Gość: aśka IP: 212.244.241.* 24.11.10, 11:36 witam wszystkich, mam pytanie czy ktoś jest zorientowany jak wyglądały paczki mikołajowe dla dzieci w zeszłym roku. Tak ogólnie, czy były marne czy ok i czy były jakieś zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: toyota wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.10, 11:55 Owszem:)paczki były skromniutkie...ale w ogóle były:)Moje dziecko dostało maskotkę,słodycze,książeczkę i farby do malowania na szkle.Na imprezie z Mikołajem było wiele atrakcji dla dzieci i mały poczęstunek zarówno dla dzieci i rodziców.Ciekawe jak będzie w tym roku..bo na początku kiedy paczki były robione w Tesco-dzieci dostawały na prawdę dużo,gorsza sytuacja była z paczkami z Auchan...cieniutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: toyota wałbrzych IP: 212.244.241.* 24.11.10, 13:05 Zabawa będzie 4 i 5 grudnia, chyba z podziałem na wiek dzieci. Dzwoniłam dziś do Toyoty, ale tak dokładnie się nie dowiedziałam. Powiedz mi jeszcze, czy to na tej zabawie są wydawane paczki ? Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: toyota wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.10, 14:09 Tak mi się wydaje,że paczki jak co roku będą podzielone na różne kategorie wiekowe.Jeśli zgłosisz dziecko na zabawę to tam dostanie paczuszkę a jeśli Twoje dziecko nie będzie brało udziału to Ty albo Twój mąż na pewno dostaniecie paczkę dla dziecka na swojej zmianie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mimika2 Re: toyota wałbrzych 24.11.10, 14:25 Mój starszy syn ma już 15 lat więc się nie załapie, a młodszy 11 lat :) Na zabawę raczej nie będzie chciał iś a będziemy czekać co mąż przywiezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: toyota wałbrzych IP: 212.244.241.* 24.11.10, 14:29 Dzięki za informację. A bony na święta jakieś będą , wiecie może coś na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: toyota wałbrzych IP: 78.9.28.* 24.11.10, 21:10 w tym roku do wypł.grudniowej zamiast bonów -kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: toyota wałbrzych IP: 212.244.241.* 06.12.10, 10:14 Jak pobobały się Waszym dzieciom tegoroczne paczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;o Re: toyota wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 10:48 A może mi ktoś powiedzieć ile wynosi podstawowa pensja jeśli jest się zatrudnionym przez Randstad? 2,3 brutto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: toyota wałbrzych IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 14:07 Fajnie, to przecież w Toyocie są specjalne działy gdzie pracuje po kilka ludzi by podtrzymywać relacje z pracownikami, i by był kontakt 'góry z dołem' a tu ludzie pytają jakie paczki? gdzie ? itd. ŻENADA - widzę że nic się nie zmieniło w 'korporacji' . Ciekawi mnie czy dalej pracują tam te 'pracowite' panie z jej AM na czele (nazwisk nie wymienie z grzeczności) . Wesołych Świąt mróweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: toyota wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 09:33 Paczki w tym roku , byly bardzo trafione, dzieciaki zachwycone, mikołaj tez sie spisal. Moje dzieciaki tylko ciagle nurtuje temat " co sie stanie z ciasteczkami ktore uulepily" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: toyota wałbrzych IP: 212.244.241.* 07.12.10, 10:21 A mam pytanie ... czy wszystkie dzieci otrzymały grę Twister ? Czy w innych paczkach było coś innego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: toyota wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.12.10, 10:47 Paczki były dostosowane wiekowo więc dla danej grupy były inne prezenty;)Starsze dzieci dostawały Twister i słodycze,młodsze kalendarz adwentowy Lego i słodycze a najmłodsze zabawkę coś w stylu "Elefun"-dokładnie nie wiem;)ale mniej więcej tak to wyglądało.Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: toyota wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 13:08 Paczki spoko szkoda tylko, że ten Elefun słonik nie działa;/;/ja powinnien, ale liczy się gest i chęci;) Odpowiedz Link Zgłoś