Dodaj do ulubionych

głosuję na Wilda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 14:35
sprawa jest prosta-młody, kulturalny, wykształcony, z doswiadczeniem, nie upaprany lokalnymi układami, popierany przez prezydenta Wrocławia. Deklaruje obniżenie pensji prezesów miejskich spółek i OBNIŻKĘ CENY WODY! No i najważniejsze: chce pogonić geszefciarzy trujących Wałbrzych toksycznymi odpadami.
Obserwuj wątek
    • witoldszpur Re: głosuję na Wilda 18.11.10, 14:42
      Ehh dajecie już spokój...

Sondaże mówią jasno, że WILD już przegrał. Myślicie, że propaganda to zmieni w 3 dni ?

Jest taki wybór Kruczkowski albo Lubiński - moim zdaniem jest prosty. Ale ja w przypadku kolegi powyżej nie sieję propagandy i dam się wypowiedzieć wyborcą.
      • Gość: obzwatel Re: głosuję na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 14:48
        rozumiem, że uważasz Wałbrzyszan za głuptaków którzy wybiorą brudne bojówki, drogą wodę i toksyczne dymy zamiast szansy na rozwój. Przykład Wrocławia pokazuje jak miasto zyskuje z niezaleznym od polityki i układów prezydentem. Wild wygra i basta!
      • enron_wch Re: głosuję na Wilda 18.11.10, 14:49
        Wiesz co Szpurek ? już byś sobie odpuścił...

sam sobie głosuj na bandę czworga...

jak to było z tymi szumowinami ?
        • Gość: he,he Re: głosuję na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 14:57
          Ten szczurek to pewnikiem ma tu stały etat dyżurnego...
          • witoldszpur Re: głosuję na Wilda 18.11.10, 15:20
            Za stały etat dziękuję. Pracuję online mam 3 monitory i siedzę tutaj do niedzieli, może ciut dłużej. Jak się wypowiadam to zawsze z nicka wskazującego na autora. Nie sieję propagandy a jedynie prowadzę polemikę.

Co do WILDA pisałe o obawach związanych z sentymentu Moje-Miasto.

Kruczek jest zły, nie dlatego, że jest głupi czy coś. Jest po prostu leniem i lubi cash. Natomiast WILD jest Panem "X" z miejsca o nazwie "X" - mówi dużo, deklaruje. Pojawił się 1,5 miesiąca temu i pewnie równie szybko zniknie. Stoją za nim ogromne pieniądze (nawet sobie sprawy nie zdajecie jakie). Sorrry winetu, ale pan "X" z kasą chce zostać filantropem ? Ja już w życiu ciut się nauczyłem i wiem że:

a) Nie ma filantropii w 100% czystej
            b) Gdzie duża kasa tam podejrzany interes
            c) Jak nie ma miłości i sentymentu (do miasta) to nie ma filantropii

Nie wiem jak w 1,5 miesiąca można zakochać się w Wałbrzychu nie posiadając wspomnień z dzieciństwa, ba w ogóle jakichkolwiek wspomnień z tego miasta.

To jest bardzo mocno podejrzane, jak tego nie widzicie to jesteście ślepi. Hitler też mówił Niemcom, że chce dobrze.

Tu stoi biznes, ale średnio wiem jeszcze jaki - i tak samo średnio chce się o tym dowiedzieć.
          • witoldszpur Re: głosuję na Wilda 18.11.10, 15:22
            > Ten szczurek to pewnikiem ma tu stały etat dyżurnego...

no i chyba powinienem się czuć obrażony, może nawet obrazić.

Ale wiedz jedno: uważam, że szczury to mądre i inteligentne zwierzęta. Potraktuję to jako komplement.
      • czarny_wch Re: głosuję na Wilda 18.11.10, 19:35
        jeżeli miałoby dojść do takiej sytuacji - wybór oczywiście prosty Kruczkowski.

Myślisz, że ludzie nie wiedzą iż wybierając Lubińskiego oddadzą władze Rosiakom?
        To już lepiej niech zostanie jak jest...
      • krlnbg Re: głosuję na Wilda 19.11.10, 18:18
        Wild pojawił się w Wałbrzychu n 2 m-ce przed wyborami. Co taki człowiek jest w stanie zrobić dla naszego miasta ... Gołym okiem widać, że on coś kręci. Jak człowiek, który ponosi porażkę polityczną na każdym kroku może dobrze rządzić dużym miastem? !!!!
        Żenada! Mam nadzieje, że niewiele osób dało się oszukać temu człowiekowi.
        Ja zagłosuję na Kruczkowskiego. On jest najlepszy ze wszystkich kandydatów.
      • pozor_vlak Re: głosuję na Wilda 19.11.10, 18:45
        witoldszpur napisał:

> Jest taki wybór Kruczkowski albo Lubiński - moim zdaniem jest prosty.

Tak, też uważam, że w tym duecie Kuczkowski to mniejsze zło.
    • lawinak Re: głosuję na Wilda 19.11.10, 19:16
      Ja też głosuję na Wilda. Dosyć tych partii na każdym kroku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka