Dodaj do ulubionych

TV dami 03.11.2010 - co to było ?

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.11.10, 17:48
Czy ten wywiad to był jakiś żart czy prowokacja dziennikarska skierowana przeciw widzom?
Pan prowadzący wywiad zaczął wprowadzać do dziennikarstwa standardy "sejmowe"?
Bezprecedensowy atak na rozmówcę...
P. Rotuska powiedziała o pasjonującej debacie... Może jeszcze w 2 części gość TV Dami dostanie po twarzy?
Czy Wy już do reszty zgłupieliście przed kampanią?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 19:31
      Zobaczcie jak były rzecznik Kruczkowskiego a obecnie "niezależny" dziennikarz atakuje Wilda za film o Wałbrzychu. Wynik starcia 10:0 dla Wilda

www.dami.walbrzych.pl/rozmowa-z-patrykiem-wildem-2/#more-665
      • Gość: kijop Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.11.10, 19:47
        He, he. Co on chce ten Wild? Przecież jest super...
        • Gość: Magda Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 20:18
          czemu piesek prezydenta atakuje Wilda? czemu Kruczkowski sam nie ma odwagi na debatę?
          Panie Kruczkowski jak Pan ma odrobinę coś ciekawego do powiedzenia proszę w Dami zorganizować debatę Kruczkowski-Wild
    • Gość: Prawda Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: 178.235.50.* 03.11.10, 20:15
      PRAWDA! PRAWDA! PRAWDA! A ta redaktorzyna marna żyje z tego co mu skapnie wiec nie należy się dziwić jego zachowania. Nie należy twierdzić, że Wild zrobi z tego miasta nagle raj na ziemi, ale dzięki zaniedbaniom poprzednich i obecnych władz ma potężne narzędzie, którym jest w stanie realnie walczyć i pokazywać realną prawdę, a nie tylko afisze pod zamkiem Książ na których widnieją inwestycje, których jeszcze nie ma! SORRY ale to realna prawda!
      • Gość: widz Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 20:42
        nie dajmy z siebie robić nieudaczników Widl spadaj z Wałbrzycha , brawo Panie Radczak
        • Gość: piaskiemwoczy Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:54
          A kim jesteś? Jaką pełnisz funkcję w tym mieście? Bo tylko tylko włodarzy można obarczyć tym piętnem. Nieudacznikiem nie jestem i nie będę a syf na ulicach widzę codziennie. Dajmy szansę innym pokazać na co ich stać, może będzie lepiej.
        • Gość: Rene Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 01:08
          To mówił Radczak - łubu dubu, łubu dubu ...
    • Gość: widz Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:49
      To była bezprecedensowa obrona Wałbrzycha! W końcu ktoś się ujął za tym miastem! Precz ze spadochroniarzami mówiącymi o nas "brudne paznokcie"! Oby więcej takich odważnych, jak Radczak!
      • Gość: kijop Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.11.10, 20:56
        Widz, weź przestań, bo doskonale wiesz skąd macie te brudne paznokcie - od skrobania czyjejś d*py.
      • Gość: widz Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 20:56
        Wild powiedz ile zarabiasz jako wiceprezes MPK Wroclaw ? ty masz czelność sciemniać ludzi o elitach? Dudkiewicz cie tam wrzucil jako spadochroniarza jak cie wypiepszyli z urzedu marszalkowskiego - to powiedz ludziom
      • Gość: Koń Upadek Radcoma IP: *.chello.pl 03.11.10, 21:18
        Prawda w oczy kole. Wreszcie zostaniecie odciągnięci od koryta, ból będzie przejmujący, ale w pełni na niego zasłużyliście.
        Tego szmatławca Radcoma nie wezmę już do ręki i mam nadzieję, że reklamodwacy też wezmą pod uwagę fakt sponsorowania takiego beztalencia i pozostaną tam tylko reklamy prezia, a te się wkrótce skończą.
        To nie jest dziennikarstwo a pieniactwo, Radczak pokazał, że jest stronniczy i pokazywał tylko swoje poglądy, natomiast blokował, zwalczał a nawet próbował dyskryminować Wilda za jego przekonania. Zresztą nie ma co komentować jaka telewizja tacy "redaktorzy". Radczak pokazał swoje prawdziwe oblicze i dorównał temu lizydu.ie Pawłowskiemu, ten sam styl, ten sam poziom. A tak na marginesie ponoć WTV trochę zmieniła oblicze, właśnie nie pokazują już tego pseudoredaktora, ostro skrytykowali Tutaja i tak powinno być, ale nie jestem pewny czy nie jest to tylko zabieg przedwyborczy.
        A na koniec pochwalę się, to nasza redakcja pierwsza pokazała prawdzie oblicze Tutaja i to wystarczyło do tego aby przegrał wybory do europarlamentu. Kruczkowski, Tutaj i Radczak jadą na tym samym wózku i my wyborcy możemy skierować ten wózek do lasu, ponieważ tam jest jego miejsce - ale będzie jazda. Pozdrawiam Pana Wilda, ma Pan całkowitą rację, ten Matrix władzy musi się skończyć i trzeba to dziadostwo rozliczyć.
        Hejka
        • Gość: bywalec Re: Upadek Radcoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 21:32
          radcom z forum i Radczak, to dwie różne osoby.
          Wild jest spoko, takiego nam potrzeba, ale musi liczyć się z tym, że kundle prezydenckie zęby połamią, a nie odpuszczą - to ich być, albo nie być. Pewnie MOPS już przygotowuje listy "będących w potrzebie", którym wszystko jedno na kogo głosują, byle dostać na mózgotrzepa. Tego trzeba dopilnować.
        • Gość: wyborca Re: Upadek Radcoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 21:42
          Redaktorku żyjesz z reklam zlecanych przez Komitet PO bo inni kandydaci maja Cie w ciemnej dziurze(zwanej p.u.p.ą). Człowieku ty nie masz za grosz kultury osobistej i takie osoby jak ty nie powinny prowadzić wywiadów z osobami przerastającymi Cie wielokrotnie IQ.
          Takie wywiady budują pozycje Wilda w Wałbrzychu.
        • Gość: depresjonowany Re: Upadek Radcoma IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 21:49
          Ataki na Wilda ze strony Pluty i Radczaka, to miotanie się bezradnych zakładników sojuszu "tronu i ołtarza", moralne karły i beneficjenci układu PO-PiS-SLD.
          Ataki na Lubińskiego są mniejsze a zagrożenie również poważne. Są dwie grupy po jednej beneficjenci układu PO+PiS+ SLD a po drugiej z poza układu Zibrow, Czupryn, Wild i Lubiński
          walcie w ten układ jak w mur berliński- powodzenia.
    • Gość: tak 3mać! Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.147.39.158.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.11.10, 21:36
      W końcu TV Dami przestała robić loda temu dupkowi, co go po roku rządu w stoszowicach na taczkach z gnojem chcieli wywieźć. Brawo Radczak! Jedź tak z następnymi: Kruczkowskim, Sosińskim, Czuprynową, Zibrowem, Gołębiewskim. Może w końcu przestaną bełkotać, a coś zrobią. Nie Wildowi i wszystkim, którzy opluwają nasze miasto!
      • Gość: jaasne! Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.chello.pl 03.11.10, 22:01
        ...mać, ...mać, ...mać, ....
        z przyzwyczajenia powtórzyło echo
      • Gość: Walbrzyszanka Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.acn.waw.pl 03.11.10, 23:53
        Nieszczęsny urzędniku!

Wild nie pokazuje brzydoty Wałbrzycha!!! On pokazuje piękno Wałbrzycha lat 70 i 80-tych, kiedy Wałbrzych był wielkim miastem, stolicą województwa. A dzisiaj? Po rządach SLD zabrano mu nawet prawa grodzkie! Kruczkowski to nieudacznik, nie potrafił nawet przywrócić Wałbrzychowi grodzkości. Nie mówiąc już o AFERACH obecnej władzy: RAKOTWÓRCZY MO-BRUK, DROGA WODA, SKAZANY PREZES WODOCIĄGÓW, BRAK PRACY I PERSPEKTYW. To dlatego musiałam wyjechać z Wałbrzycha za chlebem. Nie daruję tego Kruczkowskiemu!!! Jestem za każdym nowym, który postuluje zmiany w tym naszym nieszczęściu.
        • Gość: Wałbrzyszanin Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 01:16
          Jeśli Wałbrzyszanie nie wywalą tych dziadów na śmietnik historii to sami będą sobie winni, że tak są w d. kopani.
    • Gość: widz Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 22:04
      radczak was broni, a wy na niego plujecie, brudne paznokcie!
      • Gość: wałbrzyszanin Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 22:14
        Ciul z radcomem. Dwa dni temu Rotuska przeprowadzała wywiad z księdzem Łukaszem, mając przy tym duży dekolt, a co się z tym wiąże - wywalone piersi na widok publiczny. Tak jest, bluzka żółta, cyckonosz czarny, a ksiądz ..... bardzo zmieszany :)
    • Gość: 123 Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 23:14
      w tym filmie o wspanialym walbrzychu zabraklo m.in. cmentarza przy ulicy przemyslowej gdzie mozna polamac nogi i utopic sie w smieciach. zapraszam na cmentarz do szczawna tez komunalny ale tam jest on wizytowka miasta.
      • Gość: MT Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 23:47
        Karnety i bilety na mecze Górnika/ 2007-09-26 22:04:31 /
        Nie możemy cały czas rozwodzić się nad tym, czego i tak w tym sezonie nie będziemy mieć (hala). Zastanówmy się lepiej, co zrobić aby doping w Świebodzicach był taki sam jak na osirze lub jeszcze lepszy. Pokażmy całej Polsce, że Wałbrzyski kocioł wcale nie zniknął, że dalej istnieje. Przecież to my go tworzymy. Zastanówmy się co zrobić, żeby było o nas głośno, żeby nasz doping paraliżował przyjezdnych. Myślę, że oprócz naszych gardeł przyda się takie coś, oczywiście w naszych barwach biało-niebieskich.Heh, tak sobie myślałem nad Waszymi mocno krytycznymi opiniami na temat Kruczkowskiego i Ludwiczuka. Oczywiście chodzi o halę. I dziwi mnie, że wieszacie psy na nich za brak hali. Za brak pomysłu na rozbudowę infrastruktury sportowej należy winić nie kogoś, kto mówił o tym dwa lata temu, tylko kogoś, kto rządził w Wałbrzychu przez 12 lat... I w tej kwestii zrobił wielkie.... sami wiecie co...
        Co sensownego można zrobić w dwa lata bez funduszy?? Ja osobiście byłem wielkim fanem naszej gry w Świebodzicach, dzięki temu nie utopimy kasy w dziadku-OSIRZE. NIe znam kibica, dla którego Świebodzice byłyby za daleko... A ceny biletów są ok. W sam raz jak na nasze możliwości.
        Pozdrawiam i do zobaczenia na Turowie :)
    • Gość: MT Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 23:52
      Gość portalu: Rebuz napisał(a):

> Czy ten wywiad to był jakiś żart czy prowokacja dziennikarska skierowana przeci
      > w widzom?
      > Pan prowadzący wywiad zaczął wprowadzać do dziennikarstwa standardy "sejmowe"?
      > Bezprecedensowy atak na rozmówcę...
      > P. Rotuska powiedziała o pasjonującej debacie... Może jeszcze w 2 części gość
      > TV Dami dostanie po twarzy?
      > Czy Wy już do reszty zgłupieliście przed kampanią?

zgłupieliście
    • Gość: Walbrzyszanka Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: 178.73.49.* 04.11.10, 00:05
      Niezłe to było. To że Wild nie dał się sprowokować - klasa. Dziennikarz - zupełne dno - przerywał, rzucał się, nie dał dokończyć zdania. Zupełny brak szacunku dla gościa. Przegrał z kretesem.

Pozdrawiam. L.
    • Gość: Gość Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 01:05
      To zgroza, że tacy ludzie jak prowadzący mienią się redaktorami TV
      • Gość: Waldek Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.10, 06:15
        Telewizja Dami to chyba jakaś pomyłka. Oglądałem i myślałem ze zraz pan redaktor zacznie oblewać gościa gorącą wodą i bic po twarzy. Ludzie co wy wyprawiacie w tej telewizji? Jestem przerażony stylem prowadzenia tego gościa. Co to za człowiek on musi iśc do lekarza a nie siadać przed kamerą. Od dziś boje się włączyć Dami to nie wiem co mnie czeka czy ja tez pięścią nie dostane oglądając telewizje
        • Gość: telewidz Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 06:45
          hahahaha TvDami i redaktorzy, o czym wy mówicie, przecież to jakaś pomyłka XXI -wieku. To jest żenada i wstyd dla innych dziennikarzy. Oni wszyscy są tam siebie warci.
          A tak na marginesie ciekawe kto z nich kilka postów wyżej wychwalał się po niebiosa.
    • Gość: Jaś Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.11.10, 07:48
      TV Dami sięga dna. Ten "redaktorek" to kompletne zero. Wyższy poziom kultury prezentują wychowankowie domów poprawczych a nawet żule spod galerii. Zarzucając gościowi kłamstwo odnośnie gry koszykarzy w Świebodzicach, sam kłamał w tym temacie, o czym dowiaduję się z jednego z powyższych postów.
      A prawda jest taka, że WAŁBRZYCH W POWSZECHNEJ OPINII JEST NAJGORSZYM MIASTEM W POLSCE !!!

I nie zmienią tego faktu chamskie i wściekłe ataki nawet stu takich "redaktorków" jak ten pan Radczak.
    • Gość: alojzy Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 09:09
      to chyba byl zart, bo przeciez ten film sami puscili na antenie i tym samym go upowszechnili, mogli tego nie robic skoro teraz uwazaja, ze jest klamliwy........co za idiotyzm, chyba ze to taka strategia, najpierw wyemitowac , a potem udawac ze to nie my, rozpowszechniamy a nawet jestesmy przeciw....heheheh
      • Gość: Magda Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.10, 10:18
        Porażające tyle chamstwa i agresji w jednym. najpierw zaprasza się gościa do studia na rozmowę a później skacze się mu do gardła jak dzikie zwierze. Przecież ten film ukazuję naszą wałbrzyska rzeczywistość, miałam takie dobre zdanie o tej telewizji.
        • Gość: wałbrzyszanin Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.10, 10:35
          Nie bede sie powtarzal, ale mimo wszystko napisze jeszcze raz: Radczak jako mieszkaniec Walbrzycha świetnie bronił tego miasta i za to ma u mnie piwo. Ja nie jestem dziennikarzam, ale na ulicy, prosto w twarz powiedzialbym Wildowi to samo. Niech spie... z tego miasta, a wraz z nim rzesza malkontentow i palantow, ktorzy widza tu tylko Mobruk i nic poza tym. I jeszcze jedno. Nie jestem pracownikiem ratusza i leję na obecne władze. Uwazam, ze Kruczkowski mial juz swoje piec minut i jakos ich nie wykorzystal. Ale Wild to juz totalne nieporozumienie. Niech znika z Walbrzycha i niech przy okazji zabierze tego goscia od nocnikow. Takich promotorow nam tu nie trzeba. Wypie...ć !!!
          • Gość: Olo Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.10, 13:01
            Radczak nie pisz sam na siebie
          • Gość: MT Re: TV dami 03.11.2010 - co to było ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.10, 13:32
            Gość portalu: wałbrzyszanin napisał(a): Ja nie jestem dziennikarzam, ale na ulicy, prosto w twarz powiedzialbym Wildowi
            > to samo. Niech spie... z tego miasta, a wraz z nim rzesza malkontentow i palan
            > tow, ktorzy widza tu tylko Mobruk i nic poza tym.
            MALKONTENTOW TEATR LALEK PAN Kim Pan jest, trenerze Wierietielny?
            Robert Błoński, Jakub Ciastoń: Czy poznają na ulicy trenera brązowej medalistki z Turynu Justyny Kowalczyk?

Aleksander Wierietielny: - Sąsiedzi? Tak (śmiech).
            Robert Błoński, Jakub Ciastoń: Czy poznają na ulicy trenera brązowej medalistki z Turynu Justyny Kowalczyk?

Aleksander Wierietielny: - Sąsiedzi? Tak (śmiech).
            Takich promotorow nam tu nie trzeba. Wypie...ć DUMA WALBRZYCHA TO PAN CHLEBOWSKI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka