Dodaj do ulubionych

Brawo walbrzych24.com!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 02:25
Temu właśnie powinny służyć lokalne media. Piętnowaniu patologii, obłudy, żerowaniu na naiwności podatników. Zachowanie prezesa (ksywa "3 domy"), przekroczyło wszelkie standardy przyzwoitości i czas najwyższy zacząć takich osobników rozliczać i dotkliwie karać finansowo.
www.walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/981-czy-tutaj-przeprosi
Które jeszcze lokalne media powinny sobie wreszcie przypomnieć, co to jest etyka dziennikarska?
Obserwuj wątek
    • Gość: taaaaaaa Re: Brawo walbrzych24.com!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 08:28
      tylko dlaczego robi nagonkę na Tutaja (słusznie - należy to wyjaśniać), a udaje że nie ma tematu "bojówki Lubińskiego" ??? czy dlatego, że Pan Lubiński jest wiceprezesem???

to się nazywa etyka dziennikarska?
    • Gość: do Buraków z WTV Re: Brawo walbrzych24.com!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 09:02
      a jakie standardy wy przekroczyliście ? Eno o czym ty Grubasie piszesz? Co ty wypisujesz Lady Sraga no i czarownica która z guzika nagrywa i wchodzi w dupę wszystkim. Ciekawe czym się zajmiesz jak Twój pijaczyna pójdzie do pierdla? ano Pójdziesz do TV Struga.
      Miłego dnia darmozjady i przydupasy.

Tak wiem na pewno zaraz ktoś napisze że to obłudna konkurencja napisała. Jednak jest mała różnica. Ja mogę wam to powiedzieć publicznie i to przed waszymi mega profesjonalnymi PANASONKS FUL WYPAS (kamerami JAKBY KTOŚ NIE zrozumiał). Obojętnie kiedy. Może już czas na zdemaskowanie WAS i czas skończyć tą zabawę.
      • Gość: widzunio Re: Brawo walbrzych24.com!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 10:29
        Aaaa o soooo choziiiiii?
        www.youtube.com/watch?v=TOYbomWX8Cw
        • Gość: wiedzacy Re: Brawo walbrzych24.com!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.10, 11:35
          Mirek Lubinski nie jet wiceprezesem TV walbrzych, tamto to stowarzyszenie, w ktoeru da wszyscy, jet to martwa jednostka.
          www.krs-online.com.pl/telewizja-walbrzych-krs-210655.html
          • Gość: antek Re: Brawo walbrzych24.com!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.10, 11:36
            www.ktokogo.pl/Janusz_Banasik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka