym jest wątek. Ale wejdźcie na stronę galerii i zobaczcie w w dziale "sklepy/gastronomia", że ma tam być knajpa o nazwie "WOK" a nie "WOOK". Oczywiście można twierdzić, że na własnej stronie kłamią, ale chyba wiedzą najlepiej co tam będzie.
                • Gość: Wołowina Re: WOOK Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.10.10, 19:17
                  to jakis perfidny byk z ich strony jest, sam nie wiedzialem co mialem myslec o tym "WOK" ale byłem w galerii i sciana gdzie ma byc restauracja jest oklejona w stylu WOOK łącznie z ich logo, wiec jeśli ktos ma jakies info o ktore prosilem w pierwszym wpisie, bede wdzieczny. Pozdrawiam
                  • Gość: JK Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.10, 14:40
                    Byłem, widziałem i wciąż jestem w szoku! Ściana oklejona znanym nam logosem :D Będzie Wook!
              • Gość: smród Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.10, 19:22
                no wiocha wiocha, zwłaszcza jak taka wołowina ma internet
    • Gość: Someone Re: WOOK Wałbrzych IP: *.torun.mm.pl 24.10.10, 20:35
      A już myślałem, że w Wałbrzychu taka fajna restauracja jak WOOK będzie :( Trzeba będzie nadal do Wrocławia jeździć.
      • Gość: JK Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.10, 14:41
        Bo będzie :) Na własne oczy dzisiaj widziałem. Przepraszam za wcześniejsze zwątpienie, ale nie sądziłem, że taka restauracja może powstać w Wałbrzychu :)
    • Gość: *** Re: WOOK Wałbrzych IP: *.chello.pl 25.10.10, 15:14
      Co Wy z tym wookiem? Mam wrażenie, ze to jakaś reklama. No cóż jedni jedzą po to aby żyć inni żyją po to aby jeść:) Takie mi się skojarzenie nasunęło po przeczytaniu tego wątku. Tak czy siak, nie chciałoby mi się jechać do Wrocławia specjalnie po to aby zjeść w Wooku:)
      • Gość: JK Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.10, 17:31
        Cóż to za życie bez drobnych przyjemności? :) Dobre jedzenie jest tylko jedną z tych drobiazgów umilających życie. "Trochę" zawiedziony jestem, że w Wałbrzychu nie ma Almy i jestem skazany na umiarkowanej jakości asortyment okolicznych sklepów. Chociaż nie powiem - trafiają się i w nich perełki :)
        Wook (przynajmniej w Warszawie) to naprawdę sympatyczna restauracja. We Wrocławiu (a pewnie i tu tak będzie) trochę psuje klimat fakt, że jest w środku centrum handlowego, ale "na bezrybiu i rak ryba" :)
        • Gość: place Re: WOOK Wałbrzych IP: *.182.0.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.10, 20:13
          To na pewno będzie ten Wook: www.wook.pl/

Jest z grupy Sfinks (też się otwiera w Victorii) i każdy z Was może go otworzyć na zasadzie franczyzy, więc żadna sensacja z tym otwarciem.
          • Gość: smakosz Re: WOOK Wałbrzych IP: *.chello.pl 25.10.10, 20:23
            Ludzie! O czym wy piszecie?
            Przecież to kolejny fastfiut (nie napiszę food bo to nie jedzenie). Może trochę lepszy od MC, KFC czy innego burdelkinga ale z tej samej rodziny co sfinxy, horusy itd. Znaczy się fabryka.
            Najlepsze jest to, że wystarczy troszkę chęci i w okolicach można znaleźć kilka naprawdę pysznych knajpek.
            SlowFOOD rules!
            • Gość: JK Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.10, 21:16
              No tak, "to nie jedzenie" - zabłysnąłeś szalenie. Oczywiście, że to sieciówka - raczej z tego nie robią tajemnicy. Ale pokaż mi w Wałbrzychu restaurację, która serwuje naprawdę dobre jedzenie. W centrum takiej nie uświadczysz.
              • Gość: smakosz Re: WOOK Wałbrzych IP: *.chello.pl 25.10.10, 21:34
                >Ale pokaż mi w Wałbrzychu restaurację, któr
                > a serwuje naprawdę dobre jedzenie. W centrum takiej nie uświadczysz.

Ależ nie zamierzam!
                Nikogo nie będę reklamował!
                Każdy ma swój własny smak i gust więc "voila " lub "It's up to U" jakby powiedzieli hamburgożercy ;).

PS. Przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post i jeżeli nie jesteś franczyzobiorcą tej "restauracji" to zrozumiesz o czym pisałem.
                • Gość: JK Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.10, 13:05
                  Największym problemem użytkowników tego forum jest absolutne przekonanie, że każdy wątek MUSI coś/kogoś reklamować. Bardzo chętnie widziałbym wymianę rzeczowych opinii na temat knajpek w Wałbrzychu, ale tu się nie da normalnie porozmawiać. Wystarczy poszukać w archiwum na jakim poziomie stały te "dyskusje".
                  Przykre.

To nie personalnie do Ciebie smakoszu, ale raczej ogólna obserwacja.
    • Gość: jhfdb Re: WOOK Wałbrzych IP: *.chello.pl 25.10.10, 20:51
      Ten wątek to reklama !
      • Gość: Wołowina Re: WOOK Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.10.10, 22:37
        rzeczywiście wygląda jak reklama, ale jest tak tylko w pewnej części, ponieważ nie mam nic wspólnego z tym lokalem to chcąc nie chcąc lubię potrawy serwowane przez WOOK, poza tym że jestem smakoszem tej kuchni, nie łączy mnie nic z tą siecią, a to że nie wierzyłem,że to możliwe i się dziwię iż zostanie ta restauracja otwarta w Wałbrzychu to tylko jawne spojrzenie na sieć w całej Polsce, tych knajp jest bodajże tylko 6! i to w dużych miastach, Warszawa, Wrocław, Gdańsk, Łódź, dlatego moje zdziwienie jest tym większe, bo Wałbrzych uznawany jest za zwieracz polski, czyli to co najgorsze, cieszy mnie, że ktoś kto ma odpowiednią gotówkę otwiera to miejsce w moim mieście, bo kocham to miasto. Konkretów o które pytałem w pierwszym wątku, nadal się nie dowiedziałem ale dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam
        • Gość: a jednak Re: WOOK Wałbrzych IP: *.chello.pl 25.10.10, 23:43
          :D
          Powodzenia! Szczerze.
    • Gość: Brrrum Re: WOOK Wałbrzych IP: *.centertel.pl 27.10.10, 16:52
      Najważniejsze, że będzie można iść gdzieś w tym mieście na dobre jedzonko ;)
      • Gość: Wołowina Re: WOOK Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.11, 12:17
        wiadomo czy otwieraja ten przybytek czy w ogole zrezygnowali? :(
      • Gość: lolek Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.11, 23:42
        Wooka i Sfinksa otwierają w Kłodzku więc po ptakach.
        • Gość: Wook Re: WOOK Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.11, 10:33
          To, że otworzyli w Kłodzku oznacza tylko tyle, że teraz wezmą się za naszego. Wiem z dobrego źródła, że Sfinks zostanie otwarty w marcu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka