Dodaj do ulubionych

Kierownik budowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 17:53
Witam,

czy macie namiary na jakiegos konkretnego kierownika budowy z okolic Wałbrzycha?Będę wdzieczna za info.

Obserwuj wątek
    • Gość: rtg Re: Kierownik budowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.11.10, 21:49
      jakiej budowy?
      • Gość: ja Re: Kierownik budowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.10, 07:57
        Więcej szczegółów co chcesz budować. Dom, kanalizację, wiadukt drogowy, szyb wydobywczy ?
        • Gość: gosc Re: Kierownik budowy IP: 62.87.160.* 18.11.10, 08:03
          To bedzie domek jednorodzinny.
          • Gość: US Re: Kierownik budowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 11:45
            Skąd masz pieniądze na domek?
            • Gość: kościelny Re: Kierownik budowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.10, 13:07
              No właśnie? Nie lepiej dać księdzu?
    • Gość: kierownik Re: Kierownik budowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:24
      Ja jestem kierownik i robiłem w niemcach na budowach.Nadam sie?
      • Gość: a? Re: Kierownik budowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:28
        Ja też. I umiem niemiecki! Mówię "ja", "nein" i "waserwaga".
        • Gość: Michał Re: Kierownik budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.10, 10:52
          Poszukaj Pana Jana Barbierika :) Jedyny człowiek w naszym mieście z wszystkimi uprawnieniami :)
    • Gość: Kasia Re: Kierownik budowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 11:00
      Jak jeszcze oferta dot. kierownika budowy jest aktualna prosze info na maila blackfull@wp.pl
    • maciejoo Re: Kierownik budowy 22.11.21, 17:25
      Witam.
      Nie polecam Barbielika miałem kiedyś przygode, a w szczególności nie polecam kierownik, architekt, projektant wszystko w jednym porażka KOCAN oszust kłamca i zwodzi z czasem mówi ze załatwi a w rzeczywistości okłamuje człowiek. uważajcie na nie go jest tańszy od wszystkich z wałbrzycha ale ile nerwów zjecie i strata czasu i pieniędzy
    • maciejoo Re: Kierownik budowy 22.11.21, 18:14
      OSTRZEGAM wszystkich przed kierownik budowy Marek Kocan
      Ten facet ma wszystkie cechy PATO Kierownika Budowy tj.
      - ma w D.U.P.I.E projekt budowlany
      - ma w D.U.P.I.E zasady sztuki budowlanej, polskie normy itp.
      - ma w D.U.P.I.E inwestora
      - do kasy pierwszy
      - znakomicie opanował budowanie niezgodnie z projektem budowlanym, wg. standardów ukraińskich
      - nie traktuje inwestora poważnie liczą się tylko pieniądze
      - na proste pytanie odpowiada wymijająco, zmieniając po prostu temat rozmowy i okłamując inwestora
      - brakuje mu podstawowej wiedzy budowlanej, w sumie polega na wiedzy firmy budowlanej, a przecież nie są to osoby wykształcone i z uprawnieniami

Moja ocena dla kierownik budowy Marek Kocan jest NIEDOSTATECZNA.
      CBŚ powinno wyjaśnić kto dał temu bezczelnemu kłamcy uprawnienia budowlane.
      OSTRZEGAM!!! OSZUST I KŁAMCA
      • maciejoo Re: Kierownik budowy 22.11.21, 18:17
        ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka